World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki csinálja úgy ezt a 8bites játékot, hogy egy 2-3 skilles legénységet képez át valamelyikhez, és azt húzza, majd a végén visszaképezi?
Ehhez kapcsolódóan, ha pl egy nehéz tankról átképezem a legénységet az arctic fox könnyű tankra, az alap % esés mellett, a skillek ugye megmaradnak?
voivod32
De tele van a f@szom ezzel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az ilyen killes küldire legjobb a táras szvsz. Én Battal csináltam meg az első csatára (3 TD bánta).

Tárgytalan, megtaláltam a wotinfo-n.

Na kiprobaltam az uj arty cheat modot. Ebben mi a cheat ? Ugyanugy melle lo zsinorban 4-szer is ha olyan kedve van. Raadasul ugy lo melle hogy elhuz mellette es mogotte csapodik valahol igy a robbanasi sugarban sincs benne. Komolyan mondom hogy jobb eredmenyt lehet elerni normal celzassal.
Ha nincs helyem a barakkban kapok vagy akkor veszik minden ilyen 8 bites srác?

patchaou
Mivel a por jó hőszigetelő az megmagyarázza az újraindulgatást 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

EGyszerű: azért mert mindkét team agyhalott, és a szerencse dönti el melyik győz.

Tegnap húgom gépe is levágta az áramot füstölés keretében (néhány napja már újraindulgatott neki random időközönként). Szétkaptam a házat, de (sok poron kívül... 😄) nem láttam semmi problémásat benne, úgyhogy szerintem abban is a táp füstölhetett el. Legalábbis szintén reménykedek... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Hála az mm-nek, az rng-nek azt a szaros MT 15.-st nem engedi normálisan megcsinálni.

Ti milyen meddel csináltátok?

angelus1991ster.blogspot.hu

patchaou
Reménykedjünk! Az enyém "szerencsére" vitte az alaplapot magával.... de ha nem így lenne még mindig 15 fps-el wotoznék 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
Nekem meg a bázis foglalás nem akar összejönni heavy-vel.
Tono34
5 hosszú nap után végre sikerült meddel felgyújtani valakit......

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

"Licenszel védett MM" - hát azt a szart jobb ha védik. Azt a gennyet aki jóváhagyta ezt a szar mm-t azt falhoz állítanám.

angelus1991ster.blogspot.hu

Ha már lúd legyen kövér is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Örihari!!!
"Hozom nekik a csatákat sebeztem már 10000 felett is de a Light tankkal is kilőttem már 4-et,és még így is szoros volt."

Feleslegesen, mert semmi bónuszt nem ad a győzelem, se a killek, se a csillió sebzés. Ha megvan a küldetéshez szükséges sebzésmennyiség, akkor a többi már csak időpocsékolás... 😊

Solten
Ja tok veletlenul agyonszopat... 😄 Felgyujtos kuldi elott csatankent (nem viccelek) begyujtottam egy tankot mikor aktiv lett varatott vagy 50 csatat a random.

Saor Alba

Solten
Csak fel orat birt az idegrendszerunk 😄

Saor Alba

Kipróbáltam ezt a 8 bit-es jármű és játékmódot.Nem rossz kifejezetten tetszik.De egy dologra rádöbbentett többet nem írom be a fogyatékosoknak hogy játszanak a SuperMario-val.Ezek még ezzel a 8 bit-es szarral se tudnak játszani.Hozom nekik a csatákat sebeztem már 10000 felett is de a Light tankkal is kilőttem már 4-et,és még így is szoros volt.
Ezek papucsállatkák vagy hasonlóak vagy még annál is fejletlenebbek,prokarióták.
Mi a fenéért nem keresnek ezek valami Free MMORPG-t ahol senkit nem zavarna az agyhiányuk és nem rontanák el mások szórakozását.
Fejlesztgetnék a kis élőlényüket kimennének kaszabolni az erdőbe a szörnyeket és farmolgatnának magukban senkit nem zavarva.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

popey8
Tessék. 5 medes csatában 3-ban nem volt arty -.-

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

fsb1000
A legjobb volt az a küldi, amikor LT-vel kellett láncolni.
Én még annyiszor nem penetráltam nagyobb tankot. Legalább 10 csatán keresztül nem tudtam láncolni, pedig nagyon ráhajtottam.
Hiába lőttem, mindig sebzés lett a vége.
.
A HT rammolást sem tudtam megcsinálni, szenvedtem vele. 1 HP-s BlackPrincét nem sebzett le a Tigrisem amikor az oldalába mentem.
Végül egy idióta artysta nekem szaladt. Becsszó nem is láttam, mert 2 meddel küzdöttem az meg hátulról belém jött amikor már csak 60-70 HP-m maradt.
Szerintem ezek már túl vannak a vicc határán.

Nekem mára elég is... 1 tier VIII heavy +5 tier VII heavy vs 4 tier VIII heavy +2 tier VII heavy.
Lehoztuk, de akkor is. Licenccel védett MM 😊

popey8
Vicc az egész, komolyan. Most is az ellennél 3 lila, nálunk 2 kék velem együtt. Nem olyan simán, de nyertek. Másik meg ez a belenyúlás... Meddel lőj ki egy patkányt küldi, erre a csatánkénti 3-4 arty hopsz eltűnik (úgy hogy a sorban legalább annyian vannak, mint a többi típus) és hirtelen 0 vagy 1 van csatánként.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mire ezt beírtam el is tudták veszteni a 22! %-os win rate meccset 😊

Én 1:8/2:11 környékén mostanában kilépek a pcsába. Ez mostanában minden 3. csata és kb 2 percet kell hozzá csak várni. T8-tól felfele többet de mindig megvan ott is az említett állás.

popey8
Miért van az, h mióta megkezdődött ez a küldetéses hülyeség, 10-ből 8x az agyhalott teambe rak? Ráadásul minden csatában van 3-4 arty. Sokszor csak a küldikre figyelek, de legtöbbször a retard team miatt naponta még a global WN8-amat sem tudom hozni...

Az 5 küldetést érdemes lezavarni a winter módban, ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor az egyik tankos 100e xp-t kap, 9 csata után 88%-n áll az első skill és talán 95% alap képzettség volt neki, amikor neki álltam és végig ez a tag kapta a duplát. Pont szerencsém volt, mert az mt-25-el majdnem végeztem, tehát mindenképpen át kellett volna képeznem a csapatot, úgyhogy megtettem most, de az artic fox-ra és majd automatikusan rákerülnek az lttb-re.

Meg az az 1,25 millió kredit sem jön rosszul gondolom senkinek.
Semmi gond, legyen rendben a géped!
Antimat
Elnézést kérek a tegnap esti platoontársaimtól, mert úgy volt, hogy elmennek 15 percre, de addig nekem elkezdett szarakodni a gépem, majd elhalálozott (nagy valószínűség szerint a tápegység, pedig nem egy szardarab volt, egy FSP SI Series FSP600-80BPN 600W-ról hajtottam a gépet).
Szóval ezért nem tudtam jönni, most asszony gépéről írok, az új tápom úton van, reménykedek, hogy az előző nem rántott magával mást.
Mégegyszer bocs Toweliee és mordawn!

cyka blyat

Első meccse ammo rack felrobban, 2. mecse arty one hit, 3. meccs lorr 40t-t tornyáról 5/4 lövés pattan 270 átütéssel....
Ezt most vegyem jelnek?
Már vagy él éve tart, és valszleg még sokáig fog is, de azért köszönöm😊
Ja, azzal nem, csak fárasztó és ronda (számomra). Ha 8 bites kockatankokkal akarnék lövöldözni egy 8 bites kockapályán, szereznék egy játékot, ami ebből áll.
kitartast hozza!
El sem tudom képzelni, hogyan lehetne felidegelni magad azon a módon. 😊 Nem számít, hogy mit csinál a csapatod, nyersz vagy veszítesz, az sem ha meghalsz. Egyedül annyi számít, hogy leadd az előírt sebzést, de az sem lehet vészes...

Hát én most mindkettőt bölcsen hanyagolom, per pillanat megint nikotinelvonós korszakomat élem, úgyhogy kissé rajtam van az ideg. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor bárminemű wotozás igen hamar a hardware-kiegészítők és a bútorzat rovására megy, úgyhogy marad a fórum, és a filmek.
Néhány csata után meguntam, a hangok idegesítőek, a kredit mondjuk tényleg jól jön, főleg ha szakaszban játszik az ember.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha lenne valami titkom, megosztanám. Pénzt nem költök a játékra, prémium csak itt-ott van küldikből, arany is csak mindenféle akciókból van, az IM-ekből is ömlik a kredit, aranylőszert nagyon ritkán használok, még E100-ban is, szóval egy idő után összegyűlik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

sokkal nyugisabb mint a normal random csata elhiheted 😊
jah es 25 meccs utan +250k
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.26. 22:25:56
Szórakozzon azzal a nyolc bites csacsisággal két órát, akinek két anyukája van😊
ket ora wintermode, es megvan fel millio.
Taníts, mester. Én sem farmolok, csak játszom, és folyamatosan rohadtul le vagyok égve.
Nem tudom, nem farmolok, csak játszok, sőt nem is játszok különösen sokat a prém tankjaimmal. Prémium is csak küldikből van.

Hihetetlen vagy nem, de még mindig van polák arty-val aki nem hogy az assistant modról, de még a SHIFT/szatelit nézet lehetőségről sem tud.
Most okoztam mérhetetlen sokkot egy hármas lengyel M37 szakasznak, igaz a háromnak együtt "csak" 3 k csatája volt még.

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.26. 22:06:15

Master91
3embert keresunk ebbe a winter izebe,1-2orat biztos nyomjuk. Irj ram wotban:

Mester91
Hogy a bánatomban lehet összeszedni 16 millát, ráadásul nem prém fiókkal? <#fejvakaras>

Végre! Mindent beadott az RNG! Góré medál, mert több mint tízszer annyi sebzést osztottam ki, mint amennyi a HP-m.<#hawaii>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És a végeredmény:

<#taps>
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.26. 21:25:03

Solten
tier 4? <#alien>

Saor Alba

Hello! 😊
vki TD szakasz?
nyomnám a 4 killes meg a 40%-os szakaszos küldetést, de nincs senki akivel lehetne egy jó csatát menni -.-"