418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356051 Most már feljön a fenti részen az assist vagy mi "kitüntetés", abból lehet tudni, hogy spot sebzést volt. -
WR104 #356050 Kosz az infot. -
TiborTamas #356049 Azért nem kaptál spotdmg-t, mert mindenki, aki belelőtt, spotolta magának. Csak akkor adta volna, ha olyan távolságból lőtték volna, ahonnan ők nem tudnák felspotolni. -
#356048 Csak annyi hogy pl mutatja hogy ha a te spottodra vagy láncolásodra kapta be a sebzést. És láthatatlan tanknál is jelez hogyha sebezted=kritikust lőttél, vagy éppen az arty a te spottodra sebezte. -
WR104 #356047 Ja, hogy ezeknek van valami ertelme is?! Mindig olyankor kapom amikor elegge el vagyok foglalva igy nem nagyon figyeltem mire is valok.
Na majd ezutan... -
#356046 Spottolásnál azért jól jön, meg a lövés közben láthatatlanná vált tankoknál. :) -
WR104 #356045 Jol beszopattam magam az uj plecsnikkel. Ket het utan leulok jatszani, letoltom a modokat majd az elso csataban kapom a sok kituntetest.
Azt hittem valamelyik mod csinalja igy elkezdtem egyenkent torolni. Mikor a Jimbo meg a kodeltavolito maradt csak mar kezdett gyanus lenni, hogy ez nem a modok miatt van.
Ezek a wg-sek mindig tudjak mire van szuksege a jatekosoknak..... -
#356044 Hali!
9ig melozok utàna tudok menni:-) -
#356043 Hány aktív hoax-os van aki segítene küldiben? Fent vagyok ts-en, ha valaki jelentkezne :) -
AlucardHuN #356042 Azért ezt a fasz Spot/camo systemet annyira szeretem. Bázis közelében beállok a Wz 132-vel egy bokorba mert az arty egyedül van, mennek felé. Megérkezik a 3 segg, az arty szinte mellettük van egy dombon, nem spotolják. Engem kilométerekre a bokorban igen. Persze... -
#356041 az agyatlan rohangálás? lol -
TuskoMobile #356040 8 találat T110E4-től mind csak HEAT-el xD Még a WG is velem volt pedig mert nagyon meg akart menteni
-
#356039 Agyatlan rohangálás az egész, 3 perc alatt beleuntam. -
TuskoMobile #356038 miért nem dominésönöztök qva jó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356037 valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan működik a spot rendszer? Mert számomra teljesen érthetetlen, hogy neki vagyok szorulva a T95-höz, közben lelőnek róla legalább 1000 HP-t, de egyetlen kibaszott spot dmg-t sem ad rá? Pedig ennél közelebb lehetetlen lenni hozzá. És én voltam a felderítője is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/1939361#self -
Angelus1991ster #356036 Mert ez szargaming. Hol logika nincs.
Ugyanezt tapasztalaom én is. NBehéz tankkal várost nem látok. Light-al vagy artyval megyek fele tuti városi csata. És akkor még ezek az orángután pc-s szalacsi horda a pc piacvezetők egyike? Inkább a szégyene. -
#356035 thx -
#356034 A 121B elvileg CW rewardnak készül: link
-
#356033 http://www.targetdamage.com/nations/ -
#356032 linket kérünk! -
#356031 Más is szopik, csak van, aki némán tűri: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356030 59-Pattont meg csak most vettem észre -
#356029 most megnéztem és tényleg jól megemelték. ennek mi értelme volt? akit a stat érdekel most még több goldot fog használni. -
#356028 Tegnap összefutottunk egy WG- alkalmazottal, csata után ránéztem az adatlapjára, van egy pár érdekes tankja:
121B , KanJPz , FV4202(P) , IS-3 auto. , Steyr WT , FV 201(A45) , Scorpion.
Ezek közül a 121B-ről még nem is hallottam, az FV4202-nél a P meg gondolom a prémiumot jelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hátha valakit érdekel:) -
bekescsaba #356027 néztétek az új win 8 értékekhez kapcsolt sebzéseket??
Hát nem semmi.
4000 damage E50M-el ért 2900 win 8-at.
7 es tierben is bőven 2000 felett kell sebezni , de tier 4-ben is 1000 felett. -
Angelus1991ster #356026 Remélem lesz majd tier 2-3-as prémium ajándok tank. http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/06/wargaming-receives-gold-youtube-button.html#gpluscomments -
#356025 A VK Bélát ninja nerfelték volna? Fjordson nagy pofával előrementem a hegynél lévő kanyarulatban (J5), de úgy szétlőttek hogy csak pislogtam. Pedig még csak goldot se lőttek rám. Az IS7 pl. simán belőtte a géppuskafészket rajta. -
TiborTamas #356024 Mondjuk 20 meccs még nem olyan sok, de beleuntam, mert az excel folyamatosan frissítette nekem közben az átlagot és nem nagyon akart 400 alá menni, ami kicsit kiakasztott, hogy most akkor mi is van?! :D
Sehogy sem. Én feladtam a legutóbbi ilyen vitánál, nem próbálok már meggyőzni senkit. Mindenki azt hisz, amit akar. -
#356023 Ezt már én is sokszor kívántam! :D -
vasasgabri #356022 Ez tényleg így van kettőt mentem vele és elég jól adta.
E25
Legalább ő nem lő mellé!
Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.06.08. 16:30:52 -
lammaer #356021 Na, ez legalább rendes kísérlet. :)
Mostmár csak arra lennék kiváncsi hogy lehetne bebizonyítani hogy ez csak velünk történik, a többi játékoasal nem :D -
lammaer #356020 Én rendes kockával is feltünően gyakran dobok 1-est :D (sokat kell játszanom a purdékkal társast, de igy legalább nem kell csalnom hogy nyerjenek, megoldja nekem a kocka). -
András77 #356019 A véletlenben pont az az aljas dolog, hogy bármit rá lehet kenni. Adok neked egy 6 oldalú dobókockát és azt mondom neked, hogy 1-3 számjegyek vannak rajta, mindegyikből 2 db. Az egyik 3-t viszont kicseréltem 1-re és megkérlek, hogy dobjál 3-as számot minél gyakrabban. A kockát nem vizsgálhatod, azt nem engedem. Soha észre nem veszed a turpisságot, ha mégis panaszkodsz, hogy feltűnően ritkán dobsz 3-t és gyakran 1-t, akkor meg a) megvádollak, hogy összeesküvés elméleteket gyártasz b) rákenem a véletlenre, hiszen tudjuk, a véletlen az ilyen, bármi lehet stb stb stb
Ismerős egy kicsit a történet?
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.08. 16:18:10 -
TiborTamas #356018 Én is megnézném. Még régebben csináltam egy ilyet kb. 20 meccsen keresztül a T34-el, mert úgy éreztem, sokkal többször lövök 400 alatt vele, mint fölötte. Ki is írtam akkor ide, hogy mi lett a vége: 410 feletti átlag... :) -
lammaer #356017 Figyu, azt sose vitattam hogy ne lehetne leprogramozni ilyesmit. MINDENT le lehet programozni :D
Amit én vitatok hogy annyira meg van e cinkelve a rendszer amit itt állítanak az emberek.
Én inkább abba az irányba megyek hogy az emberek fejében nagyobb nyomot hagy egy velük megtörtént rossz dolog és kevésbé veszik észre hogy egyrészt ők is haszonélvezői a rendszernek másrészt a számítógépes véletlenszám generálásba simán belefér egymás utána 3-4-5-6 minimum vagy maximum érték.
-
#356016 Tréning szoba. hozok egy tankot, amit lehet hogy most éppen nem basz meg az RNG. Vagy éppen engem, mert elmúlt 25 csatába nem voltam fényes teljesítményű
Nem tudom milyen alapon kapcsolódik be az hogy most szívat a játék.
Azt tudom, hogy van ilyen, és simán meg is valósítható. Egy olyan aki jobban ért a matekhoz és a programozáshoz jobban eltudja magyarázni mint én. -
lammaer #356015 Hát pedig én csak abban hiszek ha kipróbáljuk ;) QAs vagyok, nem filozófus vagy bölcsész.
A kérdés az, hogy elfogadunk e egy tréningszobás mérést, vagy arra ráfogjuk majd hogy ezé' vagy azé' nem valid... -
#356014 Nem arra gondoltam hogy most szálj be a Mausba, és minden lövést írj fel hogy mennyit adott mikor volt átütés (!!!)
És nem elmélet. Simán lehet írni egy progit ami ez neked leszimulálja. Míg tényleg RNG, 625-375 ebbe a tartományba kapod VÉLETLEN számokat.. De miután már kényszeríted hogy inkább 400 körülit kapj, akkor már kurvára nem RNG (hanem olyasmin mint a köcsög WGnek) -
lammaer #356013 Én azért megnézném azt az 1000 lövéses kísérletet... addig csak elmélet az egész :)
(hajlamos vagyok revideálni egyébként az álláspontomat, ha vki veszi a fráadtságot egy ilyen kísérletre... akár partner is vagyok benne, lásd jómultkorában amikor a szórásképet vizsgáltuk. Vmi sokhps papírtankokt elkezdhetünk bombázni vmi kisebb sebzésű ágyúval - pl a panther szívószál sztem egész jó erre a célra, már egy 100as minta is érdekes lehet)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.08. 15:42:29 -
#356012 Ez a lényeg a WG RNG-jébe:
András77
"Egyébként is a WG szabadalom elég beszédes, ezek simán belenyúlnak a véletlen szám generátorba, ha arról van szó, hogy valamennyire kiegyenlítsék a játékot és a vérpistának is adjanak sikerélményt, amikor kikapja a fordulókörét futó padlógázas könnyű tankot mindenféle célzás nélkül."
Szóval. 500-at sebző ágyú, +/- 25% ugye. 625-375 közt kéne hogy sebezzen.
Lősz 1000 lövést. Azt fogod észre venni hogy többször lőttél 400 körülit mint 600 körülit. Persze, lehet azt mondani hogy most pont így jött ki, de szerintem kurvára nem. És miért?