418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Savaran
    Tegnap vettem meg a stock LeoPTA-t, az a stock T54 hez képest álom a 212 pennel. De ugye a kivétel erősíti a szabályt!
  • Lichtmaschin
    sajnos a t34-2 nem annyira jó mint a t34-1, nincs meg a kellő átütése egyik fegyvernek sem. én a 122-esel szoktam menni, mert ha sebez akkor már jó... viszont kénytelen vagyok goldot tölteni vele sokszor, mert szinte mindig t54 ek az ellenfelek, azokról meg úgy pattan a 200 alatti pen mint gumilövedék...ha nincs t54 jó csatát megyek, ha van, akkor az tuti engem néz ki magának, sem az alváz, sem a torony nem elég kemény ahhoz, hogy partiban legyen vele. csinálhatsz bármit... T34-3 szinte minden tudásában felülmúlja a t34-2-t.... nem is értem hogy lehet a prémium tank ennyivel jobb. szóval én szenvedek vele ha nem töltök goldot.
  • yossarianHUN
    +1

A T9 medek a WG pénzcsinálói free XP tekintetében.
  • patchaou
    Azért van kivétel is. Egyet legalábbis is ismerek :) Karácsony környékén érte el az 1 millió szabad tp-t úgy hogy soha nem váltott. Soha nem fejlesztett freeből semmit, mégis 1600 fölött van a wn8-a :)
  • rudii
    Csúzli! :) Ha már hosszú hétvége, használjuk ki rendesen! Küldjünk még pár ellenséges tankot a túlvilágra! ;)
    Live Stream
  • András77
    Mit fogsz csinálni a wz120-nál ami az egyik (ha nem a leginkább) olyan tank, ami rengeteg szabad xp-t tud benyelni? Főleg akkor, ha nincs mind a 2 másik ág kifejlesztve előbb. Én le is álltam a t34-2-nél és előbb legyen meg a 113 meg a könnyű ágat is csinálgatom, de a nehéz ágról több modult kap.

Az az igazság, hogy ez a szabad xp buli az ökoszisztéma része. A játék maga tényleg ingyenes és elméletben lehet vele ingyen játszani, de a gyakorlatban szerintem mindenki bedob valamennyi kp-t, mert vannak benne nehézségek máskülönben.

Ha nem akar valaki stock tankkal sz.vni, akkor vehet esetleg egy használható prémtankot, amin összegyűjti az xp-t és arany ellenében konvertálja. Nem mellesleg az xp gyűjtés közben kreditet is gyűjt, ami a másik sz.patás a játékban.

Egyébként jogos amit mondasz, stock tankkal menni nagyon sz.r érzés, de lehet tenni ellene. Igaz, ez nincs ingyen, de evvan. Megértem, aki semmit nem tud rá költeni, mert én is voltam ilyen helyzetben, meg a mostani 2-3 havonta ráköltött 1000-1500 arany nem sok, de már ennyi is jelentősen sokat segít nekem. Pl. legénységi skillek átképzése, mert ott valami brutális mértékű xp-t el lehet bukni egy 3-4 skilles legény esetében. A nagyon kamo érzékeny és nekem kedves tankjaimra tettem örök álcát és azt sem kell kreditben kitermelnem stb. xp-t ritkán konvertálok, de volt már arra is példa és sokat segít.
  • yossarianHUN
    Ez a stock tankok 90%-ánál így szokott lenni. Én annak idején az első 50-60 csatámat Pattonban a Pershing 160 penes ágyújával húztam le, mert nem volt meg rá a lánc, és akkor még torziós rugót se lehetett venni rá. Ha elértél T8-ig már hozzászokhattál volna:P
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 16:52:52
  • AMDROBI
    Kifejlesztettem a T 34-2 -t és erre tier 6-os ágyúval éretlenkedek a tier 8-as és nagyobb tankok között...Az ember esze megálll.Kezd elegem lenni a játékból...
  • Sunsetjoy
    Ebben a stílhant meg supportbigyóban volt support-szaga a tüzérségi támadásnak. Csináltad a dolgod, megkaptad a cooldown után a lehetőséget a tábori tüzérségre. Rákattintottál, felbaszott a kamera az égbe, szóval mintha a parancsnokságon szétnyitnád a térképet, és időbe telt bezoomolni a célkört. Kattintottál, többször csak úgy kvázi pontosan- aztán 3 mp múlva érkeztek a szeretetcsomagok.
    De ezt jelezte is a területen a játék, tudjad, hogy jön az áldás.

Na ha ezt ötvöznék a jelenlegi játékmenettel- vagyis a support-féle módnál kicsivel gyorsabban tölténő újratöltéssel, de nehezebb célzókával, bonyolított tűzvezetéssel, vagy ilyesmi, akkor lenne support. Az artykkal lehetne mozogni, de azért minimum 2-3 másodperc legyen már, hogy letalpalnak tüzeléshez (no td mód). Vagy beállnak egy irányba az artyk, látnak egy sávban, kicsit hasonlatosan, mint az artyassistant módban, de nem előretolt kamerával, hanem úgy, mintha egy kisebb dombon "pipiskednének", vagyis kalkulálni kéne némi röppályával úgy, hogy a célpontot csak úgy "látod", hogy valahol a távolban van egy domborzati elem, mögé belőve van esélyed betalálni. Ezt az utóbbit jobban nem tudom elmagyarázni :D
  • Kronos79
    Ez az. A két játékot nem ugyanaz a gárda csinálja. Reménykedjünk, hogy ezt nem szúrják majd el.
  • yossarianHUN
    Természetesen úgy van implementálva a dolog (AW-ban legalábbis), hogy a játék ugyanannyira (vagy jobban) jutalmazza a füstölést/villantást, mint a sebzést. Ha nem így lenne, nyilván senki nem használná.
  • Kronos79
    Ezzel a füstölős dologgal csak az a baj, hogy ha választhatok, hogy odadurrantok egy 1000+-os sebzést az ellennek, vagy füstölök egyet a csapattársaknak, akkor inkább az 1000+-os sebzés. Leginkább azért, mert a sebzésért kapok XP-t, a füstölésért meg max környezetszennyezési bírságot. Ha ehhez hozzáveszem a high tieres töltési időt, akkor tuti, hogy inkább a sebzés.
    Mindezt úgy mondom, hogy nem vagyok artysta, de ha nem adnak rá XP-t, akkor ez a funkció csak CW-n és SH-n lesz "hasznos". Azt pedig már most feltételezem, hogy ez az extra funkció nem úgy fog működni, mint az AW-ban, hogy a betöltött skuló mellett lőhetsz majd egy ilyent és ennek is lesz egy külön újratöltési ideje.
  • lexlutor
    szerintem ami meg igazan bosszanto, a one-hiteles.
    annal frusztralobb keves van. es ezen meg a spal linerek sem segitenek, mert csak abbol fog fel ami nem megy at.
    es persze a vekony tetonel, semmit nem fog.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.08.21. 15:58:55
  • Pares
    Először is a szatellit nézetre kéne kitalálniuk valami életszerűbb alternatívát... De abba a környezetbe, amilyenben a WoT játszódik, szerintem alapból egyáltalán nem illenek az artyk. Semmi értelmük, csak felbasszák az emberek idegeit. Úgy hirdetik, hogy megakadályozzák a kempelést, amikor a valóság éppen ennek az ellenkezője, és sokszor nem hogy élvezhetetlenné, de játszhatatlanná teszik a játékot (főleg bizonyos tank típusokkal). De hát a WG az WG, tőlük igazán semmi jót nem lehet várni...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.08.21. 14:55:14
  • szabii98
    Azzal egyébként megváltoz(hat)na a CW és a bajnokságok képe. -Szerintem-, a jó irányba, taktikusabb lehetne. Bár kitudja
  • yossarianHUN
    Nekem abszolút. Inkább füsttel lőjenek, mint kétezres sebzésű repesszel.
  • szabii98
    wow, gratula! :D
  • DasIsFuck
    Én csak egy újabb idegesítő játékmechanikát vélek benne felfedezni.

cw-ben lehet t9k jó, de randomban a francnak sem hiányzik.
  • Nazarov77
    Igen! Végre meglett a 3. moe Japán Tigrisre :D

kb úgy néztem 1500 alatt nem nagyon szabad sebezni 90% moe körül különben nem nő, vért izzadtam és imádkoztam hogy ne kerüljek T8as csatába, ott általában romlott :D
  • yossarianHUN
    Én a Prokhorovka dombjának északi szélén lévő csodabokrokat szeretem. Északi oldalról indulva ha oda beállsz, akkor gyakorlatilag láthatatlan vagy, erőlködés nélkül tudsz begyűjteni több ezer spot sebzést (feltéve hogy az ellen van olyan hülye, hogy feljöjjön a dombra, de általában van), sokszor még lövöldözheted is spottolódás nélkül a dombon, tőled 50 méterre kavirnyálókat. Nagy trollság. Csak arra kell figyelni, hogy ha valami böszme tankkal beáll melléd egy csapattárs, és középről lőni kezdi az ellen, akkor sokszor téged találnak el, mert pont a tűzvonalban vagy.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 14:01:31
  • yossarianHUN
    Ejj, már kezdtem reménykedni:P
  • yossarianHUN
    Azért, mert mondjuk az artyk ezután talán nem csak az ellenfelek agyereit fogják pattogtatni, hanem a csapattársaikat is segíteni.
  • lexlutor
    mondjuk ehhez kellene egy konzekvensen mukodo lathatosagi rendszer.
    mert mostanaban pl ami prokhorovkan megy a foutnal, az egy bughalmaz.
  • ximix #359838
    Upsz, ne haragudj, viccnek szántam, nem félrevezetésnek (már öregszem ezek szerint)
  • DasIsFuck
    Vannak a kiváltságos nehéz tankok amik kapnak használható páncélt, meg vannak a szovjetek, amik nem csak kialíkításuk alapján a legjobbak, de rendre a nyers értékük is igen jó.
    Meg ugye vannak a német nehéz tankok amik nem kapnak semmi ilyesmit, ahol meg kapnak használhatzó és erős páncélt ott emg a nagy átütésű heat és apcr-ekkel pont hogy könnyebb belőni mint a többit.
  • DasIsFuck
    Minek behozni ilyen felesleges baromságot?
  • yossarianHUN
    Egyébként a new ammunition type szerintem valami support shell lesz, füstgránát, vagy fénygránát, az AW mintájára. Ott is most hozták be, a füst álcabónuszt ad a csapattársaknak, a fény felderíti néhány másodpercre a környéken lévő ellenségeket. Azért vicces, hogy lassan a WoT koppintja az AW-t, és nem fordítva
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.21. 13:02:41
  • yossarianHUN
    Ez jó és aggasztó egyszerre. Ha a mostani T8 artyk lesznek felbuffolva a mostani T9-10-esek szintjére, akkor nem sokra megyünk vele.
    Ez a cikk egyébként hol van fent? SR-on nem látom.
  • lexlutor
    kizartnak tartom h erdemben hozzanyulnanak barmihez..
    kb ugyanaz a parasztvakitas lesz, mint a legutobbi nagy arty rebalance-nal. szoszolnek a ujratoltessel, meg szorassal, meg celzasi idovel.
    en max ennyit nezek ki beloluk.

mar ha egyaltalan nem felejtodik el jovore, ahogy a maceras dolgok szoktak....
  • ximix #359832

Arty rebalance may include certain artillery pieces being removed
    -T9-T10 Artys removed
    -T8 Artys buffed and new ammunition type added
  • yossarianHUN
    Arty rebalance may include certain artillery pieces being removed

Könyörgöm, jelentse ez azt, hogy kiveszik a T9-10 artykat. Be se kellett volna hozni őket a játékba, ott kezdődik.
  • lexlutor
    biztos bennem van a hiba, de ezt akkor nem forditott sorrendbe kene csinalni., h ne legyen orjonges??

Arty rebalance may include certain artillery pieces being removed, the WTE-100 replacement will come before the arty rebalance
    Asked to a dev in private “Japanese heavies will be object of rage against arty, they are big, if you cant stand the idea of getting shot because of your size, save your keyboard from a smashing fit of fury and dont play them, they are very hard to play, but they have pretty powerful guns for their tier, and have plenty of armor unlike the TOG II*”
  • lexlutor
    hehe..

-In the future we do not plan to revise the price of gold shells.
  • yossarianHUN
    link
  • técs
    izé a linkben azt írják, hogy tier7-es lesz. Elírás?
  • Kronos79
    Nézd meg Jingles videóját! Egész jó lett. Sajnos csak a 10-est teszteli átütésre.
  • Master91
    persze van 2-3 hvy tank aminek ha ügyesen harcolod ki, akkor arannyal se fog átütni

de E100, Maus, JPZ, meg sztem a japán hvy-k is (teszten semmit se tudtam tesztelni, minden barom aranyat spammel...) ezért offosak mert lassúak, nem olyan idomosak, és minden kis utolsó senki házi annyi aranyat lő rá hogy meg vakulok a sárgától
  • ilovearty
    T110e5 tornyára töltheti... csaksajnos rajta van a kutyaól
    Is7 tornyára szintén. Ilyen páncélzat kellene minden nehéz hevire.
    Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.21. 09:37:59
  • Master91
    minek betonbunker?
    tölt arany ->átüt ->wg örül
  • ilovearty
    Támogatom a betonbunker frontpáncélt heviken. Legyen már valami értelmük is... Az összesről levenném a gyenge pontokat előlről. Legalább a lightok ne tudják előlről sebezni.