418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TuskoMobile #358380 legelső mindig a szubjektív tapasztalatom xD
de szerencsére ez a "hack" inkább csak mód szóval nem törték fel a játék forráskódját és változtattak rajta
itt csak azt az alap wallhacket emeli ki amit a játék is használ szóval ha spotolnak valakit aki úgyis látszana
viszont warthunderban már szó szerint fejlesztett wallhack van szóval a program használója mindenkit lát nem kell neki segítség hogy spotolják
+ aimbot-ja is jobb van hozzá korrekció/korrigálás a lövedékhez ezt is megheckkelték nincs szórás ő pontosan lő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.28. 16:56:14 -
Lucifer001 #358379 Okés , akkor a tiéd csináljuk meg először ;) -
#358378 De voltam,csak elegem lett+megyek dolgozni
Majd este leszek
Viszont meglett a ht15,perfektre
Már csak a medest kéne
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.28. 16:40:21 -
Lucifer001 #358377 Nem is vagy online -
#358376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ilyen és ehhez hasonló csaták után gondoltam bosszankodjon más is
Tisztára mint Mézga Gézáéknál,mikor az öreg küldi a csomagot,csak itt nyitva az ablak
-
#358375 Plusz CW-n előszerettel használják (magyar klánok is) azt a csalást ami minimapon mutatja hogy hol döntögettek ki fákat vagy romboltka le épületet, így tudják jó előre hogy az ellenség merre jár. -
Rammsch31n #358374 Van, csak max nem olyan feltűnő vagy nem tudsz róla... asszem Warpack a neve...
-
TuskoMobile #358373 Warthunderrel meg sajna ez a baj(sír) le is szedtem mert nem vagyok kíváncsi a sok csalóra
Aimbot :
Tank Aimbot
Aircraft Aimbot
SlowAim (Off, On) (+ Configurable slow aim speed)
AimAngle (Off, On) (+ Configurable autoaim rotation angle)
AutoFire (Off, On)
FriendlyFire (Off, On)
Accuracy
Ballistic Crosshair in Realistic mode.
Tank outline in Realistic mode.
Radar :
3D Radar (Off, On) (+ Configurable for Players, Vehicles, Grenades, Flags, etc.)
2DRadar (Off, On) (+ Configurable radar scale)
Cross (Off, Cross, Dot, Box, Bounding Box)
Info Styles (Distance, Playername, Weaponname, Health, Armour)
Healthbars (Off, On)
Corrections :
Fps Correction (Off, On)
Ping Correction (Off, On)
Bulletspeed Correction (Off, On)
Bulletdrop Correction (Off, On)
Wot-ban legalább nincsen profi hack ez miatt játszom még vele
mert ahol ezeket használják azt észre veszem játékmenet közben és elég 1 ilyen gyökér aki használja már elcseszi a játékot
jó mondjuk fps lövöldében más ott zavaróbb
-
#358372 Ezek olyanok, mint a Fidesz: teljesen hülyének nézik az embereket bakker. Mondjuk persze, akit lehet azt nézzék, mert biztos lesz pár agyhalott, aki megveszi ezt a pakkot is. -
Rammsch31n #358371 Ó hogy oda ne rohanjak milyen nagy lelkűek: "This means that the tank and the garage slot that comes with it both are considered a free bonus!" Az ingyen tank és garázshely megnevezéstől: Hűha, most aztán padlót fogtam...... legalábbis a nevetéstől... :"D -
#358370 Megint elgurult a gyogyszer: link -
#358369 Ne várj vele! Ezek a JT kódok csak július 30-ig érvényesíthetők! -
#358368 Annak idején erről lemaradtam:) Hatalmas mod készül az FO:NV-hez Frontier (link) néven, és lesznek benne ilyenek (persze ez csak egy része):
-
R3nton #358367 OP is mint állat :D Csak ma délelőtt vagy 6-7 9es tankot 1shootoltam vele köztük JT, IS-8, E75-t kupolán keresztül lőttem el 1500 HPról, elég morci ez a cucc -
yossarianHUN #358366 Hát de... Hát de... A TD-k OP-k!!! -
#358365 WZ120 nál érdemes az utolsó motort kifejleszteni?
mennyit számít? -
R3nton #358364 Kész most mentem ezzel egy epic kört. 7200 sebzés, tank ász, kilőttem az összes lövedékem 4 kill. Ennél jobbat én nem tudok, ennyi... sose lesz meg a 8000 -
#358363 Azokat figyelembe véve, akik nem játszanak nagyon sokat, a bevételnövekedés:
- alap fiók, alap tankok
- alap fiók, prémtankok midtier
- alap fiók, prémtankok hightier
- prém fiók, alap tankok
- prém fiók, prém tankok midtier
- prém fiók, prém tankok hightier
Mivel prém fiókot nem fogok már ebbe a játékba tolni, hightier prémtankot meg venni nem fogok (talán ha tényleg ideadják fv-t lesz t8-om). Most igen jól jött a jt8.8 prémfiókom mellé, legszarabb meccsen is 20-25 nettó, egészen 90 nettóig.
Beültek a Stureres, skilles lányok, meg mellé egy fazon is... "TÖLTENI" :D :D -
realcsabi #358362 Ebayen én is vettem két kulcsot egy hónapja, 6100 volt darabja. Kaptam 12200 forintért egy jagdtigert, 14 nap prémiumot és összesen 12500 aranyat. Így lett meg az fcm 50t. Lehet veszek még nyár végén egy bónuszkódot ha lesz még, bár többet nem szivesen költök a játékra, legutóbb is bűntudatom volt annak ellenére hogy sokkal olcsóbban jutottam hozzá a dolgokhoz mint amúgy tudtam volna. -
Lichtmaschin #358361 jagdtiger 8.8-on elgondolkodtam az Ebay-esen, 6000 Ft még lehet meg is érne..... -
#358360 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És ebből a 10 valahány hülyéből szerintem 6 meg is veszi 2 héten belül a tankot....
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.07.28. 00:39:04 -
#358359 Köszi.
Már csak a HT-15.
Maussal próbáltam, persze El Halluf, Sand River, ilyenek jöttek, lehetőleg 2-3 artyval.... -
Angelus1991ster #358358 Alkalmatlanok- ez illik a wg-re. Direkt szarra csinálják a játékot. Méltatlanok a WoT-hoz.
Ott a mindenki által jogosan szidott MM. Egy felderítő mi a túrót keres egy városi pályán? Mi az értelme? Egy 650-800mm-s pályán mit keres? -
mordawn #358357 Egyszer végre összejön TD-vel a 8000 sebzés, erre nincs 5 killem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#358356 Gratula! Mi hiányzik még a T55-höz? -
#358355 Ja hogy War Thunderbe ott van a legénység? mik vannak...
Fos wg.. -
TuskoMobile #358354 ez csak kifogás nem tudják megcsinálni mert programozni nem tudnak
csak egy szerkesztő programot képesek használni amihez a wargaming.net megkéri a bigworld programozóit
akiknek a munkásságát viszont megnézve nem ez a terep fekszik szép tündéket meg mittudomén varázslásos tüzeket tudnak csinálni de ilyesmit szerintem kínkeservesen ha összejönne
Viszont a bigworld megtudná csinálni szülői szűrővel ahol a túl kemény effekteket letilthatják anyukáék -
#358353 Végre, megérte kivárni amíg egyszer nagy nehezen betett egy nem városi fos pályára:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#358352 IS-3al felfogom a HP-m 3x-osát de nincs meg a 2K dmg...imádom.. -
#358351 Malinovkán 2x is Bélával előszór 9k+felfogott 6k+sebzés+kilőttek,második10k+felfogott,3k+sebzés +kilőttek itt volt arty is -
R3nton #358350 Én a 14k-t is Maussal csináltam meg, úgy kb 18k lett belőle Malinovkán (nem volt arty) -
#358349 Luchs commando.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://wotreplays.com/site/2045383#erlenberg-mydgard-pz_kpfw_ii_luchs -
#358348 Artynak +5 tier -
Angelus1991ster #358347 Storm: there will NOT be +/-1 MM - not in PC and not in Xbox version of WoT - nem is kell, csak azt lássák, be , hogy a t7-es medeknek nem feltétlen jó az állandó t9-es horda.
Medeknek tier -/+ 1,5 kellene, artynak 2,5 , light-nak 2,5, nehéznek és td-nek tier -/+ 2. -
Angelus1991ster #358346 BT-7A-t kapunk, RU-soknak meg T-28E with F-30 (t4-es) tankot tippelem. -
Rammsch31n #358345 IS7, Prokhorovkán :"D -
#358344 Az eu szerveren meg megint le lesznek sz.rva? Gondolom. -
#358343 HT-15 12k felfogott sebzését mivel csináltátok?
Maussal próbálom, persze állandó nyílt map, így is majdnem összejött tegnap este Sand Riveren. -
Angelus1991ster #358342 •A legénységnek azért nincs vizuális modellje a WoT-ban, hogy megfeleljen a 12+-os korhatáros besorolásnak.-
ezek a korhatárosdik értek valaha valamit is? Postal 2-nél se néztem a korhatárt pedig azzal több mint tíz éve játszottam elősször.
Ha rajtam múlna a nyitott harcjárművek kilövésekor a tűz effekt mellé vér gejzír is társulna ( mint a Brutal Doom-nál :D). Rendszer terhelés elkerülése végett, nem lenne animált a legénység. Nem mimóza lelkűeknek van ez a játék. Azoknak az My little Pony online való.
•A játékosok "nagyon boldogok" lesznek a WoT 5. évfordulóján a RU szerveren.- legyenek, úgyis az életszínvonal sokhelyütt a béka segge alatt van és egypár millióan mr.vodkához fordulnak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.27. 18:39:37 -
Rammsch31n #358341 Lehetséges, én is jártam már úgy, hogy újra kellett csinálnom...