World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A harmadik is jól néz ki, ott meg lehetne mellette valamelyik oldalon, fentről lefelé írva.
Valaki csináljon már valami faszát 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tessék válogatni <#nevetes1>#nevetes1>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
EU ágnak meg lengyelek által használt T-34-est akarnak behozni? Chi-Nu-Kai eredetibb volt. Ha prémium tankot akarnak behozni, akkor egy olasz P 43 .
( nem a P 43 bis-t , az sima tier 5-ös lehetne , hasonlóan papír és erős ágyujú lenne mint a BDR G1😎
angelus1991ster.blogspot.hu
(mondjuk az egy vicc tank a wotba... wt-ben valóban van páncélja)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Valaki tudna bővebbet mondani a legénység átképzéséről más képességre? PL rádiósból vezetővé, stb.
Itt a link, csak nem vagyok jó angolos:
legénység
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azt nem figyelte meg valaki, ha kilövik előttem az ellenfelet, akkor szinte garantáltan eltalálom a roncsát. Ha eltűnik a képernyőről és vaktában kell lőjek, akkor is pontosan középre megy. Nagyon furcsán viselkedik.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.28. 17:03:43
Lehet az lesz, hogy addig pihennek a garázsban a winter módos csapatok. A női legénységnél viszont meg kell adjam a tankot, amire kerülnek, ott nem várhatok, amíg kitalálom.
Na mindegy, nem olyan nagy probléma az, csak most tényleg a bőség zavara lesz, annyi tankost kapok / kapunk.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eplus2>#eplus2>
A WTE ágnak már nekiálltam, ott van legénységem, gondolkodtam egy másik TD ágon. Az orosz obj263-ról hallani jónak, hogy brutál a páncélja, lehet, hogy azt megpróbálom.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Köszönjük, ezt lassan egy éve közlik havi rendszerességgel, a WT részt leszámítva, ami viszonylag új keletű. Szerintem senkit nem érdekel ugyanaz a mondat más szórenddel ötvenedszerre elmondva, inkább az időpontra lennénk kíváncsiak, de arról persze síri csend és hullaszag. Szerintem egyrészt mert ők sem tudják, és titokzatossággal próbálják leplezni a saját dilettantizmusukat, másrészt hogy addig is vadul húzzák a népek az angol ágakat, lehetőleg sok prémet vásárolva, meg free XP-t váltva, elvégre "bármelyik pillanatban jöhet a csere".
Szerintem az összes német felségjelzésű M47-est is tegyük be a Halál ötven órájából, külön-külön prém tankokként. Esetleg az öt perc után szétlőtt Cromwellt az Elit alakulatból, illetve a kamu Tigrist a Ryan közlegény megmentéséből.