418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
haflac #412981 13 vereség után sikerült nyernem.13-szor tier9 és 10-ben voltam.6-os tankot elsőnek csak a 14-ben láttam.Tökéletes a mm. Ja és egy alap 53tp-vel tolom.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.04.05. 17:22:30 -
haflac #412980 10 vereség zsinórban.Még az a szerencse,hogy a wg nem manipulálja a csatákat, mondjuk eleve nyerésre nagyon kevés eséllyel rendelkező team összeállításával. Mert ahogyan tankokat keres a MM, úgy kereshet pontszám alapján játékosokat is.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2020.04.05. 16:47:30 -
Lucifer001 #412979 A 15 . küldetéseket kiválóra szeretném javítani . Csak azt nem értem miért nem engedi ? Pl most az utolsó ami hiányzott Blokk -15 egy teljesen mindegy kibe mibe lövés hiányzott volna a kiválósághoz .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Néha csak bebugol, mert egy kalap kaka, és folyamatosan feldobja ugyanazt a meghívót.
Az anonimizáló meg csak csata alatt működik, játékos statot nézve csatavégi jelentésen kiderül ám, hogy ki vagy valójában. :-o -
Lehet,mivel pont nem kell gyereket nevelnem azon a héten
+ ugye munkanélküli vagyok
-
-
Plata #412975 Mekkora esély van arra hogy egymás után kétszer összefussak ugyanazzal a játékossal?
Standard b-vel mentem csatába,erre egy arty meghívott platoonba.Elfogadtam.
Aztán csata után mentem duplacsövű is3-al is egy csatát,erre valaki meghívott platoonba,elfogadtam és jéé ez ugyanaz a csóka aki az előbb is meghívott.Megint 212-vel volt.Az a vicc nem tudhatta hogy én vagyok,mert az anonimizáló be van kapcsolva.
Megnéztem az adatlapját játékban,nagy artista a srác,szinte csak arty van neki magas tierben.
Jut eszembe,azt mondják jön prém ISU-152 BL-10 ágyúval megnövelt hp-val.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.04. 21:44:20 -
Első nap kiviszed Dzsémsz? :D -
Én konzolon nem bírtam agyilag pár hónapnál tovább. :D
ugyanúgy egér+billentyűzettel toltam de bugos az egész xbox one-os wot szerintem (ha kicsit rátolatsz háttal sziklára a lövegedet nem lehet levinni, közben még több gundepnek kéne hogy legyen, szar grafika, stb.)
csapatok mozgása nagyobb agyhalál volt PC-snél is + konzolon van pár exkluziv pálya, amik undoritoan szarok -
Plata #412972 Győzelem!
Csata: Mountain Pass
Járművek: 53TP Markowskiego
Szerzett tapasztalat: 3 373 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 7
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 39 044
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Megszerzett tartalék készlet: 3 904
Ez is furi volt.Leopárdal harcoltam,a sügér két lövése is mellém ment,pedig jó ha két centire volt tőlem.Nekem nem pattant le a lövésem,el akart slisszolni így eléje fordultam hogy feltartom,épp csak hozzáért a tankom és eldurrant.
-
Plata #412971 Az előbb Standard b-vel vaktában rálőttem BC-re legalább 400 méterre volt és teljes gázzal repesztett.Láthatóan nem találtam el mert nekem úgy látszott mögé ment,még is azt írta ki hogy eltaláltam és 402-öt sebeztem bele.
Pedig fixen úgy láttam nem találtam el.Sajna elfelejtettem kimenteni replayt,mert meghaltam és nem vártam meg a csata végét hanem mentem egy kört fostalicska t8 angol felderítővel. -
DantesHUN #412970 na vissza tértem a Wot-ba, de PS4-en
Bill+ egér kombóval normálisan tudok játszani
A durchbuchwagent eladtam a francba, ez egy rakás szar. Mire jó? Semmire. Fos. Gyenge, lassú pontatlan, kicsi átütés kicsi sebzés. Miafasz?
Belekezdtem az arty ágba. Szóval már akkor Wot-oztam amikor még a zárt alfa teszt volt, de sose akartam wot-ozni. De ez tényleg ennyi? kattontok, ha szerencsém van, és némi ésszel kattintottam: pukk.
Deszar.
A PzIV jó lenne csak szerencsém nem volt
A War stories mi akarna lenni? Single küldetések? És mi az értelmük? Mármint mit adnak? Megcsináltam egyet, de szóval valai jutalom sok kredit vagy valami?
Viszont a Trinity nevű tank, amit a Stories-ben láttam, nagyon tetszik, és megvehető prém tank. Gyors közepes tank, a 88-as ágyúval.
Nagyon tetszett
Normál csatákban is használható? Gondolom tier X-ig dobálja be, de szerencsés tier besorolásnál ilyen mozkényosággal és ezzel az ágyúval fasza lehet. -
Hétfőtől non stop frontline. :-DD -
Egy elvetemült román. xD -
Bejön neki a gép 
-
haflac #412966 Én vettem 2-őt.Biztos ami biztos. -
suba53 #412965 Nézem a tankrewards oldalt, hogy hol tartok, erre 1130 tokent ír. Visszanéztem a csata logokat, kettő után írta, hogy gratulálunk kaptál 500 tokent.
De hogy konkrétan mire, azt nem írta. Semmi extra nem volt a csatákban, valami bejött ami a feltétele volt, de így utólag nem is tudom kisilabizálni.
Mindegy is, jól jött, nem kell megszakadni a szaros orosz TD miatt. A másik kettő megvan. -
Hát ez érdekes, ma játszottam kb tizenöt csatát, és mindegyik tank amivel mentem kapott legalább egyszer rackammot vagy kigyulladt.
Most visszaolvasva már értem :D
-
Vegyétek, le ne maradjatok. 
Plata #412962 Első csatában beadta a gyújtást.
Gratulálunk! Kaptál 600 tokent.
Dupla csöves Is3-al seggbe lőttem egy teknősbékát és kigyulladt. -
Lucifer001 #412961 Köszi .
Igazad van .
Fontolgattam már régebben is , hogy az Obj 279 kemény dió lesz , és ott jobban szükségem lesz a " Parancs kuponra " -
tutyimutyi2 #412960 Még "szerencse" hogy amúgy sem szoktam túl gyakran gyújtani vagy ammozni, így meg aztán pláne nem adja be a játék. -
Plata #412959 Cseten azt mondták ammo rack és gyújtás ad tán 500-500 pontot. -
tutyimutyi2 #412958 Ahogy nézem van elvileg 2 rejtett küldetés tank rewards-hoz amik 500-500 tokent adnak. Az egyikre a tüzet tippelik a másik pedig valami egyébb belső modul sebzés(szóval irány klikkerkedni :D ). -
Plata #412957 Nincs semmi április elsejei móka? -
Dejó, hogy azt a camot árulják, ami tavaly a 0.7.0 event játszásáért volt a jutalom... -
Kina-orosz vonalon nekem anno 113-al sikerult, de 111, 112 is eselyes, no meg bobject. -
Vk b, maus, cw vk, jgpz. nekem utobbiakkal sikerult mostanaban ennyit pattintani.
Ne valtsd ki, a 279e-hez ugyis meg kell majd csinalnod. -
Tudom, máshol is van ilyen küldi, azért írtam. Nekem konkrétan semmivel sem megy. -
Lucifer001 #412951 Nem Kína , hanem Japán tank a megfelelő . De szerintem én ezt inkább kiváltom " parancs kuponnal " -
Én annak idején a VK Bélával csináltam meg. Azóta lehet nem olyan penge az a tank, de megér egy próbát ha a garázsodban van. -
Plata #412949 Nekem semmivel sem megy. -
Nekem ez nem megy. Én wz111 1-5-el próbálom. -
Plata #412947 Le dupláztam 53TP-t,érdekes módon most az ágyúja halál pontos volt és lett két olyan killem is amit nem gondoltam volna hogy sikerül.
Dupla csöves prémet láncolni akartam,erre kinyírtam,Isu-152-öt meg marha messziről úgy kilőttem hogy visszavonult domb mögé és csak pár centi látszott belőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Minden lövésem talált.Pedig némelyik tök vaktában leadott lövés volt. -
Lucifer001 #412946 Blokkolj 2x annyit mint a saját életerőd . Erre melyiket javasoljátok ? -
Lucifer001 #412945 Type 5 elsőre sikerült
EBR gyulladt ki
-
Lucifer001 #412944 Ismét segítség kellene . Ti ezt a küldetést melyik tankkal csinálnátok meg ? Melyik a legesélyesebb ? A garázsban azokat a tankokat jelöltem ki , amelyek a nemzet / tier követelményeknek megfelelnek ( képen látszik ) . Köszönöm. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
haflac #412943 Milyen gyakran adja be a Grand Battle-t?Szerintem tier 9-nek,de még 8-nak is simán lehetne ott játszótér.
-
Goldammo be, ensk es himmels ki, cgc-be bepattan, es mehet a mehet. Grand battlen hozod a jo idoket, a tobbiben probalsz nem sokat vesziteni. -
DantesHUN #412941 Hah! Kipróbáltam jó tipp volt, egér és billentyűzettel is működik PS4-e na wot. Így már kezelhető. Sokkal jobban is megy
De ettől még a DruchBruchWagen egy rakás fos., Gyenge fos ágyú, páncél nincs, fos az egész. A vele egy tier-ben lévő Panzer IV mérföldekkel jobb.