418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #355971 Miért, papír, vagy túl erős? :D -
#355970 Az is-7 páncéljával mi a szart csináltak? -
yossarianHUN #355969 Ez aztán a mágia. És ez miért is lenne tanulságos? -
TuskoMobile #355968 Mondjuk halottam egy jó tesztről amit ki kéne próbálni.
Be kell állni egy körben úgy hogy mindenki a másik seggét célozza úgy hogy váltakozva vannak 1. csapat után 2. csapatból és így körbe érve.
Elkezdik egyszerre a lövöldözést ugyanazokkal a tankokkal ugyan oda és valamennyire kiderülne az rng hatás.
Szerintem kb 1/4-e vagy 20% körüli lehet a befolyása ha egyforma kritériumok vannak. -
yossarianHUN #355967 Ehh, hagyjad. -
#355966 Húúúú, de inkább nem mondok semmit... -
TuskoMobile #355965 Vicces lenne ha még előkerülnének tervek és kijönne egy kis Magyar ág is xD.
(prémként biztos megveszem de sztem sokan mások is)
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.07. 19:51:36 -
Angelus1991ster #355964 Inkább prémium TD-ként szerepelne a játékban.
Vagy Kampány 3/4/5 jutalmaként vagy sima prémiumként hoznák be, mint a Su-122-44-est, AT-15A-t ( tényleg az milyen ritka td már:D, remélem lesz belőle küldetés). Másik ilyen a 80 mm-s löveggel felszerelt Szebeny-féle Nimród TD.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.07. 19:40:28 -
Userx2 #355963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen azt mondom magamnak semmi gond, ma én segítettem egy embertársamnak a francia arty ág grindelésében. (full hp-ról 3-at hagyott) legközelebb jobban figyelek. Srácok, az első csatában elfordul, hogy figyelmetlenek vagyunk, még nem teljes figyelmünk. Van ilyen nem kell ezen fennakadni. nem lehet mindig nyerni, és hozni a kötelezőt. Fölösleges ezen mérgelődni. :-) -
TuskoMobile #355962 Annyi fikció-fikciós tankot belepakoltak már ezt se hagyják ki xD
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.07. 19:05:02 -
lammaer #355961 Ezt magyaráztam jómúltkorában... 4 ismerősöm játszik a játékkal (9 éves fiam, 14 éves szomszédsrác, egy kolléganőm meg egy kollégám), egyik sem retardált/idióta, de semelyik sincs 800 felett.... pusztán csak jól szórakoznak. -
Angelus1991ster #355960 Tas rohamlöveg még előterv szintjén sem létezett. Ez a makett Korbuly Pál munkája, ami csak egy elképzelés a Tas rohamlöveg változatáról. Bíró Ádám-féle makett "hitelesebbnek" tűnik.
Bíró Ádám egy Párduc-VadászPárduc - Turán-Zrínyi - T-34 - SU-85 vonalon haladva , az akkori magyar hadiipar lehetőségeit számbavéve készítette el a makettet a 2000-es években.
Talán volt valami kis gyorsan elkészített vázlatrajz, de az nem került eddig elő.
Tasról is csak pár szerkesztett rajz, gyári modell fotók ( amit Bajtos Iván kutatása során mentett meg nekünk az elégetés, kiszórás elől ) és építési napló maradt fennt.
Egy jó kis replikát meg lehetne építeni. Kicsit unalmas , hogy ha replikát építünk. Akko csak német technika jöhet szóba. Há mer Tigris az vót a legjobb.
http://ftr.wot-news.com/2014/03/03/tas-rohamloveg-in-detail/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.07. 18:00:07 -
Kronos79 #355959 Hm... Jól is állna neki egy jó képességű BL-10. :) -
TuskoMobile #355958 Tas roham td-t még én is írtam nekik wg fórumon 2011-ben
Mert hasonlít picit az obj704-re vajon ki kitől lopta le vagy csak "minden egyezés a "valósággal" csak a véletlen műve"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.07. 17:30:44 -
TuskoMobile #355957 "Alig néhány" még nálad is kb 6. pontnál kezdődik szóval akkor nem lehet olyan egyszerű mint az 1x1 xD.
Összesen kb több mint 10 dolgot kéne figyelembe venni és hosszú lenne belemenni az egészbe ezért csak arra reagálok amit te kiszedtél.
-a legtöbb esetben nem lézerpontosságú fegyverrel lövünk és nem közelben szóval hatványozottan te döntöd el mit találsz el + még ott van az átütés amit a gép dobb be az se rajtad műlik mennyit fogsz kapni szóval itt már 2 változóval kell számolni amire még a matek tánárom is azt mondaná nem könnyű egy ilyen egyenletet kiszámolni hát akkor meg te honnan tudhatnád mi fog történni és hogyan tudnád ezt kikövetkeztetni szóval neked sincs fogalmad róla csak sodródsz az árral és örülsz annak amit az rng ad.
-úgy megyünk ki a fedezékből hogy nem tudjuk milyen körülmények fognak várni vajon szopó oldalt kell-e védeni legjobb példa pl:Ruinberg na ott csiki-csukizzál a rókalyukkal szemben sok esélyed lesz + célozzad és találd el az a kis pontot ami kilátszik
de muszály mert ha nincs ember aki tartja a frontot elindul a dinamikus massza és beindul a harapófogó hadművelet szóval megint nem te választod meg mi fog történni hanem az adott map és az emberek akik körülvesznek persze úszhatsz az árral szemben is de megfulladsz
-Lehetőség szerint lehetőségeink korlátozottak mert nem tudjuk hogy az arty célozza-e seggünket és majdnem minden kő/épület mögé belehet lőni ha több arty van de tegyük fel nincs arty.
Mert elég a mapokapok hogy milyen pályán kell helyt állni és kikkel ahol jó fedezéked lesz-e és a csapattársak hogyan helyezkedtek el na ez egy megfejthetetlen egyenlet.
Hiába van jó helyed ahová előbb beértél ha nem jön az ellen vagy ha megkerülnek mert a csapattársak nincsenek akik feltartsák őket szóval nem tőled függ hanem egy előre láthatatlan helyzet.
Persze persze tudjuk minimap hogyne de az nem mutatja hogy visszafordul-e vagy majd meghal-e vagy csak szarik feltartani az ellent a csapattárs.
Vagy esetleg kapott egy one hittet vagy kigyújtották és szétlőtték kritikus halmazzal
ezt megint nem te fogod eldönteni.
-Nem blokkolunk ha van hely akkor nem is de ugye miért történik amit írtál ugye tudod? Mert nincs hely de fedezék az azért általában kell nem csak az arty ellen. Megint egy olyan dolog ami azoknak a függvénye amiket te sem tudsz meghatározni.
-A játék számos ponton véletleneken múlik már mikor rányomsz a piros csata gombra és sorsot dob (mm, map/oldal, milyen tankot választottál stb...) a gép de a legfontosabb hogy a másik 29 kik lesznek persze persze tudom rng nem számít TUDJUK akkor tanuld be/meg azt a pár százezer individuális döntés hozót akik meghatározzák a játékot/od sok sikert hozzá ha meg erre azt mered mondani hogy még ők sem számítanak mert te vagy a terminátor és mindenkit szétalázol egymagad akkor kérem a bizonyítékot hány Raseiniai Heroes Medált szereztél?
-
#355956 Ellenfélnél SENKI nem tudott elmozdulni + Luchs disconnected xD
5:04-nél!
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.07. 16:16:58 -
Angelus1991ster #355955 Szép egy jószág. Csak egy csöppet papír. Anno azért erős tank vola. Ma már árnyéka önmagának, mint a Type 59. -
#355954 Én pont tegnap találkoztam egyel,Prohon megállt a vasúti töltésen és ott is döglött meg.Majd beírta /fu team/
Megnéztem a végén,11lövés,4talált 0 sebzés
[URL=http://wotinfo.net/en/efficiency?playername=KANCEZA&playerid=528280790&server=EU][/URL]
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.06.07. 16:00:59 -
TuskoMobile #355953 menjetek szobára -
Angelus1991ster #355952 -
bornofakone #355951 Sokan nyomták bent tény és való, de is-5, amx-57 és tényleg olyan ritkaságokat is ki lehetett próbálni amiket teszt szerón még csak hírből se látsz. Max skillek, atom sok gold és stb. Ha csak 15-20 percet tudtak játszani 1 olyan ritkasággal amivel mindig is akartak, sztem élmény nekik, én is tegnap beültem és mentem 1-2 kört amx57-el, is-5-el, m60-al és egyéb tankokkal :)
+ ha már a fesztivál területén amit csak lehetett meglestem, kipróbáltam stb, akkor jó 1 kicsit leülni és menni 1-2 kört, mert azért valahol eléggé kocka mindenki aki ezzel a játékkal nyomja, főleg a régebbi arcok :DD -
#355950 Most jövök onnan. :) Azért én szomorúnak tartom hogy sokan azért mennek el egy ilyen rendezvényre hogy még ott is a gép előtt kockuljanak. Benéztem a srácokhoz tegnap és ma délelőtt is , de ugyanazokat az arcokat láttam. :D -
bornofakone #355949 Nem idióták, csak gyerekek, nők és noobok. Tegnap voltam kint, és rengeteg 8-10 vagy még fiatalabb gyerek ült és játszott tankkal + volt nem 1-2 pár, aki az asszonyt is oda ültette, akinek még az is gondot okozott hogy irányítani tudja a tankot...a randomba lévő embereknek elhiszem h szar lehet, de így személyesen kint látni a dolgokat, az illetőknek 1 kis élmény. És igazából az asszonyok egész jókat röhögtek h milyen bénák.
Másik amin le voltam döbbenve, hogy mikor a kicsik játszottak....tetszés alapján választottak tankokat, modulok és egyéb dolgok HA! raktak rá szintúgy random választás volt (nem értették a nagyját mire jók), és utána még 1x 1 tank checking, hogy tényleg a legnagyobb ágyú legyen rajta...ergo derp és egyéb szarokat preferálták...kemény elegy.
Kicsit átértékeltem magamban a sok babuint, hiszen belegondoltam h bakker akire 1 hete mérges voltam, az lehet 1 nő volt akit a férje odaültetett h próbálja már ki, v 1 8 éves kisgyerek aki már pár hónapja jtászik a játékkal...:D -
Angelus1991ster #355948 Az nem a 29/38M -es volt? arra mondják, hogy gyenge volt. -
Oddball29 #355947 Van kezdősebességi adat a 29/44M-re, ha valaha elkészült? A 8 cm-es Bofors légvédelmi ágyú páncélátütésben kb. a Pak40-nek felelt meg. Vagyis örülni lehet, ha 120-at kap.
A 17 -s 20 fontos lövegek azok dedikált páncéltörő fegyverek voltak, ez szerintem csak egy járműhasználatra átalakított légvédelmi/tábori tüzérségi fegyver. Azokat hosszabb lövésbeli élettartamra tervezték, viszont kisebb a torkolati sebességük.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.06.07. 14:34:08 -
Angelus1991ster #355946 44M Tas: Comet mobilitás( ha a 700 lóerős Jurek motor lesz benne, nem 2*260-as Turán motor), VK3002DB és Párduc frontjához hasonló, de leginkább AMX 50 100-éhoz, Párduc szúnyog ágyú ( ha az ágyú, Párduc front és Párducéhoz hasonló ágyú ).
80 mm 29/44M ágyúnak ilyen adatokat tippelek. ( brit Firefly és Centurió 1 20 fontos ágyúját valamint a Comet és Centúrió 1 20 fontos ágyúját vettem alapul)
Comet és Centurion I 20 fontos adataiból.
sebzése: 185/185/40
átütés:187/235/40
töltés : 11,44 lövés/perc
Firefly és Centurion I 20 fontos adataiból.
sebzése: 190/190/235
átütés: 198/249/40
töltés: 10,1 lövés/perc
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megis jellenek a magyar harcjárművek az csak két-három év múlva lenne lehetséges. 10-11 típus - ami egy nagy patch-t kitesznek. Ami jöhetne karácsonykor vagy év közepén. Karácsonykor megjelent brit ágnál és most megjelenő japán nehéztankoknál semmivel sem lennének rosszabbak.
Ha rajtam múlna Tas formája miatt t8-ban egy AMX 50 100 törzsű STA-1 top tornyú tank lenne. T9-en egy páncélozottabb Type 61 klón. és T10-en Egy módosítot felfüggesztésű Leopard 1. Ezek a felső tieres tank külsőleg hordznak Tas-ra jellemző jegyeket.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.07. 13:19:19 -
yossarianHUN #355945 Privátban, fiúkák. -
tiszabalazs #355944 Hagyd nem szeretnem tudni mit gondolsz, a te dolgod es azert itt irtam mert nemreg postoltal ezert gondoltam itt biztos olvasof -
tiszabalazs #355943 milyen csalás? szeretném tudni végre -
técs #355942 Látod én még akkor nem is játszottam és már akkor is kv1 néven futott a tank. -
técs #355941 Én akkor is a 120/160-as ágyúval mentem, úgy hogy egy db goldot nem lőttem el vele. Lehet a 107-es ágyút kb akkor távolították el mire pont kigrindeltem, de tudom hogy ugyanezzel a kv1 konfiggal használtam mint most. -
Tarathiel2 #355940 Nahát a tipikus hoaxos tempó, beszólnak neki és egyből rohan sírni a fórumra. Kaptad a jelentést, és meg fogod kapni a magadét is ha még egyszer meglátlak, mocskos csaló féreg. -
tiszabalazs #355939 tarathiel te senkiházi tanulj meg veszíteni!
most nekem kedvezett az rng. a szépet meg arra írtam h szépen használtad a dombokat!
de te dolgod
Utoljára szerkesztette: tiszabalazs, 2015.06.07. 12:54:43 -
Angelus1991ster #355938 Jó az. Eddig le nem vadászott AMX-30B-t letudom így vadászni. Csak jutalmat nem kapni értük. -
Tarathiel2 #355937 Ezek a HMFEST-es idióták meddig lesznek még? Egész idő alatt a bázison kempelnek és SEMMIT nem csinálnak. -
AlucardHuN #355936 A Tas kb mint a Panther, azt se nagy dolog átcsapni, a Roham Tast viszont nem értem, eddig irtó nagy fanboy voltál. Annak jobb lenne a camoja mint a JP-nek. Ebben a játékban meg egy csomó jármű hasonlóan fikció, és mégis bent vannak. (Csak mondom, nem arra célzok hogy MUSZÁJ BENTLENNIE VÉRPISTIKE vagyok). -
Angelus1991ster #355935 Nem érné meg. Vacak lassú papír tankok. Sőt utóbbi nem is létezett.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.06.07. 12:26:25 -
AlucardHuN #355934 A Tas , Roham Tas még talán megérné, ha lesz lesz, ha nem nem. -
Angelus1991ster #355933 Jaj bazdmeg. Azt hittem azt végleg lezártuk. -
Angelus1991ster #355932 Speciel én nem.
EuroPanzer azért fogyna, hacsak a CdC-re ránézünk.
Csak kicsit kezd már fura lenni, hogy a filmipar és játékvilág Kínai Birodalomnak nyal mert, ott a nagy bevétel.
Majd karácsonykor beteszik valószínűleg marathon küldetésbe, mint a WZ-111-et. Ami csak úgy lappangot egy-két évig a kliens fájlai közt.