World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Vagy ha egyszer már megvolt ez a csere oda vissza, akkor a többi alkalommal az IS-6 ba ültetett IS-7 személyzet nem felejti el, hogy ők már IS-7 re képzettek? És az ismételt vissza ültetés már bünti nélkül történik?
Ez nem százas, mert még soha nem próbáltam hasonlót.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mondjuk IS-6 legénység átképzése, majd vissza. Az átképzéssel veszít 10%-ot, Ha azelőtt visszaültetem hogy elérné a 100%-ot az IS-7 ben, akkor az IS-6 ba az IS-7 nél elért szinttel kerül vissza, vagy 100%-al?
Illetve ha ismét visszaültetem az IS-7 be, akkor ismét veszít 10%-ot az immár nem 100%-os képzettségéből?
Azért kérdem mert az IS-6 viszonylag sokat megy a kredit farm miatt. Ha mindig ültetgetek, amikor akarok menni pár kört az IS-7-el, akkor szépen lassan lefaragom a legénység képzettségét.
Lehet, hogy egyenlőre jegelem az IS-7-et, és megvárom, amíg a másik szovjet heavy vonalon elérem az IS-4-et. Akkor már keresztbe lehet ültetni a két nehéz tank ág legénységét, mert ott meg 5-ből 4-re vált a személyzet a T10-ben.
Ekkora balfékeket, hogy ezt így megkeverték az ágak szervezésében. Az lett volna a logikus, ha az IS-8 után az IS-4 jön, az ST-1 után meg az IS-7. Na mindegy.
Érzékeny népség ez a polak.. <#mf1>#mf1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.06. 11:09:19
Most a 15% kedvezménnyel megvettem az IS-7 tankot, legénység nélkül. De hideg zuhanyként ért, hogy ebbe egy plusz fő személyzet kell.
Az IS-3, IS-6, és IS-8 tankokban is két skilles legénységem van, de mind 4 fős. BIA, 6.érzék stb, és a harmadik 70-90 % körüliek.
Mit javasoltok? Az IS-7-et skilles személyzettel kellene használni, de ez minimum egy garnitúra legénység, plusz egy töltő valahonnan, átültetését jelenti. Így két másik tankot kell amortizálni, hogy ez az egy fullos legyen.
Illetve mennyire lenne használhatatlan az IS-7, ha toborzok bele 75% személyzetet, akik majd együtt fejlődnek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Azért én is kíváncsi lesze a crysis tankosra.
angelus1991ster.blogspot.hu
Meglehet nézni hány mmorpg-nek sikerült a wow letaszítása.
És ezen trónkövetelőkből mennyi lett f2p, míg a wow még mindig havidíjas és köszöni szépen jól van..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Meg ez a force-oljuk a medeket és lightokat, hogy mindenki ezzel játszon, ezt is utálom. Orrvérzésig buffolták ezt a két járműosztályt, szóval már ott tart az egész wot, hogyha nem ezekkel mész akkor kb csak azért vagy a pályára betöltve hogy valakiknek statisztikai adat legyen a lelőtt hp-d az adatlapjukon...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a repülős kudarcuk jó példa erre, de a hajós is csak egy szűkebb rétegjáték lesz messze elmaradva a wot mögött.
Armored Warfare csak csippenteni fog a WG-től.
Továbbá 1965-ös, mint a Leopard 1-es így befér az időkeretbe.
De goldért, ha lesz később is akció; át lehet ezeket képezni egy Borsigba, vagy E-75-be is, úgy hogy skill értékekből nem veszít semmit? 2 német ágba látok még fantáziát.
Plusz ott egyből Havok van, a víz mozgása miatt.
Egyébként annó azt behozhatták volna a e-25 helyett t7-re.
lényegébe egy stock jagpanther lett volna,mobilisabb és hasonlóan effektív páncéllal.
Tono:
Igazából még jól is jön ez a kis kényszerpihenő, az idegeim már úgyis elég megviseltek ettől a WZ külditől 😄
Épp tegnap nyomtam 6 csatát a Párducomba 50%-os wr-el és 13xx-től egy csatában sem jött(kb 3 csatába tudtam normális sebzést leadni a másik 3 ilyen 0-500 közötti sebzés volt), hiába volt csak 3 sebző találtaom vagy éppenséggel 6!
Nyilván senki nem akar magával kibaszni, hogy a 50-el száguldozó medre célozzon vagy a nagy eséllyel szikla/ház mögé igen gyorsan visszabújú td-re amit lehet kb 2-3 mp-nél továbbb nem is fogsz látni.
Nyilván, hogy az lesz az elsődleges célpontom aki fogja magát és kimegy passzív harcolni a nyílt össze-vissza belőhető terepre..sajnos rengeteg lassú és immobilis heavy nem tud mást csinálni.(meg pl sajnos a legtöbb helyen nem is szabad heavy-ként játszani hiába vagy azzal és erről is a wg medmániákus pályadizájnja tehet)
pl ott van erlenberg...csodálatos pálya és annyira med köztpontú, hogy már hányinger kerülget néha.
Szinte kivétel nélkül soha nem éri meg a keleti oldalra menni(a vár oldalára), teljesen mind1 mivel vagy mindig a nyugati rész lesz az ahonnan a legsikeresebben lehet reagálni a bázis védelmére vagy az előretörésre és még az artik is valószinűtlenebb, hogy oda céloznak.
Mert a keleti részen az a nehéz tank kanyar olyan gusztustalanul simán belőhető artikkal, hogy nincs azon mit csodálkozni mikor oda mennek az emberek amikor van 2 vagy 3 arti oldalanként a csatába...
Egyébként is annyira esélytelen a csapat erről az oldalról azon a ponton, hogy már-már suicide scout szinten reménytelen a helyzetük.
(a part menti spawn pontról beszéltem itt)
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.06. 10:09:21