418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Nem kérlek, csak egy szokásos micropatch. Ezek után mindig az az érzésem, hogy csak szopatásból csinálták meg, egy részeg tivornya közben. Átlagosan két másik mikropeccs szokott kelleni ahhoz, hogy kijavítsa az első által okozott hibákat. És hogy ezek milyen fícsöröket hoznak? Azt senki se szokta tudni.
  • Lokker
    Nálunk csak a chat nem működött egymás közt de tudtunk platoonban menni.

A hsz-ek alapján elég random jönnek elő a hibák, mindenkinél más. Új rng?
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.08.18. 21:35:51
  • yossarianHUN
  • yossarianHUN
    Más se tud írni a garázsban a barátlistáján lévő embereknek? Egy ismerőssel próbálkoztunk, se én neki, se ő nekem nem tud írni, és még a szakaszmeghívómat se tudja acceptelni. Ez megint ennek a drága mikropeccsnek a következménye?
  • Lokker
    Hidd el, van ennél lejebb is :)
  • patchaou
    Egy falákányi majom ül a gépek előtt és random nyomkodnak össze-vissza mindent. Ez a wg.
  • Tessellia
    Én csak szimplán nem tudok írni chatbe, és a szakasz meghívásokat sem tudom elfogadni:) (modok nélkül sem megy)
  • técs
    Ezzel az új mikropatchel volt már valakinek gondja? 2. csatám a mai nap, CH 3-al ráteszem az autoaimet a matildára, és kilövés után is rajta maradt egészen a csata végéig. Azt se tudtam mire célzok mert a célkör végig matildon volt, a tornyom is beragadt mintha eltalálták volna, de nem kaptam találatot, javítani se tudtam. Utolsónak maradtam, de emiatt buktuk a csatát. Replayt meg nem tudom visszanézni. Gj Wg
  • Lokker
    Amíg nem szorongatja meg őket egy másik játék addig nem fog érdemben változni semmi.
  • patchaou
    ... szóval már csak évek kérdése.
  • yossarianHUN
    Utoljára "It's done when it's done.".
  • stork13
    Orzanelt néztem Twitch-en pár hete és ő a nem tárassal használta akkor.
  • patchaou
    Többmagos támogatásról valami hír?
  • patchaou
    Klántárs gépén voltam teamwieverrel, az Ő játéka már le volt frissítve és nem vitte a délelőtti replayeket. Az enyém meg igen, aztán lefrissítettem és az enyém sem viszi már őket. A mostaniakat nem tudom, de beveheti a wg bő nyállal. Gyűjtöm a replayeket, mert szerettem volna egy videósorozatot és a tetves frissítésük miatt baszhatom az egészet!
  • Antimat
    Van olyan elvetemült, aki nem a táras ágyúval használja az SP1C-t?
    Nekem is az van fenn, de ahogy néztem a statjait, dpm-be, célzási időben, és pontosságban is jobb a nem-táras, de replayben csak a tárast látom.
  • Userx2
    Olcsón lehet megéri megvenni gyűjtőknek. World of Tanks 1250 Gold + 8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tank + 7 Days Premium Bonus Code
    Ez került nekem -6 533,47 HUF pénzbe.
    Itt a hozzászólásokban le van írva, hogy lehet megvenni a csomagot.

Vagy megkapjátok az árát goldban.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.18. 20:33:56
  • Antimat
    Talán a fájlok összerendelését "felejtette el" a win?
    Jártam így pár hónapja.
  • Sherman0070
    Light mission másodlagosához mi a faszomért kell túlélni a csatát?
  • Sherman0070
    Meglett a 7K spot dmg erre vesztünk...................
  • Kronos79
    Futtattad ma már a játékot? Nekem valamit újracsomagolt. Ha nem indítottad, akkor egyszer indítsd el! Elvileg utána jó lesz. Nálam a micropatcheknél volt ilyen.
  • ilovearty
    Pont most raktam le mert meglett a jp4.
    Farmolásra szerintem alkalmattlan. Kevés sebzési lehetőség van neki t5-ben. Hátul kell kempelni vele, mert ha bármi bármelyik oldalról eltalálja , akkor kiüti a motort és általában ki is gyújtja. Ez mindjárt egy oltó és egy javító minusz . (mellesleg kurv@kib@szott idegesítő is )
  • yossarianHUN
    Annyit most is megkeres, csak annyival megőszülsz, mire kifarmolsz egy nagyobb tankra valót.
  • ximix #359679
    A T5 StugIII mennyit keres mostanában prémmel nettó kb ?
    Annak idején az volt a farm tankom 16-25 ezer nettó kredit simán összejött vele, emlékszem egy csata egy legénységi tag átképzés volt stendert :) a végén már kevés volt a 36 skuló később azért kellett a schmalturm tornyos PZ4-el farmolni, mert abban több lőszer volt, nem fogyott ki csata végére.
  • ilovearty
    Nekem már volt egy pár prémium gépem, de mindig ugyanaz történt. Az elején húúú de keresett, aztán nagyrészt annyit mint egy t5-os gép egy jobb körben. Kivéve a t34, mert az képes volt annál is kevesebbet. A nyeremény wz-111 is igy volt. El voltam ájulva, hogy menyit hozott. Aztán már csak időpocséklás volt vele játszani....
    Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.18. 19:14:15
  • patchaou
    Hali! Az mitől lehet hogy nem hajlandó elindulni egyik replay file sem. Egyszerűen semmi nem történik...
  • Frankie69
    Я тоже. :)
  • Pitya78
    Kössz! Bár tanultam oroszt a 80-as években, de már rég volt...
  • Frankie69
    Pedig ott vannak a videók
  • AlucardHuN
    Kellene már egy arty genocide
  • yossarianHUN
    Szerintem hamarosan minden limites prém az lesz.
  • Sherman0070
    Nekem annál az 5K spot-nál iszonyat nagy mákom volt. 4k-t műveltem+felvettem egy random IS-4et és meglett.
  • Pitya78
    Sziasztok, új vagyok köztetek, csak olvasgatlak benneteket 2 éve. Pitya78 néven találtok ingame.
    Egy kérdésem lenne Romoto kollégához, hol vannak ezek az összehasonlitó videók?
    Mert linket nem találtam, a youtube pedig nem mutat ilyet.
    Köszi:Pitya
  • Sherman0070
    Akkor hamarosan a Churchill III is gyűjtői darab lesz?
  • patchaou
    A plusz bevételt évek óta folyamatosan tekerik le fű alatt...
  • Angelus1991ster
    Pont az egyetlen értelmes dolgot veszik el a prémium tankoktól. Gondolom, a következő húzásuk az lesz, hogy fokozatosan csökkentik a pluszt , amit a prémium tankok adnak. Ott az AMX CDC, az annyira egy héliumos lufi tank, hogy tierlimit nélkül kise adtam volna.

Kampány 1 és T95E2-nél már érezhető a sóherságuk.
    Stug IV-nél kellett volna az +50%-os plusz kredit, mivel sajnos annyira fostalicska, hogy sokan eladják, mintsem , hogy játszanak vele.
  • yossarianHUN
    Nemsokára eltávolítják a JT88-at. Aki venne, még most vegyen.
    Úgy tűnik, tényleg szisztematikusan kiirtják a limites prémeket a játékból.
  • Angelus1991ster
    Wg-sek miért ennyire smucig gecik, amikor a tesztszerverben nem teszik elérhetővé az összes rejtett prémium tankot? Pl. MTL G14S, Pz 38, Pz 4/5, Type 59, A-32, BT-SV, Grósztraktor és társa. Csoda , hogy a tier 5-ös prémium M4 elérhető.
  • Kronos79
    Én ilyenkor nem vitatkozom velük. Ha úgy gondolják, hogy nekem kell felderíteni és nem tudok tovább menni, mert tudom, hogy kb. hol lehet az ellenfél "spottere", akkor az "R" betűt megpüfölöm párszor és széles mosollyal az arcomon öngyilkos spottert játszom. Többnyire bármilyen tank felvillantása nélkül kilőnek. Ilyenkor jön a noobozás, de én csak röhögök. Bár az esetek többségében annyira fogalmatlanok, hogy még a noobozás is elmarad.
    Volt egy eset anno, amikor úgy gondolták, hogy én az egy pálcás SU-85B-vel ugyan menjek már felderíteni nekik. Mentem. Nem volt értelme.
  • técs
    Tudod az artysok többsége egy degenerált barom az életben is, azért játszanak ezzel az osztállyal orrba-szájba és azért viselkednek úgy ahogy. Múltkor Prokhorovkán 3-3 arty mindkét oldalon , én egy 80% crew KV1-el voltam. Ott állt leghátul a pz38a scoutunk, de engem kezdtek el baszogatni, hogy menjek és spotoljak nekik a kb 260m-es látótávval rendelkező tankommal. Mikor elakartam magyarázni, hogy a KV1 nem igazán alkalmas spotolni még fullos legénységgel sem, meg van egy spoterünk, aki semmit nem csinál, akkor szépen kilőttek, amibe beszállt egy nashorn is. A rohadt degenerált artys társadalom kivétel nélkül azt gondolja, hogy neked meg KELL halnod érte, ha pedig rámennek az ellenséges scoutok akkor neked kötelességed megmenteni őket és szintén csak meghalni ha a helyzet úgy kívánja, mert a játék elsődleges célja, hogy ők 0 rizikó mellett minél több játékosnak basszák el a játékát. Gyűlölöm ezeket a rohadt tetveket és igyekszem ott megkeseríteni az életüket ahol tudom, teljesen mindegy hogy ellenség vagy csapattárs a görény.
  • patchaou
    Én annak örülök amikor hamar bedob. Amikor sokáig várat akkor többnyire megszívom. Mintha sokáig tartana találni egy olyan csatát amiben garantáltan szívni fogok..