World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Csak sajnos mindig az èn csapatomba kerülnek:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
inkább keresek valami jó filmet ncore-on..... csak nem sok jó film van ami új :/
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Tiltott módoknál maximum a no zoom zavar be, mert most már csalásnak számít(replayeket amúgy nem nagyon teszek fel sehova) de ezen kívül locastan hd minimapot használok csak, szóval ez a 2 van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.04. 12:37:18
lexlutor: amúgy ja 😄 emiatt kaphatta... párszor én is mentem a vízbe amikor felkúrta az agyamat a game...
pl. 5000 spot dmg-nél 3szor egymás után beadta Erlenberget....
(am nálam kurva bugos a map választás... Erlenbergen kurva sokat vagyok)
de asszem ezek után vissza fogom magam... kapnék egy account resetet az szép lenne 😄DDDD
pl. lézer mód, falon átlátás mód, tracer hack, átlátszó (csak a modul látszik) tank mód
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.04. 12:28:55
4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.
"szerencséd" van, mert olvastam, olyat, hogy végleges ban-t kapott a srác és csak úgy tudott újra wotozni, hogy resetelték az accountját.....
csak most az a jó kérdés, hogy használtál-e tiltott módot? 😊 nem tetted fel véletlenül azt a módot ami mutatja az enemy arty lövését egy piros ponttal? 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Előfordul hogy van értelme a chatnek ezért nem kapcsolnám ki teljesen, de ha vki úgy kezdi hogy "retard...." akkor jobb lenne nem látnom mert én is ugrós fajta vagyok 😞
Mehetsz kirándulni 😊
"A felhasználói fiókod zárolva lett eddig: 2015. február 5 11:42:17. Indoklás: Unsportsmanlike conduct"
kíváncsi vagyok én mikor kapok ilyen fajta bant.... na megnézzük be tudok-e lépni a gamebe XD

És most egy jó darabig nem akarok light tankokat még csak látni se 😄
WoT: Nishizumi77
A support-nál teljesen felesleges reklamálni, elküldik a picsába. Chat ban-t én is kaptam egyébként már, mikor nagyon osztottam az idiótákat, de játék ban-t még nem.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"A felhasználói fiókod zárolva lett eddig: 2015. február 18. 10:49:56. Indoklás: Violation of the Chapter 4 "Inappropiate conduct in game" par. 06.
Nem lökdös senki, nem akadályoz senki, nem csap ki az arty, azt akkor is néha úgy alul tudom múlni az átlagot mint egy kezdő.
Érdekes, én meg T10-ben vagyok jobb, mint lentebb, pedig nem annyira szeretem az aranyeső miatt. Szerintem ennek az az oka, hogy kisebb tierben, ha lila vagy se hozol le meccset, ha nagyon gyengék a társaid. T10-ben azért full gyenge csapat kevés van. Azért ott ritkább szerintem a nagy arányú vereség vagy győzelem.
lexlutorral egyetértek. T5-6-7 a legjobb amúgy.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.04. 10:31:18
amugy t10et en sem szeretem. tapasztalatom szerint meg csak az sem igaz, h ott mennyivel jobb jatekosok vannak, es jobb elmeny lenne.
en is inkabb t5-6-7et preferealom.
regebben a t8at szerettem meg nagyon, de miota az mmen valtoztattak es t10 toltelek az ember joreszt, mar inkabb azt is hanyagolom.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.04. 10:17:01
de sajnos ez elenyeszo aranyu lehet, elnezve a mindennapi jatekot.
Mire képes egy hamísítatlan, wotos elitcsapat 4 perc alatt:
Hozzáértem, mikor elmentem mellette, és a kollega ezt annyira sérelmezte, hogy egy kétezres puszival torolta meg.
Majd két perccel később:
Kollega #2 úgy ítélte meg, hogy én útban vagyok neki, úgyhogy először jól megtaszajtott a lövés pillanatában, hogy még véletlenül se találhassam el amire célzok, majd ki is lőtt a g*cibe, mer hát azér már mégis van a pofátlanságnak is egy határa.
És ez csak néhány életkép, ne említsük az elmebetegeket sebző, nyílt pályákat heavyvel játszhatatlanná tevő artykat, a szintén földtől elrugaszkodott TD-ket, a folyamatos aranyesőt, a változatlanul csökkent értelmi képességű csapattársakat, és még sorolhatnám. Ezek nem fájnak annyira T5-ben (főleg, mert többnyire nincsenek is jelen), de T10-ben azért levakarja az ember az arcát egy-egy ilyen diadalmenet után a harmincezres rezsit látva az összesítő lapon.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.04. 10:12:04
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.04. 10:06:25
angelus1991ster.blogspot.hu
vhogy a T10 az nekem egy más világ, frusztrál de nemtom miért.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.04. 09:58:57
De igen rossz vele a statom, stock ágyúkkal nem annyira jó medtank. Második tier 9-es harckocsim, de az E-75-el messze jobbak az eredmények.
A mai WR 33% a szent emillel, ami még stock tornyos és bejött a legenda, sorozatban tegnap óta, ahogy elkezdtem húzni, gyakorlatilag minden csatában agyhalottak tömegei (vagy unatkozóké, akik amúgy ugyanazt csinálják, szétcseszik a másik ember játékát, mert nem érdekli őket a legkevésbé sem).
Le kéne állnom vele, de most lenne időm húzni, de a program nem engedi. Ezek a vesztő sorozatok annyira pofátlanul benne vannak az MM-ben, hogy el sem hinné az ember. Mondok egy példát, bedob a csatába 2-3-4 szent emil-t, a kettő stock ágyús egy oldalra került, a kettő top ágyús a másikra, amit onnan tudok, hogy megkérdeztem őket, illetve volt amelyik belém lőtt és egyből tudtam, hogy mi a helyzet. Ki hiszi azt el, hogy ez véletlen többször egymás után, több csatában?
Én el tudnám fogadni, hogy véletlenül sorsolja össze a csapatokat, de nem ezt teszi, hanem mindenféle manipuláció után, bekerül az ember az agyhalottakhoz vagy csak azokhoz, akik stock tankkal játszanak vagy mittudomén a legutolsó x csatájukban sz.rul játszottak.
Ráadásul 1,5-2k sebzést meglövök stock ágyúval is, tehát még azt sem lehet mondani, hogy azért van a vereség, mert a szent emil nem rakta oda magát.
Ezek annyira átlátszóak, de tényleg. Ahogy meglesz a top ágyú, egyből visszakerülök majd a normális csapatokba, nem kizárólag agyhalottakkal kell menjek hosszú sorozatokat. Ezt már rengeteg tankomnál megfigyeltem, először normális eloszlás és nem csak a beetető szakaszban (ha van ilyen egyáltalán) utána a WR elkezd egy mélyrepülést a grind azon szakaszában, amíg nincsen komolyabb ágyú, aztán szépen visszaáll a normálisra minden megint. Úgy értem, hogy kapok agyhalottakat, de kb ugyanolyan eséllyel az ellenfélnél is lesznek.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...