418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    legenyseg-kepzes szempontjabol annak szamit.
    viszont nincs plussz kredithozama.
  • voivod32
    Ha van valami, ami fölösleges ebben a játékban, az a felderítő tank . Senki le nem szarja. 4000-et spotolni?! Basszák meg!
    Van Isten! Mennem kell dolgozni!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.06. 11:25:24
  • tutyimutyi2
    azt tudom hogy a Stug IV nem számít prémium tanknak de az működik benne hogyha más tankból teszek bele legénységet átképzés nélkül akkor nem megy lejjeb a százalékuk?
  • voivod32
    Basszamegakurvaisten. ennyit a kibaszott LT15-ös küldetésről. Átkozott gyökerek!
  • Angelus1991ster
    :D nekem 73 hp hiányzott az MT-15-höz. de hát ez szargaming tákolmány. Az összes küldetés arra megy , hogy ha az 50 próbálkozás sem megy, akkor lőjj gold szarral.
  • mordawn
    A 2. kérdésedre a válasz: igen.
  • Me Ga
    Okés, köszi. Akkor jó úton járok. Lehet megyek pár gold spam kört...
  • Mnemomic
    De ha nem akarsz a csapattársakra hagyatkozni, akkor megcsinálod egyedül a 4000 sebzést vagy az közelit meg egy kis spot sebzés :) Azt meg Bulldoggal lehet szerintem könnyebben főleg ha 8-asok közé tesz.
  • Mnemomic
    13 90 jó hozzá. Annyit könnyítettek, hogy már azt is beleszámítja amit Te sebzel. Én tegnap előtt vagy 30 meccset mentem vele nem jött össze, erre tegnap első meccs Malinovka, és rögtön meg is lett a t28HTC :)
    Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.06.06. 10:49:07
  • voivod32
    Nekem már hónapok óta nem jön össze, ahogy az arty 15-ös sem. tegnap 63 HP-hiányzott hozzá, illetve 1/10-ed másodperc. Azt hittem agyvérzést kapok.
  • Me Ga
    Sziasztok! Az első (Stug IV) kampány light 15-ös (4000 spot és saját dam) küldetéséhez szeretnék tippet kérni... Melyik tankot ajánljátok hozzá? 13-90-el próbálom, legalább 40-50 kört mentem, de csak nem jön össze...

Még egy dolog: ha megnyílik a második küldetés sorozat, akkor az elsőhöz hozzáférek még? Ami nem kitüntetéses, meg szeretném csinálni.

Köszi
  • voivod32
    Én ezt nem értem. ezen a szinten, hogy lehet ekkora különbség a két csapat között?! Minhta nem is álltak volna ellen. Ennyi HP, ilyen gyorsan nem fogyhat el másképp.

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.06.06. 10:24:59
  • besti
    Végre! Letehetem az artikat egy időre
    Nem gondoltam, hogy ezzel az fostalicska edisön artival lesz meg (Obj 260-nak is elég lett volna):
  • lexlutor
    rakd felre egy hetre, vagy kettore.
    utana konnyebb lesz egy ideig megint kezelni a sok hulyeseget.
  • patchaou
    áááá 7350-et pattintottam IS-4-el
  • técs
    Igaz nem most volt, kb fél éve, de 3x egymás után 5% csatákat kaptam. Viszont 3x nem kaptam még 95% csatákat nem hogy egymás után, de a 31 k csata alatt sem amit lejátszottam.
  • técs
    Közel járok hozzá. Most már csak napi 5-6 csatákat megyek, de teljesen mindegy milyen tankkal, milyen szinttel mit kínlódok,csak elhanyagolható mértékben tudom befolyásolni a teljesítményemet, köszönhetően az MM-nek.
  • joe662
    Meddel nincs pattintós küldetés??
    Sajnos nem csak az ellen volt fogyatékos,de a saját csapat is

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.05. 21:55:10
  • walert
    WG sorstalanság
    http://i.imgur.com/H1iV4EN.jpg
  • Gyuszopapa
    Kedvenceim,22-23-25-28-32-34-35-40% winráta.
    Ha a belem kidolgozom akkor se sikerül semmit kezdenem.
    Egyszer kipróbáltam hogy rányomtam a W-t és az automata sebességet és nem csináltam semmit.
    Még így is 5 játékosnál több xp-t kaptam.
  • lexlutor
    akkro torold le. ennyi.
  • técs
    Mai csatám kv1-el: St emil elejéről 2x lepattanok, majd egy T150 kapáslövésből átbaszott miközben 45 fokban volt döntve a páncélom 39% win cahnce mellett. Teljesen feleseleges bármit is csinálni ebben a tetves játékban, minden el van döntve előre...
    Szerk :És persze 5-ből 5 csata 45% win chacne alatt. biztosan most kompenzálja a játék a 43% win rátámat a kv1-el..
    Utoljára szerkesztette: técs, 2015.06.05. 21:27:05
  • lexlutor
    arra van valami megoldas h ez a hulladek, a csata vege elott kilepve, aztan az osszefoglalot kegyeskedjen megmutatni utolag?
  • Master91
    gif
  • Angelus1991ster
    T28 Concept kellene , a másik 2-ben semmi érdekes sincs. Stug IV meg tipikus PZ IV alváz gyűjtői diribdarab.
  • Angelus1991ster
    Nemcsak, hogy nem "bro"-k, hanem "bré"-jük sincs.
  • AlucardHuN
    xD Hát pont azért nem működik mert ők nem "bro"-k:D
  • walert
    Én azt szoktam csinálni, mivel nekem a missziós tankok nem jelentenek semmit, annyi tankom van már, hogy a csajokat parancsnoknak képezem ki az adott ágra amit húzok. Azaz már tier 3-ban van 6.érzékem és ezt az ág minden tagjára át képzem. A probléma az, hogy ha később nem cserélem a csajt le, akkor nem lesz sosem BIA azon a tankon.

Az, hogy néz ki, ha az adott tankra BIÁ-t akarok, kezdjem teljesen előről a parancsnokot képezni, mert a WG-s csajok feministák !?
    Utoljára szerkesztette: walert, 2015.06.05. 19:11:13
  • Angelus1991ster
    Nem. Mert ez szargaming. Eleve, az , hogy női legénységet csak szenvedés árán lehet megszerezni az tipikus szargaming húzás.

Mindig arra törekszenek, hogy a küldetésekkel , az ócska "licenszelt" mm-ükkel és az undorító rng-jükkel fusztráltá tegyék a játékosokat. Fusztrált játékos könnyebben rávehető a "termékeik" vásárlására.
  • walert
    A csajok, BIÁ-ja nem kompatibilis már a férfiakéval ?

Régebben a csajok, amit a missziókban szereztem a BIA-ja nem működött a férfiak BIA-javal együtt, most ez megváltozott? A WG kijavította? Ha most nyerek egy csajt, annak az 5%-a fog működni a pasikéval?
  • rudii
    Csúzli mindenkinek! Nyár meg péntek meg minden, de ha te egyik se akkor gyere és tankozz velünk! :D
    Live Stream
  • Simulacrum
    Nekem nagyon régóta megvan, de már az első körben is mindenki a két oldalán levő kis vackot lőtte, így inkább csak porosodik, igaz a fő ok nálam a lassúsága. Megmondom őszintén a T55A is csalódás nekem. Valahogy a T54 sokkal jobban működött, pedig azt is gold nélkül használtam. Rettentő sokat számít a jobb páncélja.
  • joe662
    Az enyém ugyan nem,szép barna
    Amúgy a retardáltat még nem counterezték ki?
  • walert
    A Rudyban a kutya a golyóit vörösre harapta vagy hogy is volt a Storm hasonlat ? De lehet, csak simán annyi találatot kapott hátúlról, mert noob, hogy bevörösödött a golyója.
  • lammaer
    Vöröstökű noob? :)
  • Angelus1991ster
    Mivel MG. Egy MG-s a libsiket rühelli, a drogokat pláne, így nem szív ( henem minket szivat ha a csapattársunk ). De alkoholtfogyasztást nem tartja drogozásnak. Oda kell tenni a vasat.
  • András77
    A T28htc jó tank, sőt erősen op ha top tierbe tud kerülni, úgy értem, hogy az érzés megfizethetetlen, amikor tolom előre és a sok kis sz.r meg pattog róla össze vissza, mert nem tudják, hogy a két r2d2-t kell lőni az oldalán. Meg a nagyobb sz.rok is pattognak róla egyébként.

Neki meg egy egész használható ágyúja van, 320-as alfával, azért az szép tier7-ben.

Arról nem is beszélve, hogy nincs más amcsi TD per pillanat, amivel legénységet lehet húzni, márpedig t30-e3-e4 mind igényel egy második töltőt, akit ki kell képezni valahol.

Ez már egész használható és van fun faktora. A stug ott rohad a garázsban, de elvből nem adom el, de a t28htc-t előveszem szórakozni, sőt IM-hez is használható volt.
  • Solten
    Matyi, nem tudom mit szivsz de kuldhetnel belole.
  • Angelus1991ster
    Ezek a fostos küldetések másra nem jók, csak arra , hogy fusztráltan játsz. Fursztrált játékos hajlamosabb megvásárolni a wg-s kódsorokat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább bannolnának le a faszba az ilyen küldetésekről, lenne inaktív nekem, T28 HTC ilyen jó hogy szopni kell érte?.
    Legalább a T95E2-nél nem kell baszakodnom. Holott ugyanolyan "prémium" kategóriás tank.
  • AlucardHuN
    Mert ő "pro" és leszarja... egyébként igen ezt én is figyeltem ilyen videókon hogy őkelme nagyjáből rálő és se 0-ás crrit, se bounce rikosé stb, instant sebzés. Ráadásul erre a srácra a csata elején nem is figyeltek, nem jött oda őt baszogatni senki. Itt írogató ember is tett ki videót T34-2-ről amiben 122-essel ment és úgyis beadta hogy meg sem várta (mondjuk jópár mellé is ment). Ha én játszanék így kiröhögne mindenki de valakinek ígyis beadja...