World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
most egyelőre az tart vissza az account eladásától, hogy az email cím amin van azt használom másra is nem ezért hoztam létre. azt meg úgy tudom, hogy nem lehet megváltoztatni.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.01.23. 20:31:35

platoon? akkor szívás...
soloban tudom ajánlani az IS, IS-2, KV-3 triót....
sokszor top tier, és szarrá bassz az enemyt a 122mm 😊
Mnemomic
ha nyugtatani akarjuk az idegeinket akkor mi is t150-el megyünk. de azzal is szopóágon vagyunk szinte mindig tier8-ba rakott.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2015.01.23. 20:31:51

Solten
Jahogyne, tolod fel sorban az ace tankeres replayeket.. 😉 (big grat otthon meglesem oket)

Saor Alba

nem csodálom, hogy a statpadderek nem tier X-ben húzzák a statukat 😄
tier X-ben esélytelen vagy bármire ha szar a csapat :S tier 8-ban még egész jó vagy egyedül is...
tier 6-ban már király vagy 😄D
Most látom, hogy van olyan arty küldetés, hogy "semmisíts meg egy könnyű tankot".
Dögöljön meg az összes clicker gay.

Mnemomic
volt olyan tier10! meccs ami 3 percig tartott!

Mnemomic
ma lehetetlen nyerni még szakaszban is. 60-70% esélyű meccseket bukunk. Object140-re megint visszaszállt az átok, 11 meccsből 2 nyerő. Vissza is esett vele a wr 49%-ra....úgy hogy sebzek 2000-3000-et minimum. Csak a csapat többi része kb lead 2 lövést..Komolyan elgondolkoztam, hogy eladom az accountomat nem kell ez nekem.

xotyi
Imádom a maradj életben küldiket😄 akárhogy igyekszem a csapatom IS ellenem dolgozik<#zavart2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trance&Friends nothing more..

okosszöszi26
hát tényleg nem érdemes rágörcsölni a feladatokra, mert most már ott tartok, hogy nemhogy 2 medet, de egyet sem tudok kilőni, sőt semmit sem, sőt már nem is sebzek, csak engem lőnek ki egyből <#buck>

|Származási hely: Degec|

Esetleg a normál csaták mellet kapcsoljam vissza az ütközet és támadás módokat? Annák idején gyorsan kikapcsoltam mert meglátásom szerint az emberiség még nem érett meg erre a komplexitásra 😊

Sunsetjoy
Nekem (mivel nem kifejezett spottermapokra rakott) szerencsével lett meg. Highway (m41 wb), délen a városra vezető út mentén leelőztem a nehezeinket és szerencsére volt ellennél egy-két jóképességű, aki elrongyolt a városban odáig. Ha nem úgy ad pályákat, szerencse egy csomó küldetés.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az FTR-es cikk után valami nem egyértelmű: a női legénységi tagokatt ugye át tudom képezni másik tankba, úgy mint a legényeket? Mondjuk például beleültetem őket a T37-be, de később át tudom képezni őket az M41-re és azután a T49-re, ugye?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DasIsFuck
Én elc-vel elég hamar megcsináltam, erlenbergen.
épp, hogy meglett, de pont 2-t spotoltam a csatába és ügyeltem rá, hogy addig amíg min 2-t tankot nem látok felspotolódni, addig bokor takarásban legyek😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Oh bocsánat ,akkor én kérek elnézést. <#worship>
popey8
Én is ezzel a küldivel szartam el sok időt. Bármelyik light jó, amelyik nagy a látótávja. Sajnos ez nem tankfüggő. Én pl. a Buldoggal csináltam meg. Addig kell játszanod, amíg nem rak olyan mapra (és a másodlagoshoz megfelelő csapatba), amelyiken van esélyed észrevétlenül spotolni. Nekem Swampon sikerült, déli bázisról, domb mellől a hidat figyelve. Addig a csatáig városi vagy félig városi mapra rakott. Szal, sajnos ki kell várni a jó mm-et. Arra azonban figyelj, h az a 2 nehogy bespotoljon, amíg meg nem halnak. Ha megvan a spot inkább menj át a másik oldalra, én is így csináltam😄 Bár lehet felesleges, mert már mindegy ha bespotolnak, de én biztosra mentem😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Épp teszt szerveren játszom és beadta az egyik Ht küldetést, hogy tlejesítve. Ha itt is elfogadja, akkor nem lesz probléma megcsinálni az összeset.
Szia! 😊
Játékban nem szoktam csak nagyon kivételes esetben. 😊

Sherman0070
Elég nehéz de nekem 5-10. próbára beadta.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Legközelebb visszaköszönhetnél <#integet2>
Nekem ma meglett, másnak segítettünk, erre malinovkára rakott, ő gyorsan meghalt. Összeszedtem amire emlékeztem lightos múltamból, lett valami 5600.😊 Ráadásul a másodlagost is megadta, pedig 1 db láncot nem lőttem.😊 Valószínűleg 3-unk közül lőtt vki láncot, és összeszámolja az egészet, mint nálad is, mert mindenkinek megadta, ami kellett.😊 Szal azt 3 lightal kell szerintem. Vagy csak bugos az egész ahogy van.😊
Köszi.
Az már természetes, hogy 2 artynál és hét heavy-nél többet sebzek ezzel a kis pöcsköszörű T37-tel.
De könyörgöm adjatok már tanácsot az LT-6 küldetéshez, mert megőrülök, hogy nem tudok tovább lépni (2 qrva spot kellene észrevétlenül...)

Igaz, hogy kaptam tanácsot nyilt területű map-okra, de olyanra engem nem rak az MM csak városba.
Ezen kívül még egy T-71-em van. Esetleg vegyek egy A-20-at?

Sherman0070
de csodaszép név xD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Grat 😄 Ehhez nagyon nagyot baszó ágyúval rendelkező értelmes csapattársak kellenek, úgy látom t7+ a minimum követelmény.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ment a meghívó.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:37:59
Nekem is egy ilyen csata kéne, csak sima sebzés helyett spot sebzéssel 😄 (LT-15)

xxxx7777
Én azzal 1 hétig szórakoztam😊
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:33:52
Ok. Kösz.
Mi a nickneved bent wotban?
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.23. 18:34:18
Sunsetjoy
Toweilee, Rivanka tudnak meghívni téged. És már valószínű hogy olvasták is ezt a hsz-ed, vagy olvasni fogják.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Segítene nekem valaki, hogy kivel kellene felvennem a kapcsolatot, ha érdeklődnék a HOAX iránt? Jó régen nem jártam erre, nem igazán vagyok képben.
okosszöszi26
eddig észre sem vettem, hogy két medet kilőni egy csatában képtelenség 😊
most, hogy küldetés lett, az istennek sem megy

|Származási hely: Degec|

popey8
Ezt könnyű mondani😊 Én sajnos teljesen csak a küdik teljesítésére figyelek, így nem tudok "normálisan" játszani (kb. olyan érzés, mint amikor egy beültetett szervet nem fogad el a szervezet) és átlagban ilyen 1000-1500 WN8 körül statokat csinálok naponta😄

Egyébként már bekapcsolni se kell a küldiket - mármint manuálisan - mert van automatikus bekapcsoló mod😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

misszió miatt visszavettem ugye Is-7-et....
még jobban meggyőzött, hogy a Tier X kegyetlen szar 😊

sosem találkozok olyan WT E-100-al vagy FV 215 183-al ami nem aranyat lő...
de úgy általában mindenki arannyal lő rám...

nem tudom mit lehet élvezni ebben a tier-ben, de hogy ez szarabb mint volt az tuti 😄
meglesznek T28 hvy missziói és adom el mint a szart!!!!
McFrost
Rendszevinyór halál óta nem tudom elindítani a játékot, már 2x letöröltem....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Solten
Nem kell gorcsolni, csak jatssz, ne feljtsd bekapcsolni a gagyi missziokat es ugy is beadja a random 😄

Saor Alba

Master91
"This micro patch will fix some of the issues spotted on the personal missions."

http://ftr.wot-news.com/2015/01/22/9-5-3-micropatch/
Mondom magamnak a T71 gyönyörűség után én más lightra nem vágyom, egyedül a Bulldog keltette fel az érdeklődésem, de nerfelik, így fölös lenne váltani, de ha már tesztszerver akkor megnézem a Ru-t magamnak úgyse olvastam eddig róla sehol semmit.
Baj van...ez valami hihetetlen jóság. Ez a sebesség brutális, nagyon jó az ágyú mind AP-vel, mind HE-vel. Szerencsére nincs jó német legénységem, de még így is kicsit inogok, hogy ez kell nekem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Solten
A missziok bugjait probalkoztak javitani.

Saor Alba

DasIsFuck
upper front plate on HD E-100 is not correct, it will be fixed to be the same as it was before, the bar on the top of the turret will also be made smaller
- HD Tiger P towing “eyes” are of incorrect shape, will be fixed
- it seems that the 600 gold price for the crew retrain is not final

Csak a szokásos WG<#awink>

Valaki tudja mi volt a tegnapi 14 megás mikropöcsben??
DasIsFuck
t28 jó lenne, mert akkor lenne egy nem német td-m is😄
egyébként valszeg soha nem szánnám rá magam, hogy elkezdjem akár az orosz akár az amcsi td ágat.
francia,britről nem is beszélve, annó a csörcsill gán kerrier után elment a kedvem tőlük, még úgy is hogy op páncéllal rendelkeznek..

a német t54 meg nem érdekel, mert nem német tank, nekem ilyen kamu copy nem kell<#schmoll2>

Sztm se kell különösen foglalkozni vele. Lightoknál pl amig nem kellett platon, csak kiváncsiságból néztem mi lesz. Aztán játszottam mind rendesen a lighttal, természetes hogy spottolok, sebzek, ölök 😊
HTnál is dettó, most az nem egy nagy vasziszdasz hogy ölj két heavit, medet. Majd adja magát ha játszok. Max ha sok a cél és lehet választani, akkor az kap prioritást...

Igazság szerint egyik tank se izgat, az első kettő számomra érdektelen, a többi megolyan messze van...

heavy platoon valaki?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mi, ez? Ez semmi az igazi ragekhez képest 😄 Csak várd ki amíg valaki kirak egy artys képet 😄

1 hete nem játszottam, most nekiültem megint ezeknek az IM-eknek. A rammolós elsőre meglett(vérvörös Cent le akarta rammolni az E-50-emet...), a kigyújtós meg második csatára, nem értem mit görcsöltetek ezen ennyit 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Visszakaptam a kínai token árát, valami jó is történik ma.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Óóó, részemről rage már évek óta nincs, én csak a cinizmus és a rezignáltság keveréke mögül szidom a WG-sek anyukáját az újabb és újabb eszméletlen böszmeségeiket látva. Dicsérném én őket szívesen, csak nem nagyon adnak rá okot.
Sztem kicsit játszatok vmi mást, ami rage itt megy az már nem egészséges 😊