World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bekapcsoltam a küldit, ahol az az elsődleges cél, hogy lőjek ki 3 közepes tankot. Nem meglepő hát, hogy az ez után következő kb. 10 csatában maximum 3 meddel találkoztam. Mondanom se kell, hogy így milyen nehéz teljesíteni a küldit... sajnos képet csak az utolsó három csatáról készítettem frusztráltágomban, de a többiben is hasonló felállásban volt az ellenséges csapat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Átkapcsoltam az egy tierrel nagyobbat kigyújtós küldire, erre rögtön egy ilyen csatát kaptam:
Természetesen nem volt nagyobb tierű tank, nehogy teljesíteni tudjam az aktivált küldit, viszont most hirtelen ott termett az ellenséges csapatban 7 közepes tank is... Természetesen sikerült 3-at kilőnöm, amivel kész is lett volna az előző küldi, ha nem kapcsolom át... Erre már nem találok szavakat.
Jó, rendben, ha egyszer történik ilyen, azt mondom véletlen... De az összes ilyen küldinél hasonló volt a szerencsém: ölj meg x könnyű tankot - x-1 könnyű tank van az ellenségnél. Ölj meg artyt: nincs arty az ellenségnél. Ölj meg x medet: x-1 med van a csatában, stb... Azért ez így kibaszottul idegesítő. Így se könnyű kilőni három medet, de még keresztbe is tesz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ott a Su-100Y-os kép, kb. ott valós méret arány (ráadásul kocka, a mi eredetink pedig téglalap, agyon kell torzítani, csúnya lesz )
sztem ilyen figurás izét kár erőltetni, csúnya lesz
Maradni kéne szöveg + valami egyszerű figura mondjuk tank cső, vagy lőszer vagy ilyesmi
Ide vele.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.01.28. 22:22:11
és ha ennek a lógónak nincsen szexuális tartalma akkor én lesz*pom magam 😄
én csak figyelmeztetni próbálom őket, h ne dolgozzanak vele feleslegesen, de nem hallgatnak rám 😊
Frankie69 alapját használtam, raktam hozzá keretet, 1-2 random képen megpróbáltam kb. fel is rakni tankra feketébe és fehérbe hogy kb. hogy nézne ki:
Fura hogy nem is ekkora felbontásba játszok, még is ilyen kicsibe menti a képet. Meg ilyen gagyi a grafikai beállításom, majd valaki ügyesebb jobban szerkesztget úgy is.
.xml fájlok szövegeiben szokott lenni ilyen szó . Pl.: <ticket>us_star</> . ilyesmik.
angelus1991ster.blogspot.hu
de ha nem hiszel nekem akkor, nyugodtan tegyétek fel 😄 majd meglátjátok 😊
én szóltam előre 😊
Names, Avatars, Images/Video, Signatures & Clan logos ....
...
3.06 which have an association with sexuality, pedophilia, sexual abuse; or have an offensive connection to the human body or bodily functions
...
....... either implicitly or explicitly are prohibited
There is but one rule: Hunt or be hunted.
de figyelj csak... hány klán lógót láttál már a gameben? 😄 mert szerintem nem kettőt.... lehet megvan az 1000 is
hány volt közülük ilyen?
vajon mennyi idő alatt törölné a WG? 😄
És igen, én úgy gondoltam ahogy yoss leírta.
De nekem még ez a dagadt csajos is bejön 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
vagy én vagyok a perverz hogy mindenhol ilyeneket látok? 😄
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.28. 21:35:52

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
angelus1991ster.blogspot.hu
én nem szeretem a Patriots-t.... inkább Seahawks-nak drukkolok, de az tuti, hogy veszek egy zsák sört meg pizzát vasárnap éjjelre 😊😊
Amúgy nagy Cardinals drukker voltam, amikor még ott volt Kurt Warner, sajna azóta nem nagyon megy a szekér.... talán majd egyszer 😊
Green Bay szerencsére megúszta Brett Favre "kiöregedését", most meg aggódhatok Peyton Manning-ért 😊

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
5 meccs IS-2-ben, 1 győzelem, 0 dmg, legalja 9-es csapatok.....
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8