World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül is meg lehet ezt úgy is közelíteni, hogy a sok retardált a játékban valahol lecsapódik és nyilván kiírja magából ami beszorult <#circling>#circling> Jó, tudom ez magas labda.
Amúgy nem tudom mi van velem, de tegnap totál rosszul számolta a winter módos xp-t. Ma mentem mégy egy 25e és az biza 50e xp-t ad hozzá a legénységi xp-hez, a gyorsított képzésben meg 100e-t <#taps>#taps> a kiválasztott tagnak. Így már azért egész kellemes, de így is csak az 5db 25e-s küldetést fogom teljesíteni, mert már nagyon unom. 3 megvan szerencsére, nem kell sokat mennem ezzel.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
na csata után rá írtam a kis gecire 😊
ekkora gyökerek hogy képesek játszani bazdmeg pffffff "
Egy beteg gyökér vagy, nincs ezen mit szépíteni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
wot nick: PsychoTrooper
.
Szerintem jól látod a szitut...
A PH-n rengeteg amőba fórumozott, a hivatalos topicot meggyilkolták a retardált ifjú lilák és egy moderátor. Maradt a wotinfo és az SG.
Az mondjuk fura, hogy a PH-s csókák lenézik ezt a fórumot.
Saor Alba
A Wot nem gyerek játék, bár sok gyerek is nyomja. A férfiakból kihozza azt ami amúgy is bennük van. Indulat, agresszió, és addiktív mámor az öléskor. A vita is lehet heves... és aztán elfelejtjük, mert egy csónakban evezünk. A probléma ott van ha szép lelkű europér "gyerekek" finomkodó buzis modort erőltetnek 30-50 éves férfiakra. Ok, ne bazdmegezzünk minden hsz-behn, de az már gáz ha nem írhatom le a véleményem egy játékról, vagy annak eleméről mert az FESZÜLTSÉGET KELT MÁSOKBAN!!!!
.
Amúgy lenézik az SG WoT fórumát. Nem fognak itt tolongani. Kilúgozták már azt a nagy SZAKMAI topikot. Egyenvélemény a lényeg, vita ne legyen.
Már az is mekkora lúzerség, hogy egy játék hobby fórumát "szakmainak" nevezik. És ezt a többség komolyan is gondolja.
Szakmai.... bmeg. pokemon miért nem szakmai?
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.28. 00:49:19
.
Pedig semmi rendkívüli nem történt, csupán fórumlakók vitáztak az artyk játékbéli helyzetén.
Pár hete (hónapja) engem is kitiltottak, pedig semmilyen szabályt nem sértettem meg - 10 év alatt megtanultam eléggé mit lehet - csupán a véleményem mondtam el, ahogy most az arty nem kedvelők tették.
Még a témákat sem én kezdeményeztem, csupán elmondtam mit gondolok a kékülésről, az artyzásról, és a magukat über királynak tartó mindent megmondó gyerekekről.
.
Egyébként megfelelő forrásból tudom, hogy a bezárás fő oka nem a szabálysértések tömkelege volt (mert az nem sok volt...), hanem az 1 hsz-re eső feljelentések száma haladta meg a modik türelmét.
Értsd: tele van az a PH topik gerinctelen feljelentőkkel, nyalizó genyládákkal, szaréletű fosadék jellemekkel, akik úgy hiszik a Wot-ban elért vélt vagy valós eredményeik naggyá teszik öket. (pirosak, narancsok akik prónak képzelik magukat, és szaladnak a modi-haverhoz ha valaki ellentmond nekik)
Rühellem a feljelentőket. Még éltem abban a világban amikor ez vérre ment. Nem hiába tették zárttá a feljelentő topikot, a feljelentő nyalizók szaporodnak mint a tetvek.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.28. 00:31:19
Győzelem!
Csata: Karelia
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 746 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 90 619 (prém nélkül, 5000 dmg)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
Ez az új mód is nevetséges hogy visszatöltöd arannyal az életerőt 😄
Mottojuk "aranyeső hulljon rátok"
Ilyen sok arany melett a páncélnak a tankok 70%án tök felesleges egyáltalán hogy van 😄
Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.01.27. 22:36:16
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Megjött a táp, ki is cseréltem, persze nem indul. Mondom pfff.. Kezdem lehúzogatni a meghajtókat, hogy esetleg valamelyik okozza, aztán mikor a vga-hoz érek, és lehúzom a PCI-e csatlakozóját, szépen beindul a gép, de jelzi, hogy vga-hiba... a vicces az, hogy mielőtt megrendeltem a tápot, azelőtt egy régi, ezer éves Codegennel leteszteltem, hogy azzal megy-e a rendszer. Persze azon alapból nincs PCI-e tápcsati, így mikor elindult vele a gép, a vga-hibára utaló egy hosszú-három rövid csippantást betudtam annak.
Nem kellett volna..
cyka blyat
Ahhoz most ideges vagyok, hogy a Lakeville pályán elfoglalt pozíciójukat is jelöljem. Legyen elég annyi, hogy a T29-es polákot az ellen Mt-25-ös polákja qrta seggbe 13 perc kempelés után a szorosban.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.27. 21:13:23
Meg nagyon tudják hol kell löni a fochokat alig pattan valami .
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Melyik éri meg jobban?
angelus1991ster.blogspot.hu
a winter mód az fun
én meg már 100 csatát nyomtam le ISU-val, hogy meglegyen az 5000 dmg, erre ez a kis agyhalott elcseszi nekem, és még ne legyek ideges
erre egy magyar gyerek sorba csapja ki az enemyt... hiába írtam neki, végig pofáztam neki a csatát és csak nem hagyta hogy sebezzek még...
na csata után rá írtam a kis gecire 😊
ekkora gyökerek hogy képesek játszani bazdmeg pffffff
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A 25e-s akció 25e legénységi xp-t és egy legénynek 50e, akinél aktív a gyorsított képzés. Valamiért elszámoltam korábban és többnek hittem. Azért rossz hír nekem, mert akkor ez azt jelenti, hogy legalább 100 csata kell ahol teljesítem a szintet a két teljes skill sorhoz. Elég sok, akkor valószínűleg ráállok valamelyik tankra és azt nyomom inkább, a többit meg teljesen hanyagolom.
Egy olyan csatám volt, ahol a fox-al kaptam 3500 legénységi xp-t a gyógyítás miatt, azt is pontosan megkapta a legény, pont néztem előtte, hogy hol áll. Prémiummal az 5,25e lett volna.
Egy dolgot írtam rosszul a 25-es jutalom, amit 5x lehet felvenni, nem 100e legénységi xp-t ad a kiválasztott legkevesebb xp-vel rendelkező legénynek, hanem csak 75e-t. Fogalmam nincs, hogyan számolja ezt ki, de így működik. A többi meg 50e-t kap. Valamiért csak a 25-t duplázza (persze csak ha aktív a gyorsított képzés).
fsb: azt csinálom, hogy meglövöm a szükséges sebzést és ha van még idő és lehetőség, akkor gyógyítok, de most nem nagyon merültem el ebben jobban. Jó lenne tudni, hogy mi a minimum, mert nem szívesen puffogtatok el 400 kredites lőszereket. Ha tudnám a minimumot, mindig annyit gyógyítanék csak.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 19:06:36
Befejeződött a comet grind, de nem lettünk nagy barátok, szóval megy a levesbe, de a centire nemtudom hogy vágyjak e.
Próbáltam gyógyítani és nekem prémmel 1500+375 XP lett (amit kiír)
Az a baj vele, hogy a kreditet viszont nem növel, az 10e kredit, mindegy, hogy van-e prémium és csak azért prémiumot venni, nekem meredek lenne. Akkor inkább ráhajtok az IM-re, mert ott kapásból 2 skilles nőt kapok.
Az 5x 25e-s küldetést megcsinálom (ami valójában 50e legénységi xp-t ad, sőt egy legénynek 100e-t ha be van kapcsolva a gyorsított mód), de utána csak stresszoldásként játszom ezzel. Ha kiszámolom, a második teljes skill sorhoz kell 600e xp, ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor 450e. Tehát durván 150 ilyen csatát kéne befejeznem a megfelelő sebzéssel, az olyan 180-200, mert többször is van, hogy egyszerűen nem sikerül. Ha egy tankra teszem az 5db 50e legénységi xp-t, akkor is kéne durván 60-70 csata, hogy a két skill sor teljes legyen. Ez még belefér nekem, de a 180-200 csata már nagyon sok ezzel.
sok hülye sír hogy hogyan lehet kilőni 2 medet meg 1 hvyt ami nagyobb mint te 😄
beülsz Matildába azt csá.... kurva egy OP tank