418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Van itt köztetek 2 pro akinek van light tankja? :D Kéne szakaszos 5K spot dmg ami elég nehéz... :D
  • bekescsaba
    igazából ha win 8-at akarsz növelni, akkor MT25, és VK2801.

Az MT25 csak arannyal (177-es pen talán???) használható, de 450-500 damagere (ami 6-7 lövés) már kék win8-at ad, 1000-re meg 4000 felettit.

Vk2801 ugyanez, de az arány olyan 650 - 1200. A lightokat kivégzi a derppel, a puhább medeket meg beüti a kumulatív lőszer 104-es penjével is. (Comet, T43, stb...)

De az igazi csemege a CDC, RHM...

Viszont ha derppel használod, soha sem szabad autofókusszal lőni, mert soha nem ad be átütő találatot. Célozni kell.
  • vasasgabri
    Melyik artyval csináltad? Nekem valahogy nem megy az artyzás 10-ből 2-szer ha találok és akkor is alig sebez. M44-em van de még teljesen alap. Legények is csak 92%-on vannak.
  • vasasgabri
    Ez így igaz, ha tigris1 szabadon kószál szemből is néha sikerül kiszedni full hp-ról csak jó szorosan kell az elejére ragadni. Simán ellő felette. Ugyanezt az E25-el is mmeglehet csinálni mivel az is lapos.
  • R3nton
    Nekem venti + dupla optika van rajta, még így is jóval gyorsabban tölt, mint bármelyik másik t8 light, kivéve ugye az autoladeres 1390-t, de annál is jobb a dpmje.
  • Plata
    Nekem jobban bejött mint az amx 13 75.Azt el is adtam a francba.
  • szabii98
    Majd még grindelem rá a cuccokat, simán lehet hogy megszeretem idővel
  • Plata
    Nekem csak azért van a garázsban mert szeretek vele ökörködni,és nem td-nek használom,ELC-ben az a jó hogy marha gyors jól fordul és igazán kis sunyi tetű.Mondjuk nekem több skilles legénység van benne.És már réges rég fullos.
  • szabii98
    hát én pont most határoztam el magamban, hogy megszerzem a 13 90-et, de az elcvel egyszerűen nemtudok mit kezdeni..igaz nincs még meg semmi, csak a lánctalp de így sem érzem funnak :D
  • joe662
    Medium rammer+Class1venti
  • Plata
    Az ELC azért fun mert veszett gyors és én marhára nem td-nek használom,az a leg durvább benne hogy lehet szívatni vele nagy tankokat,mögé mész seggbe durrantod és tipli.Mivel elég pici jószág sokszor közelről nagyobb td vagy heavy tank meg sem tudja sebezni,mert túl alacsony,ügyesen és jól manőverezve állati nagyokat lehet vele trollkodni,és nem messziről.
    "Ha szó szerint fun-olni akarsz akkor luch, tetrach, t1, mt25 :)"
    Ezzel sem értek egyet,luchs még jó,de tetrarch és mt25 szar.
    T50 és T50-2 jó volt nerf előtt,most az igazán jó móka az amerikai ág,Chaffe T37 M41 T49 tényleg istentelenül jó fun tank.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.04. 16:49:18
  • suba53
    Köszi. Egyértelmű az angol.

Pedig már reménykedtem. :-)
  • Sherman0070
    Ja meg 3. szintű szellőzés vagy 2. szintű kell hozzá?
  • Sherman0070
    Talán majd beszerzem :D

Ru 251-re közepes kaliberű töltésgyorsító kell?
  • Plata
    Marhaság,jò fun tank.
  • ilovearty
    A t150 csak nekem megy szinte folyamatosan nyolcasok között, vagy mindenki így cumizik vele ? Nem tudok vele sebezni , mert megkapom az összes lóbaszó td-t, vagy a 167-el beüthetetlen heviket. Milyen lesz akkor a kv3 ???!!!
  • LSSAHPAUL
    Az nem fun tank! Az egyik legnehezebben játszható tank, wn8 húzásra használják mert ha csinálasz 1000 damage-t akkor kapsz 3000 wn8-at.
    Light tank de pont leghátul kell vele állni ahol a tdék vannak, és úgy is kell vele játszani mint egy td-vel. Ezért nagyon sokat fognak szidni :D jogosan :) és kapod is a reportokat rendesen. "dog-fight"-ra teljesen alkalmatlan. A játék vége felé el lehet vele indulni, de egy ügyes artis megszivatja mivel nem forog a torony, és egy lövésből nem öli meg az artit. Ha ezt a sok szart bemered vállani akkor hosszútávon legalább egy 2500-as wn8-at ad.
    Ha szó szerint fun-olni akarsz akkor luch, tetrach, t1, mt25 :)
  • patchaou
    Valaki tudja miért nem tudok a shadowplay-el rögzíteni vagy streamelni a wotból (bár utóbbinál egyszer volt egy állókép...)? Más játékkal nincs gondja.
  • Sunsetjoy
    Mondom én, hogy egy kis fordítási/félreértési sztori.
    Mivel nem kell rajta semmit fejleszteni, alapból elit. Tehát amit azon nyomsz le (az első csatától kezdve), azt az xp-t már használhatod is AKÁR free XP-re konvertálásra. Ez az átváltás más tankoknál csak ott dobja fel, ami már elit - meg lehet nézni próbából, milyen tankok maradvány-xp pontjai látszódnak a listában.

Maga az angol is nyakatekert módon fogalmazza meg a nyilvánvalót, szóval nincs itt semmi látnivaló, kérem oszoljanak!
  • popey8
    "from the first battle" azaz az első csatától kezdve

• suba53
    Érdekes. Mert a gyorsított legénység képzést úgy írja, hogy az első csatától elérhető.

Egyik ismerősömnek angol nyelvű a játék, majd este megkérdem angolul hogy van írva.
  • Sunsetjoy
    Szerintem fordítási hiba lehet, valójában a prémium tankok elit státusza (tehát olyan, mint amikor más tankoknál kerülsz elit státuszba, vagyis minden ki van fejlesztve).
    Arra vonatkozhat, hogy már az első csatától kezdve nem a fejlesztésbe kell "ölnöd" a vele keresett tapasztalatot, hanem csak gyűlik, amit átválthatsz freexp-be, mint bárhol máshol, más elit tanknál. Goldért, mint általában.

Vagy ugye azt csinálod, amire használják inkább, legénységképzésre, a gyorsított képzés bekapcsolásával.

Kéne erről az ablakról egy angol nyelvű eredeti kép is, összevetni a magyarral. Jobban le tudjuk azt fordítani (én legalábbis remélem:)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.08.04. 15:24:43
  • popey8
    Azért Bishoppal ezt a küldit... Ma is szinte csak retardok játszanak.

• Sherman0070
    ELC AMX-et érdemes megvenni? (funból kéne) (nincs normális francia legénységem)
  • Plata
    Na fèlèv után nekem is kèsz a stug küldi.Lt ès arty hamar megvolt,többi egyedül nehezebb.Ès sokáig nem is foglalkoztam vele.Ht 15 tigrissel lett kèsz,lökött amx 13 75 belèm eresztett vagy 30 golyót,de mind pattant.Így meglett 6k sebzès ès páncèl által felfogott sebzès.
  • suba53
    Nézegettem a Dicker Maxot, és feltűnt egy sor a leírásában. Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.
    Azt írják, hogy az ELIT státusz ( Nem prémium ) egyik előnye, hogy az első csatában szerzett XP szabad XP-re konvertálható.

Ez minden elit státuszt elért tankra igaz? Vagyis hogy ingyen átválthatod az első csata XP-jét free-re?

Vagy csak a prémium tankokra igaz? Próbálta már valaki?
  • popey8
    LOL
  • ximix #358754

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.04. 14:25:26
  • Angelus1991ster
    Tavaly LTP-t lehetett szerezni, két lépcsős küldetésben
    1. nyerj 25 csatát ( top 10-ben)
    2. 100 ezer xp-t kapálj össze , top 10-ben

2014. augusztus 15-étől 18-áig. Egy kicsit arányaiban erősebb a küldetés, de talán meglehet csinálni. Egy biza, szemem kifog folyni. De közben a ban pörölytől is rettegek. Mert a vérpisti jobban tud reportolni , mint lőni.

Teamkillért járjon ban, a többiért csak chat ban , nem? vagy prémium fiók megvásárlásával lehessen törölni a ban-t. Pl. egy nap ban- 1 nap prémel..
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.04. 13:42:44
  • darkwraith
    Ha egy kicsit kedvesek akarnak lenni... -Na azok biztos nem lesznek- bedobnak egy 5x , de legalább 3x szorzót.
  • Pales27
    talán driver csere újabbra/régebbire más ötletem nincs :(
  • Pales27
    egyszóval ezt a küldit senki se kezdje el, inkább találjon ki magának vmi más programot wot helyett :)
  • Solten
    Total megeri szetszivatni magad 4 napig egy szaros dickermaxert... Ha valaki annyira gerjed ra inkabb vegye meg ha akcios.
  • Destydeme
    Hi.Olyan mintha 100x150 lenne a felbontás.Nincsenek dombok,se fű,a fák is csak egy darab kóró és kész.
    A minimappal lehet valami.Ha nincs mod akkor jó,eddig csak 1 zoom-ot használtam,ha azt vissza rakom egyből c64 es korszakra vált a grafika.

Am a 357922es hsz szerinti nekem is a grafika.
  • LSSAHPAUL
    Az eu mindig szopóágon volt a wgnél, most hogy az eu megszorításokat eszközölt a ruszkikkal szemben még inkább mostoha gyerekként lesz kezelve az eu-s kommuniti.
    Egyébként egy kis odafigyeléssel megoldható a 200k, mint:
    - személyes bonusz benyomása (úgyis elveszlik szept elején)
    - prém fiók
    - stronghold xp bonusz aktiválása
    - és csak is kétszerezni, egy kétszerezés a fentiek figyelembe vételével legalább 2500 xp, 50k kell naponta, azaz 20 db tank kell hozzá. egy tipp: tier10-es tankkal éjfél után egy 1000-es wn8as játékos 90% winratet kell produkáljon, mivel ekkor a fél csapat tier8-asokból áll..
  • besti
    Azt hiszem az eredmény alapján elmondható, hogy nagyban hozzájárultam a győzelemhez:

Elég fordulatos csata volt, jártam mind2 bázison :) Replay
    A végén a Mausra nem kellett volna a goldspam, de az izgalomban nem tudtam volna átváltani.

Mennyivel könnyebb a 6k damage + 3 kill meddel, mint TD-vel (pl. ki kellett hozzá húznom a WT-t pl.).
    Utoljára szerkesztette: besti, 2015.08.04. 11:48:22
  • Pales27
    mi az a pixel grafika?
  • bekescsaba
    Akkor számomra nincsen jelenleg konkurenciája.

Így helyes?
  • Destydeme
    Hi.A játék átváltott pixel grafikára,vkinek volt itt ilyen gondja 1-2 hete,mi volt ott a teendő?Locastan minimap volt feltéve,azóta a sima res mods sem segít.Köszönöm a választ.
  • Zegi Norbi HUN
    Hozzátehetted volna, hogy szerinted nincs konkurenciája :)