418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Meg Tas meg Nimród.
  • lexlutor
    miert? 50 vagy 100 euroert megvenned?
  • Angelus1991ster
    Cak cínaiaknak. Dicő birodalmunk megérdemli. De ez mi ez már? Akkor járjon nekünk EuroPanzer és Kürassier.
  • ToCsEk
    kit izgat? kínai szerver only :D
  • yossarianHUN
    Sok jelentősége nincs, nálunk úgyse lesz belőle.
  • Angelus1991ster
    Ha jól sejtem, akkor csak a frontja lesz jobb mint a T95E2-é. Az ágyú így első látásra ugyanaz mint a T95E2-n és STA-1-en lévő ágyúk. 170-175 körüli átütésekkel.
    http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/06/new-screens-of-type-59patton-hybrid.html
  • Angelus1991ster
    Egy Pool-t azért nem nehéz összekapálni vele. Saját tierjében még mindig erős. Bár mintha a frontját nerfelték volna, mert Churchill III-al a frontját végig lőve végeztem ki.
  • lexlutor
    Personal reserves nalunk is mukodik matol!

http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/06/personal-reserves-are-coming.html
  • Sunsetjoy
    Érdekességképp most utánanéztem, és pont '12 májusában jelent meg a KV-1, előtte KV volt :) 0.7.3

Azóta bejött talán 2-3 fajta t5-t6 tankszekció (nemzetek és teljes/részleges ágak), azt leosztani kevesebb játékosra (mert kevesebb van, mint a Guiness rekordok környékén) abban a tierben...nem olyan faszányos.
    Adatok alapján a KV-1 amúgy jobbnak tűnik elődjénél a KV-nál, csak közbe ugye pontosság-nerf, meg volt valami lövedék-hatás változás is, ahhoz nem értettem annyira, hogy ide vonatkozik-e.
    szerk: ja, igen az ágyú, az über volt anno...

Ezek tények- lehet, hogy esetedben egyáltalán nem tényezők, szóval csínján a riposzttal :D
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.06.07. 09:40:05
  • lexlutor
    ahogy ez is ma reggel.. 4 ponttal lettem bent az elso haromban!

• lexlutor
    ma reggel elsore :)
    3 td megvolt. ebbol kettot siekrult loni, 2100 sebzest. nem csak egy par ponttal lehet lemaradni, hanem csak par ponttal meg is lehet :)

• Angelus1991ster
    Ezt a madár /UAV nézet módot is megkell "tanulni" kezelni, különben fölé lő.
    Mindig egy pár milliméterrel előbbre kell célozni.

KV szétszedése logikus volt. Kaptunk helyette két jó nehéztankot. Ahogy a KV-1S-é is.
    Pz IV kinyírása azonban nem, még 2-2,5 év után is zavar ez. Pz IV S, helyett inkább vesz az ember VK 3001 D-t vagy Vk 3002M (Párduc)-et.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.07. 09:27:41
  • patchaou
    Pont a kv a példa? 3 éve a kv-val amikor még nem szedték szét és rajta volt a 107-es ágyú simán lehetett alázni vele a két szinttel nagyobb heavyket is. Emlékszem volt egy csatám amiben 80k+ kreditet hozott mert lefaragtam vele három tiger p-t :) Szóval az a kv és a mostani kv-1 teljesen más súlycsoport :)
    Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy régen nem volt ennyire manipulálva a játék.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.06.07. 09:21:27
  • técs
    Akkor leírom mire gondoltam. 3 éve a fő accomon toltam a KV1-el, 55% win rátával adtam el. Akkor még azt se tudtam mi az xvm, milyen skilleket kell a legénységre rakni, illetve milyen modulokat érdemes felpakolni. Ez volt kb 4k csata környékén, az első heavym volt. Most egy másod accon(chatban acc), újra megvettem, mert jó emlékeim voltk róla. Annak ellenére, hogy most már tul képp tudom az előbbieket, tudok a weak spotokat, a tankok eff páncélvastagságát, van egy hervasztó 47%-om vele. Ez köszönhető annak, hogy tul képp top tier csak prokhorovkán vagy sand riveren vagyok 5 artyval, ekkkor is max 35% win chance-el, a célzott lövedékek kifli alakban elszállnak a picsba, míg mások célzás nélkül ledózerolnak kv2-vel 600méterről, mostanság 10-ből min 4 lövésem ghost shell, bár tudom ez nem manipulation ( vagy mégis?), meg pár egyéb véletlennek , amiről már sokan és sokat írtunk. Ha nem volt akkor könnyebb és élvezhetőbbb a játék, akkor szerinted minek köszönhető ez az eltérés?
  • patchaou
    "bonyolult és nehéz felfogni ezt a játékot"
    Kérlek mond hogy csak irónia volt?
    Alig néhány dolog van amit ha betart az ember máris sokkal jobb az átlagnál.
    -a legtöbb tank hasát vagy parancsnoki kupoláját kell lőni
    -úgy megyünk ki a fedezék mögül hogy a lehető legrosszabb szögben tudjanak ránk lőni, nem pedig 90 fokban az oldalunkat mutatva
    -ha csiki-csukiban ránk lőttek akkor ráérünk visszahúzódni, van időnk célozni a másik úgyis tölt, de ha lomhák vagyunk és lassan célzunk akkor mindig hagyjuk az ellent kibukkanni -ne kapjunk be fölösleges lövést.
    -lehetőség szerint megvárjuk míg az artyk lövedékei becsapódnak és csak utána mozgunk :/
    -nem blokkoljuk és nem lökdössük a csapattársainkat, (zoomolni elég akkor mielőtt lövünk, a többi időben térképnézegetés és a közvetlen környezetünk figyelése)
    -feldolgozzuk a térképről jövő infókat és az alapján tervezzük meg mit csinálunk (nem a csata elején 2 percig a bázison, hanem folyamatosan az egész csata alatt)
    Szerintem ezek a legfontosabbak, az utolsót leszámítva szerintem mind könnyen megtanulható viszont ahogy tapasztaltam a térkép értelmezése megy a legnehezebben a többségnek.
  • Userx2
    Ez csak egy rossz vicc lehet
  • yossarianHUN
    Nem tudok. Extrém esetekben tudok, akkor szoktam is, de amíg valaki nem kurvaanyázza le a csillagot az égről és/vagy nem kezdi egy fórumtársát abajgatni, addig se jogom, se lehetőségem helyretenni. Mert a szólásszabadság jegyében nyafizhat éjjel-nappal, amíg nem offtopic, tűrhetetlen stílusú, vagy sértő más fórumozókra nézve. Arról nem is beszélve, hogy ha minden sírós szájzárat kapna, kapásból kihalna a fórum.

De nem vagyok én semmi jó elrontója, csináljatok valami házon belüli szavazást, és ha normális mennyiségű ember voksol (és meg is szavazzák), akkor megpróbálom elintézni, hogy el legyen kenve minden nyafkagép szája, ha nem képes konstruktív vagy legalábbis nem destruktív megnyilvánulásokat kinyomni magából.
  • Pares
    Én nagyon nem értek vele egyet, túl hippi szöveg az én szájízemnek... A játékban rengeteg olyan dolog van, ami az emberekből negatív reakciókat vált(hat) ki. A játék szinte minden aspektusában jelenlévő nagy rng, a játékosok óriási tudásbeli különbsége, az artyk által képviselt undorító és valóságtól teljesen elrugaszkodott játékstílus, a páncélt értelmetlenné tévő prémium lőszerek, és még sorolhatnám. Ez mind remek táptalajt ad az ilyen negatív viselkedésnek. Tudom, hogy ez szubjektív, de nekem például egy idő után elegem lesz abból, ha folyamatosan nem a saját hibám miatt járok rosszul, hanem mondjuk mert fogalmatlan csapattársaim vannak, vagy éppen 1-est dobtam a kockán. Ezt a negatív viselkedést egyébként szerintem elég könnyen lehetne orvosolni, mondjuk kisebb rng-vel, teljesen átdolgozott artykkal, a játékosokat játéktudásuk alapján elosztó mm-el, a prémium lőszerek kizárólag arannyal való megvásárolhatóságával, a csatákban a teljesítményt, és nem a győzelmet/vereséget díjazó rendszerrel, és még tudnék sorolni pár dolgot... Csak így lehet, hogy kevesebb lóvé jutna SerB zsebébe...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.07. 02:12:42
  • yossarianHUN
    Hát igen, azért tényleg más így a játék.
  • yossarianHUN
    Vajon még hányan fognak halálosan megdöbbenni ezen? Lassan ezt is ki kéne írnunk a bannerbe...
  • TuskoMobile
    loál ez mi?

obj140d
    stb +2 jármű d-betűvel a garázsomban

Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.07. 01:27:37
  • TiborTamas
    Nem megy minden tökéletesen, soha nem is ment, és nem is fog, senkinek sem. Ez nem az a játék. Én is most láttam először, mert nem követem, de érdemes megnézni a linkelt cleverland videót, mert nagyon jól körbejárja a témát. Ennél jobbat nem tudok én sem mondani, mert nagyjából én is ilyen hozzáállással játszom már elég régóta, mint ő. 38000 csata után is még mindig tudom élvezni a játékot, ha meg éppen valamiért mégsem, akkor tudom, hol találom az Alt+F4-et.
  • Mardel
    Volt ma egy zöld játékos.
    El Hallufon voltunk su-122-44-el volt a zöld, én dicker maxal, volt egy piroska lengyel nashorn.

A su letolta a végjáték felé a dombróla nashornt hátha spotol neki valakit, persze erre a nash belelőtt egyet a su fenekébe mikor az megindult támadni, mivel nem villant senki.
    Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.06.06. 23:39:43
  • Toweliee
  • TuskoMobile
    "Csapatjáték" a játék hiába nem az bonyolult és nehéz felfogni ezt a játékot.
    De a dinamikus massza ami megnyeri a játékot ha nem is szándékosan és nem is csapatban hanem inkább csoportban de az az oldal nyer aki jobban összejátszik még ha nem is akarva hanem akaratlanul véletlenül.
    Mert az nem igaz hogy egyvalaki lehozza a játék ha így volna akkor ilyen medállokkal kéne büszkélkednie

Azért néha lehet csapatjátékot összehozni random csatában is de még ritkábban jó meccseket ahol az ellenfél is csapatban és egyenlő ellenfélként játszik.
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.06. 23:08:42
  • patchaou
    Vannak emberek... beáll artyval tipikus arty helyre és lövés után nem mozog. Utána persze aki kilövi az büdös csaló XD Hogy valaki még az artyzáshoz is hülye legyen... ki lehet találni a statját...
  • lammaer
    És mi köze van a játékosok meg járművek számának ahhoz, hogy minden egyes lepattanó vagy mellélövésben már mindenki csalást lát?
  • lammaer
    Megjött az új (de)generáció :)
  • yossarianHUN
    Én régebben még próbáltam elhinteni az új infókat FTR-ről (mikor még volt), Status Report-ról, satöbbiről, sokszor még kapásból le is fordítottam és úgy nyomtam ki őket ide, de valahogy mindig elveszett a hisztirohamban fetrengő fórumtársak vinnyogása között, úgyhogy leszoktam róla:)
  • Angelus1991ster
    De akkor harmadannyi harcjármű és játékos volt a játékban. Engem az nem zavart, persze a játékot se vettem komolyan az első 4-5 ezer csatában. Tigris I-el E-100-at és T-50-el vagy T-50-2-vel T-95-öt kilőni fasza volt.

De most már van 315+4+1 és rakatt prémium tank van a WoT-ban és 100-200 ezer játékos. Furcsa mód 10-esetből 8-szor csak szivató az MM. Confrontation módban legalább volt egy tieres csata.

Light-al, SPG-vel játszok városba tesz be (főleg light-al, eleve nem lehetne ott, max szakasszal ). Nehéztankkal , medel megyek várost szinte nem is látok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 22:34:47
  • Me Ga
    Tökéletesen igazad van. Az előbb mentem az LT15-ös küldiért, Prokorovkát kb. 60-adikra dta be 13-90-nel. Beállok a varászbokorba, jön a felderítés, jönnek a sebzések. Már örülök, hogy meg sem kell mozdulnom és meglesz. Erre egy bulgár faszkalap (AAndrEE ha esetleg látjátok) odajön mögém egy Obj 268-al (el akart bújni egy 13-90 mögé!!!). Kb. 1 másodpercig éltem... Az ilyen mi a faszt csinál????
  • Toweliee
    Az a baj, hogy lecserélődött a társaság. Az újak meg kritikán aluliak (viselkedésre).
  • patchaou
    Szerintem rossz szemszögből látod a dolgokat. Sok kéket, lilát ismerek, az Én accom is kék (bár azzal nem játszom) de az aktuális statom többnyire lila... Elmondom hogy Én és pár kolléga miért nem csapatjátékos randomban. Marha egyszerű. Azért mert a játékosok többsége híján van az intelligenciának és/vagy a legcsekélyebb taktikai érzéknek. Ennél fogva képtelen a csapatjátékra is. 99 százalékban nem számíthatsz a csapatodra, ha mégis bennük bízol akkor megszopod. Nem fedeznek, nem flankelnek, nem lövik a spotot stb... a tankok és gyenge pontok ismeretét is hiába keresed bennük. Ez kurvára nem csapatjáték. A legjobbat kell kihoznod abból amit a (manipulált vagy sem...) MM leoszt. Ha Én nem számíthatok rájuk engem mi a bránerér' érdekeljen hogy velük mi van? Persze ha valakin látom az értelmet, akkor azt támogatom és segítem csata közben, de elég ritka az ilyen.
  • joe662
    Épp az imént,de nem sikerült kilönöm,vele volt az rng
  • lammaer
    Hülyeség. pl 3 éve nem sírtunk azért ha 3 tierel nagyobb ellenfél volt a térképen.. mostmár sokan a +1 tiert se bírják elviselni.
  • Angelus1991ster
    H und M feszt.
  • Angelus1991ster
    Csak a T28 Cunceptért ,mintha demokratizálni kellene Kubát.
    Cleverland-nek megvan az a plusz-a, hogy WoT-os , AW-os és WT-s meg még blablablát is narráljon. Régebbi visszajátszásos videóban mintha egy gandzsát szívott volna el narrálás előtt. Másik ilyen még talán Ph3lan.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.06. 22:06:50
  • TuskoMobile
    Ez tényleg jó videó lett ez a wot
    Bár én már régi játékos vagyok már rég túl tettem magam ezen nem szabad játszani ha nem élvezed uninstall.
    Megszopsz vagy megszoksz

Berakok vmi jó zenét meg nem érdekel ha vesztek vagy nagyon -negatív körök jönnek akár többször is.
  • Gyuszopapa
    Kékek,lilák nem igazán törekednem a csapatjátékra.Tisztelet a kivételnek mert van olyan is azokat tisztelem is és ha van lehetőségem támogatom .De többnyire a sebzést nyomják nehogy lemenjen az a fránya stat mert még véletlen kiteszik a szűrét a klánból.
    Én is mérgelődöm ha veszít a csapat de leginkább nem a stat érdekel hanem az xp és kredit hiánya.Egyet lépek előre kettőt meg hátra,na ez ami miatt vagyok mérges.Prém nélkül és arany nélkül keményen lehet szívni stock tankokkal.
  • TuskoMobile
    Leszarom a missziókat nem is figyelem +Ingyen is lehet játszani csak nem könnyű. Anomáliákban meg nem hiszek már rég ez a játék annyira random/ véletlen szerű mint ha a pokerstars-on játszanál rengeteg változót kell figyelembe venni fel se tudom mindet sorolni mert mindig van valami új.

Lényegében az egyik legegyszerűbb minta ha a pályákat megnézed nem egyenlő az esély egyik oldal általában több előnyt élvez ennek a def játékmód talán az oka.

+főleg ha az egyik oldal med light spotokat kap szembe a lassú heavykkel akik nem fognak odaérni a kulcspontokra és már itt bukta lehet egy meccs persze nem mind1 milyen játékosok versenyeznek hogy kitudják használni az előnyöket amelyben nagyobb az előnye a másikkal szemben.
    Pálya választás véletlenszerűsége is ugye milyen jól ki van találva és még sok más na ezeket össze rakva átláthatatlan ez a játék fölösleges összeesküvés elméletet gyártani.

Vannak fizetős nem fizetős barátaim és nincs különbség ha jön a negatív spirál akkor jön mint a szerencsejátékban most nem nyertél ez is olyan véletlenek halmaza amik eldöntik a sorsodat.