World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lassan már törvényszerű lesz hogy ha túl sok a nempiros játékos akkor rettenet nagyot szopunk
Vagyis tényleg fantasztikus, hogy ezt is csak tetőzik...akkor már tegyék teljesen vakká a td-ket, és csak a könnyű tank tudjon nekik spotolni, aztán 10meccsből 1szer végzi is a dolgát majd a könnyű tank, persze ész nélkül az is, hogy egy spot körbe bele is haljon, és vége is a td játéknak...
Muhhahhahhaahaaaa.. Csapat? Randomban? Muhhahhahaha...
Ezek tenyleg total hulyek a sajat jatekukhoz?
Saor Alba
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.22. 21:16:54
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ez már a harmadik csata egymás után, hogy alig van nehéz tank az ellenséges csapatban. Nálunk meg van 7 is... Hogy miért? Olvassátok el a küldetést...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.22. 19:04:40
Én 80%-ban egyedül játszva prémfiók és free xp konvertálása nélkül T4 felett 60-62%-ot hozok a meghívott accomon (2 tank kivételével), pedig nem csillámf*szpóni színben tündöklöm...
Utoljára szerkesztette: Bee, 2015.01.22. 18:58:10
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Első csatám stock t37-tel, 1100sebzés, 3 kill.
2. helyen T29 800sebzéssel, a többiek a 400at se érik el, persze több nullással...
wot nick: PsychoTrooper
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Előbb crashed-elt egy gyönyörűt a gépem és az újraindítás után ez fogadott:
Ez mire vélhető? A WG "véletlen" a teszt launcher helyett a rendes launcherre tette a 9-6-os patchet?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nagyon élvezetes így játszani.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A sok barom meg hatos tankokkal is csak a goldot szarja. Legalabb ebben hozna valtozast ha aranyert adnak. T10-ben meg sok ember nem is visz magaval kedites loszert. Hugyoznak at mindent. Ennek van ertelme ?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De ez lenne a lehető legrosszabb megoldás! Vagy vegyék ki teljesen a prém lőszert, vagy korlátozzák a számát minden tankban, pl. 5 db-ra, vagy hagyják így.
Azzal, hogy csak aranyért lehessen venni, teljesen ellehetetlenítenék a nem fizető játékosokat, és a sok pénzes apu kedvence úgy is tele lenne töltve prém lőszerrel. A többiek meg +2 tierben mehetnének filmet nézni kb... Természetesen itt leginkább a nehéz tankokra gondolok, könnyű tank, meg a legtöbb közepes oké, hogy megkerüli, oldalba lövi, de egy lassú dög nehéznek esélye sincs sok esetben.
Igen is legyen meg az esélye a nem fizetőnek is, ekkora különbséget nem csinálhatnak egy ingyen játszható játéknál!
Nekem is ésszel használva nagyon sokszor tette játszhatóvá azokat a meccseket, ahol 10db +2tieres nehéz tank is szemben állt velem...És akkor a mennyiség: a legtöbb tankomba 4 prémium lőszert teszek, egy kevésbe pedig 5 darabot! Többet csak az alap lövegű Tigris2-be tettem, 10db-ot.
Azt hallottam hogy a WG azt kornyikálta hogy 9.6-ra sok lesz a HD tank meg jön minden csilivlili engine hamarosan.
Hát kemény 7HD tank lett 9.6-ra (Lowe, Ferdinand, E100, Tiger P, T95, Object 704, AMX 50 😎 de ők azt mondják hogy "gyorsan elkészülnek a HD tankok". Na ja. Majd 2017-re lesz 100HD tankunk és lehet hogy bejön a 4 éve ígérgetett európai tree,új engine.
Úgy érzem, hogy a Half Life 3 hamarabb fog kijönni mint WoT-hoz a Havoc-engine, új motor a BigShit helyett.