World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.05. 16:07:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
na akkor eltalálja a célpontot
különben összevissza mindenfelé, csak találni ne kelljen
|Származási hely: Degec|
b. azért írtam mert segíteni akartam
de kössz a kiigazítást...
"a hülyék a másik oldalon vannak"
idézek: "SPG-11-re (két sebzés egy arty lövéssel broáf) ajánljatok már arty-t tier VIII-ig. Egy tier VII franciám meg a kis FV van de ezek nem jók erre."
a STUGIV-es SPG11 missionról volt szó.
van egy 7es meg egy 6os arty-ja, ennyi.
a 6os franciával megcsináltam tehát nem lehetetlen.
nem értitek amit olvastok vagy mi?nem volt szó se T28C-ről sem T55a-ról.<#falbav>#falbav>
Ha valaki segítséget kér, akkor:
a. segíts neki érdemi információval
b. ne írj, ha nem tudsz/akarsz segíteni
ez a kurva MM állandóan top tiernek tesz be hogy rohadjon meg
esélyem nincs magasabb tierű hvyt ölni meddel
Küldtem erősítést,kis extrákkal<#ravasz1>#ravasz1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
buzi az összes artista
Meg a cigány TD modjuk...
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.05. 15:19:41
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
a 7esnek már 5,3m splash-je a nagy csővel ha 2 tank közé vágsz amik egymás mellet vannak akkor tuti becsókol minegyiknek
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.02.05. 15:14:58
"Destroy an enemy vehicle and cause damage to 2 more vehicles with a single shot." ; "Destroy 2 enemy vehicles with a single shot."
Ezekhez a küldetésekhez az angol ágat javasolnám inkább, esetleg az USA arty ágat.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
___B__P___ néven vagyok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Fent van fejlécben link, ott tudod csekkolni hogy pontosan mi
1. Legalább 1000 sebzést kell heavy tankoknak okozni.
2. Meg kell semmisíteni egy heavy tankot.
töröld az összes kib***tt módot... csak damage panel kell, az valóban segít a csatában, a többi csak elbassza a misszió leírásait
1000-et kell sebezned ellenséges nehéztankoknak... ez a missziód itt
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.02.05. 13:17:19
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
bugos a leírásod 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
namármost 2 csatában egymás után sebeztem olyan járművet ami nem látszik, és mégsem adta meg, ilyenkor mi van?
mit értettem félre?
próbálnám megcsinálni ezt a 2 hvy kill-t meddel ami magasabb mint én, erre mindig top tier vagyok amikkel próbálkozom 😞
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
VK45B, ezt érdemes addig használni amíg bent van.
4,5k sebzés-6.5k felfogott és még ki is lőttek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.05. 12:20:28
Ha befogod autómata célzással a tankot, akkor valamivel nagyobb esélyel találod el, nekem eddig ez jött le.
és hogy mi lesz a 45b-vel? mert nem tudom hogy lenne-e értelme kihúzni még kb 130k xp hiányzik a 45A-n, hogy meglegyen
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

rettentően érdekelne, ugyanis 10-ből 7-szer simán kiszednek így, holott ez gyk. a képtelenséggel határos
azt ne is mondja senki, hogy a random nekik pont beadja, mert ennyiszer nem lehetséges!
Arty-s szakasztársat keresek Light küldetés teljesítéséhez. Játékon belül megtaláltok ezen a néven.
Már csak szakaszban élvezhető ez a rakás szar játék! Annyi a hülye,hogy már a játék élményét is elveszti az ember.
Mi a frászt kellett volna még csinálnom??? Természetesen az arty a végén 1 lövéssel kilőtt 63hp-ről,de sajnos olyan jó volt az álcája,hogy 60 méterre volt és nem spotolódott fel...teljesen korrekt!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Sikeresen beparkolva a stug a garázsba 😊