418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    ti fajtátok miatt nem játszok jó ideje ezzel a szarral, köszönjük
  • joe662
    Gondoltam ha már van 6 kill-je,akkor biztos nem lesz egyszerű kilőni,rá is tenyereltem a 2-es gombra
    Aztán wtf
  • Kotomicuki
    T20 az amcsi oldalon, T-34-85 a szovjeteknél.
  • Rammsch31n
    egy frászt... :D még elsődlegesként sem...(párszor ellopták)... szerintem már május óta szopat vele... szal stratégiát váltottam... megpróbálom először az artys küldiket...(Kihúztam a hummelig, mert csak egy 10-es objectem van..és 1-2 küldihez az nem is jó...) és utána még ezt az mt15 rothadást kéne megcsinálni...de mindjárt írok a supportnak, hogy kurvára kezdhetnének valamit vele... (eddig erre nem volt időm, meg el is felejtettem :D)... de utána ha végre meglenne ez a kva t55A... rá se hederítenék az IM-re egy jó darabig... :"D az objectbe bele sem kezdek... max elindítok 1-1-et és lesz valami...végig így gondoltam a dolgot. :)
  • Antimat

Neked már sikerült a 2 magasabb td kilövése meddel ?
  • MrSnail
    Szükségem volna egy kisebb szintű medre küldetésekhez + fun célokra, cromwell-en kívül szóba jöhet még valami?
  • Rammsch31n
    az hogy te magad személyesen szopsz... mert a játék ilyen...
  • Master91
    artyba mindig elit alakulatot rakom (meg úgy kb. mindenbe) amint lehet

talán a célzónak az, hogy torony forgás közbe pontosabb legyen (td-nél / artynál emlékeim szerint úgy működik, hogy ugye nincs torony, de a csöved egy bizonyos tartományba mozog, így mozgó célpontokat papíron pontosabban kéne hogy eltaláld)

• Angelus1991ster
    Milyen skillek javasoltak hozzá?
  • Angelus1991ster
    Milyen skillek javasoltak hozzá?
  • Master91
    M44-et imádtam, vissza is fogom venni , csak kéne bele jó legénység
  • Angelus1991ster
    Mi a személyes ezekben a küldetésekben? Mert az összes pálya, rng, mm és gold függő.
  • bekescsaba
    M44 M44 M44 M44 M44 M44 M44 M44

18 mp-ként lövi a 240-es pennel a 700-at sebző lőszert.

- Tier 6 ONE SHOT Baby
    - Tier 7 Where is my 50 % HP?
    . Tier 8 What a fuck this arty???????
  • Angelus1991ster
    SPG-15-öt mivel csináltátok meg? GwPantherral szenvedek, de direkt nem sebez ez semmit. Francia artykal érdemes?
  • Angelus1991ster
    SPG-15-öt mivel csináltátok meg? GwPantherral szenvedek, de direkt nem sebez ez semmit. Francia artykal érdemes?
  • DasIsFuck
    t6-on mi a fene pattog a tigrisről?:D
  • TOMSILENT
    Low R3nton
  • ratgab
    Jogos a pen-t és a damage-t összekutyultam... Kösz a pontosítást.
  • replicabuk
    Nekem van és hát t8 ban nehezeket meg pár keményebbet nem ütünk át szemből, t7 ben egész jó de t6 ban nagyon jó, (sh ra vettem)

20.000-30.000 a győztes csata 10.000 a vesztes persze ha a hp-dat lelövöd.

Távolra nem nagyon lehet vele lövöldözni úgy mondom hogy max 350-400m ig jó utánna nagy random.

adatok
  • Forolto
    picit helyesbíteném:A VK36-os top ágyúja van rajta,azaz a hisztorikus 88-as.Egész jó a töltési ideje,most 90%os legénységgel ventivel 6.5 sec.950 hp-ja van,mozgása jobb még kezdő legénységgel is,mint a t34-es.Simán megyek vele 30-35 körül.T6-ban csak az orosz heavykkel kell vigyázni a többi pattog.Creditre nem tudom jó lesz-e nem figyeltem hogyan hozta,de egy biztos 4700wn8-at mentem vele tegnap.Kezdők szerencséje. :) T8-ban elég gyenge,még goldal is érzékeny,mert az alap 132-es és goldal 171 es pen nagyon kevés,de keveset láttam tegnap a t8at.Inkább t7-es csatákba rakott.
  • ratgab
    Nekem nincs meg, de megnéztem pár tesztet a tank kapcsán. Nincs tierlimitje, ágyú gyengébb mint a tigris 1 top ágyúja (átütés ugyanannyi, de kevesebbet sebez). Tier 6-os tehát tier 8-ig dobja fel nagyjából a tankot az MM (tigris 1-es ugye 7-es, tehát 9-ig feldobhat). Ennek alapján a sebzés kicsit kevéske, de még tier 8-ban is igen jól át tudsz ütni sok tankot akár szemből is.

Ágyúról még annyit, hogy elég gyors az újratöltése, gyorsan tudsz tüzelni vele, ami ilyen átütés mellett elég nagy előnyt jelenthet a társaihoz képest. Szépen rá kell menni a gyenge pontokra és lehet csipegetni szépen az ellen hp-ját.

800 körüli hp-je van ami egész soknak számít. Kredithozama egész jó, szerintem lehet majd vele termelni az ezüstöt. Van pár viszonylag nagy weakspot a tankon szemből is, egyébként meg úgy néz ki teljesen, mint a német változat. A kupola egy kicsit nagyobb, ami egy jó nagy gyengepont is egyben. Viszont a hp kárpótolhat ezért. Összességében ugyanolyan sniper tank, mint a német tesója. Orosz jószágokkal azért nem nagyon érdemes bajuszt összekötni 1v1-ben. Én is fogom venni kredit farmolásra, mert bitang jó árban van.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.07.17. 09:25:57
  • Destydeme
    Hi.Szeretnék infókat kérni erről az új prém Tigerről.Mennyi pénzt tud hozni,tier limites-e,mennyire használható,minden ami eszetekbe jut.Köszönöm.Kisfiamnak venném.
  • Lunki88
    Na basszus... Gondolom nem volt őszinte a mosolyod utána.
  • R3nton
    Maussal 36 hp-n múlott a HT15 obj260ért, na ennyit erről :D ja nem lett meg
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.07.17. 00:06:57
  • oneal1
    Deegie's mod elvilet tartalmazza a páncélvastagság mérőt nem?

nem működik nekem, próbálta esetleg valaki?
  • Angelus1991ster
    Hát kurvára az. De hát ugye vannak egyéni missziók. Muszáj azt a szart használni. Mivel a light még rosszabb.
  • replicabuk
    Buzi az összes....

• joe662
    T28 Ht15 első próbálkozás
  • Angelus1991ster
    Ugyanúgy azokra is vonatkozna.
  • DasIsFuck
    Még ott is csak inkább felesleges, ott is az smk is csak azért tud magasabb beosztásba működni, mert azon van egy rendes ágyú is de pl az nbfz vagy a t-35 kb ott is t1 szinten van.
    Arról nem is beszélve, hogy egyedül a t-35 ami ér is valamit, mert az nbfz-nél csak géppuskák vannak a toronyba a t-35-ön legalább van 2 45mm-es ágyú és egy kis teljesítményű l-11.
    Mondjuk a T-35 működhetne t4-ben, mert még a 45mm-es ágyúival is lenne esélye megsebezni néhány tankot a főágyúja meg ott ok lehetne(asszem az l-11-es az, ami wot-ban a 7.5 l/24-el van hasonló szinten).

Az nbfz talán t3-on, de arra nem is kéne a tornyos mechanika, mert csak géppuskái vannak, a fő toronyon van a 3.7cm-es ágyúja és a 7.5 cm l/24 is.

Smk beférne még talán t5-re is.

amúgy miért lenne plussz péncél?:D
    Olyan lenne mint a kv5-ön vagy a t-28-on.
    WT-ben számít plussz páncélnak, mert ott nem xxxhp-t kell lelőni.
  • Angelus1991ster
    Belegondolva csak a WT-ben működne ez a dolog. Többtornyos tankok ötlete engem sem érdekel úgy igazán. Ha megcsinálnák nem lenne rossz. SZMK, T-35 és NbfZ VI miatt.

Inkább pluszpáncélzatnak lenne hasznos az összes ilyen kis torony. Mint a SzuperPersingnél. Akkor nem lenne ilyen ótvar papír az összes.
  • R3nton
    már megcsináltam, sztem valami átállítódott
  • DasIsFuck
    Szerintem vagy a 37/40 mm-es ágyúkról van szó, vagy rövid csövű 75mm-ről.
    t4-től feljebb egyiknek sincs értelme, a 75-ös is csak és kizárólag a papír tankok ellen használható, de abból nincs annyi, hogy a több ágyús rendszert értelme legyen egyhamar behozni.

Ezekeket az ágyúkat puha célpontok ellen használták.

Olvastam azt is, hogy a maus-on a kis ágyút távolság mérésre alkalmazták volna.

Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.16. 21:03:25
  • DasIsFuck
    Van a beállítások menübe valami opció amit automatikusan bekapcsol, legalábbis a teszten nekem is bekapcsolta és amíg ki nem kapcsoltam addig olyan homályos volt.
    Fogalmam sincs viszont, hogy micsoda a neve.

• Kubukli
    Nem hiszem, a bejött levél egyértelműen "World of Tanks Bonus Code Giveaway Key"-ről tájékoztat nem
    "World of Tanks Invite Code Key Giveaway for New Players"-ről.
  • R3nton
    Mitől van az, hogy tök homályos lett a játék az új patch óta? SD-n van...
  • TiborTamas
    Nem lehet, hogy véletlen invite kódot kértél?
  • técs
    És működik. Köszi
  • lexlutor
    Hűbérúr! ennyi!
  • Kubukli
    Gondoltam elhasználom az Alienware bónusz kódot. (A normál e-mail-es úton kaptam meg.)
    "Invalid bonus code."
    Időkorlátos volt?
    Valami ötlet?