World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Az egyik nemzettel megcsináltad a wz küldetést.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Valamit már csinálni kéne ezekkel a bzi artykkal, komolyan mondom. Egy rohadt hummel kiszedi full hp-ról a csapattársamat, egy kv2-t, aki mozgott, nem egy helyben áll, sőt amennyire tudott cikk cakkban. Ezt az artybziknak írom, akiknek ilyenkor mindig az a magyarázatuk, hogy l2p meg hasonlók. Én T67-ben, a pálya a south coast és nem bírom nagyobb távolságból felderíteni az artyt. Az arty nyilván nem fog megmozdulni, ha kell, mind a 15 percet végig üli a bokorban. Szemből veszélyes közelíteni, oldalt felmászom a szikák aljánál és oldalba kapom a hummel-t.
Kettőt belelövök, közben mozgok (artybzik, nem kell a l2p, mozogtam, nem álltam, nem tolattam, cikk cakkban amennyire engedte a terep stb.). A hummelnek több, mint 90 fokot fordulnia kellett és ahogy rámfordult kapásból kilő. Nem splash, hanem telibe.
0.76-os a szórása a lövegének, a teste is fordult, tehát teljesen szétesett a célzóköre. Nagyjából a fél látótér benne volt a célzókörében és ez mégis telibe vert.
Az egy dolog, hogy közép, sőt nagyobb távolságra is pontosak, de hogy már nem lehet megközelíteni sem őket, mert fordulásból és kapásból telibe vernek, ez már kezd túlmenni a tűréshatáromon.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.05. 10:14:57
Prémium Felhasználói fiók megvásárolva. Lejárat: 2015.01.08. 9:55:11.
Ezt miért kaptam,vagy mi ez?

Nagyágyú meg nem megy fel a 10-esre. Stockon kéne azt kihúzni. Csak közepes agyút tettem eddig rá, semmi mást.
Két dolog, egyrészt hogy dög lassú (T34 szint), másrészt, hogy gyűlölöm az ágyúját. Katasztrofálisan lassan szűkül, és beszűkülve is baromi kiszámíthatatlan. Gyakorlatilag az esetek 90%-ában 60%-os szűkülés mellett kell lőnöm vele, mert mire teljesen összemegy a kör, már rég minden ellenfél fedezék mögött csücsül. A stab meg az EGLD sem sokat segít rajta.
Mi a baj vele? Nagy ágyúm sincs még rá nekem. Inkább az IS-4-re költsem az XP-t?
Much fogalmazás, such nyelvtan, very mondatszerkezet. Processzor?
Hali!
Van nálam 1 Ati R9 280x 3gb ram,kártya viszont alacsony vele az fps-em esetleg valaki tud némi infot,h miért driver eseteleg vagy bármi más tapasztalat!
Előre is kössz!
Most már én is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Egy SütIt tudok felajánlani, én úgyis rühellek vele menni😄
Táras ágyúval is kilehet lőni mozgás közben 500 méterről vele bárkit,az M41 ágyúja iszonyat jó.Táras ágyúval beszabadulsz nagyok közé olyat lehet irtani vele hogy betojsz a gyönyörűségtől.Mivel rohadt mozgékony még le sem tudnak lőni,az a legnagyobb poén mikor bemész 4-5-6 t10 közé és túléled úgy hogy kiosztasz nekik pár tárral és le se tudnak szedni.Tárassal öltem már bat mobilt is,úgy hogy kettő bat próbált elkapni,meg 3 arty meg dombról td,az iszonyat nagy fun volt.Ha arty nem lövi ki a másik batet akkor két batmobilt lőttem volna le.
Én közelharcra bemegyek vele simán 5-6 t9-10 közé,leszarom milyen ágyújuk van,fürge vagyok és gyors kapjanak el ha tudnak.Igaz néha a saját artynk kap el engem ha bemegyek tömegbe,de az nem az én hibám,azt hiszem.

Hát tele van a faszom az egésszel.Ezek hülyébbek mint a sokéves átlag.Beengedik a hátam mögé a TD-ket pedig jelzem nekik hogy ott jönnek.Vagy jön egy 9-es VK vagy Tortoise és nem tudnak vele mit kezdeni weakspot-ról szerintem a játékosok 90% fogalma sincs.Arról nem is beszélve hogy megrohamozzák azt a helyet amit 1000% hogy legalább 2 TD véd be igaz hogy ott már temető van de nem baj kell még 2-3 roncs oda.
Még egy majom is gyorsan megtanulja hogy a kék gombbal megrázza az áram a piros meg kaját ad és nem nyomkodja a kék gombot..De ezek még egy állatnál is hülyébbek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Háát ez kurva jó.<#vigyor5>

Ha fent vagy a barátlistájukban névváltoztatás után ugyanúgy ott leszel csak az új neveddel náluk.

WoT: Nishizumi77

Hát ha neked ez megér 2500 goldot, akkor változtass nevet, nem kapnak róla értesítést. Szerintem egyszerűbb lenne udvariasan elutasítani őket, de ez már nem az én dolgom😊
Tono34
BUÉK és miegymás 😊 Régen jártam erre 1400+ üzenet. Hiába no, volt egy kis szünet, most meg vissza dolgozni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni nekem abban, hogy ha el szeretném magam rejteni mostani felvett ismerőseim elől, hogyan tehetném meg?
Jó srácok, csak nem élvezem velük a játékot, jó ideje ezért nem játszok... Szóval olyan módszer kellene hogy sértődés ne legyen, tehát nem letiltás vagy ilyesmi. Gondoltam névváltoztatásra, azt ők megtudják (rendszer által)?

😉
Gratulálok 😄 élmény látni hogy mások is szeretik gyűjteni a buziverő medált 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Így jelöli az XVM hol lőttek ki.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.05. 00:17:59
A8-ban mi az a fehér pötty az arty felett jobbra?
430-nak még rosszabb a tornya, mint a 140-nek. 430 menetből pontatlanabb is. STB meg nagyon bizonytalan snipe-ol.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Én is beálltam volna. Abból semmi hasznom ha fölöslegesen megindulok 6 másikkal akik közelebb járnak és nem tudok semmit sebezni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
No comment.
Sunsetjoy
Pláne, amikor sikítoznak az ellenfélnél, hogy beszabadultál a campertédék meg a bokorfoglalók közé 😄
Plusz rohadt gyors; az az egyik tank, amivel, meg tudtam csinálni, hogy visszalőttem egy foglalást, majd kicsivel több, mint fél perc múlva már az ellen bázisán garázdálkodtam 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Játszik a New Orleans?
És szegény 13-90 mit érezhetett. Karma is a bitch 😊

Egy szóval sem mondtam, hogy snipeolok, az LTTB 4.3-as töltésével is ugyanúgy bemegy bárminek a szájába. Ha kisebb lenne a Bulldog tára még okés is lenne, mint a T71-nek, amit nagyon imádtam, mert úgy gondolom, hogy nem mindig van idő ott táncikálni, hogy az ember végiglője a 10 lövést, mert 5-6 után már lépni kell, aztán lehet újra tárazni, mert mégsem nyerő, ha 4 tölténnyel megyünk a következő rohamra. De mindenképp kipróbálom a tárat is, ha összejön rá az XP, a T49 nem igazán tetszik így látatlanban, teszten kipróbáltam, nem jött be a stílus, úgy hogy nem fogok igyekezni a megvételével.

Mines-en száguldok fel a dombra T49-el, megjelenik egy 1390, egy lövés és pukkan is. Az arcomon már ott a mosoly hogy ez is letudva, mikor egy mocskos geci object 261 telibe kúr, mondanom sem kell elvitte az összes hp-m<#falbav>
Solten

Saor Alba

popey8
És mit érsz a magasabb dpm-mel azzal a hangyafasznyi átütéssel távolról? Bulldoggal nem snipolgatni kell (mert gondolom erre gondoltál), hanem lerohanni az ellent és oda sokkal jobb a táras.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A tank méregfogát húztad ki, de embere válogatja, próbáld ki a tárast, biztos nem fogod levenni sztem 😉
jaja, ugyanaz mint 1390 esetében. Lighotkkal könnyű elbújni, amúgy sem lehet mindig tűzvonalban lenni, sőt, minél kevesebbet vagy ott, annál jobb.
Asszem 2.9 az a 3 és fél... A normál löveg pontosabb és gyorsabban szűkül, mint a táras, a táras közelharcban jobb lehet, még nem próbáltam, de a normállal magasabb a DPM, nem kicsit, a 29 másodperces töltögetés meg azért nem annyira fincsi, el lehet azt az időt tölteni lövöldözéssel is.

JeffDunham
Besz@rtam. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Így van. Először én is a simával akartam használni, aztán meggondoltam magam. És nagyon jól tettem. Így a tárassal egy igazi vadállat😊 Mire észreveszi a delikvens, h lövöd már belepumpáltál legalább 4-et. Nem mindegy, h 2 mp-enként lősz vagy 3 és fél. T10-eket is simán lehet vele ölni 1vs1-ben. Egyszerűen csak jól kell időzíteni a töltést, engem még soha nem kaptak el vele töltés közben.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.01.04. 21:09:59

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Kösz

a-a, úgy csak egy átlagos light tank, akkor már jobb a LTTB. Azért kell rá a táras, mert így 1vs1 minden tankot le lehet amortizálni nagyon gyorsan, ez a tank igazi erőssége, a burst fire, rámész az ellenre és szét spammeled. Egyrészt sokkal élvezetesebb is, másrészt, sztem sokkal jobb is. Ez nem lassú heavy, vagy tornyos med, amivel jobb a folyamatos lövés.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.04. 20:54:14
miért jó a bulldogra a táras ?
3s es töltéssel a sima jobb mert akkor nem kell 20s re bujkálnod amig töltesz , legalábbis szerintem !

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

sima top löveg, bulldogra kell a táras
T37-re táras vagy nem táras löveg?

McFrost
Az új házigazdi pedig ad nekem kőccsön a szavazatomért cserébe, egy szovjet tankot, hogy meg tuggyam csinálni a WZ-s küldit 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

STB-1 sztem legerősebb a baten kívül, tornya pattogós, baromi jó depression, viszonylag gyors, nagyon erős DPM. Randomba iszonyat jó, CW-re is szokták azért ha sok medes taktika van. Oroszoknál sztem tök mind1. OBJ140-nek picit jobb a depression, de elhanyagolható, 430 a legjobb sztem, mert neki a legerősebb a dpmje legkisebb célpont, és legjobban páncélozott is. 140-nek a tornya hulladék, minden belövi, talán a legrosszabb az oroszok közül, de valóban viszik a klánok a jobb depression miatt. De randomba mindenképpen inkább 430. Leo1 megint más, baromi gyors, pontos, sniper.
popey8
STB-t csak néha. ROF, de leginkább látótáv miatt ellátmánnyal. Leo-t legtöbbször felderítőnek Bat helyett, ha éppen az adott helyre nem jó a táras. Az orosz medek közül prio a 140, utána a T-62. 430-at mi pl. még 1x sem vittünk (legalábbis mikor én ott voltam), de az ellennél már láttam, de am nem jellemző. Nagy klánok nem viszik, csak a gyengébbek. A most kapot 907 meg kb. a 140 után jön, de még nincs CW, szal ez még kérdés.

Rob Ryan
nemsokára lesz a Sport 2-őn 😛
Sziaszzok. Szerintetek van a 10-es japán mednek értelme? Úgy értem, hohy viszik-e cwre. Nyújt-e valami pluszt. Ahogy néztem majdnem olyan mint a leo 1, csak a leo 1 mint ha jobb lenne.
Hasonló kérdésem van szintén. Melyik orosz 10-es medet javasoljátok. Melyik a népszerűbb cw-re. Bár ahogy nézem a t54-től a fajlagos teljesítményben elmarad, sőt a páncél sem olyan kemény.

xotyi
Bazd, ez nagyon jó lett😄DD

Trance&Friends nothing more..

Megvan még az a vidi is , ahol a piros effys és 40% alatti winrate es uruk-hai sereg menetel ugyan erre a filmrészletre? 😄

It\'s a trap!!! :)

Master91
Ez kegyetlen <#worship>
Antimat
Nevetséges ez a killsteal, ami ma megy: 25 csatából 10 kill jött össze a franciákkal (13 90, FCM és 50😎, tegnap kb. ugyanennyi csatából 40.

cyka blyat