World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.03. 18:58:10
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Amelyeken még nincs, visszavett, levedlett, grind tankok, funny tankok. Van rá 5 napom....
Tegnap még mindig úgy tapasztaltam megadta a 8K legénységi XP-t szakaszban idegen crew-re is.
Sajnos elfelejtettem golddal reseteni a skilleket. ehhh.... 200 gold/tank az sokkkkk. 10%-ot veszíteni.... néhol az is sok.
Főleg hogy ráuntam a winterezésre. A másodikk skillt +25K-ig kéne vinni azaz 42%-ig, sacc/kb 6-8 csata szakaszban.
Ahogy írtam korábban, 3,5e már nagyon jó spot eredménynek számít a mostani körülmények között. Két dologban lehet bízni, az egyik, hogy lecseng a PM őrület és light tankokkal amúgy kevesen szeretnek menni, ebből a kevésből ráadásul spotolni meg még kevesebben fognak (nem ad xwm-t, szóval a statbu.ik nem fognak spotolni) ha nincs PM, inkább sniper-t játszanak. A másik dolog, hogy a TD látótáv nerf miatt egészen biztosan nő valamennyivel a spot eredmény.
Tehát akinek nem élet-halál kérdése, annak érdemes várni mondjuk 1 hónapot és akkor nekiállni a light küldetésnek. A stug engem nem érdekel annyira, várhatott volna, de mivel sokat lightoztam korábban, meg voltak komoly light tankjaim, gondoltam megcsinálom könnyedén, amiből kb 100 csata lett, mire sikerült. Nem akartam elhinni, hogy ennyire nehéz, azért erőltettem inkább.
Mindig van, aki könnyen megcsinálja, ami valóban lehet, hogy azért volt, mert ő akkora faszagyerek a light tankokkal vagy -ami valószínübb- szerencséje volt éppen. Olvasok más fórumokat is, mindenhol sokan panaszkodnak az LT-15 miatt.
Nekem végül Redshire D6-ból indulva és utána futkosva lett meg, de csak azért sikerült, mert a másik scout tankot kilőtték mellőlem a D6 bokorból viszonylag hamar, különben megoszlott volna a spot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.03. 18:29:56
Szép csöndben kuksoltam, ahogy lammaer tanította vagy 2 éve. 😊
Elég uncsi volt, egyedül az volt vicces amikor be akart állni mögém egy WT, de pár másodperc alatt szétkapták én meg nyugiban spottoltam tovább. 😄
Talán kicsit későn indultam meg a végjátékban, de meg akartam várni, hogy a túlsó átjárón érkezők is tudják lőni a spottomat.
Szerk: Ja és az 50-100 még nagyon jó, de ahhoz illik előre gondolkodni 2 percet.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.03. 17:51:09
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Pl. szerezz acélfalat light tankoddal:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vagy akár:
Elsődleges: sebezz a legtöbbet csapatodban, de legalább ötezret és pusztíts el minden artit, legalább 3-at
Másodlagos: ölj legalább 6 tankot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként engem nem a tankok érdekelnek, hanem elég szép summát lehet kapni a küldikért, illetve a legénység is nagyon hasznos. Brit TD ágra szánom őket. Rengeteget jelent már alacsony szinten egy ilyen legénység, eddig 4 fő van az Alectoban, 2 kört mentem vele az mind a 2 ász lett...
Azt szoktam csinálni, hogy fordítva állok a bokorba, de ez a szokásos passzív felderítése taktika. Így ha felfedeznek teljes sebességgel lehet onnan spurizni. Az egy más kérdés, ha a fél ellenséges csapat engem lő, akkor cikázhatok én ahogy akarok, kiszednek. Elég egy lánctalp leszedés és kész is. Ezen nem lepődőm meg, de mikor arty szed ki, na akkor vakarom a fejem én is. Teljes sebességgel, mondjuk egy ru szempillantás alatt 60-70-n van dombon lefelé, fűrészfogas mozgás és még úgy sem egy irányba, hanem hajlítottan megyek, de van, hogy kiszed a skycancer. Na az azért már durva.
eddig még nem hallottam senkit aki szidta volna, vagy azt mondják, hogy jó, vagy hogy kurva jó vagy hogy OP 😄
és még jól is néz ki 😊 8 misszió van vissza érte.... egyáltalán nem nehezek már ezek, csak szopatósak :S
Amióta kiderült hogy nem prémtank a cucc, annyira nem érdekel, legénységet fejleszteni ÉS creditet szedni van prémtankom, tehát valszeg semmire sem használnám ezeket az ajándékokat amúgy se.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.03. 16:56:46
sok sikert annak aki rámegy a T-55-re meg az Object-re XDDD nekem már ez elég volt!!! 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tegnap egy velem egy kaliberű ellenséges scouttal szopatuk egymást annál a bokornál. Sikerült bevetődnöm és spottolni, de a csávó 2 perc után rájött hogy van ott valaki és vakon elkezdte lőni (meg tán szólhatott a csapatnak is mert több skuló is becsapódott). Kénytelem voltam megmozdulni, akkor villant a majrélámpa (tehát addig nem láttak csak tippeltek, jól).
Irta is chaten a gyerek hogy na végre, megvagyok 😊 Aztán pár perccel később ő próbált bebújni oda, viszont elkaptam a grabancát - irtam vissza hogyha én nem mehetek oda akkor ő se fog 😊
Igy elröhögcséltünk a chaten, aztán maradt a rohangálós scoutolás. Szerecsére a bulldog abban is nagyon jó...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.03. 16:54:53
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hiába nagyobb a ru-nak a látótávja, ha az ellenség a két tank látótávján belül bukkan fel, akkor annak adja, aki akár 1cm-el is előrébb van. Lehet, hogy logikus, de én ezt nem tudtam. Azt hittem a nagyobb látótáv miatt nem lesz gond, aztán mégsem lett meg elsőre. Szóval ennél a küldetésnél tessék tolakodni
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2015.02.03. 16:05:31
Egy érdekes dolgot tanultam a spot rendszerről. Visszamentem javítani azt a a küldetést, hogy spotoljak 2 ellenséget mielőtt ők felfedeznek. Malinovkát kaptam, nyilván nem rohanok előre, hanem oldalt próbálkozom. Jött elc felspotoltam, király. Erre beállt mellém a csapatom elc-je, de úgy, hogy kilógott a bokorból az eleje, durván 1-2m-rel előttem volt. Nem aggódtam, mert a kifejlesztett ru251-nek sokkal jobb a látótávja, gondoltam én.
Csata után nyúlt meg az arcom, mert az elc ellopta a spotot. Azaz, ha konkurrens tankok spotolják, egyszerre, akkor annak adja, aki akár 1 cm-el előrébb van. Ki is használtam ezt a következő csatában.
Azt meg különösen nehéz megszoknom, hogy a spot bokrokban állandóan 2 vagy 3 könnyű tank tolong. Lecsenghetne már ez a PM őrület.
A felgyújtáshoz Sherman troll ágyút ajánlom, elég gyorsan meglett.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú