418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Köszi, akkor én lehet, hogy régebbről emlékeztem erre.
    Amúgy akkor elvileg holnaptól a T-44 mellett a T-54LT is 30%-kal olcsóbb lesz az Obj. 140 top of the tree miatt?
    Mert akkor várok egy napot, kifejlesztve már ki van.
  • FosTalicskaa
    Miért érzem úgy, hogy alig vitted az e5-öt csatába és a mézesmadzag időszakban kb abba is hagytad a játékot azzal a tankkal. Az e5 valóban jó tank volt, kb úgy 1-1.5 éve. Azóta a sok új tank és a wg no balansz (ja és inkább játsz meddel meg lightal) stratégia miatt kb useless lett. A páncélján és tornyán óriási belőhető weakspotok vannak, amiket bizonyos távolságon belül nagyon könnyű eltalálni, míg e100-al városi pályán jól forgatva elég masszív csapatot fel tud tartani. Ráadásul a nagy alfa miatt ha odacsapsz valakinek akkor elég sokáig elmegy a kedve attól, hogy újra támadjon. Az e5-nek közel sincs ilyen elrettentő ereje. Az a 330-as avg dmg egy vicc, ráadásul nem is lő olyan gyorsan. Ha már amcsi heavy akkor t57. A sok magic lepattanó miatt sajnos annak is van olyan effektív páncélja mint az e5-nek, de legalább elsöprő tűzerőt is kapott mellé. Szerintem az a tank is kínál olyan noskill brainless játékélményt mint egy medium vagy egy light tank...
  • MrSnail
    HA lesz, akkor mindenkinek lesz. Megváltozik a játék mechanika? Én csak 2012 novembere óta játszom, de azóta is változott párszor, majd megtanulunk együtt élni vele... megszoksz vagy megszöksz.
  • Userx2
    És csak utána lesz pen nerf.
  • Animefox
    Nézem a linkedet és olvasom hogy lesz tüzérségi és légi támogatás játék közben, nem lépnek ezzel túl a célon kicsit?
  • MrSnail
    Örülök, hogy bejött. Nem kevés kreditet spórolok, ami így prém nélkül elég faxa, még az is lehet, h megbocsátom a Wg-nek az elmúlt napokban rám csatolt szopóálarcot...
  • Sunsetjoy
    Na mit mondtam :D
  • MrSnail
    A következő Top of the Tree Specials: Obj-140! Köszönöm a türelmet amit adtál Uram!
  • TuskoMobile
    152mm огонь! (pagony)
  • TuskoMobile
    "Az E-100-ra és a Mausra is szerintem mehetne a 12,8 cm L/66 258 mm-es átütéssel és 490-es sebzéssel, 4,2 RoF-al és 2,7 másodperces célzási idővel."

Én is ezt mond/om/tam ez lenne a fair balansz.

128mm-es löveget alapból fel-kellene lőniük kicsit a többihez ha igazságosak lennének bár érthető hogy maus időszakhoz mérték és hp-vel akarták balanszozni a dolgot de ez már régen lejárt sok új tank van és az a +hp nem oldja meg a sok lepattanót
    bár e100-ra inkább ezt viszem
  • DasIsFuck
    Már miért ne lehetne vele sidescrapelni?(én simán sidescapeltem vele az alatt a pár csata alatt)
    A frontja meg ugyan úgy pattint, rádásul mivel mozgékonyabb, így könnyebb lepattintani dolgokat+az alja biztos erősebb, mint az e100-on.
    hp meg az e100-on is csak az ellenfélnek jó, többet tud lelövöldözni belőle.
    e5 tornya is jobb, e100-at a nagy átütésü ágyúk könnyen be tudják lőni, e5-el csak egy relatíve kis pont van amit lehet lőni(a többi már rng random) és nem kell forgatni a tornyot hozzá és gyorsabban forog a torony.

Összeségében sokkal jobb az E5, az E100 messze nem olyan strapabíró 10-es szinten, mint amennyi negatív tulajdonsága van.
    Szerintem pont az e100 és maus-nak kellene olyan szinten beüthetetlen tankoknak lennie, mint az E3 pl.
    Mert ez lenne az értelme a szuper-nehéz tanknak, jelen állapotukba kb nem sok értelmük van, hisz az mellé, hogy elég könnyen be lehet őket ütni még nagyok,lassúak és az ágyúik is borzalmas adatokat kapnak.

• R3nton
    Hááát. E-100nak jobb a körkörös védelme, lehet vele sidescrapelni. T110e5-ön ott a nagy weakspot. Nem bír annyit ki szerintem, mint egy e-100, pláne, hogy jóval kevesebb hpja van. Az igaz, hogy mozgékony.
  • DasIsFuck
    pontosság+célzás idő, célzás idő nélkül szart sem érsz az az igazság:(
    a 2.7-es pontosság a német heavyken is minimum kellene, hogy legyen ágyútól függetlenül a pontosság meg nem menjen már a 150-es esetében 0.38 fölé, 12.8 esetében meg 0.36 fölé.
  • DasIsFuck
    ...csak a t110e5-nek olyan ágyúja van, hogy négyszer elélvezek tőle.
    célzás idő,pontosság.400-as alfa bőven jó, mellé sokkal mobilisabb,jobb ágyú süllyedés, jobb torony és kb ugyan annyira általánosságban is véd a páncélja, mint az e100-nak.

Mentem ezen a dominanciás baromságon vele még az elején 1-2 csatát...össze sem hasonlítható a kettő.
    Arról nem is beszélve, hogy heat-el az esetek nagy többségében szerintem nem vagy előrrébb, túl sok az olyan tank amin ugyan annyira random heat-et lőni, mint a 232-s ap-t.
  • davidbog
    Évekkel ezelőtt erről a tesztről írt valaki itt a WoT topicban. Talán Adjunktus, most már vannak róla képek.
  • davidbog
    Ha nincs pénz HEAT-ra, akkor marad a HE. Azzal se akkora fail, jobb mintha nullás lepattanókat lőnél AP-vel vagy elnyelődne a szutyok HEAT. Jól kell vele megválasztani a poziciót és mehet a HE az IS-7 ellen is, vagy bármi ellen aminek túl erős gömbölyített tornya van. Amúgy AP-val is teljesen használható, csak körültekintőbben kell vele mozogni.

Malinovkán a déli bázison két IS-7 akart feljönni a víz mellől ezért alacsonyabban voltak mint mi. Egy másik E-100 meg én is úgy álltunk be, hogy csak a tornyunkra láttak rá. Írtam a srácnak váltson ő is HE-re. Miután az IS-7-esek kifogytak az APCR-ből elkezdtek ők is HE-vel lőni. Kicsit soká tartott a párbaj, de összességében esélye nem volt két full HP-s nyomorult IS-7-nek. A másik E-100 1100 én meg 1700 HP-val álltam tovább.
    Van az a modulsebzős nehéz harckocsis küldetés az IM-ben, haver arra mind a három (Stug IV, T28 HTC, T-55A) küldetésnél E-100-at hozott és csak HE-t lőtt. Majdnem mindig meglőtte HE-vel is a saját HP-ját, azaz a 2700-at. Igaz, hogy összedolgoztunk és ha kellett akkor védtem. A HE nagy előnye, hogy nem kell vele célozgatni kigurulsz, lősz és sebez 300-500 HP-t. Arra kell csak figyelni, hogy ne lánctalpat vagy előtétpáncélt találjon el.

Amúgy a tesztszerveres 243 mm-es átütéssel se lenne sokkal előbbre mondjuk az IS-7 ellen. Az a +8 mm nem olyan sok.
    Az E-100-ra és a Mausra is szerintem mehetne a 12,8 cm L/66 258 mm-es átütéssel és 490-es sebzéssel, 4,2 RoF-al és 2,7 másodperces célzási idővel. Cserébe kicsit meg kéne vágni a Maus, E-100 HP-ját. Ja meg akkor el kéne venni a német páncélvadászoktól a sci-fi 12,8 cm Pak44/2 L/61-et, mert az jelenleg totálisan hamis. A Sturer Emil lövegén kívül amúgy se terveztek semmiféle L/61-es löveget se a Jagdtigerre se semmi másra, csak L/66-ost.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.06.30. 00:30:19
  • TuskoMobile
    visszavonom annyira nem fos t5be jó lövege van és baromi sok hp-ja
    tiger-p vel t7-ben mentem ellene akkor még
    az meg free 1400 dmg de t5-ben elég brutális az a tank
    Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.06.30. 00:15:22
  • András77
    Azt mondták a hónap végéig, de a 9.9 tesztben már ott vannak az új tankok: domination 9.9 teszt
  • popey8
    Az asszony accján is kiírta ezt, de neki nem volt eltűnve a free xp-je. Elvileg vmi bug, magától visszajönnek az adatok egy idő után, ahogy írja is.
  • R3nton
    Medek és heavyk ellen igencsak jó védelmet nyújt a páncélja.
  • Animefox
    Ez a 3db tier x-es tank meddig marad a garázsban? Végleges vagy csak ez egy ilyen időszak?
  • Pares
    Mindent lehet, csak akarni kell, de a WG nem akar, az ő pénztárcájuknak jót tesz a gold spam. Amúgy meg mi ellen túl jó a páncélja?
  • R3nton
    Nem lehet, szerintem túl nagy az alfája és túl jó a páncélja ahhoz, hogy ki lehessen balancolni. Én ritkán játszok vele, de akkor full arany. Nem sajnálom rá, fun tank.

Amúgy 50b a legjobb sztem :)
  • András77
    Nekem nem kell bemutatni az E100-t, hogy heat nélkül mit tud. Jó, lehet részben user error is, mert nagyon nem fekszik nekem, de 2e körüli az átlag sebzésem vele, qrva alacsony, mondjuk heat-et szinte nem is lát, csak ha IM küldetést próbálok vele. Csak szakaszosan és ritkán van prém előfizetésem, nem tudok kitermelni 30-40k bukókat körönként. Arról nem is beszélve, hogy nekem nulla közeli a játék élmény vele, alig bírok sebezni, sarokharcnál mindig pofán lőnek amikor én próbálok lőni hiába mutatom jól az oldalát, úgy általában engem mindenki belő, arty megtalál stb. Hol van ez egy E5 vagy T57h-hoz képest? Egy t57h-val még prém fiók nélkül is tudok nullszaldósan játszani és nagyon jó a játék vele, élvezem minden percét, akkor minek szenvedjek egy E100-al? Még az E5 is több fun faktorral bír, szerintem, legalább eltalálja, amit akarok.

A heat azért jól jönne, mert nekem a pofámat rendszeresen heat-el veri be az ellenfél E100-asa. Normál lőszer meg nem viszi be, pontosabban kisebb csoda kell hozzá.

Nagyon kevés az olyan "replay", ahol úgy csinál valaki komoly xp-t az E100-al, hogy nem nyomja a heat-t kifele, hogy az ujja görcsbe áll a kattintgatásnál. Ritka, aki normál lőszerrel nagyot alkot, de ők is jellemzően kisebb tier ellen. Azt nézem meg, hogy mennyi a lőszer költség és ha horribilis, már le sem töltöm, mert nem vagyok arra kíváncsi, hogy heat-el mit tud alkotni.
  • Angelus1991ster
    Egyszerű. E-100-tól el kell venni a 150-es ágyút és rátenni a WT auf Pz IV ágyúját , nerfelt pennel
  • Pares
    Nem tudom, lehet, nagyon keveset játszottam prémium accal.
  • Pares
    258 átütése van, többet lő, pontosabb ágyúval... Nem arról van szó, hogy adjanak neki magas átütést, de az alacsony átütés + alacsony pontosság egyszerűen nem működik, ha gyenge pontokra vagy rászorulva. Amúgy pont arról van a szó, hogy miért kell full arannyal tolni, hogy értelmes tankká váljon? Miért kell egy UP és egy OP verzió közt választani, miért nem lehet normálisan balanszolni?
  • Maala
    Prémmel az inkább +50k lesz még full arannyal is, 3-4k dmg felett.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.06.29. 22:54:43
  • Pares
    Ja, alacsonyabb tierű és puhább tankok ellen jó, csak pont a saját tierű tankok ellen, mint pl. ilyen IS-7, hatástalan.
  • R3nton
    Valamit valamiért...E100 egyik leg OP-bb heavy, csak full arannyal kell tolni. 750-es alfa egy heavynek!!!! Akkor mit szóljon a T110e5 400as alfával? Nem adhatnak annak nagy átütést
  • AlucardHuN
    Jah, valóban annyi körül van, kb 60% esélye van hogy beüssem. (telefonos app)
  • Pares
    Az nem tetszik, hogy vagy spammeled a szintén szeszélyes HEAT-et, hogy meglegyenek az átütések, és akkor kijössz győztes csatából -50k-val, vagy AP-zol, és a 235 pennel meg a "nagyszerű" pontossággal szenvedhetsz a gyenge pontok eltalálásával meg a töltési idő miatti fájdalmas lepattanókkal. Nyilván T10-esek elleni harcról beszélek most, de már néhány T9-es is gondot tud okozni.
  • yossarianHUN
    Asszem 230 körül véd, úgyhogy be lehet mákolni, csak éles helyzetben próbálgatni egyet jelent egy halálos ítélettel.
  • AlucardHuN
    Hasa szerintem beforgatás nélkül is pattintja. Az E 75 246-ját is képes néha. Bár az utóbbi időben szerencsére beadja.

Amilyen csóró fasz vagyok lehet csak szétküldöm őket HE-vel, majd belőlem is bad E 100 player lesz.
  • Angelus1991ster
    Obj. 260-nál is vannak aránylag megcsinálható küldetések. De a többségéhez el kell adnom a lelkem, hogy meglegyen. Uccsú 2 tank szerencsére úgy lett meg csinálva, hogy hidegenhagy.

Kampány 2-t várom, mik is lesznek a tankok.
    Tippem az első kettőre:
    1.-es Pz. III ausf. K
    2.-es Tiger L/76 , Scorpion , Krupp-Steyr

MT-15-ös csatában szinte üldözött a wot-halál. Egy Amx-13 90 csak a wz-120-amra vadászott. Akkor valami olyat hallucináltam, mint még a játékban soha:D Mint amikor a végső állomás című trash filmekben a halál elől menekülnek:D
  • Lunki88
    Az a durva hogy én már márciusban találkoztam Obj 260 platoonokkal. Nem tudom hogyan csinálták, de az biztos hogy van elég szabadidejük. :)
  • Angelus1991ster
    Ezzel én is így vagyok. Ha az meglesz , azontúl csak a garázshelyes küldetések számítanak. A többi csak körítés. Nem mintha a T55A összejönne:D T28 HTC így is szivató. azonbelül az MT-15 és HT-12 aranyos küldetések.
  • joe662
    Köszi!
    Grat neked is!
    Én még a T28at talán ki tudom szenvedni,de a többi az valszeg felejtős
  • yossarianHUN
    Mondjuk a hasán, ami kicsit beforgatva már röhögve pattintja az AP-t. Vagy a csukaorrán, aminek az egyik lemeze esetleg kedvező szögben van feléd, de nem elég kedvezőben ahhoz, hogy AP-val átüsd. És igen, a HEAT nem jó döntött páncél ellen, de még mindig jobb, mint a 235 penes AP.
  • kHares
    Sziasztok! Pár hónap kihagyás után gondoltam megyek pár kört, elindítom a prém accot is a wows miatt. Nos aranyam semmi, free xp semmi. Üzenetet kaptam: "Acquisition of balance data is in progress. All your gold and Free Experience will be available soon."

Ez valami megszokott dolog amit bevezettek nemrég vagy mi a fene? Az elmúlt 20 percben nem találta meg az adataimat.