World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Bingisznek: Igen, van replay, és még mindig nem néztem meg. (előtte nem voltam spottolva és utána sem... lámpa szerint.)
.
Kb 1 hete történt, azóta nincs ilyen gond. Előtte és utána is ugyanazokat a modokat használom/tam.
Ugyanez Z tankkal is eljátszható, ugyanazokkal a legényekkel.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
kíváncsi vagyok, hogy mikor fog rejtélyes módon lecsökkenni a bevétel vele 😄😄
(átképzés nélkül tudod át tenni őket.)
Igen ezt én is észrevettem,hogy jobban hozza a kreditet az IS6-nál .
There is but one rule: Hunt or be hunted.
mentem 2 csatát vele... 12sec alatt tölt asszem, ez lemegy egy 11sec-re akkor tűrhető lesz.... IS-6 csak 1 seccel tölt gyorsabban, de mintha ez jobban hozna creditet.... mentem vele egy 1800dmg-s kört amire 75.000 adott LOL
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.01.14. 18:05:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért "Fshalom",mert minden oldaltalálat Ammorack, a töltése jóval 10 sec fölött van,míg az IS6-nak 10 alatt, a végsebessége jobb,mint az is6-nak,de nagyon lassan gyorsul, a frontját is belövik,ha beforgatod,akkora felette lévő részt lövik,a tornya az viszont valóban jó,de nehéz kihasználni,mert az ágyú lehajlása kriminális. Ezenkívül, t9ben nagyon szenvedős,mert a gold ammoja használhatatlan HEAT.
Röviden ezért mondom rá,hogy fos, bár nincs még vele sok csatám.
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2015.01.14. 18:03:03
Második csatán meg találkoztam egy vérbeli vadmarha magyarral,valami HUNVK klánból,lőni nem tudott,max csapattársat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.14. 18:04:04
Campinovkán a szikla két oldalára mindig eresztek 1-1 skulót 😄
start után általában mindig sebzek vele 😄
de van még sok tipikus bokor amibe beleszoktam egy kettőt küldeni 😄 és sokszor bejön a dolog 😊
mondjuk még 75%-os emberekkel nem az igazi, 100-asokkal már tuti fasza lesz 😊
Spotoltam volna cuki kis bokorból T49-el,erre bumm kilőnek,de a hatodik érzék sem jelzett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
kicsit szidott a csapatom, de leszarom őket 😄😄😄 legalább megvan a WZ

Mostanában vettem meg 2 artyt is a garázsban lévő 1 mellé (40 akárhány tank közül) az egyéni küldetések miatt. Ha ugyan annyi kört kell menni minden fajta tankból a küldetésekért akkor kicsit többet fogok artyzni az eddigi 4%-nál, ha mások is artyzni fognak a küldetés miatt akkor elég sok arty lesz.
Az egyéni küldetések miatt majd megtudom milyen pontosak (nem mintha pontosan kíváncsi lennék rá) a mostani artyk.
SamanApo
Ugyanez megfigyelhető piros KV-2 sofőröknél, menet- és toronyforgás közben 300m-ről telibe kap a troll ágyúval, miközben én is mozogtam. Életszerű...
Ja és győződj meg róla, hogy a megfelelő verzióhoz (9.5) készült, vagy arra frissített modot töltesz le. Ha régebbi verzióhoz való, könnyen taccsra teszi a klienst.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.14. 15:37:04
Bocs a sok kérdésért 😊
De ilyenkor eszembe jutnak a csaták, amikor egy arty veszettül próbál eltalálni de a lövései rövidek lesznek és előttem csapódnak be ezért ÉSZREVESZEM hogy lőtt rám de nem talált el.
Sztem ez sokat számít - biztos vagyok benne hogy ez is pszichológia, mert ha eltalálnak az nagyon megmarad az ember emlékeiben, ha nem találnak el akkor meg észre se vesszük vagy lepereg hogy "skilles vagyok na".
Sztem egyetlen mérvadó lehet a találati arány megitélésénél: ha az ember játszik az artival és konkrétan látja hogy hányból-hány talál. Amikor célpont vagyunk nem reális ennek megítélése mert nem érzékeljük az összes leadott lövést.
Ja igen.. Ha felderitovel rohantok artyra akkor elotte mindig keresztben haladjatokes ne tul kozel. Az auoto aim ilyenkor neki semmit nem er moged fog loni. Illetve sokan megprobalnak tulfordulni es eled celozni hogy mire odaersz valamennyit mar szukoljon a celkereszt. Ha ezt latod akkor fek es tolass. Ha szikla mogott all de mar latja hogy erkezel akkor celozd meg a sziklat es padlogazzal hajts neki. A szikla satufekkel megallit de o azt fogja hinni hogy el fogsz elotte menni es ellovi magat. Ez 10-bol 9-szer tuti bejon. Elnezest az ekezetek es a vesszo hianyaert de telefonrol irok.
|Származási hely: Degec|
van veluk kamikazem, bombardier, tokomtudja..
vegul a 30 battle medalbol konkretan 0 (nulla) sniper medalt sikerult szereznem artyval.
mikozben a tobbi tankjaimmal osszesen van 1379. belole.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.14. 15:05:27

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.14. 14:55:37
WoT: Nishizumi77
tapasztalat!!! <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.14. 14:37:54