418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Csak a Löwe-t vettem igazi pénzből, a többi vagy gift, event, vagy ESL gold volt.
  • Gyuszopapa
    Ezek nem normálisak.Napi 50 ezer xp ilyen agyhalott csapattársak mellett.Tegnap is egymás után volt hogy 6-7 csata ilyen 32-től 44%-ig nyerési esélyes volt.Persze jött is a papírforma.Meg mi ez hogy egy ajándékért dolgozzak nem beszélve ilyen feltételek mellett.Ezek azt hiszik hogy mindenki csak otthon ül és unatkozik.
  • Rammsch31n
    Haha, 6.-áig bannt kaptam... hát baszódj meg WG, utána sem jövök vissza... :D (A Dicker Max nem érdekel, mert lehet jó TD, de az E-25 nálam visz mindent ;) ). :D
  • Angelus1991ster
    Ha van olyan td-d , aminek van 100%-os legénysége. Azokat a Dicker Max-ba rakod és ott ugyanugy 100%-os lesz, még a tankra való átképzést se kell megcsinálnod. Legénység nélkül is odaadhatnák.
  • rahotep
    Köszönöm,már megnéztem az effi lapon:
    Nem keveset költöttél rá! Van akinek van miből...ez megnyugtató,mert a magamfajta free játékos csak így játszhat!
  • robogo81 #358656
    Nem bírom megérteni,hogy miért csak 50%-os legényekkel adja a tankot,egy 100-as szettel simán adhatnák,200K xp-vel a 2. skillt lehet(ne) húzni.
  • Angelus1991ster
    T-25 tier5-ös német prémium tankot sokszor teszi t6-7-esek közé?
  • TOMSILENT
    Jelen pillanatban ennyi van a garázsban. Remélem kielégítő választ kaptál

• TOMSILENT
    45 tankom van, azokat ha leduplázom, simán megvan.
    Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.08.03. 11:58:58
  • lacibacsi
    Mégsem hatott a kávé. Persze, hogy az átlag XP-mel osztottam. Figyelembe véve a WR-t is és azt a tényt, hogy nem mindig sikerül bent lenni az első tízben, nekem legalább 300-350 csatára lesz (lenne) szükségem az átlagok alapján. Mondjuk ha úgy menne a játék, mint tegnap, amikor 80% volt a WR-em 26 csatára és a 26-ból 15-ször kék, vagy jobb volt a WN8-am, akkor előbb is meglenne. Sajnos kezdő vagyok, noob, ha úgy tetszik, csak 3 db nyolcas tankom van, azokkal meg nem lehet megváltani a világot.
    Persze ha minden jobb hozamú tankomat sikerülne minden nap elsőre egy jó (és győztes) csatában leszorzózni, akkor akár 100-120 csata is elég a célhoz, de hát ez nyilván nem így fog történni.
    Amúgy majd 10-én megmondom, hogy hány csata kell(ett) hozzá.
  • rahotep
    Nekem mindent összevetve(átlag XP,duplázók,prémtankok,) kb 25-33 óra játék lenne 4 nap alatt (átlag 7 perces csatákkal)...persze azért ilyen tág az intervallum mert a csoda MM-el és a nyári szünettel nem tudok számolni.
  • rahotep
    Mi lett volna ha az átlag XP-vel számolsz? Csak kérdezem...
  • rahotep
    Nem olcsó garázs ahogy elnézem...és biztos nem látok mindent!
  • lacibacsi
    Kávé után vagyok, friss ám az agyam, mint a most szedett saláta...

A kétszázezret elosztottam a körülbelüli átlagsebzésemmel (hogy megtudjam hány csata kell kb. a teljesítéshez)...

1. Nem lesz DM-om.
    2. Megyek és iszok még egy kávét.
  • rahotep
    Nekem igen... :-( Ismerve WG-s "barátainkat" alap XP-t fog számolni ;-)
  • patchaou
    Jutalom plusz xp-t és klános xp-t aktiválva valamint minden tankot szorszózva nem vészes :)
  • Rammsch31n
    xDDD
  • rahotep
    ...ja akinek van ideje 4 napig a gép előtt ülni...200k Xp?!?! necces!
  • Angelus1991ster
    Na végre :D csak ne bannoljanak azért ha kilövök egy lengyelt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.03. 10:08:05
  • TOMSILENT
    Na, csak lesz itt jó küldetés...
  • rahotep
    Az IS-3 T10-ben nem sokat ér...támogatni BL-9-vel?? Az sajna közelharcra való vagy max. 2. sorba. T10-be nagy távolságról még a goldos 265mm pen is kevés lehet.400 méterről simán átüt egy T10 TD,de az se segít rajtad,ha nem AP-vel lő...
  • rahotep
    Általad említett mindkét tankkal volt szerencsém játszani ,de sajnos még nem volt 3k csatám sem akkor még. Eszembe nem jutott a trollgun egyikre sem,és egész jó érzéssel gondolok vissza rájuk.Arra sajnos már nem emlékszem,hogy milyen lövege volt a Pz 4-nek de az tuti,hogy Panther tornya volt. Az erősen nerfelt löveg miatt váltam meg tőle és azóta igazi noobmagnet let a 105-össel.
    Íme a statom velük trollgun nélkül:

Szerintem egy kezdőtől nem rossz!
  • técs
    Tudod mi a vicc? Hogy az NA szerveren ezért a teljesítményért kb 30k creditet kapnál prém nélkül.
  • Gyuszopapa
    Hát igen részletesen leírtad a játék lényegét és sajnos ez így is van.Egy 14-es bukó sorozat után adtam el az IS-3-at amiből 2 volt 8-as tier a többi 9-10.Igen támogassak vele de kiket az agyhalottakat.Ezek arra sem képesek hogy a kedvező lehetőségeket kihasználják.
    Tegnap is Prokhorovka pálya,3 spotterünk volt jó játékosok.Már betöltéskor tudtam hogy hova menjek RHM-el.Északról indultunk 2-en beálltak E-1-2-be passzívan spottolni 3-dik aktív spottot hajtott végre.Szépen is tudtam lönni a kapott célpontkat csak símán lerohantak mert rajtam kívül senki nem jött oda sebezni.Miért mert balfaszok voltak és szinte mindenki elment a hegy oldalra.Nem ismerik a kedvező lehetőségeket buták.
    Ha még 2-en odajönnek lazán nyertünk volna.Ennyi.
  • Attila965
    ")Természetesen itt nem beszélnék a trollgunos pz IV-ről(T5) vagy a kv-2-ről szintén trollal.Hozzáteszem valószínűleg mindkettő élvezetes játékot nyújthat retardált 6éveseknek(nem fogom soha kipróbálni)" Na, ha ezentúl látok majd egy pzIV-et L/48-al rohangászni akkor majd rád fogok gondolni. Elég sokat veszítesz, hogy nem próbálod ki őket, pl a pzIV vagy a sherman szerintem csakis a 105mm-essel hatékony.
  • Rammsch31n
    Ja csak a rohadt matchmaking nem adja be a t7 td-ket... 1-et sem, nemhogy 2-őt. :D
  • rahotep
    Ez Neked új???? Szerinted miért játszok 99%-ban T5-tankokkal? Az,hogy unicum teljesítménnyel a T10 csata mínuszos,csak a jéghegy csúcsa! Segítek:1.-Mert T5 felett már szinte mindenki (tisztelet a kivételnek) goldot lő(sokan még T5-ben is ;-) ). 2.-Mert T6,T7 tankokkal szinte minden alkalommal T8-ba szerepelsz mint céltábla,ha nem valamelyik használható T6-ot,T7-et választod(nem sok van.)3. Talán T5-ben van lehetőséged egyedül lehozni egy meccset,de ha nem sikerül akkor sem jelentős a kreditveszteséged és nem kell azért fizetned,hogy egy "ingyenes" játékkal játszhass. 4. Manapság már elég ha fizetsz és szinte azonnal lehet T10 tankod és az sem baj ha teljesen hülye vagy a játékhoz,mert vannak olyan tankok amivel ellehetsz T10-ben is.Természetesen elrontod a csapatod játékát,de ha egy ilyen játékossal kerülsz szembe ellenfélként a te körödet is el tudja rontani minden tudás és tapasztalat nélkül(E-100 gold,FV 215b 183 gold,JgPzE100 HE v. gold...stb)Természetesen itt nem beszélnék a trollgunos pz IV-ről(T5) vagy a kv-2-ről szintén trollal.Hozzáteszem valószínűleg mindkettő élvezetes játékot nyújthat retardált 6éveseknek(nem fogom soha kipróbálni).5. Ha előzőekben felsoroltak közül egyikkel sem hoz össze a balsors akkor jönnek az alapból APCR -rel felszerelt medek amik vagy átüthetetlen toronnyal vagy tárral rendelkeznek és 4 percen belül a garázsba küldenek.Mondhatnánk,hogy van ellenszer haevy tankba T57 haevy vagy AMX 50 B,de sajna a medekkel ellentétben amíg töltessz addig megesznek(mert páncél a gold ellen nincs),de egy BC ha kiürül nem áll letolt gatyával és kapja a 3-400-as lövéseket hanem van sebessége,hogy elhúzzon. Röviden ennyi lenne az agymenésem ezzel a játékkal kapcsolatban. Én azt a következtetést vontam le ezekből a dolgokból,hogy T5-ig free a játék, felette már fizetős.
  • madmanic
    Értem én h papíron jobb a camoja a t49 nek mint a bulldognak, de ugyanazokban a pozíciókban simán észrevesznek...

Az ágyú meg fos--
  • Sherman0070
    3 arty-t lehetetlen kilőni. Vagy nincs annyi vagy mindet belopják 100hp-ról.
  • Sherman0070
    4-5 misszió (kivéve TD-ből)
  • Pales27
    a medes nem annyira nehéz sima elsődlegessel, t6-ban pl
  • Antimat
    Mi hiányzik még hozzá?
  • Rammsch31n
    Nekem még mindig hiányzik vagy egy arty-s vagy egy med-es... kitüntetéssel, vagy csak elsődlegesen mindkettő... :(((((
  • Gyuszopapa
    Életerőnél több sebzés,no gold,spotsebzés,4 kill,győzelem és minuszos bevételű a csata.Ez vicc.
  • Angelus1991ster
    Az ottani adóhatóságot rájuk kéne ereszteni. Amilyen senkiháziak, Minszkből az offshore paradicsom Ciprusba menekítik a pénzt.
  • Userx2
    Lejárt prémiumom, hosszú idő után. Soha többet. Pénzéhes banda.
  • Angelus1991ster
    Mert egy szennyes pszichopata volt aki megírta. Szaros kódsorért ennyit szívni érthetetlen.
    Egy nyomorult wg-s se csinálta meg. Ha mégis , azt csalásnak hívják.
  • Sherman0070
    Nekem sosem lesz meg.
  • malystryx3
    Srácok, volna egy érdekes problémám. A mostani patch még nem lett modolva, hozzá sem nyúltam, viszont a domination játékmód miatt új tankokat rakott be a játék, ezt oldalt a felugró infóknál láttam, viszont a tankok sehol.. Megpróbáltam mindkét szerveren, kivettem az elsődleges kijelölést is minden tankról, nincs kiválasztva semmi. Valamit kihagyok, vagy már túl régóta nem volt telepítve, ezért ráfér egy újrahúzás?? Előre is köszi a segítséget.
  • Antimat
    A T-55a-ra is sajnálták a normális festés, van a ruszki azt kész. Csinálhattak volna pár NDK-s camot..