World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne mond, hogy nem törődünk az egészségeddel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd márciustól!
2011 májusában kezdtem el játszani, azóta lejátszottam 15 ezer csatát.
De 50-70 ezer csaták , nem égett ki a szemük? 😄
Eviljoe egy hónappal előbb kezdte mint én aztán 137 ezernél tart.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.05. 20:27:42
angelus1991ster.blogspot.hu
jöhet a kigyújtása egy magasabb tanknak :/
aztán artyval a 3sebzéses lövés és meg is van a T28 Concept
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.02.05. 20:10:30
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ha nem lősz belém akkor meglett volna már rég XDDD
melyik csovel?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Elite gun: 105mm
Damage: 390
Penetration: 260
ROF: 7,03
DPM: 2741,9
Reload: 8,534
Accuracy: 0,288
Aimtime: 2,01s
Depression: -8
Durvának tűnik.
(Nem reprezentatív jelleggel.)
MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB/KEDVENC TANK?
Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.
1. LIGHT TANK:
2. MED TANK:
3. HEAVY TANK:
4. TD:
5. ARTY:
Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.
Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.
Köszönettel!
Csak az agyunk játszik velünk.
stb, stb.

Persze mivel a randomisten artizás esetén számomra elviselhetetlen módon szól bele a játék kimenetelébe, simán lehet csak szerencse kérdése az egész.
nem nehéz misszió, mert szinte elsőre kivitelezhető, persze ha nem lennék 20/20 top tier pfffff
De azér vicces hogy kifordul az ember: most az a baj hogy mindíg te vagy a tápláléklánc tetején 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.05. 16:16:17
szánalmas már h mindig top tier vagyok :S
Si vis pacem, para bellum.
Ha meglövi a Stughoz szükséges ajánlásokat, akkor valószínűleg tovább fog menni. A tanácsod alapján megtartja a franciát, amivel nem fog boldogulni. Ezért javaslom, hogy T10-ig húzza ki az angolt vagy az amerikait, mert azokkal egyszerűbb megcsinálni az ilyen küldetéseket.
Kubukli: javíts ki, ha tévedek.