418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#357214 btw t8-as prémeket szoktak 15%-tól jobban leárazni?
-
#357213 de tényleg, hol?
egy másik e 100 vagy maus ellen persze, de is7-nél? -
#357212 Korábban írtad, hogy vajon mi lehet az oka a wg hirtelen visszavonulásáról Mauschen ügyben, hát szerintem az, hogy betették super tesztre és ilyen 40% alatti wr-t produkálhatott.
Csak ilyen extrém kondíció mellett tudom elképzelni, hogy a wg így áll egy német tankhoz. -
yossarianHUN #357211 Sóhaj. Unatkozol? -
#357210 Mert a heat hol segítene ki, ahol az ap sem segít?
a heat ugyan úgy le fog pattanni a nagyon döntött részekről mint az ap, a heat-et ugyan úgy elfogja nyelni az oldalsó rétegelt páncél ahogy az ap nem ütné át.
Hiába a 331-es pen.
-
yossarianHUN #357209 - Storm confirms: Mauschen will possibly not be replacing the VK4502B but for now there is no final decision on that yet
- Same goes for pen nerf (nothing planned for now)
Nesze semmi, fogd meg jól. Szokás szerint. Ha ennyi az esze, inkább ne írna semmit. -
yossarianHUN #357208 Az E-100 használható gold nélkül, se több, se kevesebb. Egy jó játékos kezében, nem betonkemény célpontok ellen brutális, de ha összeakadsz egy-két nem síkhülye IS-7-tel, gold nélkül már áshatod is a sírodat. -
Plata #357207 Grat,nekem is ma lett meg M40-el.még 1-2 hónap és kész is a Stug küldim. -
Plata #357206 De nekem már megvolt a TOG2.Valami eventen kaptam. -
#357205 Itt azért nem tűnik olyan könnyűnek belőni a Mauschen kupoláját. Habár teszt szerver sosem volt annyira mérvadó, úgyis élesben derülne ki jópár csata után. -
#357204 Érdekességképen.
D-20 repeszromboló
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=87639225&t=9098576&openwith=1 -
#357203 A videó témája úgy érzem még sokáig aktuális lesz. :) -
András77 #357202 750 alfa sebzés mellett mit akarsz? Ráadásul rohadt sok hp-ja is van. A páncélt azért nem említem, mert az égi patkányoknak mindegy, a többi meg aranyat tölt, de azért jól beforgatva tud pattintani, nem mondanám papírnak a tankot.
A kisebb ágyú is jól használható, ha valaki nem boldogul a 235 pennel.
Amúgy igen, beletolják az aranyat az okosok és kész, probléma megoldva, csak egy csata -30-40k kredit, de ha valakinek nem számít... -
Pares #357201 Nem tudom, hogy milyen vita volt róla, de a 235 átütést azzal a pontossággal párosítva akár hogy is nézzük, egy vicc. De tudjuk mire megy ki a játék, így legalább az emberek 95%-a aranyal használja.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.06.29. 16:45:10 -
András77 #357200 Alig férnek el a kitüntetések a bal oldalon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#357199 Végre meglett ez is nagy szenvedések árán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerencsétlen T32 leégett,az At meg 700+rol ammo
Ezúton is szeretném megköszönni Miert kollégának a hathatós segítségét -
TuskoMobile #357198
https://www.youtube.com/watch?t=37&v=MDdcSaYmwtM
:
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.29. 15:55:54 -
#357197 leggyengébb? amikor kijött akkor talán az volt azóta buffolták és sztem a legjobb
elemzés
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.06.29. 15:12:55 -
#357196 T54 LT-ről mi a vélemény? Tényleg a leggyengébb T8 light? -
TuskoMobile #357195 jah adtak egy ilyen fost legénység nélkül xD
nem éri meg beletenni nekem -
Plata #357194 Kaptam 1 hétre Tog2 tankot,de nekem már volt saját.Most egy hét után elfogom veszteni?
Jah le lettem gold noobozva.Pedig nincs is gold ammom,ki az a hülye aki artyba goldot vesz? -
#357193 Nem fogja megérteni. -
MrSnail #357192 Ebben igazad van, bár azok a tankok kicsit OP-ra sikerültek... amit egyébként én egyáltalán nem bánok -
lexlutor #357191 lehet h a inidenhez kepes nem az - mint mondtam en meg kedveltemm is.
en azt mondtam a tobbi uj t7 lightal viszont koszono viszonyban sincsen. -
Pares #357190 Hagyd már abba ezt a trollkodást. Ha tényleg annyi bosszúságot okozott az a szegény szerencsétlen jagd, hogy tartós érzelmi sebet hagyott a lelkecskéden, akkor nem a tankkal, hanem veled van a gond... -
MrSnail #357189 Ezért lehet/kell a könnyű tankokat az egy szinttel fentebb lévő medekhez hasonlítani, ha már muszáj valamihez:
auf vs. indien és ki is derül, hogy csak nem szar annyira... -
R3nton #357188 Nem olyan rossz az a Stage2, mikor 1800-t sebezetem az jgde100 dobozába oldalról, éreztem, hogy itt a vendetta ideje :D Amennyi bosszúságot okozott az a rohadt német szar, most visszakapta :D -
lexlutor #357187 ez igaz, csak light a besorolasa, es a sulyozasa, ami azert nem mindegy :) -
#357186 Valószínűleg olyan, ami még nem volt 2x, én pl. kínaikra, esetleg orosz medre vagy td-re tippelnék.
top of the tree eddig
Ezen a linken az elejétől fogva vezetik sorrendben és számszerűen, hogy mi volt és hányszor- a múltban. Talán lehet tippelni rá, de WG-nél sose tudni .D -
#357185 Szerintem medként kell rá tekinteni és akkor összevetni a többi némettel a szinten, semmivel nem kapsz ilyen pontosságot,tűzgyorsaságot és mozgékonyságot. -
MrSnail #357184 Azt lehet már tudni, hogy mi lesz a következő Top of the Tree Specials-ban? -
TuskoMobile #357183 erről volt régen vita le is lett zárva
olyan geci nagy löveggel örüljél hogy ennyire fel lett buffolva mert valójában csak 180 körüli az átütése és már az elején buffolva volt 220-al
inkább realitása a 128cm-es-nek volna az a legkevesebb átütésű az összes közül azt emelnék feljebb -
AlucardHuN #357182 Amúgy ha már nem szopatják meg mocsokosan a medeket láthatólag (hehe WZ 120 mégis jövök), akkor legalább azt az egykét t8 buffot meg az E 100 buffot azért megtarthatták volna. Ja gondolom az utóbbi azért került törlésre mert még a végén használható lett volna és az Is 7 be lett volna fenyítve. Értjük mi, jó annak a 235 pen is. lol. -
András77 #357181 Az a baj ezzel, hogy megnéztem több 12e vagy afölötti csatát a bélával és valami nagyon durva retardált ellenség kell hozzá. Meg, hogy ne lőjenek HE-t, de még a heat és az apcr is necces, de azt talán le tudja pattintani, de ha pofán vernek HE-vel, akkor az sebez valamennyit, de már nem számít kivédett lövésnek.
Lehet, hogy E100 vagy Maus lesz belőle, amivel talán egy fokkal könnyebb megcsinálni, ugye kapásból +1000hp és többet is tudnak sebezni a pattintás meg összejöhet velük, bár kicsit más stílusban. -
Angelus1991ster #357180 8 ezer összsebzéssel cseszekedek, miután a HT-12-t megszenvedtem E-100-al. 8k persze összejött, de az rng/mm és semmirekellő horda nem engedte. -
Angelus1991ster #357179 VK 4502 aus B7-re már most lehet női legénységet képezni/megidézni/előhívni/vebuválni. -
AlucardHuN #357178 Pedig a hasonlat nagyon találó volt xD -
András77 #357177 Ja, a béla kell nagyon, bár azzal sem könnyű, na mindegy is. 10600-ig jutottam most a bélával, könyörögtem a csapatomnak, hogy hagyjanak előre menni és hagyom kitárazni rám a WTE-t, nem fogok belelőni, övék lehet a sebzés meg a frag, csak annyi, hogy tárazzon ki rám. Volt még 900hp-m, ha 1-2 lövést megfogok mielőtt kilő, már tutira meglett volna a 12e, de természetesen ezektől a hétvégi retardoktól semmit nem lehet kérni, rohan előre mint az őrült és pusztul el, de akkor is megy.
Meg ugye megint az HE, 4 HE-t lőttek rám és azon is elúszott szerintem, ha azok normál lőszerek vagy arany, akkor meglett volna, cserébe én arannyal bevertem az E100 pofáját, ha már HE-t lő rám, akkor pusztuljon. Ez a 12e elég durva magas szint. -
yossarianHUN #357176 Szinte biztosra veszem, hogy a Mäuschen-es hír kacsa, elvégre superteszten már ott gurulgatnak a hetes VK prémek, azt meg nem hiszem, hogy a kabátujjukból előrántanak egy alternatív, eddig titokban lemodellezett váltást. Majd kibalanszolják ők, ha meg nem, akkor sincs semmi. A Stage 2-t is behozták abban a botrányosan fosadék formában, amiben jelenleg is leledzik, ettől se kapnának szívrohamot.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.06.28. 23:38:19 -
#357175 köszi!!!