World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyikre sem adja meg..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Hú de rég voltam itt 😄
Viszont látok 1-2 régi játékost akik még azóta is nyomják a tankot, ez jó 😊
Lenne egy olyan kérdésem a régiektől, vagy az újaktól ha tudják, hogy mikor tették át a T34-es tier 9-es tankot, tier 8 prémium tankra?
Vagy hol tudnék utána nézni, szeretném tudni a pontos évet/hónapot 😊
Köszönöm előre is!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.06. 11:52:43
angelus1991ster.blogspot.hu
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
pontosan az ellentettje!
rettentő szar ágyú, direkt mellélövésekkel, ami azt jelenti, hogy ha célpontra célzol, felejtsd el, hogy találni fogsz
ha csak úgy a semmibe, akkor mindig a célgyűrű közepébe lő, magyarul nem véletlenszerűen nem talál, hanem csak akkor lő mellé, ha valamire célzol
|Származási hely: Degec|
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A másik, hogy vannak nagyon kedvező szórású artyk.Én a francia 6-t tudnám kiemelni, azért is javasoltam korábban, hogy aki top xp/sebzést akar, annak egy ideális arty lehet. Nagyon súlyos, mikor sorozatban eltalálom vele az ellenfeleket, különösebb becélzás nélkül is. Jó a szórás faktora valahogy, ami megintcsak nem lehetne elméletben, mert a wg azt mondja, hogy nemhogy tankonként de tanktípusonként sincsen külön szórás, de a gyakorlati tapasztalat mégis más.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 11:27:08
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Si vis pacem, para bellum.
azt pl. hogy a fenében csinálják, hogy míg én is artival szenvedek, várom a célgyűrű beszűkülését, még hátravan 5-6 s, a többi arti már vígan lődöz és talál
én meg csak várok-várok-várok, beszűkülök, lövök és semmit sem találok el
milyen hacket kell letöltenem, hogy én is gyorsan lőjek és találjak?
istenbizony már erre is hajlandó lennék, csak túl legyek ezeken az arti küldestéseeken
|Származási hely: Degec|
Egyébként azt nem értem, hogy miért nem raktak bele pár grindelős feladatot, akár alternatívának. Szóval mittudomén, HT-xx küldetés teljesíthető egy jó csatával, de úgy is, hogy grindelsz, mint állat mondjuk 500 frag vagy 200e sebzés.
Nem az összesnél, csak pár küldetésnél, amit akár beállíthattak volna tényleg mission impossible-re is, mert akinek nem megy az, az grindel és sokáig játszik.
Értem a filozófiáta PM-ben, de nem menne ellene, ha pár küldetés kiváltható lenne grinddel is és akkor a sokan még többet játszanának, mint így, mert most szerintem beleunnak a sokadik próbálkozás után.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 11:04:06
Nehez lett volna ugy megcsinalni mint a legtobb jatekban, hogy nem te valasztod ki a kuldetest hanem automatikusan megvan pl a 7. Heavy amikor foglalni kell, vagy a rammolos ha ht vel mentel es pl az elso korodben megcsinaltad mind a kettot? Mi a francert kell kivalasztani aztan varni h vegre legyen egy jo palya, egy jo mm amikor kozben 5 masik kuldetesre meg tokeletes lenne az amit bedobott? Mellesleg ahogy az elobb irtam, akkor lehetne egyszerre kettot is teljesiteni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szemből nézve balra fent az ágyútól nézve vannak ilyen szellőzőrácsnak kinéző valamik, az is belőhető, gyenge pont, de direkt kipróbáltam egyszer és ugyan a batchat-nek nem pontos az ágyúja, de mégis, 5 lövésből mindössze 1 vitte be, a többi kicsit mellé ment és autobounce.
Mondjuk közvetlen közelről szedtem már ki így két lövéses e3-t, a szellőzőrácson keresztül, ha van elég hidegvér valakiben és nem sz.rja össze magát az E3-tól, akkor pár 10m-ről meglőhető elég jó hatásfokkal, de már 100m-ről sem ajánlható jó szívvel, hogy oda lőjön valaki, mert teljesen pontosan kell betalálni.
A kupakja valóban nem gyenge pont, de a szélein meglőhető 229 pennel, de az egy hatalmas lutri, oda csak akkor lövök, ha nem látok rá jól az aljára vagy a szellőzőrácsokra (pl. a másik oldalon vagyok).
Mocsok egy dög ez a tank, szemtől szemben talán a legkeményebb ellenfél.
gyűlölőm bármilyen formában, sacred vally,stalingrad,kharkov,el halluf védekezve,campinovka,prohorocka sok artyval,siegfried line támadásmódba,abbey
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
egy e-100 csemege az e3-hoz képest.
Nagyon tipikus helyzet, mikor jpze100 takarja valamivel az alját, kő, törmelék, tank roncs stb, de nagyon statikus és az artyk nagyot odab.sznak neki, akkor meg picsog, hogy a rohadt artyk.
Artyknak nem sok értelmük van úgy általában, de ilyen speciális helyzetekben jól jönnek, kár, hogy sok artysta hülye ahhoz, hogy ilyen egyértelmű helyzeteket felismerje.
Simulacrum: azért nehéz ilyen listát írni, mert tanktól is függ. Ensk-t például rühellem a szent emillel, nem lehet vele szinte semmit kezdeni, nehéz tankkal, med, light már ok.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 10:12:09
Részemről:
kedvenc: Ensk, Redshire, Mines
ne lássam: Swamp, El Halluf, Serene Coast
Nekem összességében még 1-2 nem szeretem pálya van, a többit mind kedvelem, szóval a kedvenc 3 kiválasztása sokkal nehezebb dió volt és lehet holnap már nem ezt a hármat jelölném.
Az IMek miatt lassan elkezdtem gondolkodni azon hogy eddigi ellenérzéseimet legyűrve beszerzek egy ilyen monstrumot.
Azt viszonty tény, hogy a nagy méret és sok HP valamint a viszonylagos lomhaság miatt elsőrangú articsemege.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 09:07:57
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha ez így van, ezzel vigyázni kell (főleg mondjuk egy light 15-nél 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sokszor használok ki halott csapat társ roncsát, stb
ha látod hogy mondjuk 60 méteren belül valaki a géppuskádra céloz, táncoltasd a seggét, így balra-jobbra fog mocorogni elég sokat a géppuskád, nehezebben találják el
JagdE100 észrevétel: nem elég, hogy lomha, a páncélja az esetek többségében fabatkát sem ér, a frontpáncélzat alsó fele (LFP) egy óriási nagy gyenge pont, amit mindenki minden szögben átlő, és rohadt nehéz elrejteni, a motor meg rögtön ott van mögötte ugyebár... De ha sikerül is elrejteni, akkor ott a másik gyenge pont, amit előszeretettel lődöznek át: a géppuska torony a tetején. Persze nem egyszer egész egyszerűen átlövik a felépítményt, oszt' csókolom. Ja, a buzikat említettem már? Ez a tank az egyik kedvenc csemegéjük. Szó mi szó, ráférne egy alapos buff erre a tankra, mert olyan, mint egy rohadt lassú ementáli. Legalább azzal az LFP-vel illene valamit csinálni, már elégedett lennék...
Más, kérdés. Az angol "régi" TD vonal mennyire ammorack érzékeny? Kell valamelyik töltőre biztonságos elhelyezés?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Először Borsiggal próbáltam olyan 5-6 csatában: mind T9 és 10 csata volt, mind városban, mindet elvesztettük 2:15/5:15 arányban úgy, hogy az 5. percben már körbevett 4-5 ellen.
Mérgemben elővettem a jó öreg STUGIIIG-t. Elsőre meglett kitüntetéssel. Igaz necces volt mert egy hármas polák platoon zero sebzéssel a végén nekiállt foglalni.
Sokan mondják, hogy T5-ben megy a pulykavadászat de szerintem T10-ben is. Csak ott mindig a lóf@sz rossz végén állok.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.05. 23:34:42
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azért kétszer akkora elméleti sebzésre képes a nagy ágyúval, mint a Crusader SP.
cyka blyat

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
jó hát ott a távol-keleti világ , ahol ez napi eset.