418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    annyi a gyépés elő kellett vennem a kv1 et... 3 tank ász egymás után.. Hullik a férgese
  • ximix #359540
    A bokorba felszaladsz, jön az ellen és te leszel az első spot-ja, de közben jönnek fel a baráti tankok és ott egy heavy közelebb kerül mint te az ellenfélhez és onnantól ő lesz az aki spotol-ja az ellent míg a többiek és ő lövik.(főleg ha csigabigát is feltette)
    Vica versa neked az ellenfél és a baráti csapat között kell lened mindig előrébb mint a baráti csapat persze lehetőleg jó rálátással a csatára, ha nem megy a közte a terep miatt, lehetsz mellette is, de mindenképp közelebb kell lened mind a barát egységeknek.
  • Angelus1991ster
    Szépek ezek a japán nehéztankok, csak t10-esen kívűl a többit be sem engedi:D
    Tesztszerverek bizonyítják, hogy a klingon orosz horda jobb ha távol van. Mert ha ránközönlennének, visszasírnám a jó kis kardassziai csehszlovákokat és román-romulánokat.

Kínai Borg-ok , hogy játszhatnak? Gondolom ott is dúl a wot-acc grind rabszolgaság.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 12:39:24
  • yossarianHUN
    De annak a páncélzata és fegyverzete beleillett a WoT-os sémákba. Az MBT modern rétegelt páncélzata (egy külső, keményebb, és egy belső, puhább réteg, jó nagy közzel a kettő között, ami teljes védelmet adott a HEAT ellen), és ágyúja nem fér bele ebbe a kategóriába. Fegyverzetnek vagy a Sheridan (WoT-ban a T49) 152 mm-es ágyú/rakétaindító hosszabb változatát, vagy a 120 milis, simacsövű, Rheinmetall ágyút tették rá, ami a mai Abrams-eken van, úgyhogy gondolom nem kell ecsetelni.

Nem véletlen, hogy AW-ban is T6 az MBT, míg a WoT-os tízesek is csak T1-2-k.
  • DasIsFuck
    Leopárd 2 prototype wot-hoz igazított páncélértékekkel:)
  • DasIsFuck
    Miért váltaná a Párducot?

Azt a Párducot inkább a történelmileg pontosabb E 50-el kellene leváltani, mondjuk a régi 120-as frontpáncélos formájában a 8.8 cm-es ágyúval felszerelve.
    Párduc 8.8 egy komplett fake tank, mert még csak nem is az l/71-es ágyú-t tervezték, hanem az l/56-ot.
    Párduc 2 is ilyen, mert az csak annyiból tért el a Párduc 1-től, hogy erősebb páncélt kapott elől és oldalt és a schalmaturm tornyot rakták volna rá, de fegyverzete ugyan úgy a 7.5 cm-es l/70 lett volna.

Szóval a régi E 50 hitelesebb lenne 8-as mednek mint a Párduc 2 vagy Párduc 8.8
  • Angelus1991ster
    Valószínűleg a svájci kőgazdagékat célozták meg a Panzer 58-al:D

"A Swiss project for a medium tank from 1953 with adequate combat characteristics to that time and the possibility to operate in mountainous terrain. It was proposed to use the 20pdr Centurion gun. 2 prototypes and 10 vehicles were made but it was never mass-produced.
    "
    Van ehhez másik ágyú is. Már csak egy alap motort, alap rádiót és alap lánctalpat kell összekaparni és kész a simán fejleszthető tier 8-as, az IndienPanzer mellé.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 11:54:38
  • Lunki88
    Az STB-1 is bekerült, pedig abból a prototípus 69-ben készült el.
  • Angelus1991ster
    Egy korai prototípust nem tudnak előkaparni?:D 1965-ös dátum az nekik már modern?
    Talán a soron következő konkurens okozta "veszély" miatt behozzák :)
  • yossarianHUN
    A 61-et szerintem felhasználják a svédekhez, az MBT meg túl modern a WoT-hoz, úgy rémlik ezt már egyszer említették. Az az Abrams közvetlen papája.
  • Angelus1991ster
    Párduc 8,8-ast válthatja? De ez is prémium.
    Csinálhattak volna egy 3. német med ágat.
    VK 3002DB - Panzer 58 - Panzer 61 - MBT-70 ( prototype szerű izé változata )
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 11:22:13
  • yossarianHUN
    Na ez jól néz ki. Ha nem nerfelik szénné amíg megjelenik, ez lesz a jelenleg legépkézlábabb nyolcas prém.
  • Angelus1991ster
    Az elmúlt idők legjobb wg-s hangárjához van valami barangolós mód? Fasza kis marveles-vasemberes parkolóház.
  • DasIsFuck
    Pz.S35-nek 55mm-es átütése van, papíron pontatlan, de mivel nagyon jó a célzó ideje így baromi pontos, 90mm-t üt át a prémium lőszere.
  • Angelus1991ster
    Souma S35-el és Pz.S35-el nem játszottam olyan sokat. Toldi III és S35 összevetése olyan mintha az E50 M-et karnád összevetni egy kisebb átütésű ágyúval felszrelt Leopard 1-esel.
    Toldira vagy a t4-es Turánra legszívesebben a Matilda ágyúját tetetném fel :D az is 40 millis:)

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:55:24
  • DasIsFuck
    Hát t3-on szerintem az s35-ön kívül csak szar tank van.:D
    Még az is szar, csak az legalább élvezhető, már amennyire lehet élvezni t3-ban ezt a játékot..
    Nem igazán...
    Mozgékonyság/célzás idő az összes többi kb nem számít.

S35 is azért jó, mert pontos az ágyú, az meg azért pontos mert kicsi a célzás ideje.
    2.3 az katasztrófális ebből a szempontból.

Csak is ezen fog múlni az egész.
  • Angelus1991ster
    Jelzés egyszerűen megoldható. Német ágon a Párduc/M10-nek, T-55A-nak, Indienpanzernek, Leo Protonak és Leopard 2 nek más a jelzése.

Minden a legénységi rendszer átírásán múlik. (Jelzések és textúrák a tankoknál egyszerűen megoldható.) Ha képesek azt megoldani mint a Rudy tank vagy női legénységnél, akkor oké. A mostani legénységi felépítést alrészekre kell bontaniuk. Most pl. az ikonoknál: german-7.png

ezt german-ger-5.png és german-hu-2.png-re kell bontani.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:46:28
  • Angelus1991ster
    Turán III Prototype és 43M Toldi III mellett talán a történelmileg nem hiteles Tas rohamlöveg és Szebeny-féle Nimród 80 mm-s löveggel lehet és a tornyos Straussler V-3 még tier 2-es ajándék/gift tanként.( még a kinézete sem tisztázott ).
    Eddig ez a két harckocsi biztos. WG Karikát megkérdezte, mely prémiumtankokat tankokat javasol a későbbi lehetséges magyar harckocsiágrészhez . Ez a kettő megfelelő választás volt.

A többi ; t2: Toldi, Straussler V-4, Nimród , t3: Toldi IIA, Toldi Marder, t4:Turán ( 40M Turán I és 41M Turán II egybe ) , Zrínyi ( Zrínyi I és II egyben ) t5: 43 Turán III t6: Tas Prototype ( ami elkészült volna a gyárban )
    t7: 44M Tas (ami a top modulokkal lett volna felszerelve - V-12-es 700 lóerős Jurek-féle motor ami szerint Cromwell vagy Comet mobilitás- Tog II ágyújánál csöppet jobb értékű ágyú )

Mivel a német ágat (szerintem) alig lehet bővíteni, így talán jövőre jöhetnének egy patchben a 10-11-13 db magyar típus.
    Német ág talán még ezekkel bővíthető: idézek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Burstyn Motorgeschütz (edit: jó jó, tudom, osztrák volt a tervező, de német pénzből is dolgozott)

4,7 cm PaK 36(t) auf 35R

Marder I

PaK-40 auf RSO

Jagdpanzer 38(d)

Panzerjäger 38(t) mit 7,5cm PaK40/3 Ausf M (Sd Kfz 138)

StuG III mit 8,8 cm

Sturmpanzer IV (Brummbär)

Panzer IV/70(A) (Sd Kfz 162/1)

VK 65.01 (H)

Weserhütte Tiger

Leopard Prototyp B

Leopard Prototyp C (nem is fog bekerülni, túl bonyolult)

M41 Walker Bulldog mit 90mm Rheinmetall

M47 Patton Bundeswehr

Karika hozzászólását idézem a 43M Toldi III-ról.

A látótávot leszámítva olyan, mint bármelyik másik tier 3-as prémium könnyű tank. Összehasonlításnak a T-15, LTP, M3 Light, T-127, BT-7A, BT-SV, M22 Locust (a Pz. II J nem számít)

- Átlagos mozgékonyság, könnyű tanknak egy kicsit kevés LE/t. Nem olyan fürge mint a T-15 vagy a Locust, de jobban gyorsul mint az LTP.
    - Végsebesség nem túl magas, csak 45 km/h. Pont mint az LTP-n.
    - A lövege pont ugyanolyan pontos, mint a többié. Mindnek 0.41, vagy rosszabb.
    - A sima AP lőszer 64mm-es átütése a legmagasabb a mezőnyben és a prémium is a második helyen van, csak 4mm-el van lemaradva az oroszoké mögött. A gold 80mm átütésével a tier 5-ös közepes tankok oldalának (esetleg frontjának) átütése se fog túl nagy gondot okozni, de még a KV-1 hátulja is átüthető vele.
    - A lőszer hátulütője, hogy a prémium lőszer is AP, nem pedig APCR. Ezért sajnos engem kell szidni, mert ahelyett, hogy hagytam volna, hogy a WG feltaláljon nekünk egy sose volt APCR lőszert, találtam nekik egy valóságban is létező jobb 40mm-es páncéltörő lőszert. Bocsi :cry:
    - A DPM a legalacsonyabb a mezőnyben, kiegyensúlyozandó a jobb DPM-mel rendelkező tankokhoz viszonyított plusz 10-15mm-rel magasabb átütést. Tehát papíron rosszabb, de a gyakorlatban a sebzést biztosabban viszi be, mert nem pattan le az ellen páncéljáról olyan sokat, mint a többi.
    - A célzási idő 2,3s, a legmagasabb a mezőnyben a 2,1 átlaghoz képest.
    - Páncélzata gyenge, de ez egy könnyű tank, nem is ez a lényege. Pont olyan gyengén páncélozott mint a többi tier 3-as prémium light, illetve talán sorban a harmadik legpáncélozottabb a T-127 és az LTP után. Kivétel a lövegpajzs környéke, ami 35mm lövegpajzsból, és mögötte 25 mm toronypáncélból/lövegágyból áll. 60mm 'spaced armor' azért nem rossz egy tier 3-as könnyű tankon.
    - A rádió a második legjobb a T-15 nevetségesen nagy hatótávú rádiója mögött.
    - A 270m-es látótáv nagyon rossz.
    - A test fordulékonysága a BT-SV után a legrosszabb.
    - A torony fordulékonysága a legrosszabb a mezőnyben, de azért nem kell egy Hellcat toronyforgásra gondolni egyből, inkább kb, mint egy közepes tankon.
    - Egy helyben is meg tud fordulni, szemben a többi tier 3-as prémiummal.
    - Lövegkitéríthetőség -10°/+25°, kiváló.

Mindenesetre ezek még csak a supertest előtti adatok, és a papírforma szerint a WG létrehoz egy nagyon gyenge tankot, és azt onnan buffolják fel a tesztek során. Szóval ezek az értékek valószínűleg már csak javulhatnak.

+5 Idézet

Sok játékosnak papírnak fog tűnni, de mielőtt leszarozza a magyar típusokat vesse össze az adataikat azon a szinten lévő tankokkal.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 09:34:22
  • Solten
    Csomo magyar tankot kidobhatnanak premiumkent (lesz@rom hogy nincs egy fullos ag) magyar felsegjelzessel es szemelyzettel. Kar hogy lustak ehhez.
  • Sir Charles
    Két kérdés:
    1-A Spahpanzer SP I C mennyire alkalmas a magasabb szintű Light tank küldik teljesítésére(egyáltalán mennyire jó tank?)

2- 20000 meccs után sem értem mit ad be spot-damagenek:
    Sand River Luchs- tier7 meccs: kilövök a kezdés után a bázisról, felszaladok középen a dombra, spottolok 3 tankot, amiket 2 másodperc múlva fossá lőnek a csapattagok a bázisról.
    Erre a csata vágán kiírja, hogy 96!!!! spot damage-t sikerült elérnem.??????
  • Sherman0070
    Hidden Village-t mégis minek eltávolítani? Hellcattel egyik kedvenc mapom volt....
  • ximix #359520
  • ximix #359519
    Egy érdekesség napjainkból tovább fejlesztett M60-as harckocsi.

Mi a turpisság benne?

Az hogy 12 páncéltörő rakétával van felszerelve és a lövegcső csak kamu az ellenség megtévesztését szolgálja.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.16. 01:19:58
  • madmanic
    egy csomó időt és idegeskedést megspóroltál volna..
  • Angelus1991ster
    Szín alatt mit értesz? Tank textúráját, ami talán homoksárga? Mert azt meglehet oldani. Lásd T-55A. Olasz ágon van pár remek harcjármű: P43 bis (90 mm-s ), Semovente osztály stb.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.16. 01:03:33
  • Sherman0070
    Azt a konkurens fogja majd elkövetni ;D
  • DasIsFuck
    Remélem az Olaszokat is a németekhez rakják, nem szeretnék ilyen olasz színbe pompázó patton,pershing,leopárd tankokat t7-től felfele....
  • Angelus1991ster
    https://thearmoredpatrol.wordpress.com/2015/08/16/new-tier-viii-german-premium-panzer-58/ Vegyes európai ág vagy német ágba rakott osztrák miniág tier 8-as médiuma lehetet volna.Panzer 61 mi lesz cw tank?
  • madmanic
    de lesebez 10% ra vagy négyet
  • Sherman0070
    Ha egyet sem tud kilőni vele akkor mi is a gond?
  • Sherman0070
    Csak a köcsög WG besúgói mindenkit bannoltatnának...
  • ximix #359510
    Kicsit másfajta játékos közösség kellene a csata első 2-3 percében arról menne a diskurzus kinek mi kell majd gyors lezavarnák a küldiket :)
  • Lunki88
    Stronk spotter e100.

Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.15. 23:38:08
  • madmanic
    az összes tehetségtelen low csicska goldot spammel... nem lesz tőle jobb, mert 200 wn8 ra képes de örül neki, hogy 15 csatánként egyet ki tud lőni... nyomorékok...
  • SzocsA
    nekem már csak egy kellene a 260hoz TD 15 vagy az LT 15 öt kijavítani.
    Egész nap nem dobott be prokhorovkára :/
    8000 segzés tdvel sosem lesz meg. ma volt egy csatám amiben sebeztem 6500at és befoglaltak pedig volt még hp.
    meg elbasztam két lövést egy mellé ment egy meg lepattant az is3ról. :/

Amúgy magyarok voltak? ha én beírom, hogy ez meg azt kellene, akkor vagy kilövik direkt.
  • bekescsaba
    na meg is lett a HT15..4-ik csatára..nem kiválóra, így újra kell csinálnom..
  • técs
    Mentem egy jó kört a Conquerorral, 5400 dmg 5 kill és csak 1 osztály. Hervasztó. 5 óra játék után még mindig csak 9 győzelemnél tartok, de ami a döbbenet-nem használok xvm-et egy jó ideje- hogy csata után megnézve a játékosok statjait, szinte nem találni olyat, akinek 48%-nál magasabb win rátája van. Ha lett volna fenn xvm, az ilyen csatákból kapásból kiléptem volna korábban.
  • Sherman0070
    Ilyet én is csináltam random playerekkel. Egyik artynknak kellett 2 arty killt azt megkértem a 2 enemy artyt hogy adják a killt a csatatársamnak a misszióért és meglett neki a 2 arty kill így :D
  • bekescsaba
    Hát ilyet.

Első csata a HT 15-ért.
    Beírom a Maussal Himmelsdorfon, hogy segtísennek megcsinálni a küldit. ..Nem hiszitek el 4en jelenkeztek, hogy oké..1000 HP híján össze is lőtték nekem, de mindegy lett volna, mert amúgy is kikaptunk..nekem meg kiválóra kell.

Szóval vannak jó arcok is a játékban, csak hogy pozitív példákat is hozzak.
  • Sherman0070
    Mi a probléma az apcr lövedékkel?