418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #359581 Elszarták a tesztszervert, majd megcsinálják.
oneal1 ha tesztszerver előtt 1-2 héttel változtattál jelszót, akkor a régivel tudsz belépni. -
walert #359580 Így lesz vagy csak bug? Komoly?
-
Plata #359579 Szeretem és kész.
-
Plata #359578 Igen. -
walert #359577 Srácok, mi ez a hülyeség teszt szerveren, hogy ha nem várom meg a csatavégét, hanem a szokásos módon, ha kilőnek kilépek utána büntetést ad folyamatosan és elveszi az XP-t és kreditet
Ez a következő patchben is így lesz ? -
Plata #359576 Dehogy is nem.
Szívől szeretem az én kicsi T49-emet és megérzi. -
#359575 tesztre próbálnék belépni, nem engedi a password-ot beírni...
mi a teendő? -
#359574 A Palesztinok ellen ellen elég volna a parittya amit Dávidtól örököltek :) -
#359573 Ne bombázd ezekkel a negatív hullámokkal :) -
TiborTamas #359572 "szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is"
Ez remélem csak poén volt, és nem gondoltad komolyan. :D -
#359571 Az összes mod legális EU-n ;) -
Nihili #359570 Érdekelne , hogy az OTM Reload Timer, töltés idő visszaszámláló mod az vajon legális EU szervereken? Tegnap néztem Sela (amcsi srác) streamet, ő használja. Ezek szerint náluk legális, de mi a helyzet az Eu-ba? -
lammaer #359569 Az IDFnek kell egyáltalán tankok ellen hrcolnia manapság? -
Plata #359568 ÓÓÓ teee. -
foxbat88fx #359567 DIKK :D
látom a régi nevek még mindig itt vannak :D:D -
#359566 Csak viccnek szántam. Bocs
A WG-nél amúgy sosem lehet tudni annak idején a 105mm német derp gun-kal is olyan dolgokat lehetett művelni, hogy csapkodtad a térded örömödben, de már elmúlt.
( fiúk szokták oltania lányokat amikor "Jaj de s szupi kedvem van" --erre-- "Ne aggódj majd elmúlik" :) -
Plata #359565 És mit nerfelnek rajta ?Pontosságot?Sebzést? -
Gyuszopapa #359564 Mivel nem túl régi tank ezért még nem nerfelték titokban.Nem egyszer láttam vele még fogyatékokat is sníper medállal. -
#359563 Ne aggódj nerfelés után majd elmúlik
-
rudii #359562 Sziasztok! Ha vasárnap este akkor ESL! Több mint 30000 ezer gold összedíjazás! Gyertek és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak! ;)
ESL Live Stream
-
Plata #359561 De én nagyon szeretem ezt a kis tankot,szerintem érzi hogy szeretem és azért tud néha meglepően pontos lenni marha nagy távolságra is.
-
AlucardHuN #359560 Egyébként aki fent van teszten:
A t5-ös bálnán van olyan löveg ami a közepes ágom is fennvan? -
#359559 Az objectért ennél is intenzívebb szopás fog várni. :) A T55A-hoz gratulálok! -
AlucardHuN #359558 Mert nehezen nyelik le hogy akkora szórással beadja neked. És persze kurva ideges lesz és kínjában nem tud mit mondani. -
Plata #359557 Bakter valaki mondja már el miért hackereznek le folyton T49-el?
Állandóan ezt kapom hogy hacker vagyok,előbb prém panther ugat nekem hogy hacker vagyok,köv csatában meg amx 13.Nem hiszem hogy olyan kurva nagy ügyesség kell T49-el mozgás közben távolról kilőni valakit.
Én imádom a T49-et és sokat szórakozom vele.De mostanában folyton le hackereznek vele. -
#359556 Amikor voltak azok a küldik amikhez adott a játék tankot is, akkor ott maradtak a legények a barakkban. -
#359555 Engem persze amikor spot mapra tesz akkor senki sincs ott ahol én passzív spotolnék... -
#359554 Migránsok !?
Szögesdrótod van ? tudok eladót -
madmanic #359553 miért van tele a barakkom olyan tankok legénységeivel amim soha nem is volt..? -
madmanic #359552 Két és fél hónap intenzív szopás után megvan a t55A...
-
#359551 Végülis nem one shotolt, ennek is örülni kell nem? :) -
Angelus1991ster #359550 Teszteld a japán nehéztankokat. T8-as igen fasza, rendesen pattint. T5-ös amolyan camper tank jó ágyúval. t6-os felfújt KV-2. T9-es E-75. -
#359549 Jó én szüneteltetem ezt a szart 2 hétig.... -
Pares #359548
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #359547 A 13 90-et is szeretni szokás, ehhez képest én abbahagytam az AMX-30 grindet miatta, annyira gyűlöltem azt a borzadályos ótvar fos ágyút, ami van rajta. -
TiborTamas #359546 Ha van replayed, akkor szívesen megnézem, és leírom mi történt pontosan. Látatlanban csak annyit tudok mondani, hogy ha valaki úgy lő bele egy tankba, hogy benne van a látótávjában, és ezáltal spottolja magának, akkor hiába vagy te közelebb a célponthoz, és spotolod te is, nem fogsz rá assisstot kapni, mert nem volt szüksége a csapattársadnak a spotodra. Én szerintem ez történhetett, mert ez a leggyakoribb. -
#359545 Elképesztő, hogy azzal a szutyok ágyúval te élvezetesnek tartod vele a játékot.
Én a falra mászok tőle már most, hogy alig mentem még vele....
Ha nem lenne olyan szar az az ágyú fun lenne a tank. -
Attila965 #359544 3 másodpercenként iszonyat jó kis tank. 60 méterről nem vett észre egy T54E1. -
#359543 Utálom azt a szutykot, és az összes ilyen light tankot.. így is mindenki átlövi a Pershinget, akárhol lövi, de még viseljem el ahogy az ilyen szutykok a seggembe jönnek és belémdurrantanak 200at 4 másodpercenként. Kicsit túl sok a light tank manapság :D -
#359542 SP I C táras löveggel nagyon jó tank. Azt nem tudom missziókra mennyire jó de játékélmény szempontjából 10/10-es tank.