World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a svéd TD, ha az Strv 103-ra gondolsz, szintén egy balanszolási rémálom lesz. Leginkább T10-be férne be, de ott a tankok 60%-a overmatchelné a frontját, a maradék 40 meg autobounce lenne. Arról nem is beszélve, hogy a lövege csak a testtel együtt tud vertikálisan mozogni, úgyhogy amíg nem oldják meg a játékban a hidraulikusan állítható felfüggesztést, addig nem tudom, hogy gondolják. És mivel az STB-nél sincs megoldva, így nem hiszem, hogy most hirtelen előhúzzák a cilinderből. Főleg, hogy a multiturret meg multigun rendszert évek óta nem bírják megcsinálni. Biztos nincs rá erőforrás, na.
éN KB MINDEN 2. HÉTEN KAPOK ILYEN 1 NAPOS BANT ÉS MINDIG du 16. 50 körül jön meg az értesítő a postaládámba.Pedig ekkor soha nem játszom.-Caps lock
Remélem lesz eszük és egy közös EU ágat csinálnak és nem reward-superteszter-prémium tankok lesznek a legszörnyűbb forgatókönyv lenne.
Egyszerű: kell egy olyan nép amelyik t10-ig eltud menni ( svédek főleg ), majd ahhoz a többi nép becsatlakozik.
Olasz ágon vannak fasza tankok : P40 és P43 bis, Semoventék, stb.
Svédeknél ott van az a furcsa nagyon alacsony TD.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Románoknál a Tacam R-2 ha t3-ban nem lenne rossz😊 vagy a Maresal t4-ben.
Lengyel ágon a 7TP, 10TP, 14TP és sok más TP osztály ami talán t4-5-ig eltudna menni és becsatlakozna valamelyik néphez.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.06. 09:45:56

angelus1991ster.blogspot.hu

Valamit rosszul csinálok?
Tono34
Ha gondolod adok egy másik accot kölcsönbe, legalább haladna nekem a t10 felé 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem a lengyelek csak prémium / reward tankként lesznek benne, ahogy a Q&Aból sejthető, amúgy se tudnának egy egész ágat megcsinálni, annak meg semmi értelme, hogy tier5től orosz tankok lennének náluk.
Azért remélem az Olaszokról se feledkeznek meg és esetleg az első adag EU ág patchben jönnének, én jobban örülnék nekik és azért kicsit többet harcoltak mint a Csehek.

WoT: Nishizumi77

Na ennél a challengernél szarabbal még nem játszottam sose 😄 Igaz az ágyú, lánc és torony stock, de ez valami borzalom.
- nincs tervben további arty nerf - már így is épp eléggé lettek nerfelve, a továbbnerfelésük a TD-k brutális elszaporodását okozná
Csak az a baj hogy az artyk nem a TD-ket basztatják sosem hanem aki az első vonalban harcol,a HT-kat.

Ez így van. Ha azt csinálnák, ami a dolguk lenne, nem lenne velük baj. De mivel megtehetik, és természetesen meg is teszik, hogy a könnyebb célpontokat basztergálják, így csak a többiek játékának elbaszarintására jók.
De épp ezt mondom, hogy 7 órája nem is játszottam már a ban kezdő időpontjához képest, ergo nem lehetett az ingame rendszer, mert az azonnali... röhej az egész, de legalább még következetlen is 😊

- nincs tervben további arty nerf - már így is épp eléggé lettek nerfelve, a továbbnerfelésük a TD-k brutális elszaporodását okozná
Csak az a baj hogy az artyk nem a TD-ket basztatják sosem hanem aki az első vonalban harcol,a HT-kat.
- a TD-k nerfelésével kapcsolatban a látótávolság nerfet említi, de kiemeli, hogy ez csak a TD-kre és nehéz tankokra fog vonatkozni. És biztos, hogy nem lesz benne a következő patchben.
Nehéztankban így is szopás van most majd több lesz.Gratulálok így kell megölni egy játékot.
- az új, nézetváltoztató arty mod legális
No komment.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sok biomasszának van esze nyomkodni a report gombot. Engem az LTP küldetésnél szivatott meg a biomassza népe.

Tudom, az se bánom ha csehek jönnek előbb és a magyar ág csak egy-két év múlva.
T-21-el és L-62-vel addig eljátszogatok.
Mondjuk mindegyik nép, a lengyel , a csehszlovák, spanyol, a svéd, magyar, román és olasz ág egy erős patch-t tesznek ki. Valószínűleg az ilyen nagy patch-ek félévenként jönnnek majd 10-15 darab tankkal. Magyar ág kitesz 12-14 tankot- vagyis egy erős patch-t, nem pedig egy 9.4-et.

Lengyel TP ágra is kíváncsi leszek. 7TP tier 2 az holdbiztos.

Az EU ( vagy bárminek hívják is majd: Axis and Allies, Naturals) ággal ha jön kb 50-60 darab harcjármű, akkor számszerileg felér egy orosz vagy német ággal ( tankok számában)

és ha a gyártási számokat nézzük akkor a magyar harcjárművek nagy részének már az első három-négy néppel kéne érkezni , mivel az összgyártás elérte majdnem az 1000 darab tankot

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.06. 09:04:28

Na meglett a wz-111. Tényleg jól keres, de a vártnál papírabb....
ne éld bele magad, valószínűleg Cseheket kapunk először EU ágba.

WoT: Nishizumi77

Az a vicc, hogy fogalmam sincs, mi miatt kaphattam (mármint abban az időpontban) 😄

Mivel ugye 24 órás, ebből az következne, hogy tegnap délután 4 és 5 között sikerült elkövetnem valamit. De én tegnap délelőtt 10 órakor játszottam az utolsó csatámat. Ergo nem lehetett az ingame report system miatt, mert az automatikus, nincs átfutási ideje. Szóval csak utólagosan kaphattam valami "szörnyűség" miatt, replay alapján. Amiért meg szintén a jó édes anyjukat, azok után, hogy kb évek óta azt írja a support, hogy nem foglalkoznak replayekkel, használjuk a szart sem érő ingame rendszert...

Na most úgy látszik, egyesek sérelmeivel mégis foglalkoznak, csak a többség fejére tesznek nagy ívben...

reggeli első csatám su 122-44 el top tier voltam gondoltam most jól szétlövök mindenkit.....saját IS-ünk mellettem fekszik a bokorban...semmi spot. Mondom neki induljon, semmi... Elindulok én jön a spot megy a sebzés, erre lelopja a killem 1. következő tank, azt is lelopja 2.
Mi történik ilyenkor? kibasz az arty aki 20 méterre ál tőlem és nem spotolódott fel. IS baráunk még lopott 2 fraget 4 killel és 700~ sebzéssel be is fejezte....Hát ezeket jobban utálom mint az artykat.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

"- a legvalószínűbb legközelebbi új, teljes fejlesztési fa az európai "és "- van esély egy új, lengyel prémium tankra "- csak nem?😄

'- a Char 2C helyzete ugyanolyan, mint sokáig a Firefly-é volt … talonban tartják, amíg valaki el nem dönti, mit kezdjenek vele- 'egyszer már lemodelleztek egy csomó eddig be nem került francia tankot, nem tudom mire várnak.
Char 2C egy t4-es TogII. Tegyék prémiumba vagy perszónás misszió ajándoktanknak .

Esetleges nyelvhelyességi hibákért sorry, fáradtság van.
Q&A Falathi-val:

- jelenleg nincs tervbe véve bármelyik prémium tank buffolása vagy nerfelése
- a WoT teljesen új grafikai motorra való átírása igen valószínűtlen, mivel a siker egyáltalán nem garantált. A BigWorld viszont folyamatosan optimalizálva lesz
- nincs tervbe véve az IS-3 nerfelése, jó tank, de közel sem OP
- az ellenséges csapat HP-ját kijelző, és a végtelen zoomot lehetővé tevő modok csalásnak minősülnek, különösen, mikor egy sarok mögött állva zoomolsz ki, hogy láthasd, hogy az ellenség tornya feléd néz, vagy sem
- a világtérkép csak akkor lesz bővítve, ha több klán fog CW-zni
- a WG nem tud semmit tenni olyankor, ha egy klánvezér "ellopja" a klán teljes aranykészletét. A klán felelőssége, hogy kiben bíznak meg, a WG nem avatkozik bele az ilyen belső problémákba.

- magyarázkodás a Panther 8.8-cal kapcsolatban. A válaszban a kérdésre, miszerint korrektnek tartják-e a P88-cal kapcsolatos marketinghúzást (árváltoztatás a kiadás után), a lényegi mondanivaló az, hogy a játékosok örüljenek, hogy egyáltalán megtérítették nekik a régi, és az új ár közötti különbözetet … mintha csak SerB "kézikönyv a kellemetlen kérdések megválaszolásáról" című művéből húzták volna elő.
- ”a WoT kevésbé pay to win, mint régen volt”
- a történelmi csaták vissza fognak térni, de nincs közelebbi információ. Lehetséges, hogy lesznek történelmi csatákhoz kapcsolódó individuális küldetések
- a Char 2C helyzete ugyanolyan, mint sokáig a Firefly-é volt … talonban tartják, amíg valaki el nem dönti, mit kezdjenek vele
- a legvalószínűbb legközelebbi új, teljes fejlesztési fa az európai (szinte biztos)
- a legvalószínűbb legközelebbi új fejlesztési ág francia lesz (nem annyira biztos)
- az időjárás- és napszakváltások bevezetése igen bizonytalan
- magyarázkodás az AW-vel kapcsolatban
- World of Warships? Talán jövőre (2015)
- semmi újdonság az E-50 változtatásával, és alternatív testjeivel kapcsolatban
- van esély egy új, lengyel prémium tankra (ez lesz az a remek, lengyel T-34 klón)
- esélytelen a lehetőség bevezetése, hogy a prémium tankok megvásárolhatóak legyenek 24 órára, tesztelés céljából. Erre van a teszt szerver. Ha az adott prémium tank nincs teszt szerveren... Így jártál.
- további magyarázkodás a P88 kapcsán – “azért nem volt kipróbálható a teszt szerveren, mert meg akartuk lepni vele a játékosokat”
- a TD-k nerfelésével kapcsolatban a látótávolság nerfet említi, de kiemeli, hogy ez csak a TD-kre és nehéz tankokra fog vonatkozni. És biztos, hogy nem lesz benne a következő patchben.
- nincs infó arról, hogy lesz-e a közeljövőben küldetés, amivel Type 59-et lehetne szerezni, de valószínűtlen.
- nincs tervben további arty nerf - már így is épp eléggé lettek nerfelve, a továbbnerfelésük a TD-k brutális elszaporodását okozná (lel)
- lehetséges, hogy viszontlátjuk a T35 és SMK tankokat a WoT-ban
- a végleges individuális küldetések hasonlóak lesznek a teszt szerveren látottakhoz, kisebb változtatásokkal. A központi koncepció nem változik.
- egy Fatton (M48) buff a közeljövőben igen valószínű
- nagyobb, és specializált (csak low tier, támadás, összecsapás) mapok is tervbe vannak véve
- ez azt jelenti, hogy mind a jelenleg játékban lévő mapok (pl. Ensk) méretének növelése, mind a jelenleginél jóval nagyobb (1000 négyzetméteres) mapok megjelenése lehetővé válik, de ez csak a Havok megjelenése után fog megtörténni
- amely modra a WG nem mondja, hogy tilos, az legálisnak minősül, de bármikor változtathatnak az álláspontjukon
- egyetért abban, hogy a rasszizmus és az extrém sértések komolyabb megtorlást igényelnének, de ez nem az ő döntése (SS kedvenc perverziója)
- a Havok lehetővé fogja tenni az épületeken való keresztüllövést
- nehéz megmondani, hogy ez az AP-val lövő artykra is érvényes lesz-e
- lesz PvE mód Ensken
- a klánok maximális méretének növelése nincs tervbe véve
- az új, nézetváltoztató arty mod legális
- a report rendszer működik, rengeteg játékost bannoltak az EU szerveren botolás miatt
- a multiturret be fog kerülni, de nincs nagy jelentősége
- nincs tervbe véve buff a japán T1-7 tankoknak
- nincs tervbe véve kredithozam-növelés a prémium tankoknak
- "Miért nincs egy hivatalos lista az EU szerveren betiltott modokról?” "Mert így döntöttünk."
- nincs szükség újabb EU szerverre
- nincs infó új lőszertípusokról
- a 8-bit mód egy hétnél tovább fog tartani
- nem lesznek T9-10 könnyű tankok
- japán és kínai TD-k: elképzelhető, hogy a japán TD-k még jövőre (2015) bekerülnek, de a kínaiak problémásak, mivel valószínűleg orosz TD-k klónjai lennének (hehe)
- ha több klánjátékos lesz, megjelenhetnek jobban kidolgozott, illetve több, párhuzamosan futó kampánytérképek
- még mindig nincs eldöntve, mi legyen az FV4202-vel. Mindenki megkapja (aki kihúzta), senki ne kapja meg, küldetés legyen a megszerzésére, satöbbi.
- a többmagos támogatás a Havokkal fog jönni (és így, a Havokhoz hasonlóan a legendák misztikus világába veszik)
Na ezt azért kiveném.
A teamkillért járó 1 óra- 1nap ban jogos.
Inkább ezért kéne egy-két óra ban, nem a sorozatos teamkillért.

LOL

Homokos artisták <#mf1>

Tono34
FTR:
"Anyway, what will happen with your crews in that mode after the event is over:
- crews from special tanks will be moved to barracks, if barracks are full, you won’t get any free crew slots, rather the crews will be saved in a “buffer” and moved to barracks whenever free slots become available
- crews will be retrained to T110E5, Foch 155 or LTTB (from HT, TD and LT special tanks)
- you can retrain your existing crews to the special tanks (US, Soviet and French crews). If you do that, after the event is over, the crews will be retrained for free to T110E5, Foch 155 or LTTB."

Jöhet a legénység képzés 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Miért van minden prémtankodhoz külön legénység?
voivod32

Chi -To val , az a legjobb!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
ÖRDÖGIEN jól áll a japán ágon a sebzésem!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Panther 8,8 ász
Tono34
Hivatalosan nem volt ...

Volt accuracy nerf? Minden ágyú félrehord kb...
Solten
<#eljen>

Saor Alba

Ja azt nem is írtam, hogy t7 TD-vel csak t9-ben néha-néha t8-ban.

Megérte beleugrani a japóba.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.05. 22:54:59
lol nekem is ilyen érzésem van most, ahogy már csak 10000 xp kéne a köv tankig csak 8asba dobál a fireflyaal, de tényleg csak 8asba 😄
DasIsFuck
Ha fele annyi power creep lenne és t4 nem egy nagy vízválasztó szopató szint lenne, szerintem fun kis tier lehetne.

Annyi kellene a játéknak, hogy t1-t4-et elválasztják a t5+-tól, mert így is szinte két különböző játék a kettő.

Mondjuk az amcsi td-k,matilda és hasonszerű nonszensz tankokat nerfelni és nem úgy, mint a t18-at, hogy ami miatt igazából op ahhoz hozzá sem nyúlnak..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Visszavettem a Hellcatot a WZ mission miatt. Elég durván kiherélték szegényt 😞
Azért csináltam egymás után két tank ászt vele így is 😊
Megvolt a 15. 33 %.
A WG dobókockával, ha 15x dobsz, akkor nem lesz a dobott szám 3-nál nagyobb! Az ilyeneket a vadnyugaton elég hamar meghempergették a szurokban.

mar amikor bejottek anno a franciak, akkor is ez volt, persze azota csak szarabb lett, hala h minden uj agban mar tier4tol siman, de mar tier3ban sem nagy kunszt atutni oket..
DasIsFuck
Lengyeleknek kell vmi amire költhetik a pénzüket.
Mást amúgyse nagyon kaphatnának mint klónokat.

Mondjuk akkor magyarok is kaphatnának t-54-et t8-ra, én inkább azt játszanám mint a szovjet színekbe lévőt.
Vagy Tigrist/párducot t6-ra.

Ilyen formában jöhetnének a klónok, viszont mindezt nem magyar színekbe nem nagyon támogatnám.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.01.05. 22:39:24

DasIsFuck
dw2 ugyan ez, t4 és az alatt egész játszható, de t5-ök ellen semmit nem ér.

De 30 csatánál ilyet hisztizni?
Értem én, hogy anyukája és apukája testvérek.

Ma 14 csatát mentem T25/2-vel. A legnagyobb win rate 47% volt. Mert ez a WG random.

dögölj meg a lukban, kicsi fertőzött rák.... <#taps>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Győzelem!
Csata: Hidden Village Jármű: Marder 38T
Szerzett tapasztalat: 913
Szerzett kredit: 16 280
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" és 5 kill.

http://wotreplays.com/site/1497963?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907
http://wotreplays.com/site/1497963#hidden_village-angelus1991ster-marder_38t

10 csata alatt nem sikerült az IS-t leduplázni. <#lama> Azt hiszem, mára ennyi, ez a csúcs.

Azt mondja, hogy a lyukában van egy kis tumor.

"die in hole, little infected cancer"
-ez mit jelent? egy 30 csatás biomassza írta nekem.

hat csak az elc-ig kb 20k xp.
Gondoltam rá, hogy megveszem. De inkább free xp, ha AMX ágnak neki akarok állni.
Még amikor AMX 12t tier 5-ben volt akkor kellett volna nekiindulnom a Batchat ágnak.

hehe az meg udito.. ehhez kepest:

amx 40 - tier4
70 test, 80 toronypancel
max 20 km
agyu: 74 pen/110 sebzes

roviden, pancel ami ugy tier4ig hasznalhato, semmi sebesseg, semmi manoverezes, es egy hasznalhatatlan agyu. ugy tier4ig hasznalhato, de ott is gyakran pattan szembol.

mentem vele osszesen 33 csatat, ebbol:
t4:7db (!!!) - 21%
t5: 17db (!!!!!!) - 51 %
t6: 9 db - 27%

t4 csatan kivul konkretan hasznalhatatlan, megis bebasz az esetek tobb mint a feleben t5 kv1, kv85, bdgr ellen.. nah ez a kibaszott fasszopas a wg reszerol.. mit ne mondjak milyen kurvaelvezetes a csatak haromnegyedeben az also harmadban..

es a premium konteosoknak: ennek a 85%ban premmel mentem!!!!!
Azt nem tudom, de egy olyan löveggel, aminek a találata felborítaná, simán leszedem a láncát 2x egymás után a kis Pz-nek <#nemtudom>

Na még egy utolsót mert Őrnagy örnagy smasszer még bannol: jó lenne ha a tank lövegét a skuló nem a fizikát és a cső irányát meghazudtoló szögben hagyná el csak azért mert a röppályát a remek random már előre eldöntötte.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.05. 21:32:58