World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
|Származási hely: Degec|
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ja, szakaszban vagyunk jut eszembe
aztán a további csatákban engem lökdös, és lövöldöz
hát noooooooormális?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A Chi-Ri az jó tipp, mert én szerettem és jól tudtam vele játszani, csak kiemelkedőnek semmiképp nem mondható, illetve ahogy kinéz az nem igazán egy medium kinézete sajnos.
A comet viszont tényleg jó, azt minden fenntartás nélkül lehet ajánlani.
A vk m, a kis panther valóban olyan semmilyen tank, nagyon töltelék szaga van, ott van de minek. Amúgy azt se mondanám fosnak, de nem is jó. A kínai t34-1 viszont egy érdekes tank. A tornya mindent pattint, ami azért ritkaság, cserébe nulla csőlehajlás, de szerintem talán egy árnyalatnyit jobb, mint a chi-ri vagy a vk d, de rosszabb, mint a comet. Mondjuk erre is rá kell állítani az agyat de ha a tornyát ki lehet használni (himmelsdorf halálfolyosó például), akkor kellemetlen perceket lehet az ellenfélnek szerezni vele.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Más is egyetért vele, hogy T7-ben nincs kiemelkedő közepes tank?
A T-34-1-el brutális jó a statom, mégis úgy emlékszem vissza rá, hogy nagyon utáltam a két évig szűkülő lövege miatt, úgyhogy annyira nem vágyom a visszavételére. A T20-at viszont szerettem anno, bár mivel az volt az első med ágam a játékban nagyon rég volt és lehet megszépültek az emlékek. Itt úgy emlékszem sokan szidták.
Szóval aki T7-ben játszik medekkel az melyiket ajánlaná, ha csak egyet tarthatna meg?
egyetlen negatívum talán a tetűlassú hátramenet
az néha tud meleg pillanatokat okozni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Legalább 1000 csatát kell menned mire kipróbálod az alsóházat és ráérzel neked melyik a legjobb.
Persze vannak átlag felett teljesítő és/vagy könnyen játszható tankok, azokat feltétlen próbáld ki.
Nekem ezek a kedvenceim t2-t4 szinten: link
mikor menstruál / be van rúgva / fáj a feje mindig mellé lő megmagyarázhatatlanul a tankom, és sajna sűrűn van ilyen 😄
Az hogy egy hulladék az nem kétséges lövegsüllyedés az 0 tehát a pályák nagy részén szart se érek vele.Az első küldetést 60-70 csata alatt csináltam meg tökéletesre.Az még igazán nem olyan hatalmas baj hogy 8-9-esek ellen játszom vele,de amilyen retard csapattársakat kapok az hihetetlen,Ez egy retardmágnes van még 3 ilyen járművem Type 58,Nashorn és a KV-3.Ezekkel csak hülyéket kapok pedig maguk a járművek nem rosszak de 2 szinttel magasabbak ellen nem tudok mit tenni.Arra csak szupport vagyok.
Volt olyan csata ahol 5 killt csináltam vele de a fogyatékos top tankok helyett én se csinálhatok mindent.
Indítom a küldetést:löjj ki egy artyt.Előtte minden csatában 3-4,a küldetés indítása után 1 vagy 1 sem,érdekes.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.01.29. 01:26:17
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
edit:azt hiszem,hogy talán 1-et lőttem(250 kredit)
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.29. 00:47:34
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szerk: nem tudom hogy lehet megcsinálni, hogy automatikusan a legnagyobb felbontáson induljon el :/
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.29. 00:06:51
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
bombára HOAX
TNT helyett HOAX
Csak néhány lehetőség.
Pl az a fajta ami annó az amcsi bombázókon volt sztem kóser... pin up girl a kulcsszó... mert ugye ilyenekkel a WG is reklámoz...
ilyesmik-e 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.28. 23:52:12
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.28. 23:26:02
Csak úgy benne maradt<#whatever>#whatever>,nem szoktam még a 10 ap se ellőni sajnos,előbb megdöglök általában<#lama>#lama>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy dolgoztam egy online játék csapatában pár évig és nagyon jól tudom, mennyire szubjektív pl. a játékos nevek (név, aláírás, logó stb.) megítélése a rasszizmus, trágárság, szexuális-, sértő tartalom stb. terén. Voltak nevek, amik egyértelműek voltak mindenkinek, de voltak olyanok, amiket az egyik illetékes simán békén hagyott, mire egy másik kitiltotta. Talán ilyesmire gondolhattál a szódával kapcsolatosan.
Amúgy meg, mint hű HOAX tag, elfogadom, bármi is van a járgányomon! 😄
Mentem 1 kört a Jgpze100-al és a csata végén elfelejtette levonni a lószerköltséget<#wilting>#wilting>