418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Az SP? Mióta P2W?
  • rahotep
    Annyira hétvége van,hogy semmi sem elég a győzelemhez...de legalább jól szórakozok! ;-)

• Gyuszopapa
    Nagyon helyes ráfért már.Nem kicsit ptw volt.
  • Trentaro
    Sokkal könyebb megcsinálni ha tudom, hogy mit kell megcsinálni, köszke mégegyszer! :)

• Angelus1991ster
    Ezzel szopok jó ideje. Ha a túlélés, győzelem és sebzés is megvan akkor a killt a jó rng nem engedi.
  • Trentaro
    klassz, köszi! :)
  • mordawn
    Nem a saját csapatban, hanem mindkét csapat alapján kell az első 3 sebzőben lenned.

SPG-12: The Striker
    Main Objective
    • Be among the top 3 players on both teams by damage caused.
    • Destroy 2 enemy vehicles.
    • Survive the battle.
    Secondary Objective
    • Win the battle.
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.24. 11:33:30
  • ToCsEk
    Rip SP.

• Trentaro
    A három legtöbb sebzőbe is benne voltam... más ötlet?
  • mordawn
    Rossz a magyar fordítás. A 3 legtöbb sebzést kiosztó között kell lenned.

Itt tudod ellenőrizni, ha valami nem kerek:
    http://tanks.gg/en/wot/missions

Alapból már a 9.8 küldetéseket hozza be, de fent a "9.7 Data"-val át tudod tenni a jelenleg érvényben lévő küldetésekre.
    Utoljára szerkesztette: mordawn, 2015.05.24. 11:14:56
  • Trentaro
    Valaki tudja, hogy miért nem adta meg? 6-os arty 4 kill harmadik xp, túlélt és nyert csata. Szomorú lettem. :(

• patchaou
    Arra értettem, hogy többnyire az a tendencia, hogy amikor bejön valami új, akkor egy ideig OP, aztán lebutítják.
  • lexlutor
    ami zold az a tornyon levo nyilasok!
    ezt az eletbe nem lovi be senki, csak ha bemakolja.
    kizart h ez igy elesbe menjen.
    t7 ellenfeleknek is tudnia kel kezdenie vele valamit. biztosan. nem beakolva.

vk is csak szembol eros, hatsotornyos, lassu. ez egyenlore csak lassu.
  • András77
    ok, valamiért rosszul rögzült nálam, mondjuk a 3x is kihívás lehet egy nagy hp-s tankkal, de talán a kis maus-nak nem lesz sokkal több hp-ja, mint 2e.

lexlutor: kis maus
    Jobbat most hirtelen nem találtam, de hót vörös a parancsnoki belépő, azaz erős páncélja van, de egy csomó zöld, könnyen belőhető ponttal tarkítva. Szóval ha így marad, akkor belőhető, de pontosan középre kell benyomni neki a lövedéket (RNG a barátunk ilyenkor ), különben nem lesz az olyan egyszerű, ráadásul eléggé pattintós a szélein.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 10:26:51
  • mordawn
    Csak szólok, hogy nincs 4x :)
    Az Object 260 / HT-12 is 3x. Csak a kiosztott sebzés növekszik 3000-re.
  • lexlutor
    kizart h ez igy legyen majd. a maushoz hasonloan eros pancelja lesz minden iranyban, ergo a toronyweaksponak nagynak es belohetnek kell lennie majd.
  • lexlutor
    gondolom mosts em hagyjak ki majd h lyukas lesz a pancelja veletlenul egy fel evig :)
  • András77
    Ha igaz, amit FTR-en írtak régen, akkor 2e hp-ja lesz, az még talán beleférne, nem sokkal több, mint a bélának. Mondjuk vicces, hogy így kell nézni, de ugye a 4x küldetés miatt fontos, hogy ne legyen sok hp. A belépő belőhető, bár állítólag nem annyira egyértelmű célpont, szóval nem az lesz, hogy aki csak a környékére lő, már sebzett is, hanem pontosan el kell találni. Kicsit az E5-re hasonlít szerintem majd, mert annak is van egy egyértelmű gyenge pontja a tetején, de azért ha lecsúszik a lövés, nem fog bemenni.

Ezt a foglalós küldetést tényleg nagyon nehéz megcsinálni. Nekem úgy sikerült, hogy beírtam a chat-be és pont volt egy t71, akinek eszébe jutott, hogy neki is ez a küldetés kéne és segített foglalni. Másodperceken múlt így is, 3 tank volt még életben az ellenféltől, amikor foglalni kezdtem és az utolsónak egyszámjegyű hp-ja maradt, mire foglaltunk és végre lejárt az idő (mert még foglalás után is megy a csata egy kis ideig, akkor még kilőhetik az utolsó ellent és úgy tudom, hogy akkor sem adja meg).

Ja igen, és kifejlesztettem a kiváló t57heavy-t közben, ezzel azért egyszerűbb ez a küldetés, mármint a 3e sebzés része. Nem mondom, hogy túl jól megy vele, de eddig nekem ez a tier10 tank tetszik a legjobban. Ha sikerül jól kevernem, szinte bármire képes, 3 fős unicum f15 szakaszt széttéptem vele, majdnem 4e sebzést leszedtem róluk, 2-t kilőttem, pedig tényleg ügyesek voltak, de nekem meg kijött a lépés vele. Ez egy fenomálisán jó tank, borzalmas pusztító erővel és még a küldetésekre is jól használható.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.24. 10:13:31
  • AlucardHuN
    Azért lesz olyan nagy kupakja gondolom.
  • lexlutor
    a maus nem op.. a butitott verziojarol sem tudom elkepzelni h az lesz, plane h t7es tankoknak is birnia kell vele..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.05.24. 09:42:41
  • patchaou
    Az eddigi tapasztalatok azt mondatják velem, hogy egy ideig úgyis OP lesz a csere tank is. Már csak a foglalós kellene hogy mehessen a 15-ös küldi, de a sok nocapkillalfasszopótól kurva nehéz megcsinálni. Tegnap megvolt a 3k sebzés (egyébként a csapatban a legtöbb) és nem bírtak a retkek magukkal, egyedül húztam a zászlót és 5 másodperc hiányzott. Kérdezték is hogy miért foglalok Én meg elmondtam, de csakazértis kilőtték az utolsó 300 hp-s enemyt. Szakasz nélkül ez a küldi súrolja a lehetetlen határát.
  • András77
    Természetesen ki kell cserélniük az egyetlen tankot, amivel viszonylag jó eséllyel meg lehet csinálni a pattintós küldetéseket. Mindegy, ha sikerül rárakom az aladárra mind a 25e xp-t a hétvégi küldetésből, az már szépen előreviszi a béla fejlesztési projektet. Addig kell a bélát használni, amíg lehet.
  • Mardel
    Mikor nagyon felidegesítenek az artyk akkor szoktam átülni könnyű tankba és szétszivatni őket.

Múltkor swampon vesztésre álltunk nekem meg 59-16-al épp szabad utam volt az ellen artyjához ki is szedtem őt megfosztva a top guntól mert 5 killje meg 3000+ sebzése volt.
  • Userx2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ​World of Tanks eltávolítási kérdőív
    Kérjük mondd el nekünk, miért döntöttél úgy, hogy eltávolítod a World of Tanks-t. A visszajelzésed segít nekünk, hogy jobbá és élvezhetőbbé tegyük a játékot a játékosok számára.
    Miért döntöttél a World of Tanks eltávolítása mellett?

Válaszd ki az összes rád érvényes választ.

Túl bonyolultnak találtam a játékot
    Más játékkal kezdtem el játszani
    Feltörték a fiókomat
    Újratelepítem a játékot
    Nem tudtam letölteni/telepíteni a frissítést. / A játék nem működött megfelelően egy frissítés telepítése után
    A csaták végkimenetele frusztrált. Elégedetlen voltam a többi játékos képességeivel
    Túl sok időt töltöttem a játékkal
    Csak játszottam egy keveset, de nem tetszett
    A játék technikai problémái miatt nem tudtam megfelelően játszani
    Csalódtam a játékban. Nem tetszettek a mostanában történt változtatások
    A játék/frissítés mérete túl nagy volt. Nincs elég tárhelyem a PC-n/laptopon
    Egyéb (kérlek részletezd)
    Mé nincs itt olyan, hogy túl sok a bokorlakó genya? Na jó legyen ez: Csalódtam a játékban. Nem tetszettek a mostanában történt változtatások. Fucking arty

aru barátom sok sikert!
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.24. 05:02:53
  • yossarianHUN

Csávókám többszöri kérés ellenére befoglal 12-7-nél, majd megindokolja azzal, hogy "I loose too often".
  • patchaou
    A frontja tényleg brutál, de a kupakját boldog boldogtalan belövi. Többnyire messziről lövöldöztek, közelről már nehezebb eldugni. Gyengébbek ellen segít az izgés-mozgás de a rutinosabb tudja mi annak az ellenszere :)
  • yossarianHUN
    Meg lehetne, csak "jelenleg komolyabb fejlesztésekre koncentrálnak". Ha-ha-ha. Négy éve talán még elhittem ezeket a mondatokat. Na jó, már akkor se.
  • Angelus1991ster
    Elhiszem:D Ami a WT-ben van és tank inspectorban, azt a garázsban is meglehetne csinálni.
  • Master91
    de ratyi akkor is mert IS-el kupolával lőhető
  • yossarianHUN
    Az UFP-je és az LFP-je is 300 mm feletti effektív védelmű.
  • Angelus1991ster
    Ennyire pattintós annak a tanknak a frontja?
  • patchaou
    Na ez is megvan. Bélával 9070-et pattintottam XD
  • AlucardHuN
    Hmmm, miért érzem hogy valami nagy arty-s bölcs vagy? Egyébként meg is fontolnám ha naponta jönnék sírdogálni, de nem, és nem csak én érzem így, hanem rajtam kívül még sokan mások is. És td-re, hát részben, csak ott a bökkenő hogy ők nem lőnek be a fedezék mögé, lehet tudni nagyjából hol számítson rájuk az ember és nem nagyon szoktak heavy-t egyhitelni.

De inkább nem folytatom, fanatikus arty-stákat úgy sem lehet meggyőzni.
  • yossarianHUN
    És ha nem lenne érthető, ezzel arra is céloztam, hogy az ilyen kedveskedő hangú megnyilvánulások számát mérsékelhetnéd a jövőben. Nem vagyok én semmi jó elrontója, a világért se korlátoznám senki szólásszabadságát, mindenkinek megvan a joga a WG kritizálására, de csak az emberi normákon belül, ezek a kívánságcsokrok meg bőven ezen a határon túl vannak, spoiler alatt vagy sem. Köszöntem.
  • yossarianHUN
    Szerintem hagyd abba a játékot, mert láthatóan totál kikészíti az idegeid. Senkinek nem kényszer az IM-ek megcsinálása, eleve az volt velük a cél, hogy abszolút átlagos, mindennapi játékkal különböző jutalmakat érhessen el az egyszeri player. Az, hogy te rágörcsölsz, és napi rendszerességgel szociopata rohamokat kapsz tőle (mert szerintem a gázkamrás, gödörbe lövéses, kibelezős hsz-ek ebbe a kategóriába sorolandók), az egyéni szocprobléma.
  • Angelus1991ster
    Hidd el, ha nem lenne IM akkor leszarnám az egészet és jó ha havonta egy-kétszer mennék artyval. Köszönd a szargamingnak.
  • aru
    Mindig élvezet olvasni a WoT fórumokat, annyira sok a flusztrált ember rajtuk. Ha ennyire felidegesít egy játék akkor el kellene gondolkodnod rajta, hogy abba hagyod, mert ez már káros. Vajon akkor milyen szépeket írnál ha olyan szerep jutna az artynak, mint ami a való életben. Amúgy meg az amit leírtál ugyan úgy igaz a TD-re is ami a legjobb csemege artyval ha van egy jó könnyű huszár!
  • Kubukli
    Mivel a játék egyre inkább ellaposodik számomra, bemodoltam kicsit: hangok, login képernyő, stb.

Igy már azért hangulatosabb. Elő is vettem a klasszikus vasat, odatettem, a szemem a pályán volt, nem szaroztam, tudtam lőni, kikerestem a célpontot, aztán megszórtam. A tehetség persze azért még nem jött képbe... )

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.05.23. 22:51:54
  • Angelus1991ster
    Drága IM kitalálót, pék lapáttal hátbakúrnám, felnyarsalnám és a belét a száján keresztül kíhúznám. -hogy egy klasszikus harry potter paródia videóbol idéznék. Mégis milyen buzi lehet az ilyen?
  • Sunsetjoy
    ChurchIII az jó, csak ugye szokni kell a lassústratégiáját. szerintem nem igényli annyira a fejlettebb muksókat kezdeteknél, jól lehet vele tényleg képezni is. Tohonya és nagy darab, de menni kell vele előre, mint egy "tank" tank, persze óvatosan :)
    RamII, excelsior semmi extra még a többiekhez képest se szerintem, matilda IV, amiben nagyon pozitívan csalódtam. De szerintem piszok nagy szerepe volt annak benne, hogy a 3. skilljüket taposó medlegénységet raktam bele. Nem olyan nagy ugye mint a churchill, jobban lehet vele manőverezni, gyorsabban fordul, bár még lassabb - gyorsabban céloz, nagyobbat üt, de már jobban kell figyelni weakspotra. Valamit a matIV-el csak weakspoton tudsz beütni, néha.
    Olyan mintha a heavytank Churchill III gonosz gyökér öccse lenne a medium MatildaIV, aki a kisebbeket vegzálja, míg a bátyja elvan a nagyobbakkal :D
    Mivel nagyon nagy kedvezménnyel szereztem meg valentinnapkor, remek döntés volt.