418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Artyból 3 darab van csak kész, abból kéne az egész. Amúgy elsőnek kell lenni a xpben és damageben is valami ilyesmi.
  • bornofakone
    Jövőhéten lehet megpróbálom akkor :D
    Vagy majd megbeszéljük :D (még nem tudom munka miatt h mint lesz időm).

De WTe100-al sztem meg tudom csinálni :D
  • Pales27
    mi a 15ös arty küldi?
  • R3nton
    Simán, ha kész lenne a med vagy az arty, vagy akármelyik, akkor simán áldoznék egy T8as prém tankot az obj260ért :D
  • bornofakone
    8k-s td-s küldit ha vki megcsinálja ilyen ajándékokban is gondolkodtál? :D
    Még jobban felkeltetted az érdeklődésem :)
  • lexlutor
    - ha te beleszarsz a jatekba, miert varod el mastol h ertelmesen jatszon?
    - ha csak potyogsz, akkor ertem, jatszol amivel szeretsz. ez ok. de akkor minek nyomod a suicid scoutot, amit te magad szerint is utalsz, es csak kiszursz evvel a jatekstilussal a par normalis jatekossal a csapatodba?
  • R3nton
    WTE-vel a legnagyobb az átlagsebzésem, ezzel volt a maxom is, de az még 6os tárral (8500) körül. Mikor a 6k-t lőttem meg, akkor csináltam vele 7,6k-t himmelsdorfon. Meg mostanában csináltam 7200-t egyszer FV183Bvel. Én meg pont heavyvel meg lighttal végeztem már. Heavy a legegyszerűbb talán. Bár néha azért csodálkozok én is milyen küldiket csináltam meg velük :D Meg hogy a sebezz 4000-t heavykbe mennyivel egyszerűbb volt 50b-vel, minthogy sebezz 4000-t TD-kbe meddel...vagy nem tudom. A lighttal az a baj, hogy ki kell várni a mapokat és akkor se biztos, hogy szerencséd van. De egy jó körben viszonylag könnyen meg lehet csinálni. Hát bizniszelhetünk, ha úgy van. Igazából heavys küldikhez Maus, VK, és 50b kell. Én már azon is gondolkodtam, aki megcsinálja nekem annak veszek egy tier8as prém tankot, vagy segítek neki valami másik küldibe.
  • vasasgabri
    Hàrmas szakaszban, csapatcsatàban, 6-os osztagban még elég jókat lehet játszani. Ezeket nem szereted?
  • TiborTamas
    Olyankor sem mondja be. Esetleg akkor, ha fel van spottolva, de kikerült a körülötted lévő 1000x1000 méteres négyzetből, és ezáltal eltűnt a képernyődről, majd így lősz bele. :)
  • Tessellia
    Mióta kilépett a zárt béta fázisból a játék azóta meredeken esik a színvonal :).
  • András77
    Játszottam egy ideig kikapcsolt chat-el, mondjuk a pittyegést akkor is látni a térképen, de aztán fejlődtem. Ha ez a játék nulla közeli szórakozást ad, akkor nulla időt is szánok rá. Nem akarok teljesen igazságtalan lenni a WoT-al, tehát ténylegesen nem nulla a játék élmény, úgyhogy időről időre előveszem, de komolyan már nem veszem ezt a játékot. Amilyen szintre lezüllött a játékos állomány, úgy is kell kezelni.

Az minden, csak nem szórakozás, hogy minden 15-20 csatából 1 ad valódi izgalmat, érdekes helyzetet, nem a szokásos lemming támadás, elhullás, meg az esztelen futkosás a pályán.

Van még pár tank, amit ki akarok próbálni, azért is lett volna jó a prém nap, mert kreditet termeltem volna, de de nem éri meg.

Tényleg, például redshire-n volt egy csatám most. A bélát toltam. Mondom elmegyek balra a nehéz tankos ütköző helyre, de kb fél úton jártam, amikor már 3 tank elpusztult ott, 2 arty által, 1 meg csak úgy, mert neki ki kellett állni. Kész. Átmentem a másik oldalra a házak közé, mert itt esélytelen volt tartani ezt az oldalt, de mire odaértem már csak 4 tank volt életben a csapatból. Kész. Körbevettek, vége a csatának. 4 perc alatt elhullott a csapatomból 11 tank.

Emlékszem még a régi redshire-re, ami igazi qrva nagy kemper pálya volt, de még a kempeléssel együtt is nagyon izgalmas menetek voltak. Nagyon ritka, szinte furcsa is lett volna, ilyen mennyiségű tank elpusztulása pillanatok alatt tier9-ben. Nem azt mondom, hogy soha nem volt ilyen, de annyira ritka lehetett, hogy én konkrétan nem emlékszem ilyenre a régi redshire-n.

Evvan, sajnos. Nem hiszem, hogy valaha is nekiállok komolyan kifejleszteni az engem még érdeklő tankokat. Játszogatok inkább csak, de ha már ilyen tard lemming roham stílus van, akkor előszedek olyan tankokat, mint a kv220, aztán lenyomom kétszer az R billentyűt és megállok az ellenfél bázisánál A sok egységsugarúnak halvány f.ngja sincs, hogy hol kell lőni, sőt másik kv220 lecsalózott, mert a tornyán belőttem sima lőszerrel, ő meg arannyal pattogott rólam. Ha már ő, egy kv220 tulaj (hogy a csába szerezte a tankot, ha fogalma nincs a gyenge pontjáról, mert venni tudtommal már nem lehet, szóval nem most kezdhetett játszani) sem tudja, hogy hol kell lőni, akkor a többinek meg tényleg halvány f.ngja sincs róla.

Tényleg az van, hogy pár éve még jó szívvel és nyugodt lelkiismerettel tudtam ajánlani ezt a játékot az ismerőseimnek, mert szórakoztató és érdekes. Most is jó a játék, de túl sok benne az idegesítő faktor, tehát csak annak jó, aki nem tudja komolyan venni (van ilyen ember, aki szereti ha szétlövik, szereti ha az alkalmi társai síkidióták?). Játszogatni jó, de inkább csak akkor, ha valami értelmes küldetést találnak ki, ennyi...
  • bornofakone
    Melyik TD-vel volt a legnagyobb sebzésed, és melyikkel éred el leggyakrabban azt, vagy ahhoz közeli értéket?
    Csak mert sztem 1 full gold-s WTE100-al össze lehet hozni, sztem 20 csatán belül én össze tudnám hozni :) (már azon is gondolkoztam besegítek neked, mert eskü csak kíváncsiságként is ha csak td-zek és csak a mission-re megyek...mennyi idő alatt lenne meg :D t95-el és más td-kel is hoztam már össze 8k feletti dmg-t, tehát annyira csak nem lehet vészes).
    Bár kinek a pap, kinek a papné...a td-s küldikkel soha nem volt gondom, a heavy és light küldetésekkel szívok mostanság, meg bakker nem hiába vagy te már obj260-s küldik végénél...én meg csak t55a-nál :D
    Lehet te is most abban a szerencsétlen helyzetben vagy h a világért se jön le a megfelelő map/mm/RNG kombó a küldetéshez, és ha mégis, már túlságosan rá vagy görcsölve. Mondjuk személy szerint nekem a med-15 sokkal nehezebb lenne, mint a 8k dmg td-vel.
  • davidbog
    Hát igen, félelmetes milyen csapatok vannak. Sajna én se járulok hozzá a győzelemhez, mert ez a T32 ritka nagy hulladék. Ritkán utálok nehéz harckocsit annyira mint ezt.
  • Lokker
    1 nyert csata 4-5 vereség majd megint 1 nyert és így tovább. Ráadásul a vesztes csaták az ilyen 2/4/5-15. Pedig már van hajós játék is ám. :) Feladat sincs most.
  • lexlutor
    nem annyira eretelek igazabol.. ha eleg sokat pittyegtetnek a toba is beleugratsz megfulladni?
  • Sunsetjoy
    Ja, olyan régen volt ilyenben részem hogy elfelejtettem, hogy csak akkor mondja be a sebzést, amikor korábban spottolt ellenfél tűnt el a sebzésem előtt.
  • András77
    A hétvégi akció miatt gondoltam, hogy gurulok pár kört, mert az 1 nap prém jól jött volna, de feladom. Van kb 15-16 győzelmem német-orosz vegyesen, ahol befértem a top 10-be, de ilyen brutális számú gyenge :) (pc módon kifejezve a retardált idiótát) játékos teljesen elveszi az ember kedvét. 50 győzelem ilyen közegben? Na neeem, 1 nap prém meg a pár prémium fogyóeszköz messze nem ér ennyit.

Ráadásul ezek a "gyenge" játékosok már egy új generáció lesz, mert korábban legalább nem volt ekkora pofájuk. Kivételek mindig vannak és voltak is a sok millió játékosból nyilván, de én ilyenre korábbról nem emlékszem, hogy állandóan riportolni akar a bolond idiótája, ha nem rohanok meghalni, spotolni, neki segíteni, értelmetlenül foglalni vagy éppen hogy értelmesen foglalni (miközben ő meg akar egyedül ölni egy csomó ellenfelet és kell neki idő, na b.ssz). A lényeg, ha túlélem őt, akkor mindenbe beleköt és riportolással fenyeget, talán meg is teszi, de azt soha nem fogom megtudni.

Tényleg azt gondoltam, hogy 3 nap alatt viszonylag simán megcsinálom a 2x25 győzelmet, de neeem, ez most közel sem szórakoztató. Van pár tankom, amivel szétb.szom a sok idióta száját, pl kv220, azzal most is öröm menni és aprítani, de a többi inkább marad a garázsban.

Könnyű tankkal például az egyetlen elfogadott viselkedés forma az, ha előre rohanok, spotolok, ő lö párat, alig sebez, én elpusztulok, de mekkora játék volt. Ha nem rohanok vele előre, várom a megnyíló folyosót, kicsit taktikázom, oldalt váltok stb, azonnal pittyegnek nekem a térképen, megy az ugatás, meg a fenyegetőzés. Az alap dolgokat nem írom, mikor két szempillantás alatt at egyik csapat fele-harmada elpusztul a hősies rohamban és akkor lehet a túlerő ellen valamit összehozni, nem túl szórakoztató egyik oldalnak sem.

Az rendben van, hogy minden játék változik, ahogy változik a játékos állomány, de a wot észrevehetően lejtőre került az irgalmatlan sok idióta miatt. Azt hiszem tartok megint egy kisebb szünetet, talán majd ősszel értelmesebb lesz a felhozatal kicsit.
  • R3nton
    FV183B, Stage2, WTe100, obj263, T110e4
  • Antimat
    De nem voltam felspottolva, nem tudta, hogy talál, pláne nem, hogy sebez.
  • Sunsetjoy
    Ha sebez, akkor miért nem lő még egyszer oda? Ha már vaktában dolgozik, dolgozhat továbbra is ugyanoda. :D
  • Antimat
    Az a vicces, hogy tényleg ismerik a spotbokrot, és oda is lőnek. Tegnap egy KV5 lőtt vaktában oda, 2-3 bokrot megszórt, sőt el is talált, de mivel nem mozdultam, így utána több lövést nem kaptam. Pár napja ugyanott, egy T32 lőtt belém vaktában, ő sebzett is, de akkor se mozdultam meg, így nem lett több bekapott lövés.
  • Antimat
    Nem tudom pontosan, aslain's-ben van.
  • Antimat
    Mikor nem kell bezzeg, minden nap ilyen csatákat ad a nyomorult.
  • técs
    Tegnap Conquerorral játszottam sokat, Mines térképen egy Löwe kapás lövésekkel, 0 célzási idővel lőtte be az LFP,UFP de még a gun mantletemet is, amin kicsit csodálkoztam. Elkértem tőle a replayét és visszanézve a csatát, ennek a Löwének 0 a célkör szórása mozgás közben , de még torony forgatása közben is. Meg van adva neki valami 3,0 sec aim time ami a a gyakorlatban 0 sec, a Conqueror ágyújánál így látszatra kb 3x jobb. A Löwének tényleg ilyen überfasza gunja van vagy valami nem stimmel?
  • bornofakone
    Milyen TD-id vannak a 8k-sra?
  • R3nton
    Nekem a spotbokorban jött össze a 8k néhány napja, de tényleg jóval nehezebb. Malinovka a legjobb. Én már kezdem feladni az obj260-t két küldi kéne, vagy az arty végig...Még a med küldi talán-talán tegnap előtt 1 lövéssel maradtam le róla, de az a tD 8k az nagyon insane.
  • András77
    Prokhorovka se túl jó most már. Az oldalsó spot bokrot már mindenki ismeri, de a fő probléma, hogy túl "óvatosak" a játékosok és hiába spotolom az ellent, nem tudják lőni, mert messze vannak, nem látják. Bár nem szeretjük őket, de ha sok arty van, akkor talán működik, azok tudják lőni az ellent, ha nem teljesen bénák persze.

Nem is megyek most már a spot bokorba (csak később esetleg ha ritkul az ellenfél) inkább az út oldalán levő bokorsort próbálom kihasználni. Nekem is az a gondom, hogy volt már több nagy spotos köröm, de most, mikor kéne először az lt14-hez meg majd az lt15-höz ritkán kapok jó pályát. A két klasszikus mellett redshire jöhet szóba, de ott már körülményesebb.

Az LT15-t emiatt inkább sebzéssel megtámogatott spottal szeretném majd teljesíteni. Egy bulldog vagy "aranyos" amx1390 elég nagy sebzést ki tud osztani és akkor kell mellé még spot is.

A másik dolog, hogy okés, prokhorovka, de 3-4 másik könnyű tank szokott lenni, úgyhogy jól spotolni akkor lehet, ha ezek hamar elhullanak vagy ostobák. Érdekes egyébként a type62 esetében figyeltem meg, hogy már többször berakott úgy, hogy én voltam az egyedüli könnyű tank a 30-ból. Más könnyű tankkal én ezt nem tapasztaltam még, azért tűnt fel, de a type62 esetében már legalább 5x volt ilyen. Ez az MM tényleg nagyon furcsán tud viselkedni, bármennyire is állítják, hogy nincsenek benne rejtett, de legalábbis nem ismert algoritmusok vagy csak valami mellékhatása valaminek...
  • Lunki88
    Hogy tetszik a 260? Látom már mentél vele 51 csatát. :)
  • Faboo
    Hát igen, kb 1 hete várom, hogy light tankkal beadja a prohorvkát, vagy a fieryt. Érdekes, T34-el, E100-al naponta legalább egyszer bejön. Most a spotolj 4-et mielőtt felderítenek küldi van, és nem gondoltam volna, hogy ennyit szenvedek vele. Vagy senki nem jön arra amerre passzívan spotolok, vagy egy saját scout aktívba vált előttem és felderíti a nagyját, vagy az ellenfél öngyilkos felderítői, medjei fedeznek fel. Legalább hússzor spotoltam fel így hármat, de a negyediket vagy nem jött, vagy más spotolta, vagy kiszúrtak. Tök gáz.
  • Plata
    Na de ő is mindig T49-el volt.
  • técs
    Én is ezt csinálom,csak T49 helyett, mindig artyt írok :)
  • Plata
    Melyik mod írja ki a legénységi xp-t?
  • Plata
    Játék szolgáltatások ideiglenesen nem elérhetőek.
    Összes szerver elérhető.
    Játék szolgáltatások ideiglenesen nem elérhetőek.
    Ez mi a ragya.
  • Plata
    Csinálják ezt már négy éve.
    Ma többször összefutottam egy érdekes gyerekkel.
    nycu_rm a neve,minden csatát azzal kezd hogy fu all,fu T49 meg hasonló bölcsességek.
    Ennek mindenre fu valami a válasza.
  • Caliph
    én azt birom hogy abszolút casualként alig van időm játszani. 6k battle,csak randomban játszom,egyedül. szép lassan. A gond csak az hogy mire elérnék egy kinézett tankot azt addigra vagy nerfelik vagy kiveszik. Mint pl a wte100. kinéztem szép lassan lépkedek felé,még kell 50k xp meg 6 milla credit,mire oda érek ki is veszik :D
  • patchaou
    Ebben mi az érdekes? Három éve ezt csinálják XD
  • Gyuszopapa
    Úgy látom itt az ideje törölni ezt a szart.Lakeville beállok spottolni a hegy melletti útra.Csak 10-en mentek be a kanyonba.
    No komment.
  • Antimat
    Erről jut eszembe

Ez még Obj260 LT15-re is elég lett volna.
    Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.08.21. 23:43:46
  • Gyuszopapa
    Én nem szerettem a T-34-1-et.Jó lenne biztos de a lövegsüllyedés hiánya az nagyon érződik a csaták nagy része abból állt hogy megfelelő pózba helyezkedjek a találathoz,a másik az a célzásidő ami nem tetszett igaz nem raktam rá célzásgyorsítót mert nincs miből venni.Free játékkal nem könnyű fenntartani magát az embernek.
    A retardált csapattársakról már nem is beszélve illetve az egész elejét már egy 5-ös tank is átüti ami vagy löszerrekesz sérülést okozott vagy meghalt a sofőr vagy kigyulladt a taliga.A tornya viszont jó még az IS-3-at is símán pattintotta.
  • yossarianHUN
    A T-34-3 gyakorlatilag egy T-34-2, a 122-es löveggel. Az egyetlen előnye (de az komoly), hogy tier limites. Igazság szerint amilyen császár a T-34-1 T7-ben (egyik legjobb T7-es medem volt), annyira foscsi a T-34-2 T8-ban.