418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #356171 A light ágon is a leggec.bb küldetés volt nekem a spotolj és sebezz 3 artyt. Megszámlálhatatlan alkalommal voltam közel hozzá, de valami mindig közbe jött.
A medes dupla gyújtós talán a legszemetebb küldetés mind közül, de a pascucci / 3 arty kilövése se marad le tőle nagyon. A light küldetés viszont szerintem a kettő között van nehézségben.
Pascuccinál elméletben annyi könnyítés van, hogy nem kell magadnak spotolni, ami azért jól jön néha. Hagyni kell az öngyilkos könnyű tankot berongyolni az artyk közé, de akkor gyorsan utána kell menni. A light tankot szinte garantáltan kiszedik az artyk autoaim-el és utána hosszú töltés idő jön nekik, adni nekik mindent, lőni, rammolni, közel menni, hátha a saját arty nem lövi őket, mert fél a TK, vagy nem fél és akkor hirtelen halál
Az igazi probléma ezekkel, hogy sok csata van, hogy nincs is 3 arty az ellenfélnél (olyan van gyakrabban, ha 5 arty van, akkor 3 az én oldalamon természetesen). Vannak napszakok, amikor a sok egységsugarú játszik és érezhetően több az arty, olyankor kell próbálkozni.
Ami nekem nem jött be ezekhez a küldetésekhez, azok a táras tankok, amx1390, batchat stb (talán a bulldog határeset, a 10-es tár már elég). Egyszerűen mindig az van, hogy lepattant 1-2-3 lövés és nem sikerült mindháromba sebezni / kilőni.
Inkább gyors mozgású és viszonylag jó RoF-os ágyú jött be nekem és lehetőleg tier6-7, bár arty esetében nehéz a frag-et lopni, mert könnyen meghalnak, ha már felspolódtak, de valahogy mégis ez jött be type62, cromwell, rudy.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.10. 19:22:39 -
#356170 Így már megy. Csak minden csata előtt kell váltogatnom kb. -
#356169 AMX30B mennyire érzékeny ammorackre? Leo vagy orosz med szintű van? -
#356168 Egy pillanatig azt hittem meglesz végre a küldi, ahol 3 artyt kell kilőnöm. Egy lövésnyire voltam a 3. arty killtől, amikor a saját hummelünk lelopta előlem... Vajon hányszor fogok még így járni. -
#356167 Vagy ctrl+tab kombóval :) -
#356166 Na majd éjjel, ha hazaérek, megnézem, hogy nálam hogyan van beállítva a modpackben, mert első alkalommal én is rosszul állítottam be, de aztán a következő modpack-frissítéskor korrigáltam.
Amúgy igaz, amit Kronos ír: a ctrl-t lenyomva a játékosok neve felett bal oldalt van 4-5 ikon, ott lehet akár csata közben is változtatni a kiírások részletességét a players paneleken. -
#356165 Nekem csak azzal van tele, hogy ma minden 2. csatám olyan hogy nálam 1-2 kivétellel mindenki full piros, másik odlalon meg csupa zöld játékos.
Csata tart kb. 2 percig mert apiros horda nyomul előre felspotolják és 5 mpen belül meg is hal.
Délelőtt óta csak ilyen csatáim vannak. -
rudii #356164 Csúzli! :D Ma egy ütős csatáink lesznek! :P Úgy érzem pár ammo racket is sikerül majd adni. :D
Live Stream
-
Angelus1991ster #356163 Crl+C - Ctrl+V -
yossarianHUN #356162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dat muzzle brake... -
András77 #356161 Aslain-nak tele van a f.sza az egésszel és félő, hogy még pár ilyen sz.patás és lesz.rja az egészet. Valahol írta, hogy nehogy úgy gondoljuk, hogy hatalmas pénzeket kap "donation"-ben. A streames sztárokhoz odab.sznak akár 100EUR-t is egyesek, de 10EUR-ok gyakrabban röpülnek. Aslainnak meg jut ami jut, én adtam neki egy keveset, hiszen a modpack-ját használom és jó lenne a jövőben is.
Más. Megvettem az E5-t és ilyenkor kicsit sajnálom az M103-t. Erre a tankra nem muszáj feltenni a top ágyút (de azért ne is a stock-al menjünk, legalább a t122 legyen meg) meg a nagyobb lánctalpat, akkor is elvan és a kettő 80e xp, az E5 meg 185e, szóval nem fejlesztettem ki egyiket sem (pontosabban az E5 adja az ágyút, de az már késő). Így is jó a tank, persze az ágyú a qrva pontosság nerf óta nagyon gyenge a kapáslövéseknél és több csata múlt azon, hogy közvetlen közelről nem tudtam vele eltalálni az ellenfelet a sarkon kiugorva, de összességében egy vállalható ágyú, de minden tankot szeretek fullosra fejleszteni, de a 80e xp vs 185e túl sok lett volna, így is qrva hosszú volt ez a grind, még tavaly ősszel kezdtem az ágat, de lassan haladtam, hónapokig csak napi duplákkal. -
Kronos79 #356160 Ilyenkor nem működik az, hogy a ctrl-lal előhozod az egér kurzort és a bal felső sarokban lévő ikonsoron a 3., vagy a 4. ikonra kattintasz? -
#356159 Ez így egy rakás szar, aslain nemtudja megcsinálni a rohadt modját 9.8 óta.
Csatákbna meg idegesítő hogy a épernyő 80%-a ki van takarva. -
#356158 Próbáltam, semmi.
Van mikor normálisan tudja mutatni, de 90%-ban így mutatja ahogy linkeltem. -
LadyGane #356157 A válaszokat nagyon szépen köszönöm! :) -
Lucifer001 #356156 Csoki :) Konkrétan nem tudom milyen a játék stílusod . Igazából a konkrét tankra sem tudok tanácsot adni hogyan használd . Bár KV-1 et szó szerint úgy szokták használni mint egy tankot . Én személy szerint úgy szoktam kiokosodni , hogy :
Esetleg itt elolvasom a rá vonatkozó elemzést .
Letöltök , megnézek pár replay-t
Vagy egy videó megosztón okosodok .
Sok sikert hozzá :) -
#356155 Kedves Lédi Ganyé!
Lehetőség szerint a tankod frontját mutasd az ellenfélnek.
Ha mód van rá, akkor még azt se teljesen merőlegesen, ha kicsit forgatod, akkor a frontján is kicsit vastagabb lesz a páncél.
Persze egy +2 tieres csatában így is simán át fognak hugyozni. Tehát akkor inkább maradj hátrébb, ha lehet, épület/szikla/másik tank/roncs fedezékében és hagyd, hogy a saját csapatod magasabb tieres tankjai menjenek elöl, illetve ha az ellen ellőtte magát, te csak akkor bújj elő a fedezéked mögül és próbálj egy lövést elhelyezni rajtuk.
Másik dolog: a nagyobb ágyúig persze szenvedős lesz, de gondolom ezt korábban megszoktad. Akit nem tudsz szemből átlőni, azt próbáld meg más irányból megközelíteni és oldalba kapni.
Persze ha ezeket tudtad és így csináltad, akkor bocs, és akkor csak egy szimpla szopóággal volt dolgod. -
#356154 Kár. Szépen visszaélnek a Steam nevével... Pedig jól jött volna egy ingyen játék :) Amúgy lehet a kód segítségével vagy átirányítással szépen meghackelik a steam accodat. -
Myke28 #356153 ALT+TAB combót próbáltad :) ingame. -
LadyGane #356152 Helló mindenkinek! Előre elnézést szeretnék kérni tudatlanságom miatt. Megszereztem a KV-1 tankot (idáig ez a legnagyobb tier-es tankom) és hát sajnálatos módon 14 csatából 12 buktam. A kérdésem, hogyan kell ezzel a tankal játszani illetve pár tanácsot elfogadnék a rutinosabb játékosoktól. Válaszokat előre is köszönöm :) -
Lucifer001 #356151 Az hát :)15 klikk után megnyílik 2 gomb válaszd amelyik szimpatikus . Tök mindegy melyiket választod , átirányít valami regisztrálós oldalra .
" FilesFetcher " -
yossarianHUN #356150 3x4 Corsair Vengeance :D A videokártya miatt így is kicsúsztam a rászánni kívánt összegből, úgyhogy a szorzózáras alaplapon/procin, meg a kevesebb RAM-on spóroltam. -
#356149 Nincs is benne, h regelni kell vhol. Lehet akkor ez csak átverés? -
lammaer #356148 Szóljön ha valakinek sikerült az offereket is megcsinálnia, a 15 klikk után még regisztrálni kell vmi webes játékra, de azt már nem érzékelte nekem hogy megtörtént :) -
Lucifer001 #356147 Akkor ez engem nem köt le . Ha valakinek kell , akkor bedobom ide a kódot . Köszi egyébként az infót . -
Toweliee #356146 Köszönöm a nevében a válaszokat. -
#356145 Katt rá a nagy kék gombra, aztán oszd meg a linket 15 emberrel. 45 percig tartják fent a kódot. Ha megvan a 15, kapsz egy kódot, amivel ingyen magadévá tehetsz egy játékot steamen. Kösz, h megosztottad :) Egyébként van egy olyan sejtésem, h a 20$ nem véletlen van ott, sztem egy olyan játékot aktiválhatsz, ami ennyibe kerül vagy több játékot összesen 20-ért.
Aki rákattol a linkemre, annak én is nyomok egy klikket az övére, ha ide kiteszi :)
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.06.10. 16:33:00 -
#356144 Ez az aslain még mindig egy hulladék.
Akármit állítok be a players panelra folyamatosan összekad.
Visszaszámlálásnál még jól mutatja link
, visszaszámlálás után már nem. link
És így kell játszanom az egész csatát végig hogy a képernyő közepe teljesen ki van takarva....
A széleset csak akkor kéne mutatnia ha tabot nyomok, meg mikor töltődik a térkép, de valahogy nem akar összejönni a 9.8-as patch óta.
Utoljára szerkesztette: Mardel, 2015.06.10. 16:35:09 -
#356143 LoL, nekem meg T69 az egyik kis kedvencem az avg dmg-em valahol 1600 körül mozog, ami nem pro de legalább a tank hp-ja megvan, nem tipikus med, haladni kell a frontvonal mögött egy lépéssel, megvárni míg egy csapattársra ellövi magát az ellen utána ki-táraz(vagy amennyi épp belefér) és vissza, nem érdemes mind a 4-et mindig ellőni ha cserébe félúton becsókolnak egy 390-et. A nagy motor mindenképp kell rá az szent, nem fogsz minden csatát Te uralni , ezt el kell fogadni, tudni kell a gyenge pontokat vele, goldot nem nagyon használok, csak az maradt meg erősen ,hogy KV4-re instant tölteni kell,ha nem tudod megkerülni. Amúgy mivel 4es tár, én láncot szoktam lőni mivel 1- kis javítót elhasználja a delikvens és 2 általában mindenre számítanak csak arra nem hogy pont láncot lősz:D Nekem csak 2 bajom van a tankkal, a mobilitás erősen közepes és csak 4 lőszer van a tárban,rengetegszer pontosan 1 lövés hiányzik hogy megszabaduljak az ellentől:/
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2015.06.10. 16:34:16 -
Lucifer001 #356142 -
#356141 Click me pls :D -
Lucifer001 #356140 Valaki tudja ez mi ?
Valami kódos nyavaja , de nem értem . -
#356139 Hogy jött össze a 12 GB ram? :D -
yossarianHUN #356138 Fullosan. Nekem most i5 4590, 12 GB 1600 MHz DDR3 és GTX 970 G1 Gaming van, és minden maxosan fix 60 FPS-sel megy. Nagy néha leesik 50 környékére, de az alá szinte soha nem megy. Igaz nem HD a monitorom, csak 1440x900-as, full HD-n lehet nem hozná ezt a szintet. -
Lucifer001 #356137 Ment levél . -
#356136 A tegnapi nap legjobb híre. Ha csak FHD-be rakják az eredeti remekművet (mármint a 2. részt, amivel legalább 4-500 órát toltam anno) korszerű grafikával, már akkor megérte. (Bár van esély, hogy elbasszák a harcot a 3D-vel)
Nagy valószínűséggel azért Day1 vétel lesz részemről.
#356132: És két T69-es találkozása esetén ki nyer? Aki nézi a "csatát"? :P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.10. 15:59:06 -
#356135 Bőven jó lesz full HD maxra, nem fix 60 fps, de 40-50 közt lesz tutira. -
#356134 Nem tudom, nekem nem volt különösebb gondom a T69-cel, és goldot se használtam vele. Igazából annyi, hogy csak sniperként használtam főleg. -
suba53 #356133 A WG valahogy ismét nem áll a helyzet magaslatán.
Az erőd csatáknál bele futottunk egy olyan problémába, ami eléggé furcsa helyzet egy "korrekt" játékban.
Kinéztünk egy támadható klánt, amelyik a védekezési időpontját abban az időszakban adta meg, amelyik nekünk is megfelel. du. 20-21 óra között.
Miután beírtuk arra az időpontra a támadásunkat, a védő klán átírta a védekezési időpontját hajnali 4-5 óra közé. Ekkor a mi naptárunkban is átíródott a csata időpontja hajnali 4-5 közé.
Ez elképesztően inkorrekt lehetőség. Nem az kap kvázi büntetést, aki kihátrál a saját maga által megadott időpont alól, hanem a jóhiszeműen, korrektül eljáró csapatot tudja lehetetlen helyzetbe hozni.
A parancsnokunk írt a supportnak, hogy ez most mi? A support válasza elképesztő.:
"Thanks for getting in touch with us.
I am really sorry for inconvenience.
I personally investigate the Clan logs and figured the issue.
Defense period time for strongholds is a time period, during which you have to daily defend your Stronghold from attacks of other clans.
Defense Period lasts for one hour ,and the most important part, can be changed only once per 14 days.
The clan [_BE_] applied to change the defense period time and unfortunately it will be changed before your battle starts.
This's why the battle arranged on 04:00 am.
I hope my answer clarifies the situation.
Should you have more questions or concerns, please don’t hesitate to contact us again.
Best regards,
Emir Güntekin"
Fel sem fogta a szerencsétlen, hogy mi a probléma.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Van magasabb szintű support ahová ezt jelezni lehet? Mert ez így minden csak nem fair játék.
Az rendben van, hogy a védési időpont két hetente változtatható, mert a csapattagok lehetőségei módosulhatnak.
De hogy egy rögzített csata időpontot az egyik fél ezzel önhatalmúlag, a másikkal való kibaszás szándékával, annak beleegyezése nélkül módosíthat, az gyalázatos. -
lammaer #356132 Nem vagy egyedül, nekem sem volt élmény a T69... arany nélkül sztem használhatatlan, mert kicsi a pen, kevés a skuló is, de flankolni meg nem lehet vele mert ahhoz meg lassú és lomha. Ráadásul a feje sem kemény, szóval még hulldownba se jó. Nem jó ez semmire, max kivégzőtanknak jó, ha túlélsz addig hogy legyen mint kivégezni. 1vs1ben minden más kivégzi - kivéve persze egy másik T69-et :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.10. 14:41:18