World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tőbbit tudod, minden a régi:-)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mert mi van ha bandzsa béla ül benne és még a holdat sem találja el.<#vigyor>#vigyor>
Ma duplacsöves hülye majom nem tudott kilőni Is2-ből közelharcban mert el sem talált az állat.
Volt hogy feltolatott a szemét kupacra és elém lőtt a földbe.<#nyes>#nyes>
Black marketen én T8-nál nagyobbat nem veszek.
Ha csak dísznek lesz a garázsban akkor mi értelme?
T8 jöhet azzal mehetek FL-be.
Már van 23 t8-as a garázsban.
Még kell a 112 és 53TP.
Meg majd egyszer T8 angol heavy,de azt freeből fogom kiszedni.
Egyébként ez az Is2 tök jó tank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.20. 12:25:17
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.12.20. 12:05:08
He lőszert be és waffen szutyok ég mint a rúzsa magdi kornyikálás közben.<#idiota>#idiota>
Waffenszutykot nem akarok venni,Tier 10,nincs értelme.
Eventen kívül sosem használok T10 tankot,csak T8-al játszom,ha lesz Is6 az kell vagy Caernarvon.
Esetleg Progetto vagy Somua.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
53 TP közelebb volt 153 méterre,ő sem vett észre.<#idiota>#idiota>
De volt még a kettő közt egy Fv4005 is.
Totál nyugisan lődöztemn a bokorból és végig nem spotoltak fel.
Én meg felderítettem és láncoltam is.
Sajna T110E3-at szemből csak egyszer tudtam belőni,de a láncolással is szivattam.<#idiota>#idiota>
Köcsög Fv meg folyton elbújt ház mögé,pedig He-vel meg akartam küldeni őt is.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nagy elsosegely es tuzoltokeszulek, csak a 3 utobibol van 1600 db 10 000 ezerrel szorozva 16 misi kp, tehat azokat is el lehet adni ha nem hasznalja valaki.
Meg is van a 4 nagy dísz,azt hittem majd el kell őket készítenem sok sok vacakért.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem beszelve rola hogy milyen parameterekkel fog kijonni, mar ha ez lesz.

Köszi magyi76
Az volt a terv nálam is,hogy majf Fl-ben vissafarmolom őket,de lehet a wg közbeszól<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Idén talán eltúloztuk és túl sok Frontline epizód volt, jövőre kevesebb lesz belőle." <#szomoru1>#szomoru1>
https://www.wotinfo.hu/index.php/item/8655-mendemondak-es-pusmogasok-szobeszedek-es-hiresztelesek
Utoljára szerkesztette: magyi76, 2019.12.20. 03:29:00
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.12.19. 23:11:57
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2019.12.19. 22:10:08
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Grat!<#beka3>#beka3>
Ügyes a kiscsávo<#hehe>#hehe>

1. Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
2. Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
3. A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erősödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
4. A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa őket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelőni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
5. A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertől, nyomja a gombot, és amerre áll arra lő. Két fő fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, ő nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelő a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsőként elhullanak a faszba.
Hogyan látják ezt a 600 effisek:
1. 1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet😛)
2. 1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
3. 1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
4. 900+ na ők tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-ű statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...😄)
5. 600+ ők az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!
A dupla csöves csodára tartogattam,de közben lett egy csomó tervrajz,sztem abból ki fog jönni.
Amúgy te beszélsz,aki végigjátszotta a Wotot?<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#beka3>#beka3>
Egyébként B+ a 826 000 Fríxpédet <#hehe>#hehe>
Könyvben,kattints a díszre,és akkor egyből beállít mindent a gépen.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.12.19. 18:51:58
A napi küldikből rengeteg dísz összejöhet,fölösleges még szerintem a kollekcióval foglalkozni.
Rakd 10-esre a hangulatot,na meg gyűjtögesd a díszeket.
Én csak majd a végén kezdek el gyártogatni.
Szal válassz egy elkészítendő díszt a könyvből,és go.
Köszi .
Mert e nélkül lehet hogy újra olyat csinál ami már megvan.
Azért nem engedi használni mert ebből a típusból már mindent begyűjtöttél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.19. 17:52:04

Továbbá nagyon fontos felhívás ! A játékbéli pontos nevem Lulubell2
Játékbéli nagy dobozok miatt írom , ha esetleg venni akarsz nekem úgy ismeretlenül <#hehe>#hehe>
Progetto lövéseit nem is jelezte a játék jelentésben.
EVE online-ban nagy nehezen összejött a pénzem álmaim bányászhajójára.
Megvettem és felszereltem.
Majd uzsgyi ki az űrbe kipróbálni.
Jah de mivel már úgy vártam hogy mehessek vele elfelejtettem kötni rá biztosítást.
Naná hogy egyből kinyírtak.
Oda lett a hajó amiért annyit melóztam.
Abba is hagytam a játékot. XD
Igaz jó rég volt,de sose felejtem el.
Én voltam a hibás,de nagy csalódás volt.
Én P.43 bis-en tornyot cseréltem és uzsgyi be a csatába. Tököm sem tudta, hogy ilyenkor újra be kell pakolni a lőszereket, szal ott ültem 0 skulóval. Már az elején villogtattam, hogy kifogyott a lőszer, a többiek bámultak, hogy miaf@sz?!? 1 perc után? 😄 Ráadásul Province volt a pálya, hátmondom akkor öngyilok, leugrattam alulra, de nem robbant le ez a fos! Ott figyeltem 19 hp-val és bokorról bokorra sunnyogtam alul előre és a végén befoglaltam egyedül. Kaptam is egy medált: sikeres foglalás, hogy a csatában senki sem vett észre! 😄
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tovább nem megyek,most meg Obj705 és obj430u lesz mindjárt kész,folyton azokhoz kapok tervrajzot.<#vigyor>#vigyor>
Az semmi én a 60TP-nek annyira megörültem, hogy beléptem a csatába, kérdezett valamit leokéztam és bementem lőszer nélkül.Gondolhatod.....
Csatában vettem észre hogy nem vittem se gyógyító szart se mást.