World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 14:15:40
|Származási hely: Degec|
gondolom reprezentativ minta volt, es ezt nekem egybol verkomolyan kellene vennem, ugye?
mert Te, a nagy osszeeskuvesguru azt mondtad.
nevetseges.
de te tudod a te tapasztalatod, ez ergo innen ketharmad ugye? 😊
Egyébként ott a statisztika is. A legtöbb artistának 35-45% a hit ratioja és ezek csak a közvetlen telitalálatok. Hol van még ebből a számból a távoli splash amivel rendszerint 2-3x többet sebeznek mint egy e5 közvetlen telitalálattal. Szóval ez a 10-ből 2 max 3 lövés kb meg is dőlt... A valóság pedig az, hogy a legtöbb arti sorra gyártja a sniper medálokat, és 100 leadott lövésből jó ha 8-9 nem sebez egyáltalán semmit, vagy csak elhanyagolhatóan keveset...
ha azt látom, hogy az arti rámfordulva kapásból kilő célzás nélkül, és ez nem ritkán, 10-ből 3-szor történik, hanem szinte mindig, akkor hiába mondod, hogy az nem úgy van
ez pont olyan, mint a Magyarország jobban teljesít
hiába mondják el ezerszer, attól még nem igaz
Például 4 verzióból az egyik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy nincs még EU ág, ebben a verzióban a hangok az Olasz csapatét tartalmazzák 😞
WoT: Nishizumi77

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ilyen megoldasok fenyeben erdekes olvasni, amikor fikazzak a moddereket 😊
Inkább azzal van a probléma, hogy 1-2 küldetés piszok nehéznek ígérkezik.
Az apa benyit a fürdőszobába és meglátja hogy a fia sminkel.-fiam te buzi vagy? -Nem apa. hercegnő.
wot nick: PsychoTrooper
- Apa-pa, megerőszakolt két buzi!
- De kisfiam, nem próbáltál meg elfutni?
- Hogyan, magassarkúban?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem csinál semmit a wg az artikkal,nem buffolja őket fű alatt, egyszerűen ilyen random a játékstílusuk.
Megvárhatod te amíg teljesen rácáloz és lehet egy lövésed nem fog így találni az adott csatában, vagy elereszthetsz egy rakat ilyen lövést amiből simán lehet hogy 2-3 meg pont telibe trafál valakit.
Attól független a másik 6-7 lövés meg simán a holdra ment.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ennyit a bonusz kontentrol 😄
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 13:34:25

a nyilatkozatok alapjan szinte 100 h nem veszik ki.
amugy a legjobb:
"The girl crews will have male voiceovers" 😄D
pont ma fejezem be a WZ-111-et 😊
szerintem a sok kis kukihuzogató núb artista sirdogált, hogy nem tudják megvédeni magukat a frontvonal mögé besurranó könnyűtankok ellen, ezért a WG fű alatt megnövelte az artik pontosságát közeli lövések esetén, plusz TD mod, és a sok kis összespermázottkezű debil elégedetten önti a pénzt a játékba, azon csorgatva a nyálát, hogy milyen jól tönkreteszik mások játékát
angelus1991ster.blogspot.hu
10-ből legyen 3 ilyen eset egy csatában ahol van 2-3 arti.
Az mondjuk 20-30 lövés(erősen túlzok most)-ből 3 ilyen betalált lövés.
ez valahogy nem stimmel, hacsak nem vonzom a lövedékeket
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 13:13:00
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
régen ilyen mutatvány nekem 100-ból 1-szer jött be
mostanában 10-ből 7-szer tutira kiszed így az arti
már szabályosan félve kell őket megközelíteni
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 12:53:10
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
nem szégyellem bevallani, hogy valaha én is artiztam, de akkoriban qrvasokat kellet várni a célzásra és akkor sem találtam el szinte semmit, most meg hamarabb eltalálnak, mint ahogy kigyullad a beszarásjelző
azt nehezen hiszem el, hogy a WG nem kap minden nap 1000000000 olyan e-mailt amiben elküldik őket a jóédesanyjukba ezek miatt az artik miatt
oké, hogy hajhásszák a profitot, de ennyire semmit sem számít a júzerek véleménye?
ha ez így megy tovább ezzel ássák meg a játék sírját
És nem csak reseteléskor.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...