World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
T49-el összefutottam egy ilyen obj platoonnal,ritka nagy barmok voltak,bele fulladtak a vízbe.
Bár barmokból ma sokat láttam..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 15:19:46
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És így néz ki miután kilőtték <#hawaii>#hawaii>

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Annyit mondtam GG,erre ledobott a szerver és visszajöttem,de se cset se jelölő se semmi.<#vigyor>#vigyor>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem értem hogy ha egy Is8 tankot így telibe tudok kapni,meg e50m medet szemből tornyon át lövöm,akkor hogy az istenbe sebzek artyba 200-at.

Ellenséges csapatban egy brutál platoon volt,JpzE1000 meg crusader,crusadert végül rammolva öltem meg,mert lőszert sajnáltam bele.
E50m még előző csatában volt,viszont a német e100 td-t ebben a csatában lőttem meg szemből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.23. 12:47:56
Nekem még csak a lövegből van fent a top, de már így is meglepően élvezetes. Csak wikin nézegettem az adatokat, ott meg 5-ös RoF-ot írt a top toronyhoz is, és már most is annyi van neki a stockkal is, de akkor biztos benéztem valamit 😊
WoT: Nishizumi77
Sajnos én csak 11 kill-ig jutottam vele. Már ehhez is nagy szerencse kell, nem azért, mert nehéz, hanem mert ellopkodják a killeket, hát még a 15-höz...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: besti, 2014.12.23. 10:34:28
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Majdnem full t3 csata, és oldalanként volt összesen 1-1 db az M2-ből. Hmm, ez bonyolultabb lesz, mint elsőre gondoltam volna 😄