World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Aztán ott vannak a papír tankok, borshig, és társai felüdülés pl 122mmes ágyúval 560at belé lőni, de a hellcat frontját is vicces azzal lőni mert sokszor kigyullad, volt hogy Type 58al 2db HEvel megöltem egyet, mert az egyik 200 fölött sebezte a második meg felgyújtotta, de volt már Type 64el is hasonló esetem, ott csak 3 HEt kellett belé lőni a frontjába.
Persze kockázatos ezzel lőni ezt főleg a Centurion HESH lőszerénél tanultam meg, mikor ágyút vagy láncot talál a HE akkor egyből a minimálisat sebzi és megszívtad.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.14. 12:04:45
És a polakretard nem értette miért küldte el mindenki a gecibe...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Japán színvesen nyomom, chi-to baromi jó tank csak vmi eszméletlen borzalom 6-os szinten, olyan rossz vele a winratem..megint ugyan az mint a cromwellnél, semmi nem indokolja baromi jó tank, de olyan pocsék wr-em van vele.
ARL44 is elég jó, most már megvan a 105-ös ágyú is rá, szóval maximalizálhatom a sebzést😄
Kínaiból is megszabadultam végre valahára a type 58-tól, is-2 csak jobb lehet, bár a 80%-os legénység fájdalmas lesz az elején😄
Első napi felindulásból majdnem el is adtam a wz111-et ...... (szívesen összetörtem volna valamit annyira felidegesített). Másnap már úgy érezte, hogy tudok játszani 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
még a végén lesz 1 mód amivel én is fogok játszani 😄
ha már ezek a szemetek kivették a historical-t.... pedig azt imádtam 😞
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2015.01.14. 10:43:59
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eleinte azt hittem, hogy nagyon necces lesz, meg hogy esetleg a kínai és/vagy japán ágra tokent veszek, de végül nem kellett, mert bőven elég volt az idő.
cyka blyat
Egyértelműnek tűnik, hogy a gyűjtőszenvedélyeseket is célozzák vele (mondjuk német tank-gyűjtőket pl.). A gyűjtők képesek ugye pl. két ugyanolyan dolgot beszerezni, ami belül tökugyanolyan, de pl. különböző kiadású, csomagolású, stb. (persze ez csak egy kiragadott példa).
A másik lehetőség meg az, hogy fenntartsák a látszatot, hogy jön a tank a játékba, dolgoznak ők 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
angelus1991ster.blogspot.hu
jah tiger l/71 😊)
es ez csak az elmult 2 honap kb.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.13. 22:15:35
Tier 1-es vagy lowtier Type 59 😄
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.13. 22:11:43
angelus1991ster.blogspot.hu
Pont az angol ággnál jut ez eszükbe, ahol a med és heavy vonal teljesen ugyan arra a dizájnra épül?
De most hogy kiszipogtam kicsit magam és megfogadtam hogy a meccs első két percében nem megyek sehova se csak figyelek, sikerült 3 killeket összekaparni 3 meccsen egymás után, városi térképen. Asszem ez lesz a módi.
Az artykat már egyre kevesebb...De nem baj, "ha az artyk nem termelnek elég kreditet és XP-t, buffolva lesznek", hogy aztán a 40ezer csatás 70wn8as amőba elérje a 100wn8-at.
Hatalmasat gurultam ma, siker-pénz-csillogás!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Így volt ez a német és angol TD-kkel, de az E4-el is, amely annyira játszhatatlan lett, hogy 5-6 hónapja lettem.
Ezért már nem is fejlesztgetek.
.
Bezzeg az arty kap majd buffot... van rá kereslet,
.
A WoT klónok óriási hátránnyal indulnak, a fizetőképes játékosok nagyon nehezen hagyják el Wot-ot másik akár jobb játékélményt adó játékért.. 2-3 év játékkal lehet 10+ t10-es tankot összeszedni és még begyüjteni azokat amivl érdemes játszani, vagy kedvencek.
ehhez jön még a megvásárolt prémtankok értéke.
Ez a jelenség más játékoknál is tapasztalható.
.
A másik tényező Wot esetében az a speciális eset, hogy a játékosok többsége nem amerikai, nem is EU tagországbéli, hanem orosz.
Ezt egyetlen más tankos játék sem fogja produkálni.
Azaz, hadd szóljon.
Most éppen himmelsdorf jön vele...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.13. 21:26:39
Én nagyon küszködök vele, egyszerűen a pályák legtöbbje nem alkalmas scoutolásra. Épp most jövök Stalingrad mapról, T9es csatából, 1 darab artival
El sem tudom képzelni mit lehet ezzel kezdeni amikor a csata tele van E75-el, M103-al, Fochal, E50-el... scoutolni nem lehet, egyrészt nincs vegetáció, másrészt nincs látótávolság se (konkrétan előbb látnak meg). Max csipkedni tudok, mostanában azzal próbálkozom hogy HÁTUL! kivárom amíg elkezdődik a csetepaté és flankolni próbálok. De hát elég ha csak rámnéznek, és már füst és hamu 😊
Átlag XP 345, ehhez képest az ELC AMXel 566-ot, chafeeval 729-et műveltem annó... ez mindent elmond róla.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.13. 21:24:47