418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Én nem ilyen helyen nőttem fel. Nekem mindenért magamnak kellett megküzdenem.
    Első nyolcasom a Panther2 volt. A klánunk fun, nincs CW, így szórható arany se.
    Maradt a rögösebb út, de nem bánom. Miután minden tankkal végigtoltam a kötelező penzumokat, nem nagyon ér meglepetés csata közben.
    A mellém sorsolt játékosok meg olyanok amilyenek. Egyszer fent, egyszer lent.
  • Maala
    De normal helyeken ugy megy, hogy op tier8 rendel, azzal strongholdban (regen team battle) xpt huz, klansranybol xp atvalt, es bumm, low tier trash tankok atugorva. ;)

Lengyel agban van az egyetlen tank a jatekban, ami szerintem hasznalhatatlan, az a tier5-os fos... pedig en is csak 3 tankot ugrottam at. Olasz t6-7 meg, de azok legalabb hasznalhatoak, csak epp frontline miatt gyorsan ki lehetettt maxolni Panterat.

Lassan nekem is el kene donteni, merre menjek, mert csak jon a kredit, mar 20m van... vagy veszegetek tankokat (nekem csak T10ek allnak benn), vagy full gold mindenbe... hmm.
  • suba53
    Azért eleinte az ember nem dúskál a free XP-ben.
    Én mindig tartalékoltam a magasabb tierekre, modulok fejlesztésére, de a lengyel ág kivételével ( ott hatossal indultam ) minden ágon végig toltam minden tankot. És jelenleg az összes kifejleszthető tízes bent áll a garázsban, és szinte minden kilences, és a legtöbb nyolcas is.
  • Maala
    Mert eddig aztan gond volt free xpbol atlepni a tankokat, ezutan is gond lesz. ;)
  • suba53
    Ez miért is lenne probléma?

Ha végig kell tolni az összes gyenge tankot is, alap cuccokkal is, akkor nehezebb látványos statot produkálni?
  • Plata
    Ma Is2-vel is első lettem xp-ben.
    Úgy látszik hogy ha nagyobb szintűeket lövök az tényleg megtolja az xp-t.
    Ráadásul volt egy lövésem td-be úgy hogy nem láttam,csak találomra rálőttem a bokorra,irtó messzire,ami be talált.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.29. 22:57:06
  • joe662
    R1 az auto aim.
  • DantesHUN
    Majd kipróbálom, de gondolom nem. Nem tudok rájönn ihogy lehetne kontrollerrel pontosnak lenni. Hát azért van a FPS-ekben is auti aim mert hát kontorollerel célozni szar.
  • robogo81 #412930
    Nem tudom hogy megy-e,de egy mezei drótos(vagy drótmentes) usb egeret próbáltál már rádugni?a ps4 menüje támogatja a bill/egér irányítást,de a játékok általában nem igazán.
  • tutyimutyi2
    Avagy amikor arról beszélnek majd hogy jön valameik nemzethez egy új ág akkor elég lesz csak tier5-től vagy tier6-tól megcsinálni az az alatti tankokat meg leszarhatják mert hát úgyis collectorba kerülnének. :P
    Csak így az a baj hogy jelenleg van egy csomó átjárás ágak között amik 1.9-el eltűnnek, ugye az is indok hogy ezzel az update-el azt segítik hogy egy új ág esetén ne kelljen teljesen újrakezdeni az ágat, ahham ha úgydöntesz hogy szeretnél orosz medet akkor az update-et követően vissza kell menni egészen tier4-ig(báár aki nem képes low tierben lejátszani 10-20 csatát az mért akar nagyobb szintű tankot?) de ezzel szemben jelenleg akár a tier7-nél heavy ágról akár tier8ban light ágról átmehetsz a med ágra. Szóval szerintem ezzel pont hogy azt érik el hogy ha egy játékos beleszeretne kezdeni egy új ágba akkor jelenlegi helyzettel ellentétben ténylegesen vissza kell mennie tier3-4-5-ig hogy beletudjon kezdeni egy másikba.
  • Maala
    Másik előnye a collectionsnek, hogy eddig gyakorlatilag vagy prém tankként, vagy tech tree tankként kerülhetett be valami a játékba.

Ahogy olvasom a 24-ei interjút, ezentúl lehet, hogy egyből collectionsbe raknak majd valamit.
  • Sherman0070
    amúgy ezen a skinen a gunmarkok hol fognak látszódni? xd
    mert hogy az egész csövet camo takarja el
  • Plata
    A banda nagy része kempelt hátul,ezért is lett spotom,mert nekem elegem lett és egyedül előre mentem be a városba ahol bele ütköztem egy rakás T10-be.
    Egy utcányi távolság volt köztünk.De szerencsémre ezek is kempelő balfékek voltak.Nem támadtak rám pedig többen voltak.Folyton a dombra lövöldöztek,rám sem támadtak,én meg szekáltam őket.
  • DantesHUN
    Hát nagyon nem megy PS4-en
    Most nem tudom a PS4-es verzió ennyire szar, vagy ennyire béna vagyok kontrollerel.
    Mozgó ellenfelet kizárt hogy eltaláljak. Az telejsen lehetetlen, egérrel le lehet követni, de én kontrolerrel nem tudom.

Az irányítás is nehezebben, nem olyan pontos mint WASD-vel. Ami külön idegesítő ha erősebben nyomom az irányítást, akkor bekapcsol a ,,tempomat" a tankon. Én meg csak pislogok hogy mi van

De legalább szophatok a vacak ágyúkkal. De jó hogy anno a Durchbuck wagent kihagytam, mert amikor német ágat anno kihúztam be se rakták
    Mi ez hülye vicc, a rövid 75-össel? Nincs átütés, nem sebez, de legalább pontatlan.
  • Maala
    Eggyel nagyobb tierű enemykre sebeztél, spotoltál, az +10% xp. Bár azt nem látjuk, milyen messziről.
    Ki tudja, lehet a 121 meg T8-asokra sebezte a 3k-t, az meg -20% xp neki. Még kevesebb, ha 300m felettről.
  • haflac
    Köszi!Az a poén, hogy amikor teljesítettem a 45. szintet a tank még nem állt a garázsomban.A másik a 277-es meg ki sincs fejlesztve. :) És még van kb 10 prémnapom is.
  • Lunki88
    Gratula! Vagányul néz ki ez a 3D-skin.
  • Plata
    Én 8-as szinten járok,de napi 10 csatát sem megyek.Le duplázom Is3-at meg standard b-t.
    De ha már Standard B,valaki magyarázza el miért én kaptam a legtöbb xp-t a csatában.

Én sem értem miért lettem a legjobb a csapatban.
  • haflac
    Battle pass 45. szint.
  • Maala
    Nekem is ki van fejlesztve minden ág minden tankja, ettől még nem tartom hülye ötletnek.

Nem fog változni semmi.
  • McFrost
    Artyzni kell a T28 HTC-ért?
  • Plata
    Hát én Ps4-en csak GTA-t próbáltam,de abban mindig meghaltam mert folyton rossz gombot nyomtam meg és állandóan kiugrottam kocsiból miközben 200-al repesztettem.
    Van rajta egy rakás játék,de nem az én világom,kontroller nekem nem fekszik.
  • McFrost
    Akkor jól értettem. Neki kell feküdjek az objektnek.
  • DantesHUN
    Számítógépen nagyon sokat játszottam vele, 11 ezer csata.

A gépem kuka, de most PS4-en akartam játszani. De nem megy. Értem én kontrollerrel más mint egérrel, de semmit nem találok el. PZIIIA és semmit soha. Ott áll az orrom előtt és minden lövés mellé.
    Mi fasz itt a trükk ,hát hogy kell itt célozni? Vagy mi van ezzel?
  • tutyimutyi2
    Akkor az ott is marad.

McFrost: annyi a lényeg hogyha van már minimum 1 darab tier10-es orosz tankod akkor már veheted is meg kreditért.
  • Plata
    És mi van ha a garázsban van a T62?
  • McFrost
    Ha jól értem: kiveszik/átrakják pl. a T-62A-t gyűjtőibe. Ha megvan az Obj-140, akkor a T-62A-t keridért megvehetem?
  • tutyimutyi2
    Olyan tankok(érdemes megnézni az armor modellt is :D ) változásai is felbukkannak az 1.9-ről szóló hírben amik nem is léteznek :D

Am ha a megvan a T54E1 és az átkerül heavy tank státuszba akkor a legénységem automatikusan átképződik vagy nekem kell rá költenem?
  • tutyimutyi2
    Szinte minden nemzet tier 6-8-ig kivan már fejlesztve :P

Am a wg megtartja jó szokását miszerint a turánnak nem lehet normál mennyiségű lőszere:
    Turán III prototípus
    Changed the ammo rack capacity from 32 to 39 shells
    Decreased the repair cost by 24%
    Changed the vehicle durability from 570 to 750 HP
  • Maala
    Majd ha jön 2 év múlva a Crew 2.0, akkor lesz értelme, mert ott egy legyénybanda több tankba is beülhet.

Btw, az nem elég neked, hogy nem kell kifejlesztened egy csomó tankot? :-D
  • tutyimutyi2
    Nem igazán értem mi értelme ennek a collector vehicle szarságnak, blitzen legalább van legénységi xp szorzójuk és aranyért el tudod adni, itt meg ha megveszed még neked kell fullosra fejleszteni és még csak a speciális státuszt sem kaphatják meg nehogy már áttehessed bele a legénységet...
  • Plata
    Jah.
  • joe662
    Teszt szerver.
  • Plata
    Hú de fura a játékod,félig magyar félig angol,hogy van ez?
  • joe662
    Imáid meghallgatásra kerültek!
  • Plata
    Nekem talán 2100 pontom ha van még.
    Nem nagyon izgatott ez az event,mind a három tank megvan.
  • AbsolutExpert
    Meglett a tankrewardson a 3000 pont, már vártam a táras svédet, de mit csinálok? Igen, simán rányomtam a japán tankra. Hogy lehetek ekkora állat??
  • tutyimutyi2
    Vicces hogy olyat is írnak hogy tizedik évforduló alkalmából 5 részből álló esemény és elösször azt írják hogy április-tól az év végéig fog tartani, 2 bekezdéssel késöbb meg már azt írják hogy augusztusig fog tartani :D
  • Lunki88
    A csalók pénze is fontos a WG-nek. :)
  • joe662
    Szülinapi ajándék csalóknak