418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #359661 Nem játszanak a wg-sek a játékkal. Rendes mm sémákat nem tudnak normálisan megírni. No meg a fostos medálok miatt is van ez.
Játékvilág Asylum-ja a Wg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Baj, hogy pár mp alatt összarakja a csatát. Várakoztason 10 mp-en felül , de ne ilyen agyfaszt okozó tier beosztást generáljon. Lassan már a feles tieres csatát ( pl. 7db t9-es + 8db t8-as ) visszasírom. Rakjon az mm 2 tierrel magasabbak közé, de azért ne 10-esetből 7-8-szor. -
Lokker #359660 Nekem centurion1-el volt elég sok olyan csatám ahol egyedüli 8-asként kellet 10-es 9-es tankokkal küzdeni az 1-1 8-as spottert levéve. Ellenfélnél persze a 8-as spotteren kívült nem volt több 8-as tank. Tudtam díjazni a játék MM-jét a 4. ilyen csata után. -
SzocsA #359659 Megvaaaan!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![spoiler]Ja nem :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy mikor ezt csináltam éreztem, hogy ezt bánni fogom....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
Ez se megy ma többször voltam ott de csak mindig 4000reket spootoltam. pedig villogott az enemy.
-
#359658 Érdekes, tegnap én is így jártam: vk 28.01-gyel megkerülöm az utolsónak megmaradt Ferdit, körözök körülötte, lövöm a hátsóját, erre a saját GW PAncser egy lövéssel kivégez. És még én vagyok a hibás, mert minek álltam az útjába. Semmi sorry vagy valami, neki az jár, hogy odalő. Sajnos el kellett küldenem a kurva anyjába, de azt se értette, hogy miért. Tipikus degenerált volt, sajnos nem néztem meg, hogy milyen játékos, de nem hinném, hogy mélylila lehetett. -
bornofakone #359657 Rohadt nagy RNG kell a küldetések nagy részéhez...nem skill sajnos sztem. (Ha az kellene egy csomó 2k+ wn8-l rendelkező emberke már obj260-al rohangálna.
Mert pl. lehetek én über atom király spotter, ha senki nem lövi a spotjaim...mert a csapat növény. Vagy ott van a qrva gyújtogatós küldetés....ahhoz is csak szerencse kell, és még 1 csomóhoz csak RNG help kell.
Én most a qrva modul/crew hit-es küldetéssel szívok (nevetséges h ilyen alap nem megy)....nem hiszem h ahhoz is skill kellene..hiszen amint megnyomom a button-t, onnantól jön a rulett. Hiába célzok a seggére pl. 1 adott tanknak (kv-k), hátha fuel v engine és akkor vmelyik a kettő közül kigyullad és az még több belső modult visz el, RNG adja be h lesz-e vmi belőle v sem. A másik meg, hogy csomószor megcsináltam már az adott küldetést...de persze olyankor mikor másik küldetés volt bent, és azt kellett csinálnom.
Kedvencem: cromwell-el, 3 tankot gyújtottam ki, mind3 nagyobb szintű tőlem (kv-3, t32, brit t8 heavy), mind3-t meg is öltem, emellett még kilőttem 2 td-t és túléltem a csatát, nyertünk, és a td-k is t7-s tankok voltak, 2200 dmg-t kapartam össze. Mindezt 1 csata alatt. Sztem 2-3 küldetés kijött volna ebből az 1 csatából. Erre qrva light vadászos küldi volt aktív...pfff.
Hiányzik az mint pl. 1-s ostoba fps játékoknál h tök mind1 mikor, a lényeg az adott class, és csináljam meg a feltételeket....ha 1 csatában 8 feltételnek felelnék meg, akkor annyit ad be. (pl. cod4-ben anno a pub-s perk-s, 55-s szintig fejlődős szarságoknál a challengek).
Másik a map rotation....bent van h 5k-t spottoljak (t55a-nál, 14-s light küldi asszem), még társak spotjai is összeadódnak...ahh mondom easy...egyszerűen társakkal se megy, mert ensk, kharkov, himmels jó kis zárt mapok....t28htc-nál volt h 300 csatát mentem mire sikerült (hála Maala-nak és Gab3ee-nak) megcsinálni a küldetést (mert hoztak WTE100-t és t92-t). De nem rakott volna be a világért se jól spottolható nyílt mapokra...(2x rakott be, 1x társak nem lőttek össze csak 3k-t, máskor pedig blindshotot kaptam artytól proho-n e1-ben.).
Sztem a skill mint a mission-höz szükséges dolog az kb. 40%, a többi meg RNG (csapatösszetétel, csillagok állása, horoszkóp és egyéb változók) -
#359656 Vicces tank ez a dagiLeo a trollágyúval:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
36 meccs alatt meglett rá a 1. MoE, úgy, hogy az első pár meccset elbénáztam, és nem is a HE volt az elsődleges lőszer:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#359655 Ha nekem lenne meg az összes tank akkor rég kész lennék. De mivel semmim sincs... :D -
R3nton #359654 "For example ther 9 tanks can't really be "at the bottom" since there are no tanks two tiers higher than yours and the distribution of tanks depends only on the queued tier distribution at that particular moment;"
Hahaha lol nem láttak akkor még a fejlesztők, olyan meccset mikor berak 13-14 10est és alulra téged 9essel meg max egy 8as scoutot :D -
R3nton #359653 Nekem szinte megvan az összes tank, 2000 körüli wn8am van és még mindig hiányzik 2 küldi. Az 1000 Wn8as emberek riggeltek... -
#359652 Én is láttam egy rakás ilyet. Ez a misszió nem a wn8-tól függ, hanem attól hogy milyen tankjaid vannak. Ha pl. Van Maus, IS-3, Cromwell, Cent 7/1, M41, Ru251, FV TD, Rhm Borsig. Akkor simán meglehet bárkinek ~1000 wn8 felett. -
#359651 Nem biztos hogy Ő csinálta meg :) -
yossarianHUN #359650 Conquerorral 14-2-nél sarokba szorítom az utolsóként megmaradt, nagy munkával lesebzett Object 268-at, ellövi magát, rámegyek, kilövöm, majd kapok egy irtózatos sallert a tarkómra a saját M53/M55 artynktól, amit rögtön követ egy másik a T92-nktől, ez utóbbi ki is végez. Aztán véget ér a meccs. Valahogy ugyanannyira utálom ezeket a görényeket ha velem vannak, mint ha ellenem. -
#359649 Nálam a presztízs része akkor elveszett amikor 1200 wn8-as csókát láttam 260-al rohangálni. :D Pont ezért akarom megszerezni, mert ha neki sikerült, akkor nekem is fog (egyszer valamikor). :) -
#359648 OFF
-
#359647 Ok, mondtam is hogy szoros volt a verseny, ugyanarról beszélünk :) egyébként persze az általad említett okoból is grindelik ezeket, én a saját nézőpontomat is hozzátettem, nekem valahogy elvesztett a "huha" faktor amikor kiderült hogy pár esetben alulmúlja a mezei vetélytársát az adott járgány, elvesztette a vonzerejét, aminek pedig lennie kéne hogy ennyi szívást kompenzáljon és ezzel szerintem így vannak még páran... -
davidbog #359646 Összességében jó teszt volt. Bár az lenne az igazi, ha azt látnánk, hogy más tier 10-es harckocsik ellen mit tudnak az Object 260-asok és mit az IS-7-esek. A többi videó is érdekes, érdemes megnézni párat.
De ugye azért az IS-7-esek pont a nem igazán életszerű körülmények közt voltak jobbak. Ritka az olyan amikor teljesen nyílt terepen harcol sok harckocsi. Illetve az olyan 1 vs 1 is, amit 30 méterről vívnak és tényleg nem szól bele senki. Az életszerűbb körülményeknél, mint amit az Ensk és Steppes pályákon vívtak az Object 260-asok lemosták az IS-7-eseket, a jobb mozgékonyság, jobb DPM és a jobb célzású löveg miatt.
Sokan nem is azért akarják megszerezni mert annyira jók ezek a reward harckocsik, hanem mert preztízs. Vagy csak szimplán tetszik nekik a harckocsi formája. De olyan is volt akinek azért kellett az Object 260, mert sokkal drágábban tudja majd eladni az accountját. :D -
#359645 Hát ja, azért ezeknek az összehasonlításoknak a tudatában azért annyira nem görcsöl rá az ember a küldikre, csak azoknak a megnyugtatása érdekében raktam be, akik esetleg vérthugyozva nyomatják hónapok óta, nem kell megköszönni -
#359644 igen a dombos pályán szorosabbra számítottam én is, de lényegében az is közelharc volt -
#359643 Ha az a minimális pontosság számított volna akkor a dombos pályán nyerniük kellett volna, a pontosság előnye pl nyílvánvaló esetben megmutatkozik, lásd a t34 vs Löwe tesztet, ott a kemény t34 torony ellenére elvéreztek.
-
#359642 a t55a frontja csak 100 mm, az sokat jelenthet, a kettő között főleg 201 mm-es átütés mellett, így 1v1-be és 15 v15ben is jobb a t-54. A t-55a pontosságát nem tudta kihasználni a közelharcban. -
#359641 Sztem meg teljesen életszerű a teszt, ezért volt szoros a verseny, azért is érdekes mert az ilyen statisztikai mutatókat írja felül amiket emlegetsz. -
#359640 Érdemes végignézegetni a fickó összehasonlításait, elég alapos és tanulságos. Ugyanaz a skilles játékosösszetétel, dombos, városi, full sík terepen háttal egymásnak kezdő és klasszikus 1vs1 kieséses alapon megy. Semmi golldammozás, meglepő dolgok derülnek ki -
davidbog #359639 IS-7-nek kedvező terepen játszottak. Ilyen körülmények közt nem tudta kihasználni az Object 260 a jobb sebességét és a kisebb talajellenállás miatti jobb fordulékonyságát illetve a nagyobb DPM-jét se. Az IS-7 sokkal rosszabb célzási ideje, célzókör szétesése se hátrány már ilyen kicsi távolságból.
Külön-külön nézve semmiben nem a legjobb tier 10 heavy az Object 260, de szinte mindenben elég jó. Ezért összességében az egyik legjobb tier 10 haevy. -
#359638 Ha nem is annyival jobb de nem is rosszabb, engem a t55a leszerepelése lepett meg, mivel ott sokkal nagyobb a hasonlóság tankok között.
-
#359637 Ennyivel jobb lenne az IS7 vagy csak bénák játszottak a 260-al? :) Mondjuk a 260-nak a tornya tetejét be lehet lőni úgy mint az IS4-nek.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.17. 17:20:55 -
#359636 És az obj260 ért tipródóknak van itt egy hasonló összehasonlítás az is-7 el, itt sincs goldammózás, 4 menet, pró játékosok... -
#359635 a t55a rajongók figyelmébe ajánlom ezt a kis videót, t54 vs t55a, full zöld-kék-lila játékosok tolják változó feltételek mellett, 4-0 lett a végeredmény, nem lövöm le a poént ... -
#359634 Igen, bele.
Nekem is úgy lett meg, hogy 65xx spot + 7xx saját sebzés. -
SzocsA #359633 100 000 húztam bele az artyba 50 000 a másikba meglett az amx 30b meg a brit 8as tdbe a nagyágyú. +30 000 xp csak szokszor vereség lett annak ellenére, hogy jól játszottam mikor meg alig sebeztem, nem lettem benne a 10be akkor meg nyertünk....
Amúgy az LT 15 missziónál ha sebzel az is beleszámít a 8000be? elvileg az elején írja ezt... -
#359632 Szerintem jó lenne, nekem meg kell csinálnom valamelyik artys küldisorozatot sajnos, mert pont kellene még egy leány egyik tankomba, különben cseszhetem a BiA-t (vagy steel sisters-t vagy mit).
Elkezdtem artyzni ezer éve, most elővettem megint az m44-et, de nagyon nem megy.. -
#359631 SPG15.3-nál az a probléma, hogy fele XPt kapsz egy brawlerhez képest. Lősz 3500-at de beelőz egy heavy 1600 sebzéssel meg némi assisttal, mert magának spotolt. Meg kell próbálni megvárni, hogy leessen a spot és "vakon" lődözni. Egy zsiros shotgun is sokat számithat. -
bekescsaba #359630 50 %-ot akartam írni, nem 40 %-ot.
-
bekescsaba #359629 Igen, én szeretem. S hogy miért istenítem az M44-et?
1, Iszonyatos rofja van. 18 sec körül lövi a 240-es penes 700-as sebzésű lövedékeket. Ha csak 50 %-os találati arányt is veszel alapul, minél többször lősz, annál többször találsz.
2., A nehéznek mondott artys küldetések zöme xp-re megy, s mivel ez "csak" tier 6-os, és 240-es heattel beüti az E75 frontját lazán (ugye ami tankok felé döntött, az nekünk "patkányoknak" pont merőleges), így szinte termeli az XP-t.
2. A szintjéhez képest brutális alfa. Tier 6-ban szinte minden egy lövés kis mákkal. Tier 8-ban is kettő lövés egy tank. Az amerikai nehéz T osztályt szinte mániákusan ammoreckeli ez az arty. Jó ez csak szubjektív.
3, Egyike azon kevés artyknak, akik minuszba is le tudják engedni a csövüket, így közelharcban sincsen óriási hátrányban.
4., Nem pontos. De ívelten lő, nem annyira mint az angol FV ág, de sok olyan helyre be tud lőni, ahova sok más arty nem. Lassú a lövedéke, meg kell tanulni a tank elé lőni. Az SPG 15-höz 3000 damage-ot ír. Ezt ez az arty 5 lövésből megcsinálja, ehhez kell neki 90 másodperc. Tizes artykkal is nehéz lenne ezt megcsinálni. A legjobban tier 7-ben érzi magát, a Tigris, Panther, a medek zöme teljesen védtelen ellenne. S valljuk be, tier 6-ban könnyebb boldogulni, (gyengébb játékos állomány) több az álló, campelő tank, akik egy helyben állva várják ki a töltési időt.
Van, hogy engem is szopat, de ezzel ne foglalkozz. Ha 40 %-os találati arányt veszünk, amiből 20 százalék átüt, és ezzel az artyval átlagosan tudsz lőni 12-őt, akkor az 3 sebző lövés, ami 2100 sebzés. Tier 6-ban!!!! Ha szeret az RNG s egy kicsit feljebb tolja a %-ot, már ott is van a 3000.
12 lövés kicsit több mint 3 és fél perc ennél az artynál. Ez az erénye. Ha hibázol is, hamar javíthatsz újra. A GW Panther mennyi idő alatt tölt? Talán 36, 37 mp? 1 : 2
Hosszú távon le fogja győzni a pontosságot a DPM.
Ha igény, írhatok pár szót az artyzás rejtelmeiről, bár tudom, hogy a legkönnyebben játszható tank ág, ezért is ignorálja mindenki az artys missziókat,,,,, :-)
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.08.17. 15:14:37 -
#359628 Említetted már többször ezt az M44-et. Hát nem tudom, lehet csak engem szopat, de ez a szar nem akar eltalálni semmit. Akkora a célkör és sokszor olyan szinten nagy a szórás, h még splash dmg-t sem ad be. Gondolom az SPG-15-t szinte full HEAT-tel csináltad meg (a Stug-nál én is, csak GW Pancserrel), de nem tudom így hogy lehet megcsinálni. A HEAT-hez találat kell, a küldetés teljesítéséhez nem is egy. Tegnap volt olyan, h 11-ből 1 talált, de 50%-nál egyik csatában sem volt több a hit rate. A GW sztem sokkal jobb választás a küldire, mert a rofot kivéve mindenben jobb az M44 top lövegénél. M44 számomra eddig egy hulladék, mert hiába a jobb rof, ha nem talál el semmit. -
#359627 Adott tankban a sebzésed exponenciális mozgó átlagának a felső 35%/15%/5%-ba kell kerülnie az régiódban. Csak azok eredményét nézi a rendszer, akik az elmúlt két hétben legalább egyszer játszottak a tankkal. Formula (wotlabs):
EMAi = EMAi-1 + K*(DAMAGEi – EMAi-1)
• DAMAGEi = (Dealt by player in battle) + ( maximum damage by tracking or by spotting) - (team-damage caused to allies in battle)
• k = 2 / (N +1)
• N = 100
Lényeg, hogy benne van az assist damage is és minél frissebb egy csata, annál nagyobb súllyal számit bele az eredménybe. Mindig csak egy értéket tart nyilván a rendszer, amit kiirva látsz a service recordban. Ezt mozgatja a képlet szerint fel/le a csatád után. Nulláról indulsz, és a formula sajátossága, hogy lassan mászik felfelé (első két csatádban 2000-et csinálsz, az 40), ezért nemigen lesz csíkod 50 meccs alatt, pláne ha stock grind is van. 80-120 meccs alatt szokott meglenni az első. Ha egyszer megszerzed, sose vész el. -
#359626 Én próbáltam E100-al de nem akart összejönni. Megvettem az IS-3at és azzal csak úgy random meglett. -
bornofakone #359625 Azoktól távol vagyok...még csak csörcsi van..:D
De amúgy van benne igen csak nagy ráció :) Még t150-n gondolkoztam a 122-s u11-n. t43-al anno nagyon sokat derpeltem vele (4k dmg-s ászom is azzal a gunnal lett meg) Nem tudom 1 tierrel lentebb, de szarabb karakterisztikával és jóval lassabb tankkal milyen lehet, hogyan teljesít a gun. T150-hez van 1 garnitúra 100%-s legényem is asszem, na majd hazaérek kigondolom :D -
yossarianHUN #359624 Nem is a goldjára gondolok, hanem a HE-jére, ami nem sima HE, hanem HESH. 120 pennel. -
madmanic #359623 Ez a t55A istencsászár... Megvan az új kedvencem. -
vat69 #359622 aha értem! köszi!