World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kész lett vele az a kicseszett küldetésem is.
Annyi lepattanót kaptam vele hogy kitüntetéssel lett kész az a rohadt pattintós küldi.<#vigyor>#vigyor>
Pedig erőlködtek rendesen,skorpió is lepattant golddal.
Úgy megörültem hogy végre sikerült ez a tetű küldi hogy abba is hagytam mára.
Ilyen kicseszett mázlis csata után nem mertem menni többet.
Két oldalról is lőttek és láncoltak de hiába.igaz T8 csata volt és csak T8 tankok lőttek,de skorpió meg su golddal.
Lehet menni jó csatákat, de vannak olyanok is, ahol a falat kaparom.
Nem is akárhogy,T10 csata volt,gondoltam hogy úgyis szar csata lesz hát egy kicsit bátrabbra vettem a figurát,nekimentem Ae phase 1 obj277 párosnak,tudom hogy hülyeség,de nem találtak el.Ami nem tudom hogy RNG vagy meglepődtek hogy ez a hülye ki jött 4 td meg két heavy elé,mert grille,jagdtiger,rhm wz-111 ott volt mögöttük.És nulla azaz 0 bekapott találatom lett basszus.<#vigyor5>#vigyor5>
Gondoltam phase-t láncolom és majd többiek kilövik,az első görgőjét lőve sebeztem és megöltem.<#ijedt>#ijedt>
Jah még wz-t is kilőttem.Nincs abban a szutyok francia tankban gold lőszer sem.
Egyébként érdemes mindenhez telefont hozzárendelni, amihez lehet.
Volt hogy hajnal 3kor jött a wot jelszó változtató kod a telefonomra:-O
A viz levert, nyomtam is be a gépet.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A sok T5 dísz mellé azért érdemes megemlíteni, hogy sokkal több az altípus is, így nem lesz annyi duplika sem, ha nem randomból csinálod (amit nem is szabad, ha már csak kevés kell). Persze antiduplikát így is érdemes megtartani T4-T5 díszekre, mert a kisebbekkel töredék shardot nem spórolsz ezekhez képest.
De úgyis csak jövőre érdemes kihúzni az idei albumot Shardból, idén csak a 72-72 cuccal kell bajlódni a MAX kreditért... És itt jön a szopás, a Large Decor-ok 500-1500-3000-5000 Shardba kerülnek, ami nem kicsit anyád kategória. 6000 Shardból kifullozod az egyik tavalyi albumrészt, pff.
Esni meg eddig nem esett 1 sem, pedig az összes small box megvan eddig. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.12.16. 16:24:54
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2019.12.16. 16:20:11
A másik meg, hogy az ötös díszek az albumokban szinte megduplázódtak, a 17db antiduplikátor töltet csak a töredékére elég, így a szokásos szopás még hatványozottabban fog érvényesülni.
Vettem 11 ládát, de semmi komolyabb tank nem jött. 2db 3D-s álca, azok jópofák, meg arany, egyebek. Arányaiban megérte, de nem költök rá többet.
Téli fehér álcafestés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Mindegy jó vásár volt a skoda t27 szépen adja, de nagyon kellene neki egy buff, az a 202 pen alaplőszer szinte nevetséges, ahogy a sebessége is. Sőt a camoja sem túl jó, mert folyton spot alatt vagyok olyan helyen is, ahol kizárt, hogy lásson (nem a szokásos helyre állok).
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.12.15. 21:04:59
Parancsolj!
Nyertes csata lett,de azé necces vót,ketten védtük a bázist egy O-ni-val sokszoros túlerővel szemben.
Egy dupla ágyús beképzelt majom meg su-130 előre törtek,mögöttük jött egy falka t7 td meg tank,O-ni be mákolta su-t és kicsapta a francba.A Dupla csöves majom meg a maradék banda engem lőtt gold-al,asszem 94 sebzést tudtak összehozni,duplacsöves gyökér hiába bújt tank mögé,Mauer gold lőszere így is kiszedte.<#idiota>#idiota>
Mauer parancsnoka a hetedik skilljét fejleszti,kíváncsi vagyok hány ezer csata kell hozzá.<#whatever>#whatever>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért már tényleg durva lenne.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egyébként meg ugye ez csak vicc?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dupla csövű WT E100? Na neeee.<#vigyor>#vigyor>
És akkor még azt is vedd hozzá, hogy akinek spotolsz, az magasabb szintű-e, mint akit lő, 1-2 tierrel akkor -10/-20% xp... 300m-en kívülről lövi-e, mert akkor megint jóval kevesebb XP... :-)
Wz-132Aval 10 tankot spotoltam fel és rohadt sok spot sebzésem lett,de lófing xp.
Másik csatába meg nagy kaliberrel egy rahedli xp-t szereztem.<#mf2>#mf2>
Spotoltam 5700-at a 9-es WZ lightal, mellé sebeztem 1800-at, s ez csak 2-osztály. 3 csatával ezelőtt 3200 sebzés 1 killel meg első osztály.
Győzelem!
Csata: Pilsen
Járművek: 45TP Habicha
Szerzett tapasztalat: 988 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 11 603
Feltételek teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kis javító készlet (x1), Kézi tűzoltókészülék (x1), Kis elsősegély készlet (x1)
Megszerzett tartalék készlet: 1 404
Napi első győztes csata.
Szegény tank még stock,T9 csatába kerültem,csupa gyors tank,úgy ott hagytak mint a franc.Mire eljutottam a térkép felére vége lett a csatának,nem láttam semmit.
#411393: Nekem jobban bejön az IS-3A-nál, bár azt is szeretem. Mozgékonyabb, jobb a páncélja, de nyilván nincs olyan Burstje és DPS-e...
Kb. ugyanaz a "vita", mint hogy Batchat vagy TVP-e a jobb. Mind a kettő jó. :-) De a BatChat jobb. :-P
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.12.14. 22:56:30
angelus1991ster.blogspot.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem nagyon van olyasmi, hogy eltűnnek már megszerzett motyók. Legalább is én még nem tapasztaltam.
Ha meg akár csak egy tagnak is nincs meg a 100% alap képzettsége, nem engedi használni a könyveket.
Most akartam felhasználni.
...nekem bezzeg nem ad senki ajcsit wotban 😞 😄
A lengyel ágat azért kezdtem el mert a garázsban ott porosodott jó pár lengyel képzési könyv.
Az event vagy a verzióváltás el tüntette mind.
Pedig most felhasználtam volna 45Tp legénységére.<#vigyor>#vigyor>
De nincs sehol sem.Ez a bukta,fölöslegesen kezdtem el a lengyel ágat.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.14. 09:53:06