418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#358460 Az mi? Már a garázsba sincs a cdc, de századba simán be tudtam menni vele :) -
lammaer #358459 Én azt javasolnám, kezdőként ne nagyon XVMezz. Tapasztalatom szerint marhára statvadásszá alakítja az embereket, az XVM alapján elkezdenek másokkal foglalkozni a csatában ahelyett hogy élveznék a játékot, egyből elkezdenek azzal foglalkozni hogy az XVM miért ír ki megint csak X %ot a nyerési esélyekre, hogy a toptank miért hülye stb.
Hagyd a francba, inkább csak játssz, esetleg nézd meg magad néha a fejlécben is megtalálható "Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)" linken - ráérsz majd később statbuziskodni. -
Kronos79 #358458 Ha letöltötted, akkor egy becsomagolt fájlod lesz. Ezt kell kicsomagolni és a tartalmát a WoT mappádba másolni. Ebben csak az xvm statisztika van és a hitlog(sebzés kiírás), illetve pár egyéb dolog, mint a több soros tanklista. Viszont ezek egyike sem működik a fent említett config fájl nélkül. Ha a többi is kell, akkor vagy egyesével letöltöd, vagy keresel egy modpackot. Pl: Aslain, Solo, stb... Ezekbe az a jó, hogy telepítősek és te jelölöd ki, hogy mit akarsz belőlük telepíteni. Az xvmhez is van saját konfigurációjuk. Valószínűleg jelen pillanatban ezzel a megoldással járnál jobban.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2015.07.30. 18:10:06 -
vat69 #358457 Igen ez az! Erre gondoltam! Köszönöm! Akkor ezt csak bemásolom aztán ennyi? Ebben benne van több mod is? Kellene ilyen célzó mod meg hasonlók! Igen haverom segít majd ha haza jön, de most nem basztatom mert horvát-ban van pancsolni! Köszi a segítséget még egyszer! -
Kronos79 #358456 Ha jól sejtem az xvm modra gondolsz. Innen le tudod szedni. Ha a barátod is használja, kérd el tőle az xvm-es config fájlját! Ha most kezded a játékot, akkor a hozzád tartozó szám nem számít igazán. A leírás alapján úgy 2000 csata után lesz számottevő ez az érték, ez alatt nem mutatja meg, hogy mennyire is vagy jó.
A "fejlődésemet" én a noobmeteren szoktam nézni, de vBAddict is jó, vagy bármelyik wot statisztika oldal. Ha beírod a keresőbe tudsz válogatni, melyik tetszik! -
vat69 #358455 Lenne még egy kérdésem barátaim! Van ez mod ami ki ír mindent! Statisztikákat meg lövéseket csata közben s.t.b. ti biztos vágjátok ezt ezt hol találom és mit kell vele csinálni?? Meg akarom majd én is nézni hogy mennyire fejlődöm, és milyen ellen feleket kapunk csata közben. Tud valaki segíteni?? Hol tudom megnézni milyen vagyok? Bár még csak pár csatát mentem de kíváncsi vagyok én is! kell hozzá a nick nevem? Amúgy a játékban a vat69_HUN néven vagyok! (Kedvenc whiskey-m után! )
Köszönöm ha segít valaki! Bocs de még most jövök bele a dolgokba! -
#358454 Nekem a kedvenc T7 tankom a sima IS, az az egyetlen 3 MoE-s tankom , nem tudom mi bajotok vele :DD -
darkwraith #358453 Régen, de T7-ben a Tigris szerintem aT29 után van a HP-val és a ROF miatt. Jó az, szökőévente még pattint is. Az IS széria meg már szinte semmit nem talál el, és papír is ráadásul. Ha megtanulja a kezdő, hogy nem rongyolunk be középre a tigrissel, akkor nagyon is jó választás. -
vat69 #358452 Köszi a jó tanácsokat srácok! -
#358451 Én konkrétan a Tigris miatt kezdtem el a játékot, aztán lett is nagy pofára esés amikor megvettem. Kezdőknek én semmiképp nem ajánlom a német nehéz tankokat, saját tapasztalatom alapján. Az orosz nehezekkel szerintem is könnyebben boldogulnál. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem tudom mi van,de ha ma így kell statot húzni ám legyen
-
#358449 Jó az 50B, de szerintem a nagy töltés idő mellett jobb akkor, amikor már rendesen ismered a játékot, mapokat stb... gyengéb és/vagy tapasztalatlanabbaktól sokszor hallani, hogy jó a táras tank, de ha kitárazott akkor megszívta. Nos a két kezemen össze tudom számolni hányszor lőttek ki azért mert épp nem voltam betöltve, pedig nem vagyok jó, csak a 95%-nál vagyok jobb XD (az még nem unikum) -
#358448 Felesleges bármit ajánlani, mert mindenkinek más jön be a különböző stílusuk miatt. Főleg az amerikai vonalon sok jó tank van, t29, t32 sokan legjobbnak mondják és a többi is felveszi a versenyt. Franciáknál papír tankok vannak, tárasok amik a kezdőknek nem ajánlottak. -
#358447 Az állítólag (?!?) a jövő hét végi eventben lesz benne. -
#358446 Az "elsőre kifejleszteni" fogalommal azért legyél tisztában! Nem tudom, hogy mennyit szánsz a játékra (időben és anyagiakban), de ha csak az AMX 50B ágat húzod magában akkor is számolj vagy két-kétezerötszáz csatát arra, hogy kezdő szintről eljuss a TX-es tankig. (Ezen a vonalon kb. 740 ezer XP-t kell összegyűjteni akkor is, ha csak a vonalon szükséges fejlesztéseket csinálod meg.) És akkor jól kell ám nyomnod. Ha tanuló vagy és van időd a tanulás mellett (főleg most nyáron), akkor előbb eljutsz a célig, ha munka és család mellett csak este van időd néhány menetre, akkor bizony tovább fog tartani a menetelésed... -
Angelus1991ster #358445 Ajándék tier 3-as BT-7A könnyű tankot nem augusztus 1.-én kapjuk meg? Vagy az EU fekete listán van? -
#358444 Windows 10 alól játszik valaki?Tapasztalatok?
-
vat69 #358443 A német tigris szerintem minden téma kedvelő szívét meg dobogtatja! -
vat69 #358442 Köszi szépen a választ! Igen ezt hallottam hogy elég soxor van verzió váltás és előtte szabadon lehet garázdálkodni bármivel a játékban. nekem ez nagyszerű lenne, kicsit kipróbálnám melyik mit tud. Értem tehát az orosz és amerikai a legkönnyebb! Ez miben nyilvánul meg?? Szóval a francia 50B ágat nem ajánlod nekem?? -
Angelus1991ster #358441 Amelyik bejön. Legyen az Firefly, sokak kedvence Tigris vagy a KV-széria. -
#358440 Amerikai és az orosz heavy ág a legkönnyebb, sokak véleménye szerint, de azzal kezdesz amivel akarsz nincs kőbe vésve. Egyébként verzió váltások előtt, mindig van teszt szerver az új verzióhoz, amikor bármit ki lehet próbálni. 2-3 hét múlva szerintem indul is a teszt. -
vat69 #358439 Lenne is egy kérdésem barátaim...nagyon bejön a Francia nehéz tank az amx50 B. Ajánljátok így elsőre kifejleszteni vagy nekem mint kezdőnek nem való még ilyen komoly vas? Mivel jó kezdeni?? Nagyon jónak tűnik a német felhozatal is, bejövős! -
vat69 #358438 Sziasztok! :-)
Új vagyok itt még, barátom mutatta a játékot nemrég. Ő már rutinos profi! Unicum vagy ilyesmi. Nagyon tetszett ahogy játszik meg a játék is bejön! Imádom a II. Világháború téma körébe tartozó dolgokat és a tankokat is! :-) Tetszik hogy taktikázni is kell nem csak menni előre aztán majd lesz valami! :-) Remélem nem zavarok itt a fórumon majd az esetleges kérdéseimmel néha? Üdv minden kedves wot-os társamnak! -
Angelus1991ster #358437 Mit izzélsz?:D Garázshelyet lehet szerezni. Ennyit érdemlünk, ennyit is fizessünk. Kerülnek még kutyaszorítóba.
(én már lassan annak is örülök, hogy a 315+4+1 ingyen megszerezhető tankkal is játszhatunk)
Félévente 2-4 ezer ft-ot érdemelnek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.30. 13:09:15 -
#358436 Light 15-nél éreztem ezt csak magamban :D -
#358435 Szánalmas, tervezem hogy át megyek Xboxra játszani, vagy NA/RU szerverre...ez egyre fogyatékosabbá válik, már mint az EU meg amit művelnek vele...
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.07.30. 11:55:12 -
#358434 Lol, ezt még nem is láttam. Micsoda reakciót váltott ki belőle hogy kész lett a küldije. :D link -
ilovearty #358433 Már megint jön egy személyes tartalékos szar.... Mikor felejtik már el ezt az értelmetlen semmit ? Azt hittem a megemelt legénységi xp-nél rosszabb m,ár nem jöhet. tévedtem... ezek megoldották. Adjanak 100,000 kreditet , vagy árazzák le a tankokat. Bármit csak ne ezt a szart -
#358432 Ez az SP I C jó statpader tanknak is akár. :D 1400-as avg dmg-vel 3600wn8 átlag. :D -
yossarianHUN #358431 OFF
Megjelent az SSD-nél 1000-szer gyorsabb meghajtó
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.07.29. 21:11:50 -
Scheff #358430 PENTA Unranked Team Battle EU1: 30 gold a részvételért, további 70 a győzelemért! Itt és itt: http://www.twitch.tv/mrscheff -
#358429 Az mit ad már. Masszív németes valamelyest.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.07.29. 19:40:49 -
Plata #358428 Inkább játszom.
Vagyis játszanék.Eu2 szerón néha iszonyat lag van,30-50 pingről felugrik 400-700 közé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.07.29. 19:22:34 -
#358427 Ugy hogy ebben a csataban a jatek eldontotte hogy ok cumiznak. -
rudii #358426 Csúzli! :) A batmobil már türelmetlen a hátam mögött. Szóval nem akarom megvárakoztatni. Gyertek ti is! ;)
Live Stream
-
#358425 Sztem nem fogom kifejleszteni rá a fullos motort meg a láncot :D
-
Angelus1991ster #358424 Nem rosszak ezek a csatamódok egyáltalán. Kicsit felpezsdítik a játékot. Mindenki mindenki ellen se volt rossz, ott is lehetett győzni 11-13k sebzéssel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár én inkább a Történelmi PvE módot szeretném és várom. (3-4-5-7 fős csapat egy rakat (25-50-100-250 db) npc/MI/AI/bot játékos ellen) -
#358423 Igy hogyan B+
Az xvm alapján nem adtam magunknak sok esélyt
-
#358422 Leginkább ezek a módok tudod mire valók? Kapnak a kezdők/haladók legénységet, 100-as major skill és némi tanulható skill plusszal, némi játékkal az elsőt (mondjuk legénységxp hétvégén) simán lehet felesre-fullosra rakni. Akiknek már eleve áll, vagy állhatna az előforduló T10-es tank a garázsában, az már több kocsmányi legénységgel rendelkezik, nem ilyeneket kell "grindelni".
Pláne, hogy a korábbi módban, a sztílhuntnál kényszerített 1v1 volt (ha szakasz nélkül mentél), olykor összebeszélő, vagy tankokat kipécéző párosokkal (nem szakasztársak voltak), akik még akkor sem lőttek egymásra, amikor megtehették volna. Ha nem te voltál az első- ami ugye nem olyan nagyon gyakori, átlagos játékosnál sem - vesztettél. Ebben az esetben szar xp, szar pénz.
Most a domination esetében mintha egy lepkefinggal jobb lenne a helyzet pláne hogy nem deathmatch, hanem domination (hogy multis-fps hasonlattal éljek), így előfordulhat némi kooperáció. Előfordulhat. Mert az, hogy minden játékosnak odaadják, az csúnyán meglátszik a módban előforduló fazonoknál... így 5 meccsből (ennyit mentem eddig) 0 win.
Nagyon nem grindelésre való mód, értelmes legénység-xp vagy kicsivel jobb pénz nélkül. Anno a századcsata jobban tejelt, sőt talán még a rally-chaffee meg a focis mód is.
-
MrSnail #358421 Személyes véleményem, h minden tankot érdemes teljesen kifullozni. Én inkább grindelek tovább egy hetet vagy többet, mint, hogy egy félig meddig alap tankkal szenvedjek... persze ez attól is függ,h van e prém fiók és mennyit játszol.