418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #358541 Ugyan így jártam. Vettem 2 kódot es a második már invalid. Még nem válaszolt az eladó eBayen -
pZoli81 #358540 Hát nem tudom, hogy mi lehet az oka.
Lehet, hogy a múlt hétvégi 3 napos jagdtiger88 bérlés-kor hirtelen megugrott a bónusz kódok aktiválása (mert az emberek látták, hogy nem kell konkrétan megvenni, elég csak bérelni a tankot a 10000 goldért) és ez feltűnt a WG-nek, hogy mi a csuda van, hogy kb. két és fél hónap után néhány nap alatt ennyi kód aktiválódik. Azután matekoztak egyet és rájöttek, hogy ez így nem jó biznisz nekik.
Persze ez csak egy saját ötlet, amúgy fogalmam sincsen.
Kétszer nekem is sikerült használni, így szereztem 22.500 goldot + 2 hét prémiumot + garázshelyet (Nekem már másfél éve porosodik a garázsomban a jagdtiger88), de úgy döntöttem, hogy befektetek egy jó időre és megveszek még két kódot (4 kód lehetséges/account) és akkor évekig elleszek belőle. Hát pech-em volt.
Azért remélem, hogy csak valami tévedés van és hamarosan jó lesz vagy másik eladótól kell szerezni vagy valami. A remény hal meg utoljára. :D
Ha valakinek bármi féle infója van/lesz ezzel kapcsolatban, az szóljon. (pl.: ma reggel aktiváltam egyet, amit X helyről szereztem, stb.) -
#358539 Összes HD, szebb is. De nem viheted át. -
#358538 ..
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.08.01. 00:28:35 -
#358537 Kb. 344 tankból 85 HD. Ha ezt a csigatempót folytatják akkor 2 év lesz kb. az összes tankot HD-ba átteni. De nem lehet tudni. Lehet 6 hónap múlva ezt a projektet is elvetik mint a többit. -
#358535 5 perces szerkesztési lehetőség, ahaaa.... 12,13 30,32. Meg erre kényszerül... Ja, hogy össze kéne szedni az embernek a gondolatait, mielőtt bepötyögi :) -
#358534 Hosszú távra tervezik de attól még nem csiga tempóban kéne haladni. -
#358533 Inkább legyen tartalom is rendesen meg legyen patchenként 20-30 HD tank. Nem az hogy 10 HD tank+ új élsímítás meg valami új game mód amivel semmi értelme nincs játszani és ennyi volt a patch. -
Angelus1991ster #358532 Hosszú távra tervezik a WoT-ot. Az új harckocsik elve HD kinézetűek. Bár öt év múlva ultra HD modellek is jöhetnek.
Mostani HD modellek egy kicst egyszerűbb megrajzolásúak , mint a War Thunder GF tankjaié. A tartalmat előzze meg a kinézet, legyen az az elsőbbség?
Esti vérpistike mondatai:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-hali
-mibe tolod?
-szakaszba?
-segitség kellene nem tudnál abban segiteni nem tudok bejelenkezni a tem szpékbe mert nem tudom mit kel beirni a pasvördbe?
-min komonikálsz?
Az ilyen viccelni akar, trollkodni vagy szimplán ilyen?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 23:26:38 -
#358531 "HD modellek apránkénti adagolása logikus lépés"
Jó tényleg logikus lépés de nem 10-esével kéne betenni mert így 5 év lesz ez a folyamat. -
#358530 Am mitől is vérzik ennyire a game? Én csak annyit észlelek ebből hogy nincs többmagos támogatás, szar grafikai-fizikai engine, idióta fejlesztők meg hogy EU szervert az eventekből kihagyják. Tényleg mondd meg még mitől vérzik a játék mert komolyan nem tudom. :) -
#358529 Több sebből vérzik? Ezek az orosz seggarcok magasról leszarják az egészet. Egy normális patchet sem tudnak készíteni amiben van valami tartalom... -
Angelus1991ster #358528 Hozzászólás 5 perces szerkesztési lehetőség miatt erre kényszerül az ember.
Ezek a modellek átkonvertálhatók a PC-verzióra? XBOX win7/8/10 microsoft termékek , talán nem gond nekik.
Mert ha így van , jó tudni, hogy a HD modellek jó része készen van.
HD modellek apránkénti adagolása logikus lépés, hiszen valamivel fell kell tölteni az aktuális patch-et, ha csak 1-2 új sima és prémium tankot hoznak be a játékba.
Turán III Prototype bekerülését október közepére tippelem. Adott tankról kiszivárgó első információk megjelenése után 2,5-3 hónap alatt kerülbe az adott harckocsi.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.31. 23:02:38 -
#358527 A tankok keresetét mikor csökkentették? Prémium nélkül már alig lehet kijönni pluszban egy sima t8-as tankkal, pedig még prémium cucc sincs rajta ami vinné a pénzt. Pl. az is3-as sebeztem 2000 körül de kiszedtek és lett 444 keresetem pedig nyertünk-ja és nem lőttem goldot! Azért ennyire nem volt durva még t8-as géppel. Szerintem jócskán csökkentették a keresetet. -
#358526 1, Most magaddal beszélgettél?
2, Már bocsi a kérdésért, de az a fajta vagy, aki kib@sz egy játékot a gecibe, mert szarul néz ki fullHD-ben? :) Az már csöppet se zavarjon, hogy a játék anélkül is több sebből vérzik, olyankor nem szokása az embernek lepattogzott festékre, mert horpadásokra kiverni :) -
#358525 Több mint 350 HD tank Xbox-ra VS. 50 HD tank PC-re... -
#358524 Kész vicc az egész... Xbox One-ra minden HD, PC-re meg kb. 25 tank van ami HD... így kell ezt csinálni...(2 év alatt) azt hiszem a PC-s verziója ennek a game-nek hamarosan megy a kukába. -
#358523 Xbox one-on az összes tank HD? És még a grafika is szebb? Nem lehet valahogy a profilomat átvinni oda? :D -
ChristianID #358522 Én tegnap este használtam fel hármat (már így is restellem magam saját magam előtt, hogy elnyomtam rá 3x29$-t), de még szerencsére működött (elsőre Jagd 8.8, 2-3.-ra 2*11k gold+ a maradék...)... csodálkoztam is, hogy még nem zárták le ezt a kaput (mivel a kóddal szerzett prémiumoknál már nem szoktak goldot adni, ha már megvan asszem)... -
bekescsaba #358521 Én tudnám használni..... -
bekescsaba #358520 s mennyit kérsz érte? Vagy csak ajándék lenne? -
pZoli81 #358519 FIGYELEM!
"Jagdtiger88 + garázshely + 1250 gold + 7 nap prémium" kód. (vagy ha volt már a garázsodban jagdtiger88, akkor 11250 gold + garázshely + 7 nap prémium)
Ma délelőtt vettem meg a 2.-at és működött. Délután megvettem a 3.-4.-et is (ugyanattól az eladótól ebay-en), de nem működtek. Volt néhány levélváltásom az eladóval, nagyon segítőkész volt, próbált intézkedni, utánajárni, hogy mi történik, de ez volt az utolsó levélváltásunk:
"OK, i've learnt what happend. Wargaming (and co-working sponsor) changed codes into "New players only" (just about 2-3h ago) so they won't work on old players account no more. I'm not sure about reasons tho. It should be an issue for anyone who sells those codes too so I'm not sure if there's a point in buying more (You still can try someone else's codes). I'll refund you and can only sorry for a problem :("
A lényeg, hogy úgy tűnik, ma délutántól már csak új játékosoknak működik a kód, a régieknek nem. Nekem az eladó már visszaküldte a pénzt (kaptam levelet az ebay-től erről, szóval majd valamikor biztos megérkezik a számlámra).
Ha valaki még is be tudja aktiválni vagy bármi más infója van/lesz, az írjon, mert jó lenne ha mégis működne még valahogy. -
Angelus1991ster #358518 Nem mintha nem örülnék a plusz garázshelynek:D T-55A garázshelyes küldetésekkel csöppet megrekedtem.
LT-11 könnyű, LT-12 az elsődleges rengetegszer megvolt,
MT-11 könnyű volt, MT-12 randomgodtól függ,
HT-11 megcsinálható, HT-12=VK Béla vagy Maus,
TD-11 nehéz, TD-12 megvolt,
SPG-11 megvolt ( 1 lövéssel sebze meg 1 tankot + 1-et nyírj ki, SPG-12 (top sebzéses) nehéz -
Tessellia #358517 Majd talán az ezt követő 2 akció valamelyikén hozzánk vágnak valamit. -
Tessellia #358516 Ectar ezt írta: "I know that some of you may be expecting more, however please remember that gamescom is next week, and then the following event is the 5th Anniversary since the launch of World of Tanks. - August has a lot going on for the whole month so we can't put everything into this event without also having stuff available for the 2 other major events".
Nem angolosoknak röviden: Mivel következő héten gamescom lesz Kölnben, aztán pedig a wot 5éves évfordulója következik, ezért nem pakolhattak bele minden jóságot a mostani akcióba. (nem mintha ez tavaly vagy tavalyelőtt nem így lett volna, mégis szerintem is elég gyenge eresztés ez az akció) -
Angelus1991ster #358515 Akkor most tier 2-3-as prémium tank se lesz? Már ezen is spórolnak? -
rudii #358514 Csúzli Tankosok! :) A mögöttem lévő tanknak kéne egy tankparancsok! A küldetés nem veszélytelen, de... vagyis nagyon is veszélyes szerintem ne vállaljátok! :D
Live Sream
-
#358513 Szerintem meg augusztusban lesz uborkaszezon. Kurv@ okosak WG-ék egyébként. Augusztusban megy Európa 80%-a nyaralni és pont arra a hónapra rakják a jobb eventeket. GG észkombájnok -.- -
#358512 Elvileg majd augusztusban lesznek nagyobb eventek... -
Scheff #358511 Uborkaszezon van. Akik itt vannak, azok egyébként is tolják, akik meg nem, azok nem a special miatt fognak visszajönni. Mellesleg igen, 4 éve startolt el. :) -
#358510 Kint van a WG szülinapi special. Hány éve indult be a wot a bétát nem számítva? Nem is emlékszem (talán 4), de arra igen, h eddig ez a legeslegszarabb szülinapi special a játék történelmében. -
#358509 Hihetetlen milyen jó ez a tank. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#358508 Cromwell OP
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.07.31. 15:15:14 -
#358507 Amúgy az egész tegnapi napomra jellemző volt,az ilyen és hasonló jelenetek
Valamit szerintem csavartak rajtuk,mert alapvetően bal..sz vagyok velük,de tegnap elég sok mindent beadott
Figyelem a nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem tt látszik mennyire az rng kezében van a döntés,simán elgurul a lövés elöl,de ha pusztulnia kell akkor....
És egy jól sikerült kapáslövés
-
#358506 Tudod má' az atík is gód ammóznak -
#358505 Hogy?
Tegyük fel, hogy van 3-10k-s közti csatás srác, aminek 80%-a minimum arty.
Hogy tömi a pénzt a játékba? -
Gyuszopapa #358504 Az egész játékot az artystáknak találták ki.A fogyatékok tömik a legtöbb pénzt a játékba és ezt maguk a fejlesztők sem tagadják. -
Angelus1991ster #358503 Mines a legjobb arty map. Mindkét oldalról. -
Gyuszopapa #358502 Nem csak a narancsok a pirosak is jól találnak.Tipikus eset orosz 122-sel én fél óráig szűkülök ezek pedig rámfordulnak és bumm.Persze a leggyengébb helyen találnak el.Ezért adtam el az összes 175-ös átütésű 122 mm-es ágyúval rendelkező tank-ot.Felspottolódik valaki mire rászűkül vagy a spot esik le róla vagy visszamegy fedezékbe. -
#358501 " Amit bírtam benne, hogy nem fogta szemből az arty. GW arty képes volt 163-at sebzeni bele. Nem tudom ennek mi az oka, de rendszeresen előfordult ilyen nevetségesen kicsi sebzés"
Akkor az valami LowBob artysta lehetett
Pont tegnap futottam össze egy 50B-vel, hát nem örült nekem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezután elvonult arty védő pozícióba G9be és ott is pusztult el
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.07.31. 14:27:05