418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #356131 Master of Orion reboot by WG
"A Wargaming, a World of Tanks és a World of Warships alkotója most úgy döntött, hogy eljött az ideje egy rebootnak.
Mi ezt persze csak üdvözölni tudjuk, hiszen a csapat már bizonyított a két remek játékával és azt gondoljuk, hogy jó kezekbe került a projekt."
No comment.
-
Malachit #356130 4 Skilles legénység van a T69-ben de így is raty :/ Legjobb pillanatok akkor vannak, mikor 4 tank egy kupacban rongyol az 1 ellenfélre, köztük én is, de a a célpont csak azért is engem lő folyamatjában, hiába vesszük körül és vannak kisebb hp-s és papírabb célpontok nálam. Mintha rá lenne írva a tankra, hogy csak ezt az egyet kell lőnie ha beledöglik is. pedig csak 1-2 lövést kéne leadnia a többiekre és máris kevesebben mennének rá. Nem csak engem lő. Biztos valami öld meg a T69-et és nyersz örök prémet titkos event van :D -
TiborTamas #356129 Az Alienware-nél regisztráció ellenében még mindig lehet igényelni invite kódot. Tartalma:
350 Gold
7 Days Premium
Pz.Kpfw. S35 739 (F)
Free Garage Slot
Ja, és küldj egy toborzó meghívót a saját accountodról az email címére regisztráció előtt, majd azon keresztül regisztráljon be. Így összehozhat neked egy T95E2-es reward tankot, ha kihúz egy tier 10-es tankot, vagy akár összehozhatjátok együtt szakaszozással mindkét accountra is.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.06.10. 13:50:28 -
#356128 Hát ezt valami 10 éves csinálhatta (mondjuk aki bal alsó sarokba van gyufa fejű) -
Angelus1991ster #356127 Kell hozzá pár zacskó só.
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/06/wargamings-new-building.html#more -
#356126 Ezen is jót röhögtem :D
-
Toweliee #356125 Ez nem tudom mit jelent, hol tudok utánaérdeklődni? -
darkwraith #356124 Sziasztok
A fiam is belevágna a játékba. Nincs valakinek feleslegesen 1 invite kódja? Köszi
darkwraith -
Plata #356123 Ha 4x3.5 GHz.Akkor szerintem fullon vígan. -
Toweliee #356122 Sziasztok, ismerősöm kérdezi (nincs regisztrálva a fórumra), hogy ezen a konfigon milyen grafikai beállításon fut el a wot:
proc: Intel Core i7-4710HQ (4 x 2,50GHz / 3,50GHz Turbo, 6MB Cache),
ram: 16GB DDR3 1600MHz
v.kártya: nVidia Geforce GTX 860M 2GB GDDR5
(más adatot nem tudok) -
#356121 Elméletileg lehet. Csak itt eu-ban akkora tahó nemzetek élnek pl románok, akik ha kikapnak már írnak is a wg-nek, a wg meg fogalmam sincs miért de foglalkozik a témával a szokásos primitiv hozzáállásával, pl 1 ember furát lő, erre az egész csapat kap 3 nap ban-t. Minket előző speccwén teljesen ártatlanúl banoltak 3 napra, úgyhogy szerintem mindenki használhat bármit, ha valaki bemárt úgyis ban lesz akár csináltál valamit akár nem.
Egy biztos nem árt ha mindenkinek 2 account-ja van mert bármikor banolnak a semmiért, és nem oldják fel hiába írsz akárhány levelet. Ez egy ilyen játék, azaz ilyen vállalat irányítása alatt áll, ezt tudomásul kell venni. -
#356120 Az is csak egy viszonyitasi alap, mint a tobbi. -
campernoob #356119 Nálam is jellemzően +2 tier van ahogyan az megszokott, de így két hónap kihagyás után, olyat is dob az MM, amit előtte soha: egyedüli top tank bizonyos csatákban (, persze nem comettel), most vagy nagyon kedvezni akar a rendszer nekem, vagy hivatalosan is NOOOBá lettem minősítve. -
Kryon #356118 Főleg, hogy addon nélkül nem is látszik. -
#356117 hát tényleg borzasztó lenne kappa, ha mindenkinek a színe egyet lejjebb csúszna színskálán -
TiborTamas #356116
Közben rájöttem, hogy ez a Target Damage nevű oldal valószínűleg csak azt nézi, hogy ha a WN8 érték kizárólag a sebzésből jönne (a többi paraméter a képletben meg ki lenne nullázva), akkor mennyit kéne sebezni a megfelelő színekhez. Ez így nem olyan para. Hirtelen azt hittem, hogy ezek az értékek fognak bekerülni az expDamage helyére a táblázatba. Durva is lenne... :D -
Plata #356115 Szerezz be jobb legénységet,sajnos papír szar a páncélja és az ágyúja sem jó,de nagyon lehet vele sniperkedni.Legalábbis nekem sikerült vele.
Azt hiszem 76%-os találati arányom volt vele,pedig rengeteg auto aim-al leadott kapás lövést elsütöttem vele.Ha megszokod és megszereted szerintem jó lesz. -
ilsalon #356114 Nekem egy dolog jött be. Kinézek egy masszív heavy csapattársat. Erősen mögé állok, majd csendesebb pillanatokban elszórom azt pár lövést. Akkor szoktam keménykedni vele egyedül, ha tierjében van+kisebb gépek is jönnek. Ott még pattintás, sebzéselnyelés is többször van. Én jobbra számítottam, mivel a t71-el élvezetes volt a játék.
Nagyon jó gépek a táras papírok mindenféle nemzetből, de szerintem általánosságban igaz, hogy két-három skilles legények nélkül és szerencse nélkül szenvedés. Átlagos jó teljesítményem egyikel sincs. Vagy pocsék kör van, vagy nagyon király. Jobb játékosoknak nyilván több a jó kör, nekem kb. fele-fele, vagy még rosszabb. -
Bughead123 #356113 Most a CW kampányon lehet majd modokat használni ? -
ilsalon #356112 Nem használom arannyal, mert sóher vagyok.
A tapasztalat az, hogy 2000-3000 damage az átlag. Valóban van egylövéses csata. Gyakori, hogy nem sebzed az ezret, hanem pár száz hp-t, amennyi éppen van az ellenben. Bohóckodni jó vele, meg küldit csinálni, de amúgy még a WT-t is erősebbnek tartom a papírsága ellenére is. -
Userx2 #356111 Tegnapelőtt adtam el, miután az összes freet rádobtam. Pedig még a nagy nagy motor se volt meg. Kitartás. -
Simulacrum #356110 Igazából az arany miatt erős. OP-nak nem mondanám, de hogy rettentő sokan arannyal használják az biztos. Még IS-7-el is rettentően vigyáznom kell ellene, mert ha csak egy pici is kilátszik a tornyomon kívül azt már belövik vele arannyal simán. Én kipróbáltam teszten, soha nem venném meg, mert szerintem a csaták többségében egyet tud lőni kb és kiszedi az arty. Viszont, ha nincs arty és kap egy jó pályát, akkor egy piros játékos is lő vele ötezret, de mivel ez ritka, ezért nekem soha nem kellene. -
Userx2 #356109 Én pont fordítva vagyok. T69-em volt előbb, ott pangok (goldot sajnáltam rá) és most az 50-100 közepes agyújával pontatlankodok. Taktika? Gondolom közelharc. -
MrSnail #356108 Nehéz kérdés, ha az átlag játékos szigorúan a számok alapján 900 - 1249 wn8, akkor tutira én sem voltam anno, wotos pályafutásom elején sokkal jobb, talán ez volt a 3.-4. tankág amit elkezdtem csinálni, szóval még nem volt sok tapasztalatom, de legalább szorgalmas voltam és utána jártam a dolgoknak rendesen. tudtam, hogy ez a tank papír, viszont a lövege nagyon jó átütésű és viszonylag pontos jó löveg sülyedéssel-töltés idővel, nem gyors de jól fordul erre lehet alapozni, másra nem. Támogató tank 2. vonalból, csata elején meg kell próbálni megőrizni az amúgy nem sok hp-kat és a jó átütésű lövegünket kihasználni, bemeni előre a darálóba hülyeség, ha nem megy a kulcsfontosságú helyekre senki akkor is, hiába mégy oda úgyis szétkapnak, hátulról folyamatos visszavonulással lehet próbálkozni... sztem én így csináltam, elfogadható eredménnyel, biztos le voltam cemperkurvázva párszor, de én legalább tudtam, h hol a helyem. -
Malachit #356107 T69-hez van valakinek valami jó használati taktikája?
Kifejlesztettem, mert érdekel a 10-es amcsi táras, de ez a tank valami iszonyat xar ágyúval van megverve :/
Próbáltam az eddig megszokott táras módszereket, de egy se működik.
Snipe nem működik vele, mert a lövész a wisky's szemüvegtől nem lát és 200m+-tól teljesen leszűkült célkereszttel is 4-ből 3-at mellélő.
Rárongyolok a 1k hp alatti magányos ellenekre se akar működni vele, mert a gold átütése csak papíron létezik, imád pattogni még közelről is (láncot kerülöm természetesen), így meg én opok vele be nem a célpontom. Ráadásul annyira papír, mintha egy francia kartondobozt vezetnék, csak valaki kilopott a tárból 2 lőszert és és meghizlalta 2x akkorára. :( -
R3nton #356106 hát elég kellemetlen volt, hogy pwnolta a gamet vele egy ilyen noymorék 49% wr-es gyerek... -
ilsalon #356105 Szerintem nagyon ritkán lő és az ágyú is bizonytalan ahhoz, hogy OP legyen. Inkább kellemetlen mikor belédrak 1100 hpt, de hamar filézhető a dpm miatt. -
#356104 Egy átlag játékosnak sem? -
R3nton #356103 5300-t sebzett vele 49%os wr-es gyerek vele most, hát hogy kapná be a WG a f@szt, aki kitalálta ezt a noob tankot low shit szar -
MrSnail #356102 Na, nem olyan rossz az...
Utoljára szerkesztette: MrSnail, 2015.06.10. 10:18:38 -
R3nton #356101 ez hihetetlen, hogy ezt a nyomorult jgde100-t nem tudják már végre elkaszálni. Noobok tankja, rajtam múlna megkapná a jgdpanzer 4 lövegét aztán élvezkedjen vele a sok betegelméjű, aki ezzel szarral játszik... -
#356100 a tablazat is egy parameter a wn-szamolasban, szoval igen a valasz a kerdesedre. -
ilsalon #356099 Ha nem vagy top tank, akkor nem igen lesz lepattanó, tehát sniperkednék én is. Ha meg összelőttél többet, mint a saját hp-d, akkor megtetted a dolgod.
Általában azok szájalnak, akik saját hibájuk miatt rosszul helyezkednek és hamar elfogynak. Ilyenkor arra fogják az esetet, hogy a többi nem segített. Valóban lehet ilyen eset is, de ezért mondom, hogy ha lesebezted a penzumot, akkor elmehetnek az elégedetlenkedők a .... következő csatába. -
#356098 Tényleg egy hulladék de bőven megéri. -
kekksz #356097 AMX M4 45-el lehet sniperkedésen kívül mást csinálni? mert tegnap 8as meccsen én voltam a noob kemper meg engem akart reportolgatni mindenki pedig még lőttem is ezzel a szarral kétezret... 50 100 miatt húzom, de nemtudom megéri e. -
Gyuszopapa #356096 5-ös tankok én ha 6-ost látok már örülök de túlnyomórészt 7-8-9.De minden med ilyen nálam T34-1 szinte mindig 8-9.teganp kaptam vele egy 7-es szintű csatát ja agyhalottakkal Hidden Village-n 3-an mentünk fel a többi balfasz a városba no comment. -
#356095 Nálam 1285 átlag sebzés után 1980-as wn8-at mutat az SP.
Ha csak nem full arannyal használod akkor ez korrekt.
-
campernoob #356094 A "biztos kéz" és a Comet lecsapott...
3,6 k dmg. 1409 baseexp Ace Top Gun
http://wotreplays.com/site/1942648#karelia-campernoob76-comet -
besti #356093 Érdekes, ennyire nem játszanak a tier X-es TDkkel? 4k+ már Foch-hoz is elég - ez a tier IX heavy tankok közelharci ásza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#356092 gif
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!