418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #357940 https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/07/16/mi-to-150t-hd-renders-named-o-i-in-game/
Vajon a kis ágyúk 37mm/57 vagy 75 mm-esek? Nishizumi Nazarov tudsz erről valamit?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.16. 18:53:29 -
#357939 Pedig még a jobb ágyúkkal játszod, egyébként a 8.8 cm-es ágyúval sem rossz csak nehéz tanként nincs értelme rá tekinteni, de az 5-ös nehéz tankon már beletanulhattál ebbe vagy a tigris is hasonló lesz csak lesz rajta jó ágyú.
-
#357938 Már miért magyarosítanák a maust, mikor annak az is volt a neve, amíg ez a fury mindössze az azonos nevű film promójaként került be. -
Zoolee1976 #357937 Megvettem a Wk 36.01 et!Bár ne tettem volna.
Lassú mint a dög,szedi befelé a sebzést és tapasztalati pontot lassan "termel"!
Vért izzadva eljutottam 5000 környékére és megvettem a 7,5cm kwk 42 l/70 ágyút rá ami papíron király de így a 10 meccs után kb összesen osztottam ki vele 1000 sebzést,vagy 60 lövésből.Pattog mint állat,valaki tudja miért nem viszi át pl egy Kv 85 ös szép nagy zöld parancsnoki búvónyílását?Már minden gyenge pontot lőttem vele de kb 4/1 x van átütés,ez kezd vicces lenni és az idegeimre menni!
Válaszotokat előre is köszi! -
#357936 Tigrisről, Párducról, Tücsökről, Leopárdról, Hiúzról, Nyestről, Bölényről, Dongóról, Rozsomákról, Teknősről nem is beszélve :) -
#357935 Atyaég...
Maus mikor lesz Egér??? -
#357934 hová lett az időmérő a jobb felső sarokból? csak 2 vonal meg pötty van ott -
Angelus1991ster #357932 Az arty meg mindig top tier. -
R3nton #357931 jójó köszi, ha eljutok odáig szólok :D -
Gyuszopapa #357930 Nagyon örülök neki hogy nem volt elég op prémtank 8-as szinten így még ezt az IS-5-öt is kellett csinálni.Ez végre nem csak páncélban op hanem átütésben is.Egy átlagos játékos is kiírtja vele az agyhalott csapattársaim.Tetejében 8-as csatákban hemzseg top tierként jó játékosok kezében.Nem is zavarna a dolog de kurvára unalmas hogy ilyen Pro vs. homokozó óvodások felállásban kell harcolnom az óvodások oldalán.
Talán 100-ból ha van 1 izgalmas csata,a többi arról szól hogy mi alázunk vagy az ellenfél.
-
#357929 mi a tököm az a harag nevű tank?
bocsi már rájöttem! a furyt sikerült nekik magyarosítani
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.07.16. 12:39:25 -
bekescsaba #357928 Az M44-et vedd meg.
Ha kell, megcsinálom vele neked a SPG 14, 15-öt. -
R3nton #357927 az a baj én is :D idáig 1x a még 6 revolveres WT-vel, azóta levették 5re. Igaz egy 7800 összejött már, mikor a 6000-t kellett megcsinálni. -
Rammsch31n #357926 Ó értem... hát nálam TD-vel a 8k damage szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor jött össze... :( :D -
R3nton #357925 Ahhoz igen, de én már obj260nál tartok. Ha nem lenne olyan OP az a cucc, annyira nem érdekelne. Túl jó a mozgékonysága ahhoz a páncélzathoz. -
Rammsch31n #357924 T55A-hoz a TD15-höz nem csak 6k dmg kell? Mert én azt E4-el csináltam és 65 hp-val múltam felül a 6K-t. xD Lassan azt fontolom, hogy írok a WG-supportnak, hogy rebalancolják már azt a kva küldetést, hogy saját szintből kelljen ölni, vagy más nem ilyen halálextra kombókkal, amivel az MM beszopat... -
Angelus1991ster #357923 WoT alpha verzió :o
-
#357922 Sziasztok, kérlek segítsetek megfejteni, mi a fene akad össze nálam. A játék rendben van modok nélkül, de ahogy felteszek egyet is, eltűnnek a texturák. Mind. Mókás, de nem annyira, hogy így hagyjam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval modokkal elindul texturák nélkül, ezután bármilyen grafikai beállítást basztatok, nem segít, viszont ha váltok normál-fejlesztett grafika között, akkor újraindul és tádám, visszatérnek. Aztán vissza eredetibe, újraindul és így megmarad egészen a következő újraindításig, amikor kezdhetem előlről. Még azt is észreveszi, ha menet közben modosítom valamelyik xc fájlomat. Egyedül a festés marad a saját tankomon.
Amit eddig próbáltam:
- reinstall
- SD-HD texturák váltogatása
- modolt texturák a res_mods-ba (tömörített, hitzone)
- grafikai beállítások
- modok egyesével hogy rájöjjek, melyik a gond, de mindegy neki
plz, HALP! thx.
-
R3nton #357921 Ez nem is rossz ötlet, mert az MT15 nekem megvan korábbról csak utolsó pillanatban kikapott az arty egy akkora luckyshootal, hogy beszarás. Szóval így a másodlagos ugrott. Bár a 8000 sebzés TD-vel egyszerűen reménytelen...A többi még talán talán. Akkor lehet visszaveszem az M40/43-t
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.07.16. 10:32:42 -
pZoli81 #357920 "Who are Recruits?
Recruits are players who have accepted invitations from Recruiters. These may consist of the new potential players who currently have no Wargaming.net accounts, or those who have been inactive in the game and haven’t fought a battle for at least 60 days prior to 4 June 2015 at 23:59 UTC."
Jól értem, hogy ha én május közepe óta nem játszom és most telik le a 60 nap, akkor sem megyek vele semmire és lecsúsztam a programról, mert június 4-e előtt kellett volna lennie 60 napnak?
-
mordawn #357919 Őszintén szólva nem tudom, az Object 260 15-ös küldetéseknél mi kell jobban: lila stat vagy hatalmas nagy szerencse. Véleményem szerint mindenképp ennek a kettőnek a kombinációja, de hogy melyiknek van nagyobb szerepe, hát az kérdéses. Az tény, hogy láttam már kb. 1600 wn8-as játékost is Obj. 260-al játszani. Csatában kérdezték is tőle, ezt hogy hozta össze, de nem akart a gyerek válaszolni.
Nekem már "csak" az MT-15 és TD-15 kellene kitüntetéssel, de igazából még a küldetések elsődleges részének a közelében sem voltam. -
#357918 Hivatalos fórumon olvastam olyan felvetést, hogy mi lenne, ha goldért kiválthatóak lennének bizonyos küldetések. WG is jól járna, meg a játékosok is. Persze nem az összeset, mert úgy értelmét vesztené az egész IM. -
#357917 medből nincs hiányom,talán heavy is lenne,de se light se arty.Miért kényszerítenek olyan tank megvásárlásába,amit nem tudok igy nem is akarok? -
Rammsch31n #357916 MT15 itt sem megy... én most azzal próbálkozom, hogy megcsinálom az artyst is és akkor nem kell a másodlagosokkal szopni...eredetileg az arty szálat kihagytam volna... de így... szánalmas... -
bekescsaba #357915 Nekem már nem kell sok az objecthez, talán 7.....
Az artyd megvan? Abban tudok segíteni.
Meg a lightban is, talán a heavy is, so-so.
Med, td nem. -
R3nton #357914 Nálam a tankállomány nem kérdés :D Összes 15ös med megvan, összes 8as light + LTTB, Bulldog is, összes 10es heavy meg van. Egyedül a TD-k hiányosak, de abból is megvan WT, a 2 angol, obj263, meg t110e4.
De amúgy megértem a reakciókat én már egy hónapja nem is csinálom ezt az utolsó 4 küldit, mert idegbajt kapok -
#357913 Szerintem annyi szopás van azokkal a küldikkel, hogy darabonként kellene prém tankot ajánlanod érte. :D Én még a T55-A-nál járok, de az LT-15 és az MT-15 sehogy nem akar sikerülni... -
#357912 én még a HTC-t se tudtam megcsinálni,egyedül,hiányos tankállománnyal már az is nehéz,örülnék a t-55a-nak is. :) -
TiborTamas #357911 Nincs az az isten... Így is kihullik a hajam mire kész lesz az utolsó küldetésem a T-55A-hoz. :D -
R3nton #357910 Lila játékosok figyelem!!!! 4 küldetés hiányzik az obj260-ig. MT15, LT15, HT15, TD15. Ha valaki ezt megcsinálná nekem rigging nélkül (annak nem örülnék, ha lebukna, és még a t55 is elszállna), akkor annak vennék egy tetszőlegesen választott 8as prém tankot. 3 küldi után, ami kész megvenném a tankot. -
#357909 Ez lehet jó rá -
técs #357908 Sikerült valami megoldást találni erre az asztalra kidob bejelentkezéskor problémára valakinek? -
Angelus1991ster #357907 -
mittomén1 #357906 hát nekem úgy sem megy túl jól.rengeteget pattan vagy mellé lő.400 méterekről világítok vele,bármi spotolja.bármi ami eltalál meg szétszedi a tankot.490es ágyú 550eket minimum lő belé és viszi a legénységet modulokat de csak a fontosakat természetesen.ennél jobb legénységet meg felszerelést már nem rakhatok rá. ráadásul a sok városi pályán a távolság felejtős.ha a nehezeket támogatom vele hátulról állandóan bekerítenek (pro team...)vagy előkerül valahonnan egy táras tank netán egy fv td az oldalamba és vége.ha a medekkel megyek akkor is széttépnek.ha meg úgy játszo mint egy wt e100at eldugva leghátulra akkor 1000 alatti sebzéssel végez. -
Toweliee #357905 De most neked nem tökmindegy? Azért, hogy idegyere fikázni, nem mindegy mikor mi történik? Senki nem kényszerít senkit, hogy ott rohadjon a gép előtt. Ezt csak te éled meg így s fárasztasz minket a totálisan idegbeteg és idióta élet/játékfelfogásoddal. -
#357904 Mi volt a gondja Ivan Verpistike traktoristanak a swamp mappal (kivetelesen kedveltem) hogy igy el kellett b@szniuk? -
#357903 Távolsági support, ezt kell észben tartani vele. Nekem első csatára tank ász lett vele. Jó kis tank az. -
mittomén1 #357902 hát most már túl vagyok a 100 csatán...140 van vele.remélem igazad lesz és tényleg jobb lesz -
Angelus1991ster #357901 Hát egy bizonyos százalékát az FTP-knek megvenném. Tigrist is csak akcióban fogom megvenni, 4,8 ezret nem ér.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.15. 21:38:37 -
#357900 Meló mellett - az EUban - nem kell kockulnod, mert megveszed a tankot, ha érdekel.