World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy mini programot azért kiadhatnának. Amiben el lehetne ökörködni a tankokkal. Egy pálya , egy tank és sok épület és lehet tesztelni fizikát.
Persze öröm lenne nézni, ahogy a tornyok rádőlnek az ellenséges harckocsikra, meg hasonlók amivel meccsek is eldőlhetnének.
Tank fejreállást és multi turret-szindrómát csinálják meg végre.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 12:35:38
angelus1991ster.blogspot.hu
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.07. 12:06:28
még hozzá tenném
Lila enemy? akkor +50% az esély arra hogy goldot fog lőni <#levele>#levele>
Ugyanis tapasztalatom szerint lilára NEM lehet támaszkodni.
A legtöbb esetben pl TUTI le fog lépni a hátad mögül ha úgy ítéli meg hogy nagyon rizikós tartani az aktuális pozíciót vagy simán kihasznál fedezéknek ha úgy adja a helyzet, vagy csak hirtelen átvonul a térkép másik oldalára mert úgy érzi ott többet tud majd tenni stb.
Persze ez igazából nem elítélendő, mert végül is attól hatékony ha tudja mikor kell lelépni csak mondjuk szar érzés amikor lassú tankban vagy és neked NINCS esélyed visszavonulni ő meg lelép.
Megjegyzem ilyet a minap én is csináktam, egy assault módnál az egyik oldalra kevesen mentünk, a védők viszont látszott hogy ott vannak, ezért várható volt hogy le fognak minket rohanni. Igy időben elkezdetem átvonulni a másik oldalra, szarban hagyva a lővénket.... volt bennem egy kis rossz érzés, még ha tudtam is, ha ott maradok max leadok 1 lövést és végem, míg így hogy átvonultam, a meccs során kiosztottam 2500 sebzést és részem volt a győzelemben.
Mindazonáltal áll, lilára én sohasem támaszkodom akkor se ha velem van, mert azok jól tudják, hiáa hírdetik a játékot csapatjátéknak, randomban az egyéni önzés a produktív dolog.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.07. 12:03:48
10730 csata amx 1390-el lol... 😊
Így jártál köcsög.. <#mf1>#mf1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Oké hogy nem lesz meg mind a 6 nemzet, de azért az a 9 nap prem jól jönne.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szépen fogyott a hp-ja lefelé majd amikor az ellenek csak 450 hp maradt kaptam tőle egy ammo rack sérülést. Hirtelen a hátul állók sem tudtak lőni (biztosan területre hatott a sebzés). A két gyökér megvárta míg sérülten betöltök és amikor belelőttem a maradék 100 hp azonnal eltűnt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy hosszabb csatában 20-30 modul sérülést össze lehet vele lőni.
Van amikor egy lövéstől 7 modul és legénység elszáll.Mondjuk a T49 ágyúja is majdnem ilyen.
wot nick: PsychoTrooper
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
nagyon torekeny, az alcazasra kell epiteni vele.
Mert prémium tank küldetés szaga van a tanknak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 09:00:33
A stabuzulással nekem hiába jössz és az sem nagyon érdekel hogy ki veri ki kinek. A győzelmi arányon és az átlag sebzésen kívül itt mindent le lehet gyártani ha valakinek ez fontos. De ha olyan klánnak a tagja valaki akkor a győzelmek is jönnek.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.01.07. 07:01:10
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.06. 23:58:31
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ettől függetlenül szerintem az RSOP a top1 EU klán, nagyon-nagyon jó csapatjátékot játszanak, de a 10-ből 9-szer kicsit túlzás szerintem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Na Zwackosboyok elég volt az arcoskodásból. Az RSOP szarabb wn8al is bucira ver titeket 10-ből 9-szer 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elég jó körrel lett meg, 8k+dmg +2k spot
Replay
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Az "elvárható" 3k már lila.
Az oldal szerint 2.2-2.5k dmg-vel T10 meddel már elég jól játszol, 1.4-1.6k-val pedig jól.