World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gonodolom ha eleg sokat mondogatod magadnak ezt is "100 leadott lövésből jó ha 8-9 nem sebez egyáltalán semmit, vagy csak elhanyagolhatóan keveset." egy ido utan elhiszed, hiszen te artyval sem jatszol, tehat ranezesre csata kozben es adatlap alapjan megmondod , te geniusz😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 14:15:40
okosszöszi26
vitatkozni kár, abban úgyis mindenki egyetért, hogy az artik teljesen feleslegesen vannak benne ebben a játékban, és csak arra jók, hogy a fogalmatlan, frusztrált kis pöcshuszárok, miután zéró sikerélményt tudnak összehozni normál tankokkal, ezen élhessék ki magukat, így a WG nem veszti el ezeket a retardált gyogyikat sem, akiknek a szülők kifizetik a dellát a játékra

|Származási hely: Degec|

A föld akkor is lapos és az acélból készült hajók sem maradnak meg a víz felszínén.

Ott a hiba, hogy az esetek legnagyobb részében a játékosoknak kevesebb az átlagsebzése artyval, mint egy azonos szintű med/heavy/TD-vel.
miert te hany adatlapot neztel at a 1x millio jatekosebol?
gondolom reprezentativ minta volt, es ezt nekem egybol verkomolyan kellene vennem, ugye?
mert Te, a nagy osszeeskuvesguru azt mondtad.
nevetseges.
Nézd meg az artisták adatlapját, aztán utána pakold a smile-kat. Sőt utána küldhetnél egy levelet is a wg supportos barátaidnak, bociszemeket mellékelve, hogy miért van hiba a mátrixban...

nagyobbat nem sikerult hasrautni? 😄DD
mivel csak azt tudod h hanyszor lott ki, arrol meg fingod sincs hanyszor nem, nekem ez valahol azert santit.
de te tudod a te tapasztalatod, ez ergo innen ketharmad ugye? 😊
mondhatod neki napestig. a wg support mast mondott, tehát az az igaz, mert ők sohasem hazudnak!

Egyébként ott a statisztika is. A legtöbb artistának 35-45% a hit ratioja és ezek csak a közvetlen telitalálatok. Hol van még ebből a számból a távoli splash amivel rendszerint 2-3x többet sebeznek mint egy e5 közvetlen telitalálattal. Szóval ez a 10-ből 2 max 3 lövés kb meg is dőlt... A valóság pedig az, hogy a legtöbb arti sorra gyártja a sniper medálokat, és 100 leadott lövésből jó ha 8-9 nem sebez egyáltalán semmit, vagy csak elhanyagolhatóan keveset...

Az if az nem ciklus. 😄

okosszöszi26
a tapasztalat az tapasztalat
ha azt látom, hogy az arti rámfordulva kapásból kilő célzás nélkül, és ez nem ritkán, 10-ből 3-szor történik, hanem szinte mindig, akkor hiába mondod, hogy az nem úgy van

ez pont olyan, mint a Magyarország jobban teljesít
hiába mondják el ezerszer, attól még nem igaz

az olasz csapat is japanul beszel? 😊
Nálam nem opció én már rég női hangokkal nyomom, elvagyok a saját készítésű hangmodjaimmal. 😄

Például 4 verzióból az egyik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kár hogy nincs még EU ág, ebben a verzióban a hangok az Olasz csapatét tartalmazzák 😞

WoT: Nishizumi77

És igen, ezt vártam. Nemtom sírjak, vagy röhögjek😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gondolom fejlesztett madarhangokat!!
Solten
A noi hangok a 9.7-esben lesznek. Elobb a madarhangokat kell implementalni.

Saor Alba

mondhatod neki napestig. az o tapasztalata mas!
aaa.. majd a kov kontentba is kell valami. akkor majd megnyerheted a noi hangokat hozza 😄
ilyen megoldasok fenyeben erdekes olvasni, amikor fikazzak a moddereket 😊
Bár ez lenne a legnagyobb probléma! Teljesen normális fazonokat lehet találni akár még randomban is szakaszozásra. Én klánban vagyok, de pl egy svéd gyerekkel randomban találkoztam és azóta szoktunk néha szakaszozni. Valamikor jobb egyedül menni, főleg ha valami frusztráló szar tankkal megyek, de alapvetően szerintem jó a platoon.

Inkább azzal van a probléma, hogy 1-2 küldetés piszok nehéznek ígérkezik.
Nekem erről meg ez:

Az apa benyit a fürdőszobába és meglátja hogy a fia sminkel.-fiam te buzi vagy? -Nem apa. hercegnő.

wot nick: PsychoTrooper

A sírdogáló, védtelen artikról mindig a következő vicc jut az eszembe.

- Apa-pa, megerőszakolt két buzi!

- De kisfiam, nem próbáltál meg elfutni?

- Hogyan, magassarkúban?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

DasIsFuck
Az artik pontosak,pontosabbak mint amit statisztika alapján várhatna az ember, de ez mindig is így volt.

Nem csinál semmit a wg az artikkal,nem buffolja őket fű alatt, egyszerűen ilyen random a játékstílusuk.

Megvárhatod te amíg teljesen rácáloz és lehet egy lövésed nem fog így találni az adott csatában, vagy elereszthetsz egy rakat ilyen lövést amiből simán lehet hogy 2-3 meg pont telibe trafál valakit.
Attól független a másik 6-7 lövés meg simán a holdra ment.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Amúgy is van Ola voice pack, valahol láttam talán FTRen, nem hiszem hogy letörne a kezük, egy if ciklussal bele lehetne programozni hogyha a parancsnok nő a tankba akkor játsza le azt ha nem akkor a régi hangot.

Majd rakunk a tankra thai zászlót legfeljebb.

mar fejlesztik egy par honapja, es ehhez kepest.. ez igy azert mar az igenytelenseg csucsa toluk mostanaban 😊

ennyit a bonusz kontentrol 😄
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 13:34:25
"The girl crews will have male voiceovers"

elmondtak mar egy parszor h nem egyeni, hanem szemelyre szolo kuldetes.
a nyilatkozatok alapjan szinte 100 h nem veszik ki.

amugy a legjobb:
"The girl crews will have male voiceovers" 😄D
holnap jön az individual mission patch!!!! EZAZ 😄
pont ma fejezem be a WZ-111-et 😊
okosszöszi26
kicsit más a tapasztalatom, de nemcsak az enyém

szerintem a sok kis kukihuzogató núb artista sirdogált, hogy nem tudják megvédeni magukat a frontvonal mögé besurranó könnyűtankok ellen, ezért a WG fű alatt megnövelte az artik pontosságát közeli lövések esetén, plusz TD mod, és a sok kis összespermázottkezű debil elégedetten önti a pénzt a játékba, azon csorgatva a nyálát, hogy milyen jól tönkreteszik mások játékát

Remélem a szakaszozós hülyeséget kiveszik. Egyéni elvégre.

angelus1991ster.blogspot.hu

mert valoszinuleg nem szamolod, h hanyat nem adott be.
Master91
az holnap kerül ki elméletileg
DasIsFuck
Nem adja be neki mindig.
10-ből legyen 3 ilyen eset egy csatában ahol van 2-3 arti.

Az mondjuk 20-30 lövés(erősen túlzok most)-ből 3 ilyen betalált lövés.

okosszöszi26
akkor az miért van, hogy a random ellenem szinte mindig beadja neki?

ez valahogy nem stimmel, hacsak nem vonzom a lövedékeket
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 13:13:00

E-25 tán kikerült a shopból.

DasIsFuck
Döntött felületet nem szabad lőni vele,spaced armort nem szabad lőni vele, a legkevésbé páncélozott részt kell mindig lőni.

Tono34
Tegnap milyen frissítés volt? Launcher töltött valamit.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

De számít a júzerek véleménye. Ezért is buffolják ész nélkül az eddig is no skillnek számító artikat és medeket + lightokat. Akinek meg nem tetszik ez, azok meg írnak a supportnak egy rage levelet, majd veszik tovább a goldot és játszanak tovább a játékkal. Hol a probléma?

DasIsFuck
Random, teljesen mind mennyit vár, ha a random beadja neki.

Akkor hogy kell használni? Az utolsó alkalom amikor lőttem vele, az a 9-es WT-vel, volt, hogy tornyoncsaptam szemből egy 10-es WT-t. Nem volt sebzés, csak a szokásos penetration. A gyereknek meg valszeg fent volt a lövedékfelismerő dmg panel ,mert kb azonnal visszaírta, hogy lol.

okosszöszi26
pontosan ilyen kapáslövéses sztori hegyeket akartam felhozni példaként, arra, hogy nemcsak akkor pontosak amikor előre várják a célpontot
régen ilyen mutatvány nekem 100-ból 1-szer jött be
mostanában 10-ből 7-szer tutira kiszed így az arti
már szabályosan félve kell őket megközelíteni
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 12:53:10

patchaou
Azé értelmesebbje előre oda szűkül ahol várhatóan fel fog bukkanni a lőni való, ami aztán felspottolódik és mire felvillan a lámapa addigra odaér a skuló. Nincs ebben semmi különös. Engem az idegesít amikor meglátom az oldalt álló artyt, megállok és mielőtt beszűkülnék rámfordul és kapásból kiszed...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

teszt szerver óta módosítottak a küldetéseken majd holnap kiderül

okosszöszi26
mostanában az artik hogy tudnak 1,5 sec célzás után tűpontos lövéseket leadni?

nem szégyellem bevallani, hogy valaha én is artiztam, de akkoriban qrvasokat kellet várni a célzásra és akkor sem találtam el szinte semmit, most meg hamarabb eltalálnak, mint ahogy kigyullad a beszarásjelző

azt nehezen hiszem el, hogy a WG nem kap minden nap 1000000000 olyan e-mailt amiben elküldik őket a jóédesanyjukba ezek miatt az artik miatt
oké, hogy hajhásszák a profitot, de ennyire semmit sem számít a júzerek véleménye?
ha ez így megy tovább ezzel ássák meg a játék sírját

fsb1000
A HE-t is tudni kell használni. Nálad ez nem sikerült, de ettől függetlenül sok löveg esetében igen hatékony tud lenni.
És nem csak reseteléskor.

konkrétan lehet tudni mik lesznek?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bezzeg ha Is 3-al rálövök tuti lepattanok...
Ez a szar t25/2 csak akkor nem pattog ha én üllök benne? Hiába lövök össze 3000 sebzést ha még a foshalmaz Chiri is keresztülhugyozza a lövegpajzsot....