World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wotlabs
noobmeter
Mostanában még a szar tankokkal is egész jó köröket megyek, bár előfordul a szöges ellentéte is....
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
ez az a tank amire lehet számítani 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kills: 23 (2.9)
Deaths: 2 (25.0%)
Efficiency/WN8: 2 941 (100) 3 312 (99)
Mad bácsi lekerült a szopórollerről...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.06. 15:35:25
WoT: Nishizumi77
Ők már egyes tankokhoz megcsinálták a különálló felfüggesztést, nem vártak WGre 😄

Régen én innen szedtem a skineket. Nem tudom mennyire frissítik még, de nagyon sok skin van rajta.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- az egész olyan min egy filmszalag.
angelus1991ster.blogspot.hu
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Csata: Cliff
Jármű: Marder 38T
Szerzett tapasztalat: 779
Szerzett kredit: 12 551
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kaszás, Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály" és 7 kill.
Az egész ág ilyen brutális?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kicsit trükközni kell vele, mivel a karácsonyi garázs miatt nem ez lenne az elsődleges:
World of Tanks\res_mods\0.9.5\spaces\ mappában csinálj egy új mappát hangar_premium_ny néven és másold bele a 4 filet valamelyik másik mappából, nem számít melyikből pl ebből: hangar_premium_fury és kész is, nem kell megvárni míg eltűnik a karácsonyi garázs.
Amúgy ez a Hatsune Mikus garázs benne volt a top 10 modok között amik díjat nyertek egy orosz modkészítő versenyen ( köztük volt a hírhed arty mod is ugye ), megérdemelte tényleg nagyon állatra megcsinálták.
Tettem egy Mikus skint a Bat Chatre is, amúgy is futurisztikus tank így teljes az összkép 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ki fogom próbálni.

Már csak pénz kéne hogy felszereljem equipmentekkel.
Azt hittem ó majd franciákkal milyen könnyű lesz az autoloaderek miatt a mission, hát pont hogy nem, mire meglett a 150k sebzés még csak 81 killnél jártam. Megvárták míg a sok HPs ellenségen kitárazok és a legvégén gyorsan belelőttek... Bat chatet és AMX 50 100at használtam.
Valamikor valaki belinkelt egy oldalt (külhonit), ahol meg tudná hirdetni. Elkérhetném ennek az oldalnak a címét?
wotinfo.hu-ról:
- elfogadod, termelsz
- nem fogadod el nem termelsz
- nem reagálsz és 7 napon belül visszakerül a küldőhöz az invite
+ 1 extrém: új acc, kapsz invietot és nem reagálsz, de 7 napon belül 10 csatát jászol --> nem elfogadottnak számít, visszakerül az invite a küldőhöz
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.01.06. 12:42:28