418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Én sima lőszert használok,így fejből kb halvány gőzöm sincs mi a neve,de nem aranyat az biztos.
    Ha mákod van 4-5k sebzés összejön sima lőszerrel is,T49 nekem szórakozásra kell,vegyen bele goldot az aki hülye sima lőszerhez.
    Az ágyúja meg nem szar,megszokod megszereted és tudsz 500 méterről is operálni vele.Nincs annál jobb móka mikor 500+ méterről szikla mögül kiszedsz egy t8-10 td-t.
    Jaa de van jobb móka,amikor oneshotolod a wt td-t vagy rhm-et úgy hogy észre sem vesz és utána anyáz,na az tényleg állati fun.Imádom mikor az ellenség anyáz t49-el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.02. 18:04:48
  • madmanic
    T49 hez milyen lőszert használtok?

Még mindig a 7K spot+damage küldetéssel szívok, próbáljak passzívan spotolni mint a bulldoggal, vagy érdemesebb támadni?

Ha jól adja 2-3k damaget lehet lőni, bár ez a gun egy kalap szar..
  • rudii
    Csúzli! :D Ma nem én fogok bénázni. Hanem az ország legjobb ESL csapatai mérkőznek meg egymással! Az összdíjazás nem kisebb mint 64.000 gold! Gyertek nézzetek be kinek a legjobb ma a taktikája. ;)
    ESL Live Stream
  • Plata
    Én nem szoktam használni.
  • Rammsch31n
    A TOG buszokat élvezet cafatokká szedni akármivel is megyek.... arra jó, tényleg... ;)
  • Antimat
    Kellett hozzá vagy 120-130 meccs meg egy E100 tankász, de csak meglett:
  • Plata
    TOG2-t megkaphattuk végleg is a télen,vagy mikor,én meg is kaptam,azóta a garázsban van.
  • Plata
    De szerintem nagyon jó,sok tökfej bele ül a kölcsön tankba és csak bénázik vele.
  • Plata
    Egyedül maradtam a csata végén ISU-val,IS8 M103 Jagdtiger meg M41 jött rám,kilőttem őket egymás után,baromi mákos lövésekkel.Jagdtigert egy lövéssel oldalról és csak az m41 maradt,Jagdtiger meg elkezdett hisztizni hogy reportoljanak engem.
    M41-et is ammo rackeltem.
    Előtte másik Jagdtigert két lövéssel szemből kilőttem szintén.Marha jól adta most ISU a lövéseket.
  • Sherman0070
    A tomato bármit is csinál tomato marad
  • Rammsch31n
    De kell a francnak ezek a kölcsön tankok 3 vagy 7 napra... azt is csak azért csinálják, hogy próbáld ki milyen fasza azt perkáld ki, hogy tovább használhasd, pont ezért le se szartam... amit akarok kipróbálom tesztszerveren... de inkább nem veszek semmit ezektől a kutyaütőktől... nem érdemlik meg, pedig 1 CDC-n elgondolkoztam...de kapják be SerBék... az is nemhogy az összesumákolt pénzéből kilövetné magát a holdra...
  • TOMSILENT
    T54E1 az még mindig.
  • Angelus1991ster
    Szokásos inkább ne adtak volna semmit dolgok lesznek.
    Eközben Type 64-t szerezhetnek állítólag az NA-sok.
    Wg egyre és egyre undorítóbban viselkedik. EU szerveren átlagosan 100-250 ezer játákost szembe köpi azzal, hogy nem egyenlő küldetéseket ír ki. vagy írja ki mindenek ugyanazt, vagy ne. Vagy örüljünk, hogy az EU-soknak még nem havidíjas a WoT?

NA-sok július hónapban FV201 A45-öt, SU-100Y-t és Exelsior-t szerezhettek . Azelőtti hónapok egyikben meg szokásos T-34 marathon volt.

Oké mi kaptunk Chi-Nu Kai-t és Tetrarch-ot, még egy hétre Tog II-t. Múlt hete meg vagy jagdtiger 8,8-adt vagy CDC-t.
  • green64
    Ha meg nem rohan, akkor azért jelentik, mert hülye camper, ez már csak egy ilyen játék…
  • Rammsch31n
    1-2 tank olyat ugrik benne, hogy ingame egyből eldurranna... a repülős szarjukat meg le is lőhetnék a francba mert csak fölösleges pénzfecsérlés, ott a WarThunder-t nem tudják lekörözni... ha a WoT-ba annyi mindent egyik napról a másikra meg tudnak változtatni lépjék meg ezt is... szarházi orosz banda. :D ...a cgi videó meg végülis laikus szemmel nem rossz, csak a játékhoz a járművökön kívül 0 köze van xDD...
    kíváncsi leszek milyenm akciókat meg küldetéseket adnak a gamescom alatt, vagy szophatuink ott is mint a 7végi speckó küldikkel... és megint mindenki kap valami jót csak mi nem. :"D Nem baj, ma alig sikerült győznöm, inkább megyek is meccset nézni ehelyett a szar helyett...
  • Angelus1991ster
    Csak a trash-hez értenek. Oroszok, csak hűek a természetükhöz.
    Az előzetesben látott "játékstílust" mutatják be. Így kell játszanod. Ezt pedig a sok vérvörös senkiházi meg is fogadja. Nem egyszer látni , olyat , hogy előrerohan top tier egyikeként, és kamikazét csinál. ersze utánna mindenki, hülye és reportol ész nélkül.
  • Master91
    tankos részekbe de rühellem azt ami pl. az elején is van a wg videókba

lohol 5-6 tank aminek közük sincs egymáshoz (BT-7 + Tiger why ??), szinte mennek 50-el gond nélkül
    az utána lévő T69-es jelenet tök jó, látszólag tankos mozgás, semmi túlbonyolított dolog
    az ELC-s landolásról meg az utána lévő kis Combat car (?) ugratásról ne is beszéljünk
  • Angelus1991ster
    Ez csak cgi trailer. Gameplay az túl ciki lenne. Többi kiadó és fejlesztő csak kiröhögné.
    Ilyen egyszer megnézett baromságokba öntik a pénzt. Creative Assembly (Total War-sorozat) legalább a trailereik jó részét a játék motorjával csinálják.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.02. 13:36:32
  • Sherman0070
    Háh de szép fake ingame trailert csináltak.
  • Angelus1991ster
    Sőt még egy nap ban-t is kaphatsz, ha szerencsés vagy:D

Csak akkor vallják be, hogy azt egész szargamingot a mester kontroll program vezérli. Mert ennyi lélektelenségre ez a magyarázat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.02. 13:20:12
  • Rammsch31n
    pff... ázsiai szerveren meg lehet küldivel szerezni a su-85i-t is... EU szerveren lóf-szt nem lehet szerezni :"D annyit sem :D
  • Angelus1991ster
    De egy + garázshelyet. Tegnap hajnali fél háromig hiába csesződtem ezzel.
    Hála a lőni képtelen fogyatékos lengyel-klingon hordáknak. Pénzem az bezzeg jó. Vezessék be azt, hogy prémium fiók vásárlásával a bant el lehetne törölni.
    Nem, kapsz egy semmitmondó automatikis lélektelen emailt. Mely tökéletes bizonyítja, hogy a wg is egy személytelen-lélektelen csőcselék.
  • Nazarov77
    Ma nagyon adja No.6-al :P

• szabii98
    Hihetetlen ami ma megy :D vérvörös bdr menet közben telibe húz. a játékról fogalma sincs de beadja az rng... sokat nem vesztetek
  • Angelus1991ster
    Neked is. Pont amikor mindennap otrohadós küldetéssel csesznek ki velünk, ahelyett , hogy olyat írnának ki, amit egybe le lehet zavarni.
    Arra, hogy indokolják. Képtelenek, mint oly sok másra.

Unsportsman conduct szarság miatt van ez, inkább egy hét chatban-t osztogassanak. Játék ban akkor járjon ha teamkillt csinálok.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.02. 12:37:25
  • bekescsaba
    Játszanék, egy nap ban.

De hogy miért, s az mikor történt passz.

Ez szánalmas. Legalább az esetet megmutatnák, hogy magamba szállhassak...de nem....
  • Sherman0070
    Sztem a grafikája is szebb. Ha lenne az az opció hogy Xbox-os játék PC-n is megy akkor mennék is át oda azt hagynám a PC-t pár évre amíg megérkezik a Havok, több magos támogatás meg vmi új grafikai engine.
  • Angelus1991ster
    De jó, hogy esztelen reportolással pont az ilyen küldetések idejére is kitudnak bannolni egy napra. Ban jár ha kilövöm az ellenfelet és az nem viseli el?
  • Nazarov77
    hát elég változó, van hogy sokszor de van hogy nem. Általában estefelé sokkal gyakrabban rak T8ba, úgy tapasztaltam.
  • Angelus1991ster
    Tapasztalatod szerint sokszor rakja tier 8-asok közé?
  • yossarianHUN
    Fifti-fifti golddal nem is csoda :P
  • Nazarov77
    Tier 6ban nagyon hatásos.
    Csak egy lövést kaptam be, az is a grille volt, gyanítom HEATel lőtt meg a drága.

átlag 1000+ sebzést hozom vele akármelyik tierben.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.02. 10:24:52
  • TOMSILENT
    Ezt pofázom már mióta, de mindig megköveznek...
  • Solten
    amugy ONE-on a tankok joval kidolgozattabbnak tunnek es valahogy a mozgasuk is "elethubb" csak a kornyezet kidolgozasa gagyibb nemileg, jatekelmeny szempontjabol keves jelentosege van. Nyilvan szerencsere nem a Bigword endzsint hasznalja.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.08.02. 09:19:55
  • Sherman0070
  • Sherman0070
    Nézz gameplayt XBox One-ról. Ahhoz képest fos a PC.
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.01. 22:39:31
  • Gyuszopapa
    A PC verzió magasan veri a konzolosokat.
  • Solten
  • Solten
  • TiborTamas
    Szerintem gamescom-ra vagy születésnapra le lesz akciózva majd az összes, azért nem írnak most ki.