World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

visszavettem, megcsináltam, eladtam 😄
McFrost
Pedig a játék egyik legjobb vasa simán hozza, imádom Tildát, bár lomha, de fordulékony, elképesztő tűzgyorsaság, és lebecsülik! Egyik meccsen KV-1-et lőtte egy T1Heavynk jobbról, én balról álltam. T1 állandóan lepattant róla, ezért úgy gondolta velem nem foglalkozik, lövi a T1-et. Elfordította a tornyát és már meg is halt, rommá lőttem 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Igen, de azért mondom, hogy cromwell, mert ott általában több med van, de van bőven szívás ezekkel a küldikkel azt aláírom. Kinek ez kinek az van meg könnyebben a random miatt. Nyilván valamennyi tudás azért kell, de sok az rng, hogy most mikor nyílik egyáltalán lehetőség megcsinálni egyet-egyet.

Platoon az segíteni szokott, nekem tegnap segítettek a platoontársak a foglalósban.
azt hittem nincs 10-esed 😄
Master91
könnyű igen

mikor van elég médium, és nekem az a bajom, hogy baromira nem kapok ellenfélnek mediumokat
de platoonos mediumot meg próbáljuk majd, azzal tuti össze jön

gyújtósat most leköpöm rohadjon meg
is-7
azért kérdeztem, hogy melyik heavyvel csináltad?
nincs tier X-em.... de szerintem ezt már tudtad eddig is...
hvy elsőre meglett 😄
most ezzel szívok de kurva keményen....
pedig crommal könnyű azt. Lesznek itt még szépek, mednél nekem most olyanok vannak, hogy gyújtsak fel egy magasabb szintű heavyt, meg 1 olyan, hogy lőjek ki 2 heavyt, ami 1 szinttel nagyobb nálam.

De a kedvencem az objectnél lesz: gyújts ki 2 tankot, ami 1 szinttel nagyobb nálad. Ez akkora random szar, hogy ilyen a világon nincs. Jó, ha beadja sztem 10 000 csatából 😄
a tankot nem lehet megszerezni a szaros artys küldetések nélkül?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Nincs tier4 körül mediumom, legkisebb a cromwell tier6 asszem
WTe-100! A heavyt mivel csinálod? Tegnap nekem meg lett a 10000, de döntetlen lett lol, nagyon örültem neki.
baszki, nem gondoltam volna h T28-nál a TD-15 misszióval fogok szopni....
5000 dmg... eddig 50 csata ISU-val.... semmi esély nem volt az 5k-ra 😞
Hány gyógyítót kell lőni? vacakolok itt vele, 3 nem elég,arra nem ad plusz xp-t, 6 elég, de olyan pocsék csatáim vannak, hogy nem tudok most 3 fölé menni.
<#taps>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

A gyógyításért tényleg ad plusz xp-t, nekem 500-t így 3500-al nőtt a legénység xp-je. Ha lenne prémiumom, akkor egy csata 5250xp-t adna, az azért elég szép.

Szépen lesebzem, amit kell és belelövök egypár gyógyítót valakibe. Arra vonatkozóan viszont semmi infot nem találtam, hogy számít-e mennyit gyógyítottam.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 16:22:32
Sikerélmény az iq nulláknak.
Szerintem, ha nem lehetne foglalni, akkor kb csak a profi, és a jobb játékosok nyomnák legénység miatt.
Vajh minek rakta be a WG?

McFrost
Tier 4be kell menni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sztem áljatok össze platoonba 😊

Két kimenetel lehetséges:

1. Az MM-et felkészítették erre is, és csak TDk lesznek a túloldalon. Ezesetben hozzatok a platoonba 3.nak egy TDt, és akkor lesz egy csupa arty meccsetek, amit lefotózva híresek lesztek.
2. Az MM felrobban, mert nem tudja lekezelni a dilemmát hogy melyikőtökkel csesszen ki 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.27. 16:09:02

Master91
2 medet kell meg ölnöm médiummal, de letettem róla

zsinórba 2 nap alatt max 3 medium volt ellenfélnek, azok is szana szét voltak a pályán, esélyem nem volt killre
ma még nem tudom mi vár rám, de ma meg csinálom
Én is így voltam vele, épen készültem jó jó kis velős káromkodásra, hogy már itt is golodt spammel valami agyhalott, aztán kapcsoltam.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

okosszöszi26
bázz mekkora csaló ez a játék!!!

8458972568. csata, hogy meddel eggyel magasabb osztályú HT-t kéne kilőnöm, persze olyan csatákba rak, ahol 1-1 HT van oldalanként, meg nyilván minden lepattan az oldaláról is meg a seggéről is, de a legjobb, hogy egyszer végre egy T32 seggét lődözöm T34-1-el, még egy találat kéne, látom, a tornya visszafordul sebaj, ha rámlő az se gáz, full HP vagyok 2 találatot is kibírok

találjátok ki mi történt?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ammo rack hit, hát persze! köszönöm WG

|Származási hely: Degec|

Aktuális még?
A healt úgy számolja, mintha ellenségbe sebeznél?

Aza ha gyógyítok valakin 1750-et, az olyan, mintha annyit sebeztem volna?
Sunsetjoy
Legelőször én is meglepődtem... ki a fene lő már itt is arannyal? És hátulról, ahonnan nincs ellenség? (ugye a dmgpanel)
Aztán láttam, hogy -250 dmg, és eszembe jutott, hogy dolgozik a healer 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

joe662
Az IM végére még függő leszek<#banplz>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

fsb1000
Érdekes LT taktika... kipróbálom.
Egyébként egyre többen gyógyítanak. Volt hogy kiálltam takarás nélkül HT-val és hatulról 2-3 an is gyógyítottak.
Érdekes volt. Milyen lenne ha ezt bevezetnék randomba is? lenne gyógyító tank...

Hát a light-al tegnap a végére tanultam meg játaszani a 8 bitesben 😊 Akkor már lesebeztem ami kellett. Viszont olyan mintha a csapat tagok gyógyítására is járna xp 😊 Kaptam ilyen 4750-et, meg hasonlókat vegyesen. Általában úgy kezdtem már a végén, hogy jó messze hátul áltam mindenkitől a lighttal és míg a nagyvasak püfölték egymást addig 20 lőszerrel gyógyítottam a sajátjaimat aki épp sírt, vagy láttam, hogy haldoklik, majd mikor elfogyott a 20 gyúgyító, vagy már nem kellett gyógyítgatni épp, gyorsan elrohantam sebezni valami olyat amit többen püföltek, vagy kevés hp-ja volt már nagyon. Elég fontos volt a jó pillanat felismerése, mikor érdemes elmenni sebezni mert az elején rengetegszer lecsúsztam a sebzséről, vagy belerohantam az ellen csapat 4-8 tankjába és elpukkantam :/

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Én csak akkor vagyok ideges, amikor a sebzést sem tudom összeszedni. Mondjuk ha artic fox-al benézem és beleszaladok egyedül két ellenbe. Mondjuk tényleg ilyenkor döbben meg az ember, hogy milyen mértékű lehet az igénytelenség. Volt olyan winter mód csatám, hogy egyedül én értem el a sebzés szintet, más senki a csapatból. A mammoth-ok sem, pedig azzal tényleg nagyjából annyi a feladat, hogy kiáll és lő, de azért az ostobáknak nem kellett volna egyesével kimenni sok ellenség elé.

Na kellett ezt leírnom, gyors foglalás az ellenség részéről és senki nem érte el a sebzés értéket. Ez már a fájdalom küszöb, amekkora idióták játszanak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 14:45:42
Nem is igazi magyar ki nem tud fél óráin szóismétlés nélkül káromkodni <#buck>

fsb1000
8 bitesen nem számít a győzelem, csak az hogy egyéniben hozd a sebzés limitet (1700,2500,3300) és/vagy szakaszban a 15.000 dmg-t.
Csak erre fizet. Se win-re, se kill-re.
Amúgy van igazságod, mert ugyanazokat a dolgokat látom 8 biten is.
Volt olyan aki beállt hátul kempelni a zöld kockába. Állandó ütközések. nem néz csak tol, hiába vagyok beakadva vagy nem akarok kimenni az ellenség elé. Ő csak tol... tol.. tol...
.
Tegnap már 3x elértem a 25x-es határt, de ha jól számoltam (mert nem mutatja a legénységnél) akkor mind a 3x HT-ra ment az a rengeteg legénységi XP. Ha jól értelmeztem, arra a tankra megy amivel a 25. csatában elérem a sebzés limitet.

A magyar is pont ilyen
T9 T10

TD platoon valaki?

polak nyelvlecke...

Pales27
Artyval úgy csaptam ki egy lightot (küldetés), hogy egy heavyt céloztam és a töltény a célkör szélére esett, és kicsapta a felderítetlenT21et.

Úgy tudom a 13 90-ből fejleszthető két med lesz. Megpróbálom lórira képezni őket, aztán továbbképzem, ha aktuális lesz.
Sunsetjoy
Az új módokat az egységsugarúak sokáig nem bírják felfogni (lásd encounter, assault). Azonban mire ezt felfognák, kiveszik ezt a módot 😊

Azt láttátok, hogy a módhoz kötődő küldetés február 9-ig tart?
Valahol írták, hogy a 0.9.6-al lesz átrendezve az innen kapott legények helye és képzettsége, barakkosítása, stb. (ha nem cselekszel hamarabb). Tehát valamikor február 10-15 között következő patch szerintem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hogy vágnám szájba az összes taknyot, elkezdték a gg-zést a winter módban is sikeres foglalások után. De minek foglalnak egyáltalán????
Várjál az prém tank lesz, nem? Akkor meg csak kiválasztod a kompatibilis francia tankot és kész.
Nem lehet. Amint kész az utolsó küldi, a nőciket csak úgy tudod átvenni, ha kiválasztod a nemzetiséget/tanktípust/tankot/legénységi pozíciót, és csak ezután kerülnek a barakkba. Persze nem muszáj rögtön átvenni a jutalmat, úgy is maradhat, csak akkor nem tudsz továbblépni a T28Concept küldikre, és nem kapod meg a stugot sem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azt nem lehet sajnos, csak ha nem választod ki a jutalom felvétele gombot, de akkor meg a tankot sem kapod meg és nem mehetsz tovább.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 12:13:54
<#wow1> Én rátettem a T-34-85-re a troll ágyút, és szinte azonnal kész is volt a küldi (belelőttem az egyik Hellcatbe egy baszott nagyot, -90%hp, a maradék meg leégett).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Terveim szerint, ha sikerül megszerezni a luvnyákat, akkor az AMX30-ra teszem félre őket. Remélem be lehet spájzolni anélkül, hogy tankot válasszak nekik.
Sunsetjoy
Nekem meg pont az arcticcal nem jön össze semmi, mindegy ruszki annyi van mint a nyű.

Én ezt csinálom, bár nem 2-3 skilles, hanem kicsit gyengébb csapatom volt az mt-25-n, átképeztem az artic fox-ra és majd bekerül lttb-be, tehát még konverziót sem vesztek, annyi a hátrány, hogy az utolsó 5e xp-t ilyen 75%-os csapattal kell teljesítsem az MT-25-n. Maximum kapnak prémium eleséget, nem nagy ügy. A skillek megmaradnak.

Az oda-vissza konverzió is megéri, vesztesz durván 80e xp-t, de sokkal többet össze lehet hozni vele, csak nekem kell majd csapat az E5-be meg a T57-be is úgyhogy én ezt nem csináltam, de működik.

Francia legénység meg egyáltalán nem kell nekem, úgyhogy azzal megyek párat és annyi, amúgy is a legfosabb tank az a td a három közül.

Ha sikerül 2-3 küldetés tankot is szereznem, akkor már tényleg az a helyzet áll elő, hogy túl sok tankos csapatom lesz és egyelőre fogalmam sincs mit csináljak ennyi legénységgel, mert ott vannak a női csapatok, meg ebből a winter módból is kapok 3 csapatot. Ez a kellemesebb probléma, de most komolyan fingom sincs, hogy mit kezdjek velük.
PaganMaga
Két rohadt küldetésnek nem volt értelme. Egy artynak kurvára nem dolga szaladgáló light tankokra vadásznia és egy light tank sem jellemzően a csapat legjobbja xp szempontjából, főleg hogy a könnyű tankok dolgát a legnehezebb xp-vel honorálni. Mégis mindkettőt emberi időn belül megcsináltam.

Eddig két alkalommal felejtettem el megnyomni azt a kurva start gombot...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PaganMaga

JeffDunham
Üdv a klubban. Kb 180 csata kellett és szintén 5 nap. Az 5. nap első csatájában gyújtottam STB-vel. Az azt következő utáni meccsen kétszer gyújtottam meddel. Bekaphatják.

A barátos meghívós acc-on az első csatára beadta. Kicsit megkönnyeztem a boldogságtól és dühtől.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pales27
meg