418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#358420 SP I C-re érdemes kifejleszteni a modulokat, vagy gyűjtsem az xp-t a ru251-re? -
#358419 Szerintem nagyobb változtatások majd akkor jönnek ha kidobják az Armoredet,sok játékos átmegy..meg ha csak a kipróbálás idejére is,de az náluk érzékelhető csökkenést eredményez. -
Angelus1991ster #358418 KV-4 és T-34 tankok HD modelljei kompatibilisek a PC verzióéval vajon?
" Saját játékukhoz nem is értenek" - de nem is játszanak vele.
Az új Domination módnak is mi értelme , a medál megszerzésén kívűl? Legénység fejlesztést is kispórolták. Pixel mód küldetéseihez hasonlót betehettek volna.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.29. 11:45:14 -
#358417 Ha a fejlesztésekhez és a saját játékukhoz nem is értenek, a lóvéhoz nagyon. Tudják ők hogy mit csinálnak szerintem. -
#358416 Pedig, ha logikusan gondolkodunk most kéne változtassanak, amíg van pénz, h megtartsák a játékosokat. Hiszen ha most nem változtatnak, mert sok a bevételük, akkor kevesebb bevételnél meg azért nem fognak, mert már nem lesz miből. -
#358415 xbox-ra jóval könnyebb normálisan megírni, mint az ezernyi hardverből és más op rendszerekből összetákolt pck-re -
#358414 XBOX-nak sajatos API-ja van, a gyengebb hardveren is jol fut es szebb a PC-nel. Ez megvaltozik a DX12-vel, de ebben az evszazadban nem valoszinu hogy megcsinaljak a DX12-es verziot PC-re.
Amugy ha a devek megcsinaljak a billentyu-eger tamogatast XBOX-ra akkor valtok :) Gagyi kontrollerrel keptelen vagyok focin meg marion kivul barmit is iranyitani (vagyis kepes vagyok de precizios celzashoz eger kell nem ilyen kontroller+aimbot fos).
Ja es az XBOX verziot kulon tehetseges csapat fejleszti nem ezek a degeneraltak. -
#358413 Olyan 2:35-2:40-nél letapossa a füvet. Mivan??? Szerintem ezt a configot ha belőtték Xbox-ra, egy komoly gamer PC -is simán tudná szerintem sőt.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.07.29. 09:40:24 -
#358412 Hát Xboxon pont hogy nem. Ezt hittem először is. Megnéztem a gameplayt, az XboxOne-ost és tényleg így néz ki. Igaz, Xboxon semmi nem fut a háttérben csak egy szájba kúrt játék...így könnyebb fel lőni a grafikát... -
#358411 A betanult képességek elvileg akkor is működnek. TP-t legjobban jó játéékkal lehet gyűjteni XD. A prémium fiók megéri és ha jól vagy eleresztve akkor a szabad tp átváltása arannyal is egy jó opció lehet. -
#358410 Par kepkocka volt volt ingame footage, kulsos ceggel csinaltatjak az introkat/trailereket mint a PC-s verzio eseteben.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.07.29. 09:06:33 -
vedoom666 #358409 Sziasztok! Meglévő legénységémet átraktam egy másik tankba,és már 2db betanult 100%-os képességük van.Viszont amikor átraktam a másik tankba a képesség lecsökkent 80%-ra. Ilyenkor ez mit jelent? Nem működik a 2db betanult képesség amíg nem lesz újra 100%-os a legénységem? A másik kérdésem az lenne,hogy ki szeretném fejleszteni az amerikai T49-es 8as könnyü tankot,és még csak az 5ös tanknál tartok,de nagyon nyőgvenyelősen megy a TP gyűjtés.Hogyan tudok a leggyorsabban TP-t gyűjteni,mert a pénz az meglenne csak TP nincs. Fizessek elő prémiumot vagy a Német LOWE prémiumos tankal kezdjem el gyűjteni a szabad tp pontot? A segítséget előre is köszönöm :-) -
#358408 Ugyan minek? Amíg ekkora a bevételük miért változtatnának? Amúgy meg a pc-s videóik is durván tupírozva vannak, gondolom itt is ez a helyzet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.29. 08:46:15 -
#358407 Ez marha nagy szégyen hogy konzolon szebb a játék. Elhiszem hogy könnyebb rájuk játékot fejleszteni, mert csak egyféle hardverkonfiguráció van, de ez akkor sem lehet mentség a PC-s fejlesztőknek. Amennyi pénzük befolyt eddig, már vehettek volna egy modernebb grafikus motort a game alá. -
#358406 Jól láttam? Billeg a géppuska, meg az antenna is? Ja hogy HD tankok?
-
R3nton #358405 -
#358404 Ha lehetne adnék szívesen, a saját accomon asszem 18 garázs van üresen (és egy darabot nem vettem XD ) És azon még a stugot sem csináltam meg.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.07.28. 22:35:04 -
Angelus1991ster #358403 Nem , csak garázshelyes LT-12 javításával baszakulódok, és furcsa mód Malinovkát és Prohorovkát ( + a klón) nem adja be. De himmelsdor, és a többi bokormentes pályára rendre besorol.
Nehéztankoknál pont fordítva. -
#358402 Igazából csak egy ultra easy mód kellene nekik... 3 éve folyamatosan egyre könnyebb (és ezzel egyre szarabb) a játék a sok low sírása miatt, de nem elég nekik még most sem. -
Angelus1991ster #358401 Felőlem. -
yossarianHUN #358400 Ja, felderítő meg arty csak nyílt pályán, heavy csak városin, TD csak bozótoson, stb. Én meg itthonról szeretnék dolgozni, a mostani fizum kétszereséért, fele ennyi munkaidővel. -
Rammsch31n #358399 égiáldáslövő-nek (arty) sem nagyon kellene városi pályán lennie, aztán mégis van néha 4-5 oldalanként. :) -
Angelus1991ster #358398 Minden visszavezethető arra , hogy a fejlesztők a saját játékukkal nem játszanak.
Példának: felderítő városi pályákon nem lehetne. -
Gyuszopapa #358397 Igen kellemes érzés volt 3-szor fogta fel a Amx CDC a láncával a lövésemet persze ő nem pattant 1-szer sem. -
sempike #358396 A WG újabb szintre emelte a szopatást?
2x pattani fv304-ről fullos Panther 1-el, közelről az milyen már? -
TuskoMobile #358395 gyors volt xD már rákattintani se tudtam akkor -
#358394 Na már YT le is törölte ezt a fake szart :) -
#358393 Max pár free vírust kapsz ettől ;) -
#358392 Komolyan elhiszed hogy ez igazi? :D YouTube tele van téve ilyen fake szarokkal :D -
#358391 Még meleg,hogy játszanod se keljen ;)
-
#358390 De a 3as E25 trollszakaszt se hagyjuk ki. -
#358389 Részvétem. :D Ez tényleg frusztráló lehetett.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.07.28. 18:35:00 -
#358388 Lehet hogy oroszoknál van "jó" is de én eddig csak hasznavehetetlenekkel találkoztam (videó alapján) -
TuskoMobile #358387 jah nem néztem meg nem próbáltam ki bár ez csak egy a sok közül franc se tudja miféle szarok vannak főleg ruszkiknál ahol a tünde betűiket nem lehet elolvasni -
#358386 Már olvastam, nagyon tanulságos. Nekem mindig is az volt a véleményem, h Sztálin (rendszere) rosszabb volt, mint Hitler és ez a cikk valamelyest igazolja is. Csak hát ugye a történelmet a győztesek írják és azt írnak - vagy éppen nem írnak - amit akarnak és ahogy nekik jó, lekakálva a másik oldalt.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.07.28. 18:19:56 -
#358385 Emlekeztek a Sztalin-feliratos kakaviharra? Ezeknel az agyhalottaknal mostanaban divatta valt a Sztalin kultusz, erdemes atfutni ezt a cikket:
-
#358384 8 ezer csatája 2127 a WN8-am és az első 4K csatám miatt az átlag csak 1779
-
#358383 Nem azért de ez a videó amit küldtél Arcade battles ban játszódik :) Csak oda tudnak cheatet csinálni ami meg semmit sem ér mivel hát....ARCADE :D -
#358382 War Thunder-hez jó cheat? Heh. Jó vicc. :D Egy napra vettem egyet... háhhhh... röhej :D aimbot szar (kezemmel jobban célzok) aztán csak arcade-ban működik. Aki meg ott nem tud célozni az irány vissza WoT -
ilovearty #358381 Akit esetleg érdekel, ócsó pénzért (aranyért) vállalom IM küldetések teljesítését.
___B__P___ futok.