418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#354688 Figyelemre méltó az a találati arány:D -
TuskoMobile #354687 Itt alapból van wh meg aimbot de még ezen felül is überelték a dolgokat ami azért nem semmi persze akkora mértékű nincs ez miatt mint fps játékokban de hát ott nem is ilyen lassított a csata lőhetsz tíz másodpercenként és elgyalogolhatsz 3 perc alatt az akciózónába de megnéznék egy ilyen bf meccset mert nagy poén volna. -
#354686 Ebben igazad van. Csak nem erről beszéltünk :) De mindegy.. -
vasasgabri #354685 Hát ebből a szemszögből igazad van de régebben nem volt ennyire nehezen játszható a játék, sokkal könnyebb volt lilává válni, ezt ti is elismertétek mikor soknapon keresztül szidtátok a fejlesztőket hogy minek nyúlnak bele a játékba(pontosság,átütés,sebzés,mappok,...stb). A kezdőknek meg még nehezebb lett, és tovább tart a felzárkózás. A segítség helyett csak rengeteg szidalmat kapnak. Tudom van akin nem lehet segíteni de azért akad akin lehet. Ha a profi 0-át sebez az az rng hibája de ha a tomátó 0-át sebez az már halálos bűn és száműzni kell. -
TuskoMobile #354684 Lényegtelen amíg nincs csaló szűrő program valami punkbuster izé addig úgyse tudod ki mivel van felszerelve. -
yossarianHUN #354683 Ugye tudod, hogy most illegális modokról beszélsz? -
#354682 Most akkor az engedélyezett vagy a "tiltott" modokról beszélünk? -
Userx2 #354681 Butaságokat beszélsz. Weakspot autoaim? Ha azt felraknám, nem is érintene a pontosság nerf? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az igazi csalás a Battlefieldben. Fent bal oldalt tudom ki be kapcsolgatni a fegyver stabilizáló dolgokat. Az AimBot nagyon durca, már akkor is fej vagy testlövés viszel be (válaszható), ha csak az enemy égtája felé fordulsz. A téglalapok az enemy helyét jelölik függetlenül a tereptárgyaktól. Ha pirossá válik ténylegesen lőhető.1 órát nyomtam ezzel. Abszolút első voltam, játékélmény NULLA. A wotos csalást se élveztem, mikor kipróbáltam régen. Aslain packkal kemény 700 win8-at nyomtam a minap, mert rajtam múlik mit érek el. A töltés visszaszámláló adhat nagy előnyt értelmesebb játékosnak.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.05.23. 14:49:28 -
TuskoMobile #354680 Jah ami kimaradt szerinted akkor az nem csalás ha valaki olyan modot használ ami egyből a weakspotot célozza
csak költői a kérdés. Azért attól függetlenül ismerem a módokat körültekintő vagyok. Meg ilyen nevet adni egy modpack-nak mindent elmond xD cheat pack for skill.
Főként oroszoknál vannak komoly gyártmányú mod-ok ami eléggé megkönnyíti a játékot azért nem rossz és nem azt mondtam ne használd/játok csak ezzel/ezek után mennyire hiteles hogy valaki azt mondja magáról hogy ő a pró játékos.
Hát pont hogy nem ettől válik valaki azzá erre írtam ez szánalmas mert szánom is őket hogy nem tudják de nyilván elhiszik magukról hogy ők ettől jobbak mert a pontok ezt mutatják de ez már félelmetes mert jobban elhiszik a játékot és az illúzióját mint én.
Pedig én nem sok elvárással játszom és nem is idegesít hogy ki hogy játszik ezen nem húzom fel magam már régóta mert ez csak egy játék le van szarva minden más okoskodás úgyis úgy játszik mindenki ahogy szeretne. -
#354679 Ennyi. Szerintem a legfontosabb dolog ahhoz hogy jó legyen valaki az az, hogy a minimapot tudja értelmezni, az alapján előre lásson legalább két percet valamint kitalálja hogy honnan okozhatja a legnagyobb kárt a legkevesebb sérüléssel. Egyik mod sem ad agyat és nem gondolkozik a játékosok helyett. (sajnos) -
yossarianHUN #354678 A kezdő pont azért kezdő, hogy ezekre rájöjjön. A skines hamarabb fog rájönni? Na bumm. Fogadni mernék, hogy az itteni veteránok 95%-a nem használt kezdő korában weak spot skineket, mostanra mégis sok lila van köztük. -
#354677 Amíg sok "kezdő" van a csapatomban addig meg én vagyok hátrányban. -
vasasgabri #354676 Egy kezdő aki nem ismeri a gyenge pontokat az hátrányban van azzal szemben aki használja ezt a módod. Még a kezdő 10ből 3 sebez addig a mód használó 10-ből 9-et. Amíg a kezdő nem tudja hogy belehet forgatni a tankot, vagy mire való a távcső stb, mit kell tenni egy tankra a legénységet hogy kell fejleszteni addig hátrányban van. -
#354675 Nem kell ide semmiféle képesség meg ügyesség. Bár ha abból indulunk ki hogy vannak akiknek a wasd és az egér használata is bonyolult akkor igazad van. Egyedül egy kis ész kell és máris jobb vagy a 80%-nál.
TuskoMobile - pont leszarom. A kihívás itt az, hogy a mellém rakott tucat agyatlan hülye bénázástól ne kapjak agyvérzést. Nem fogom megnehezíteni a dolgom azzal, hogy nem használom az engedélyezett modokat. Főleg, hogy már jóideje csak azért játszom ezzel a hulladékkal, mert a számlákra és az ételre való pénz egy része ebből folyik be. Ha valaki úgy érzi attól faszagyerek hogy nem használ modokat, hát egészségére XD
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.23. 14:20:31 -
Oddball29 #354674 Egy oda-vissza megoldás érdekelne következő 8-as campaign után.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.05.23. 13:55:42 -
yossarianHUN #354673 Szerintem enyhén szólva túlliheged a kérdést. Ami tényleg komoly előnyt ad, az a Warpack, de az illegális, és fizetni kell érte. A többi minimális mankókat szolgáltat, inkább kényelmi funkciók, mintsem komoly fegyvertények. -
Tarathiel2 #354672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Muszáj ide is öntened az ostoba amerikagyűlölő konteóidat? -
TuskoMobile #354671 Hol a kihívás valamint hol az érzés hogy egy tankkal játszol szerintem aki elkezdi a játékot ismeretlenül a címre hagyatkozva az nem egy wow + nfs mutáns játékot akar.
Ha meg használod magadat csapod be és fosztod meg az érzéstől* és hidd el lehet nélkülük is boldogulni bár az út az nem könnyű hanem nehéz és nem mindenkinek való az biztos és egy szép idézettel zárom a sorokat ide illő xD
*Nem mások ellen csalsz hanem saját magad ellen. A játékot mindenki saját magának játssza ez egy tévhit hogy valaki ellen vagy.
Saját magadnak bizonyítasz mert kutyát macskát nem érdekli random-ban. A cw meg a többi mód az más azokat ne keverjük össze.
"Néha azt érzem, hogy egy rögös, sáros úton széllel szemben haladok egy hegyoldalon felfelé, és ugyan csúszik az út, a sár is dagad a cipőm alatt, a széltől is fázom, de látom a Fényt a felhők között, tudom, hogy .............." jó úton járok .
Mehetnék a völgyben is a könnyű úton járva megkerülni a hegyet de akkor soha nem tudnám meg milyen érzés a csúcsra jutni és milyen érzés leküzdeni a nehézségeket, kihívásokat. -
vasasgabri #354670 Pedig sokan vannak akik csak játszanak és nem olvasnak fórumot, vagy nem keresnek és nem néznek utánna van e valamilyen könnyítés. Szeretnek a maga egyszerűségében játszani. Ma már ezt nem lehet meg tenni mivel ha ki adnak egy játékot az az első hogy megnézik van e valami megkerülő mòdszer amivel kilehet játszani a társak tudását vagy tudatlanságát. Aki először jön rá a trükökkre az a nyerő. Játékosok közti különbség egy része(nagyobb) ebből adódik atöbbi a képesség ügyesség és sok szerencse műve. Próbaképpen csináltam egy új accot és a mostani ismeretek birtokában(módok,trükkök,játékstílus) 1500 körüli átlagot tartósan lehet produkálni. -
madmanic #354669 még egy nagypofájú csicska majom felkóstol csak mert zwakkos kilövöm a gecibe...
Egyedül védem a bázist ketten foglalnak, felváltva lövöm a foglalókat amíg a nyomorék -aki mellesleg másodiknak pusztult- megállás nélkül ugat, meg núúboz... -
Pares #354668 Egyetértek. Habár lehet, hogy a tankokat már végső megoldásként használják.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vicces, ironikus, vagy nem is tudom, milyen jelzővel lehetne leírni, hogy az USA, Izrael, a szaudiak és egyéb szövetségeseik is ezeket a (szintén amerikai fegyverekkel felszerelkezett) ISIS-hez nagyon közel álló allahakbarozó dzsihádista terroristákat támogatják a szíriai kormány ellenében. Bár aki a nyugati propaganda mögé néz, annak nem is annyira meglepő ez az egész.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.23. 13:30:08 -
Simulacrum #354667 Tegnap beszélgettetek az xp érdekes alakulásáról. Nos, hoztam én is egy érdekességet. Rettentő élvezetes kör végén vettem észre, hogy elég jól sikerült sebezni. Na mondom, ez az igazán jól sikerült háromszorozó kör. Erre 1000 alatti xp-t kaptam úgy, hogy többségében T10-es tankba sebeztem. Egyedül talán a közelharc volt kevés, de akkor is elég kevésnek érzem ezt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354666 Az meg már az Ő bajuk. Mondjuk ezek valószínűleg a játék alapvető mechanizmusával sincsenek tisztában, így már akkor előnyben vagy velük szemben ha nem háttal ülsz a monitor elé... -
Simulacrum #354665 Nem is értem miért kell félni az ilyen pályáktól a WG-nek. Mindenhol bokrokat szüntetnek meg csak hogy ne lehessen ilyen köröket menni. Miért ne maradhatna 3-4 ilyen pálya a renget másik mellett? -
vasasgabri #354664 Az nem csalás csak előny azokkal szemben akik nem tudnak róla hogy léteznek módok. -
Tarathiel2 #354663 Végre beadja a heti 1 malinovkát, előnyösebb oldalra tesz, be is tudok állni észrevétlenül a varázsbokorba... és a csapat természetesen agyhalott retard, TK-zó artyval, 1 lövés után döglő top tankokkal, szóval mindennel ami kell. De ez a pálya még így is annyival jobb spotolásra bármelyik másiknál, hogy az valami hihetetlen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#354662 Ha nem tiltott modokat használ az ember az mióta csalás? -
vasasgabri #354661 Na én pont ilyen vagyok csak ne nézd meg a noobméterem mert fájni fog. -
Simulacrum #354660 Úgy már nem sajnos. -
TuskoMobile #354659 Valszeg nem hallottál a weakspot auto aimről ami már nem is mod hanem inkább hack.
Szerintem az az igazi pró játékos aki nem használ modokat és leszarja az xvm-et is nagyívből és ha mégis megnézi vagy valaki megnézi az effijét noobméteren az 1500 fölött van na azt kell elismerni nem azt aki golddal (ammoval) felszerelve meg+ módokkal végigcsalja a játékot azt örül hogy magát is jól átverte szánalmas.
-
vasasgabri #354658 Pont most kezdtem nem rég még csak 5 meccset játszottam. Gondolom ígymár nem jó. -
Simulacrum #354657 Igazatok van, gondoltam rá, de végre elértem minden olyan tankot, amit szerettem volna, már semmit nem grindelek. Azokkal játszhatok, amikkel szeretnék és élvezem is. Valahogy nem vágyom egy újabb grindre mostanában, főleg nem ilyen munkaszintűre.
Biztos akad majd valaki, aki szívesen kezdi el ezt a játékot vagy más miatt szeretne új accot. Aztán hátha szól. -
András77 #354656 Még most sem késő másod accot indítani. Annyi aranyat össze lehet még szedni a napi akciókból, ami elég lesz a modulok leszedésére, ha nincs invite kód. Az IM-ből meg bőségesen jön a kredit, elég tier4-5 szintig elszaladni minden típusból, az hamar megvan és mehet az IM. -
TiborTamas #354655 Miért nem csinálsz magadnak egy 2. account-ot? Ha nem sürgős és jól ki tudod használni az akciókat, akkor 1000 meccsen belül is meg lehet csinálni, nulla anyagi ráfordítással. :) -
Simulacrum #354654 Ha ismertek valakit, aki elkezdené a játékot, esetleg valaki másod accot csinálni szóljatok. Meghívnám, szívesen a garázsomba tudnék egy T95E2 tankot. -
Gyuszopapa #354653 Az is idióta aki tankot használ városban rendfenntartásra és harcra.Oda speciális gyalogos alakulat kell. -
TuskoMobile #354652 kicsit off de mégis kicsit ON ha tankokról van szó ezt ismeritek valódi akció kilőnek közben egy tankot is
-
András77 #354651 Ma jó napom van, egy combos menet az aladárral és garázshely a jutalom (amíg nincs béla, elakadtam a pattintós küldivel és inkább javítgatom a korábbiakat). Hogy ez a küldetés hogyan sikerült, halvány gőzőm nincsen, mert lőttek mindennel, he-vel is tuti, arannyal és a végén elfelejtkeztem a küldetésről és nem javítottam és gyógyítottam, pontosabban nem is jutott eszembe, de ezek szerint csak hp-t vesztettem, de se modult se legény nem ütöttek ki, ez hihetetlen szinte, mert alig maradt hp-m és sok lövést kaptam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
András77 #354650 Így kell T28-al ászt termelni. Mondjuk arty nem volt, az bekavart volna durván a játékba. Azt mondják városba kell menni vele, a protoval be is megyek, de ezzel nem szeretek, mert folyton megflankolnak. Ennek nagy távolságról kell osztani a lövéseket szerintem és csak támogatással előre menni, de azt is inkább csak a csata vége felé. Már egy átlagos med is körbefutja, nem való neki a közelharc.
Van a csatában autoaim fail, amikor autoaim-el támadom a type-ot és pattan, na akkor csúnyákat kezdtem gondolni, de jött oldalról a black prince, nem akartam sniper módba menni, látni akartam a terepet, rá is b.sztam majdnem.
Amit továbbra sem értek, ott van egy t29, alig van hp-ja, de rámegy az ellenfélre, ahelyett, hogy hátul sunnyogna és támogatna inkább. Mit hisznek ezek? Maximum valami csoda folytán lenne bármi esélye is a túlélésre, de akkor is megy előre és free frag az ellenfélnek, egy ágyú kiesett a csatából.
Betöltöttem az HE-t és szokásomnak megfelelően beleb.sztam az ellenfél ágyújába, csak most ráadásul egy borsig volt, aki nagyon nem örült ennek. Az ágyúját kiütöttem, esélye nem volt utána.
T28 Ace
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.22. 22:36:10 -
Tarathiel2 #354649 Tankja válogatja, most pl. a TigerP nem lett megtartós. Harcolni nem volt rossz vele (köszönhetően a sok piroskának akik mindenáron az alját lőtték) de már nem is tudom hány csatát buktam vele a tetű sebessége miatt. A VK Aladár egy süvítő szélvész hozzá képest. Persze a duplázós konteó maradt, első menet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!