418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    gratu, engem már csak egy hajszál választ el tőle... utána látni se akarom az IM-et...spg15-öt ha megcsináltad, mivel tetted? :)
  • Lunki88
    Na asszem én elértem a képességeim határát ezzel. 260-hoz már a tankállományom sem lenne elég.
  • Angelus1991ster
    Mintha 5 fős szakasz lenne. T55A és Obj.260-as szakaszküldetések miatt ezt a bugot meghagyhatnák.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.20. 22:58:08
  • AlucardHuN
    Nekem egy leárazás során volt "ingyé" , az egyik legjobb prém funtank:

Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2015.07.20. 22:58:35
  • patchaou
    Fényerő?
  • Lucifer001
    Keresd a képen a hibát

• sempike
    Most hogy félárasítva van a churchill 3 vettem én is egyet az összeharácsolt goldból.
    Az első meccsen már minden várakozáson felül adta az XPt, főleg ha azt nézzük, hogy döntetlen lett :)

Döntetlen
    Csata: Erlenberg
    Járművek: Churchill III
    Szerzett tapasztalat: 2 786
    Szerzett kredit: 50 989
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Ajánlom mindenkinek akit nem zavar a csiga lassú tempó
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.07.20. 21:33:50
  • Angelus1991ster
    Hát valami kurvaszar lett mostanában. GWPunci semmit se talál el. Nem is tudom. LT-15 vagy SPG-15 a szivatóbb.

Talán az M44-el menni fog. SPG-15 után ha egy eon múlva meglesz, jó ideig nem játszok az égi rákkal.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.20. 21:06:42
  • Angelus1991ster
    Szeretem a Red ALert II sorozatot, csak nem tudtam róla hogy az Iron Curtain superweapont awot-ban is megcsinálták.
  • Rammsch31n
    ...hát nemtom, lehet a tiédet jobban megpiszkálták :P, azért néha nekem is művel olyat h kitépném a hajszálaimat :D...nemtom... azért most is tudok 4-5k damageket ha adja... ha nem adja... akkor édes mind1 mit csinálok, mert egyszerűen mágikus pajzsmezőt von a tankok köré xDDD
  • DasIsFuck
    Random az egész, majd lesz olyan csata amikor elfogod találni, meg olyan is, hogy hiába szűkülsz te rá maximum egy lövésed sem fog sebezni.

GW párduccal én ezeket élem át, van hogy a 15cm-es lövedék 0 sebzéseket lövöldözök, meg egy lövésem nem talál, pedig aztán fullra hagyom rászűkülni, meg van olyan amikor 1300 megy a t34-be..

Ez van, ilyen szarul implementálták az artikat, hogy játszani is szar velük, ellenük is szar.

Egyébként ilyen ez, hogy olyan elképesztően dühítő, mikor ott a 15cm-es ágyúm, ami 1200-at sebez papíron, ami elvileg a legpontosabb is vagy a legalábbis pontosabb mint a szinten lévő amcis és orosz ágyúk.
    A gyakorlatba meg a 3-400 kb az átlag sebzés, kb 50 csatántkén dob egy 1k felettit és csatáról-csatára randomizálódik, hogy most eltalálok-e valamit vagy sem.

Sajnos már készülődök, hogy megszerezzem az s-51-et, mert annak az op alfája kell a küldikhez is.
    a pontosságot meg ki lehet dobni az ablakon artiknál, ha az számítana akkor a brit ráknak az életben nem lenne szabad semmit eltalálnia az 1.1-es pontosságával..(kv-2 is csak a vicc kedvéért, hogy azon egy az egyben az arty ágyú van, az mégis pontosabb, meg miért t6-os?mind az s51 mind a su-152 t7-ben van, akkor a kv-2 ugyan ezekkel az ágyúkkal miért is t6?)
    Mert orosz, de csak úgy eszembe jutott.

Majd figyeljétek meg, hogy ha egszer bekerül a Brumbar a németekhez akkor azt biztos, hogy nem t6-ra rakják majd be, pedig az egy gyengébb ágyú mint ami a kv-2-n volt:D

Egyébként a bejelentkezési gondokra valaki?
  • lexlutor
    nekem mar ennyit nem erne ez a jatek.
    meg egy t8ert sem hiszem.. nemhogy egy t6.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.07.20. 20:42:14
  • Angelus1991ster
    Ne feledd ők a hardverforgalmazókkal is kommunikálnak. Razer meg hasonlók. Azon csodálkozom ,hogy csataközben nem ugranak fel kis ablakokban reklámok.

Patch utáni FPS csökkenés általános dolog. 8.11-nél volt 40-50 fps-is . utánna valami miatt 15-20-ra esett vissza.
  • Angelus1991ster
    Miért? SP-s küldetés megvolt 2 hét alatt.

Valamikor volt arty pontosság nerf? mert régebben azért tudtam 2-3k sebzést is csinálni artyval. Most meg töltés után egy mozdulatlan tankot a szűkülés után 5mp-el nem talál el.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.20. 20:34:42
  • lexlutor
    azert azt megneznem h beltolnal-e 2 het alatt 250k xp-t egy su100y-ert:)
  • DasIsFuck
    Mondjuk eggyik sem túl pozitív lépés.
    A tigris egy szar, t6-on abban a formában egy fabatkát sem ér, a SPIC meg egy jellegtelen, egyébként eggyike a legrosszabb 7-es könnyű tankoknak, ami azért teljesítmény, hogy egy most kihozott új tankról beszélünk...
    táras ágyújával meg azért nem érsz semmit, mert egy kegyetlen fos minden tekintetben.
    Pontatlan,hosszú célzás idő,kevés lőszer a tárba,sok újratöltési idő lövésenként és ezekhez képest még rosszabb teljes újratöltési idő.
    Emellé a legkisebb páncél a 7-es könyűtankok között és mozgékonyságba is borzalmas, lassabb mint a Párduc volt.
  • yossarianHUN
    Akkor nem csak én éreztem mindig úgy, hogy patch után pár napig baromi császár az FPS, aztán ez szép lassan változik, és mire a következő tapasz jönne, már 5-10 százalékkal lassabban fut a játék. Modokkal és modok nélkül egyaránt. Már hónapok óta figyelem.
  • DasIsFuck
    Másnak is vannak bejelentkezési problémái?

Tegnap még semmi gond nem volt, most meg a kapcsolódás résznél megakad.

Csessze már meg, 10 killre vagyok az ingyen távcsőtől...
  • DasIsFuck
    Meg is lepődtem, hogy jobban megy, mondjuk azt még mindig nem értem, hogy miután kijön a patch miért van az, hogy pár napig 20 fölötti stabil fps-el tudok játszani, aztán ez drasztikusan visszaeskik
  • yossarianHUN
    Na akkor kivételesen tényleg optimalizáltak is, nem csak ígérték? El vagyok ájulva. Jól látom, hogy 15.-én jött ki a patch? Ezek szerint már szinte minden modnak fent kell lennie frissítve, ami jó. Vagy egyéb bonyodalmak is vannak? Újabb keresztesháborút hirdettek a modderek ellen?
  • Angelus1991ster
    Miért jó: Japán Tigris és SpiC t7-es táras német light megjött, több az fps. A teszthez képest sokkal jobb megvilágítás. Ha ezen nem buherálnak az tökéletes.
    Miben rossz?: módokkal bajban a van a játék,
  • yossarianHUN
    Üdv néktek, halandók. Eltávon voltam a héten, de látom időközben kijött a 9.9. Összefoglalná valaki dióhéjban hogy mi új jött, és miért szarabb mint az előző?
  • vasasgabri
    Ez legalább nem hagy cserben.
    Ász
  • Angelus1991ster
    Ja, gyarmati státuszban van az EU részleg. El is felejtettem.
    Gondolom az Orosz Föderáció hordái meg csak azért kapnak jobb küldetéseket mert oroszok.
  • Solten
    Az amcsi szero aktiv jatekosainak a szama kb negyede az EU-hoz kepest, szoval nyalni kell a popojukat mivel 1 jatekosra bontva ok tejelnek a legtobbet.
    Az EU jatekosok engedelmes borjukent toltik fel a kasszajukat szoval nincs ertelme ilyen ingyentankos kuldiket eroltetni :D
  • Rammsch31n
    ... lassan ilyen melegbe az agyvízem is elforr mellé... :"DDD... 5k damage sem elég... úgy látszik 6 kell vagy több :"D
  • TuskoMobile
  • Rammsch31n
    ja hát én is... volt egy rng-s félrehordó lövésem, ami ha beadja megvan az egész.... utána olyat ráütöttem az asztalra, hogy csak na... nem tört semmi :D de baszott frusztráló... :D
  • TuskoMobile
    nem is azért írtam hanem hogy csodálom hogy van hozzá idegeid xD
  • TuskoMobile
    loál milyen rng-s mákos kör volt útközben véletlen eltaláltam a gyereket és felrobbant erre megkeres csetelni hogy feljelent xD

Ami idegesítő a sok goldammós meg pémtankos, goldammos gazdag gyerek hogy mennyi pénzt képesek elkölteni erre vicces
  • Rammsch31n
    ...most is hiába sebzek majd 5k-t artyval... ha az unicás fasz csinál 7-et...
  • Rammsch31n
    a medet azért akarom kihúzni, ha már csak ez a 2 szájbavert küldi hiányzik hozzá... mert ennyi energiát meg időt meg kreditet belefeccöltem, nem itt fogom abbahagyni és az artys küldihez már csak egy kurva nüansz kellene, hogy meglegyen...
  • TuskoMobile
    xD örülj neki hogy addig eljutottál
    én inkább nem pazarlok rá több időt egyetlen tank(obj260) volna ami tényleg megéri na de milyen áron
    Is7 is jó és már megvan +annyi szenvedésből inkább bármit meglehetne csinálni
  • Angelus1991ster
    Úgy bizony. Pont az spg-nél csinálnak ilyent, aminek köztudottan a legrosszabb az xp-je.
  • Rammsch31n
    38!....38 kurva tapasztalati ponton múlt, hogy nincs meg a T55A.... mi ez ha nem megint az RNG baszakszik velem...
  • Angelus1991ster
    NA szerver bassza meg. Most meg SU-100Y szerezhető.
    http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/07/on-track-foch-155.html
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oké, nekünk vót 7 napig TOG II.
  • Rammsch31n
    majdnem meglett a t55A... uccsó arty küldiből hiányzott 150 exp... :@ :((
  • Mnemomic
    Nektek a patch óta nincs olyan, hogy a garázsban megáll a kurzor 2-3 mp-re? Főleg ha mondjuk bemegyek megnézni a tank moduljait majd vissza a garázsba. sőt néha a csatában is megáll a tank ennyi időre, és nem lag van. modok nélkül is csinálja.
  • Ytar
    tudni nem lehet, csak sejteni .. szerintem 6-7 fő (parancsnok, lövész, vezető, rádiós, töltő, töltő - a legvalószínűbb, esetleg + egy lövész). én már gyűjtöm őket.
  • kisTekila
    Attól a tigricu-tól jobb azért a Rudy, és olcsóbb is (volt)