418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #358020 Ez csak golddal megy. GwTigerP-vel sebeztem 3-at gold robbanóval. Artyzáshoz sajnos több szerencse kell , mint a többi járműfajtához. -
Lichtmaschin #358019 Ha Szemből támadsz akkor ugy van ahogy irod. Nézz videókat hogy kell hasznalni a tankokat -
AlucardHuN #358018 Érdekesek de nem olyan vészes a helyzet mint első látásra. A luchs pl sokat van saját tierjében is, ott pedig olyan mint nagyobb tierekben az autoladerek. T4-ben az az átütés mindenre jó és brutális a burst sebzés, mellé gyors is. T5-6-ban már már vigyázni kell, jobban spotterkedni, de ha falkában támadsz akkor oldalról hátulról lehet vicces dolgokat művelni. Ha jól célzol akkor beüti a KV-t is szemből, de okosabb ha a fenekére mész, azt szeretik. (Még az IS, KV3 is). Én bírom. A leonál jobbban kell figyelni, mert a löveg főbb tulajdonságaiban ugyanaz, de sokkal koncentráltabban lő, nem szórja annyira szét mint a luchs.
Egyébként a Leo ftontját szerintetek is nerfellték?
-
#358017 Az arty-hoz SKILL kell !!!! XD
A faszt szenvedtek? Az artys küldik a legkönnyebbek. Ha rangsorolni kellene akkor valahogy így néz ki nálam, könnyűtől a nehéz felé: arty, td, heavy, light, med.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.18. 10:23:39 -
Rammsch31n #358016 Tudom már most mi fog szopatni küldetésnél.. SPG-11: ölj meg és sebezz meg 1-1 tankot 1 lövedékkel.... nesze nekem RNG.... :@ :"D -
Rammsch31n #358015 Hmm... szenvedésemért cserébe még én is hajlandó lennék valami csekély összeget fizetni ezeknek a faszoknak lassan.... -
Angelus1991ster #358014 Ezért lenne jó ha token címén meglehetne venni egy-két küldetést.
Egy nyavajás <true>/<false> értékért ennyit szívni. Magamról tudom, hogy kb. 20 ezer csata kellene még. -
Rammsch31n #358013 Csak azért artyzok mert az MT-15-öt kb 2 hónapja nem tudom megcsinálni... és már unom. :D ...viszont a T55A kellene, ha már ennyit elbasztam rá... -
#358012 Csao, egy kerdes. Ez a Luchs meg a Leopard azok a tankok, amiket a jatek altalaban osszesorsol 2-3 tierrel nagyobb tankokkal, igy a 90-es penjevel gyakorlatilag lehetetlen sebzest bevinni, minden csataban konvergal a 0-hoz?! :D -
Angelus1991ster #358011 Hát jah Mr.Gyomorrákeltő/Skycancer/Romulán álcázómadár/Rémán Scimitar/Klingon álcázómadár és még hasonló nevet érdemelnek.
T28 SPG-15-je a legjobb. Mindkét csapat Top 3-jában könnyű bennt lenni. De az xp-n bukik el az egész. Érdekes módon a küldetés aktiválása után ritkán talál el mindent. -
#358010 nálam ugyan ez a misszió most eltt meg, de még csak a stugos verziója.
ugyan így, csatáról-csatára szinte semmit nem talált el, ha el is találtam nulla sebzés.
Mikor már végképp az idegeimre ment és hagytam volna az egész játékot a fenébe akkor össze jött egy 4 killes csata.
agyhalál az egész artizás... -
Rammsch31n #358009 szerintem a világ még ilyen szerencsén alapuló játékot nem b*szott :"D... tegnap egész nap szenvedtem az arty missionnel, amelyiknél 3 nagyobbat kell megölni...erre ma reggel elsőre öltem 4-et... mi ez ha nem szerencse? -
#358008 melyik szájbakúrt wg-st zavarta a jobb damage indikátor, hogy azóta se tudnak faragni egyet erre kibaszott foscsomóra?
(amikor itt voltak a tíísörtért meg a bónyuszkódért kunyiztatok, ahelyett hogy a belüket tapostátok volna meg) -
ilovearty #358007 Mondom megmutatom a a vk45 bélát alázó 4700 lepattanó , és 1997 sebzésemet arl44-el, de rájöttem , hogy töröltem a játékkal együtt pffff :)
-
AlucardHuN #358006 Nekem egykét patch óta vannak ilyen hülye grafikai bugjaim de egyre jobbak... -
Gyuszopapa #358005 Nekem a visszaszámláló nincs meg csak ilyen --.-- Stopperolom a csatákat vicces. -
Frankie69 #358004 Az utólagos feldolgozást próbáltad kikapcsolni? -
#358003 Ezt az elmosódottságot ki lehet vhogy kikapcsolni (minimap 7,8,9,0 felett a növényzetet nézzétek)? A Motion Blur ki van lőve és ez az elmosódottság a képernyő szélén csak sniper módban jelentkezett eddig, de onnan ki tudtam írtani. Viszont most megjelent arcade nézetben is és nagyon zavaró a szemnek. Lehet ezzel vmit kezdeni?
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.07.17. 21:56:14 -
vasasgabri #358002 Köszi, akkor el is indítom a töredezetség mentesítést reggelig had ketyegjen.
A lánctalp efekt miért nem megy? Pedig bevan kapcsolva mind a kettő. Módok nélkül sem megy. -
#358001 Kapcsold ki a grafikánál a dinamikus változtatást a 3d felbontásnál. -
ilovearty #358000 Nekem egy elmosódott fos az egész, pedig szűz a játék. Mintha 1000 fok lenne a pályán. Párolog ki valami a tankokból :) -
vasasgabri
"Extrém hosszú a betöltési időd 9.9-ben? Storm válasza erre, hogy a töredezett HDD-d miatt van."
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.17. 21:22:32 -
TiborTamas #357998 Nekem is ezt csinálta az első legfrissebb Joves modpack-kal, aztán letöröltem, és abbahagyta. Ma feltettem a még frissebbet (v20.2), és ezzel egyszer sem lépett ki. -
vasasgabri #357997 Úgy látom nem csak engem ver szét az ideg, minden 5-ig meccs kezdés után kilép, ráadásul lassan is tölt vissza, mire betölt addigra kilőnek. 0 sebzés 145 win8, -13000 credit. Amúgy is lassan haladok, de így...:| -
lexlutor #357996 a loves utan toronyrezgest sniper modban ki lehet kapcsolni valahogy? -
Rammsch31n #357995 Nekem is, de mod nélkül játszhatatlan ez a szar... moddal meg szétesik cafatokra játék, bug, glitchek mindenhol... minden kibaszott patch után újra kell moddolni ezt a szart, mert ezek a nyomorékok nem bírják összerakni... -
#357994 Elmehetnek ezek a tetves kurva, anyjukba minden második csata elején bezárja magát a játék...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.17. 20:34:40 -
bekescsaba #357993 Bizony annyi....
Bár Heat, úgyhohy a lánc el tudja nyelni, de ha találsz, nem jellemző....
S hab a tortán, hogy howitzer. -
TiborTamas #357992 #holakép :D -
Rammsch31n #357991 :D szép...
Írtam a supportnak, igazán kíváncsi leszek mit írnak rá... -
rudii #357990 Csúzli! Remélem valami víz partól olvassátok ezt. Amennyiben nem akkor otthon ültök a "hűvös" szobátokba. :D Sajnos a stream-en se ígérhetek hideget, de top gunra talán még futja. :D
LIVE STREAM -
AlucardHuN #357989 Nerf!!!!!44!!! Komoly 240-es penje van? -
bekescsaba #357988 igazad lehet..felteszem a Jactorst, azzal nem volt gond. -
TiborTamas #357987 Nekem sem jött még mindig össze (bár nem is nagyon játszottam a napokban, mert úgy felhúzott már legutóbb :D), pedig nekem is csak az az 1 hiányzik kitüntetéssel (vagy heavy-s küldetések, mert én meg azokat hagyom ki).
bekescsaba: Modok? Nekem is ezt csinálta a legfrissebb Joves modpack-kal, aztán letöröltem, és abbahagyta.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2015.07.17. 17:28:38 -
Rammsch31n #357986 Nekem csak ez az egy lenne másodlagossal, vagy ez + az artys küldik kb. fele.... -
#357985 Ja, én is.
Nekem meg csak ez a medes van meg. TD-nél képtelen vagyok 6k sebzést plusz 3 killt összehozni, a lightos, hevysnél meg a cappelősnél vergődök. Előbb is, simán behúzhattam volna a zászlót T-54 light-tal, de ez már akkor jutott eszembe, amikor 50%-on állt a többiek foglalása. Nem tudok azonosulni ezekkel a capelős izékkel... -
#357984 Lányos zavaromban elfelejtettem visszaváltani rá -
bekescsaba #357983 Mi lehet a gond? 3 csatánként kezdéskor kilép a wot..... -
TiborTamas #357982 Szerintem a prémium lőszerre gondolt. Bár hátulról sima AP is lazán vitte volna, úgyhogy senkit nem zavarhatott. A pénztárcádon kívül... :D -
#357981 Hogy,mi van???