World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.07. 14:59:49
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kb időnként fogcsikorgatva, de lehúztam vele a kötelező 100 csatát, majd rácsaptam a hangárajtót. Viszont egyik CW-n a napokban sikerült vele egy hatost lőnöm.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.01.07. 14:30:18
de jó is volt a régi szép időkben....
sajnos mint minden másban, idővel minden szarabb lesz, és ez alól a wot sem kivétel....
a baj, csak az, hogy ez már csak szarabb lesz, jobb nem 😞
Egyedül a gold lőszer a cw-ken számított előnynek, de a játékosok elenyésző kisebbsége cw-zett akkor is és most is. és a töredéknek is a töredéke lőtt csak goldal még a kláncsatákon is. Randomba meg szerintem nem volt az az elvetemült aki 10 gold / lőszer áron pufogtatott volna. Szóval hol volt ott a pay to win? Sehol.
Ellenben most mi van? Sok kreditért tolják a népek a goldot a csőbe amihez sok kredit kell, amihez premium account/premium tank kell, amihez gold kell, amihez pénz kell, (már ha nem vagy benne egy jó esl csapatban, de az esl sem annyira elterjedt). És voilá, nesze neked pay to win.
Biztos vagyok benne hogy platoonban a haverokért viszont beáldozzák magukat.
Sztem nem stattpadderség az, ha az ember próbálja maximalizálni a kiosztott sebzést, ezt pedig csak így lehet. A játék eleve csak azt díjazza, abból jön az XP és a credit, nem az önfeláldozó mártírhalálból.
+1: nem tudom te hogy vagy vele, de én nem tudok örülni egy olyan győzelemnek, ahol értelmetlenül, sebzés kiosztása nélkül kipurcantam. Ennél még sokkal jobb az a vereség, ahol igaz hogy kikaptunk, de oda volt téve a vas és kiosztottam a sebzést. Még akkor is, ha azt látom, hogy igy kaptam mondjuk annyi XPt, mint a győztes oldalon az, aki kb csak körbeautózta a pályát egy lövés nélkül.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.01.07. 13:56:15
Utólag visszatekintve én is úgy gondolom, hogy jobb volt a világ credites gold lőszer nélkül, de akkoriban igaza volt a "síróknak" is, hogy a gold lőszer volt a WoT "pay to win" rákfenéje (az ilyen prémium accountnak jobban kedvez a random meg az MM baromságokat hagyjuk).
Szóval a WG valamiért meghalgatta a sírókat, igy lett a creditért vehető gold lőszer (persze lehet kiszámolták hogy igy jobban fogy majd a prémtank meg a prémacc), ami ugye igazságosabb lett, de ha most megkérdeznének azt mondanám inkább ne.
De amit írtál, hogy legyen limitálva az egy meccsre bevihető prémlőszer az sztem tök jó ötlet lenne, mert egy értelmes kompromisszumnak tűnik. Csak sajna nem fog megtörténni, SOHA.
Az a baj, hogy a wot-nak nem erről kellene szólnia, erről majd az AW fog szólni.
Persze ha meg a wg úgyis ezt erőlteti akkor tényleg nem értem miért nem hozzák be a mdoernebb cuccokat ők is, azok már tényleg nem a klasszikus közepes/nehéz/páncélvadász vonalon mozogna.
Az ilyen liláknak meg úgyis csak az számít, hogy gyors,űrátütésű tankba üljenek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
randomból viszont kitiltanám......
Másik meg nem mindegyik gold lőszer op, pl ott van a 88/l71 vagy az orosz 7-es 122mm-es ágyú.
Azokon pont annyi plussz átütés van amennyi a +1-2 tierbe elég arra, hogy legyen esélyed átütni.
Ellenben pl a 90mm-es ágyúkon ahol rendre 170-es alap átütésre kapsz 250+-ot ami kb t10 top heavy átütés kategória..Na ez a nonszensz.(meg úgy kismillió dolog a játékba, rendre mind a mérhetetlen power creep-re vezethető vissza)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De ha egy ilyen gayparádé után kisebb a wn8-a mint 2800-3000 akkor nagyon csalódott leszek...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Pedig úgy megnéznék lila emberkéket chuchill 1 meg maus, vagy egyéb béna tankokban feszíteni, ahogy egyedül döntenek el egész meccseket. Ja, hogy az nem op med vagy auto loader... akkor már nem is játszanak velük.
Én pl. ha valakinek a játékára kíváncsi vagyok meg sem nézem a win ratiot, meg a globális értékeléseket mert minek. Az mutatja meg ki mekkora tehetség, hogy hogy tud játszani a rossz tankokkal, elvégre op cuccal mindenki könnyen hozza a szintet.
Replay
Kár hogy vesztettünk, bár nem meglepő. <#shakehead>#shakehead>
angelus1991ster.blogspot.hu
milyen tierbe megy?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.07. 13:18:19
és nekem valahogy a tank egyenlő a páncéllal....
meséltem már itt régen, amikor T28-al ki akartam csapni a Hellcat-et, az meg vígan szétlőtt szemből full hp-ről gold ammo-val :S
így sajna semmi értelme páncélozott tankokkal előre menni mert lassúak....
úgyhogy nekem senki ne mondja, hogy menjek előre mert van páncélom 😄 mert pofán b***om 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
pedig annak a TD-nek rohadt jó gunja van 😊 én szeretem 😄 azóta sem adtam el....
mesélhetnék... amikor állunk 4-5en egy ház sarkán... szinte mindenkinek több HP-ja van mint amennyit az az 1 darab!!!!! enemy tudna okozni mint aki a ház másik sarkán van....
de ezek csak állnak, és várnak a csodára 😄
ilyenkor mindig nekem kell bevállalni egy lövést, ritka az az eset amikor nem.....
de persze olyan is van, hogy capnál nekem kell bemennem a full hp-s tankommal keresztbe fordulni és kilövetni magam, hogy a low hp-s társaim tudjanak a hullám mögött capolni....
megnézném, hogy mikor csinál ilyeneket egy lila játékos 😄 mert én még ilyet nem láttam tőlük......
a másik meg, hogy mindig 2-es 3-as platoonban rohangálnak.... ha meghal a társuk és egyedül maradnak akkor meg már szart sem érnek....
én sosem platoonozok, sosem gold ammozok, mindig egyedül megyek randomban a sok tomatoval és mégis majdnem lila vagyok LOL 😄
ennyit róluk 😄 ők beleszakadnak, hogy lilák legyenek.... én leszarom a statom és ugyan olyan jó vagyok mint ők... sőt! még jobb is, mert én nem spammelek szét senkit gold ammoval 😉 meg nem megyek 3-as E-25 platoonban 😉
Ha 6 enemy jön szembe és ketten vagytok, és látod, hogy semmi értelme ott meghalni, akkor én nem hősködök, hanem visszavonulok a második vonalig, vagy a TD k ig, és onnan védek. Ha az is kevés akkor tovább a másik oldalra, vagy ameddig kell.
Ha te nem látod át a szituációt, felőlem maradhatsz és megdögölhetsz, csak utána ne gondold át, hogy te voltál a faszláma vagy a csapattársad aki még mindig él és harcol...
A "lilák" nem azért vonulnak vissza hogy veled kikúrjanak, hanem mert a szitu olyan. Ja, és könyörögni sem fog neked senki, hogy te is menj másfele.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Utálnak mert nem tudják hozni szintet pedig ők is lőnek ám arannyal csak ugye nem megy
Én a győzelmet leszarom a sebzéssel önmagában le lehet hozni egy csatát ha meg.Mással ,hogy kíváncsian hallgatom
Utoljára szerkesztette: Samsung1994, 2015.01.07. 13:03:04
a sebzestol nem leszek boldogabb.
es nemegyszer latni, h pont azert a beallitottsagert, nem segit, vagy nem vallal be egy lovest egy lila.
azt vesztes meccs. igaz o sokat sebzett vegul.
A csapat meg csak fogyó eszköz az esetek 90% semmit nem érnek arra jók ,hogy fogják a sebzést
erre csak egy dolgot tudok mondani 😄
U MADE MY DAY 😄DDDDDDDD
persze, van amikor vissza kell vonulni, de nem akkor amikor 2 ellenség jön szembe, és a liláktól nem egyszer láttam, hogy leszarják a csapatot, semmi másra nem mennek mint, hogy tudjanak sebezni vagy ölni, magyarul a statra....
majd utána hencegnek, hogy mekkora játékosok ők 😄😄
Amikor a Lila játékosok elmennek azt taktikai visszavonulásnak hívják látom te nem ismered 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
rühellem az összes gold ammos gyökér kis buzit!!!!!!! sok lila gyökér!!!
úgy van ahogy előttem írták.... simán lelép ha 2-nél több enemy jön szembe, ezek csak azokat a szituációkat szeretik ahol tudnak sebezni meg ölni... hogy növekedjen a wn8-uk, este meg előveszik rá a faszukat és erre verik -.-"
"jajjjjj ment a statom felfele 15 wn8-at, ahhhhhhh" 😄DDDDD
meg a re-roll accountos gyökereket bírom még amikor hencegnek a statukkal 😄 de mellette van 2 db tankja meg 500 csatája az accal 😄DDD