418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#359982 Egyébként most hogy csak felső tiereket húzok napi duplákkal prémium nélkül hónapok óta lerohadt a béka segge alá az a gyér statom is ami volt, egyszerűen prém nélkül lehetetlen jó statot hozni, kb 3x több ideig vagy vegzálva lehetetlen szar karakterisztikájú járgányokban ótvar legénységgel prém nélkül. Ne mondja senki hogy a prémium nem statnövelő eszköz és vagy a gold ami a lőszeren kívül free expre váltva kiiktatja a szopóálarcot.
Tegnap hosszú idő után elő vettem pár fullos tier 5-8 járgányt úgy 40 csata erejéig ami komoly dilemmát okozott a további tankfejlesztések sürgősségével kapcsolatban... -
#359981 Milyet-milyet? célzás,töltés gyorsító, meg venti nem hinném hogy medes, lightos szerkó kéne rá... Majd kérünk némi élménybeszámolót ha lehet -
Lokker #359980 Akkor most már csak 1-2 másodlagos van vissza? :) Am, grat! -
Toweliee #359979 Kbaszott nagy gratula! -
bekescsaba #359978 Sziasztok!
MIlyen felszerelést ajánlotok az Object 260_ra? :-)))
Sikerült, végre meg van....Olyan boldog vagyok!
Íme:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
S a jutalom
Köszönöm mindenkinek, aki tanácsot adott itt. -
vasasgabri #359977 Ha így nézzük igazad van. Viszont ha csak játszol szórakozásból,nem csinálsz küldit,nem érdekel a wn8,nem húzol ágakat akkor már nem is olyan idegesítő. Szerintem a játékos állomány 70%-a így játszik azért van olyan sok tomátó noob a csapatokban. Rengeteg ismerősöm van aki a gyerekeivel egy accuntot használ ami azt eredményezi hogy 30k csata 300 wn8. Ők így szeretik. Ez sajnos a profik rovására megy,és egy ideig,ha nem örökre így is marad. -
#359976 Nem hinném, egy arty-t egy homo erectus is "elvezet" semmi taktikusság nem kell hozzá, még egy kempelős td-hez is több ész kell hogy jól játsz vele, egy nehéztankhoz vagy egy medhez méginkább, át kell látni mi történik a pályán és lereagálni időben, a kampány küldik miatt énis húzok egy arty ágat a "ratata" csíter arti ágát, akkor is leginkább counter artyzok, mert nem jó érzés ha küzdesz meddel a frontvonalon és oneshotol egy s51, kicsit hiábavalónak érzed az egészet hogy eddig szenvdtél, vérpistike meg jót röhög...vagy még megspékel azzal hogy noob. -
Angelus1991ster #359975 Amikor a régi ágyúja megvót, akkor lehetett hasonló köröket menni a Pz. IV-el. -
ilovearty #359974 Mikor nagyon adja a troll
ja igen, gold nélkül.
Utoljára szerkesztette: ilovearty, 2015.08.24. 15:19:56 -
vasasgabri #359973 Ha nem lenne arty,hogy lenne meg az artys küldi?:))
Artyt kivennék utánna a pàncélvadászokat szidnák majd a medeket és így tovább. Mindig lenne valami amit szidni kellene.
-
Ultimaulti #359972 Nem, nem az vagyok. De érdekes, mert csak beléptem ma is, most meg simán meg lehetne csinálni a hétvégi küldetést pár óra alatt. :) -
#359971 Kellene a burda medál :) -
bornofakone #359970 Ott a pont :)
Abból tényleg csak az lenne h 13-14vs13-14 arty...és max 1-2 elvetemült menne velük. Light v med. Heavy nem hiszem h menne ilyen csatába...:DD -
yossarianHUN #359969 Na ja, csak az artykon kívül ki választaná? -
#359968 Egyszerű. Választhatóvá kellene tenni az artys csatákat, mint külön játékmódot. -
bornofakone #359967 easy burda :D
Amúgy sztem annyi az artysta h nem lehetne a limitet benyomni :D Meg hát a burdát is mint medál értelmetlenné tenné. És amilyen gyors tempóban dolgoznak a wg-sek, legalább 2 év kellene nekik míg kivennék magát a medált, hát még kitalálni vmi mást :D
-
yossarianHUN #359966 Angelus, te vagy az?:P -
Lokker #359965 Ismerős, csinálnám az LT-14 küldit de 10-12 csata alatt nem kaptam spotra alkalmas pályát. -
Ultimaulti #359964 Nem lehet korlátozni, mert akkor aki arty-val akar játszani, kénytelen sorban állni, esetleg kilép. Ezt a profit vesztést a vérszemet kapott szargaming nem engedheti meg magának. Igazi profitorientált csürhe ez. A legrosszabbak közül való. -
#359963 Apropó arta. Azokat a tetűket nem kéne meccsenként 1-re korlátozni? Hemzseg a játék 5v5 arty meccsektől... -
Ultimaulti #359962 Ezt a játékot az iskola kezdete sem menti már meg. Teljesen élvezhetetlen, frusztráló. Frusztráló(!) Nem szórakoztató. Nem vagyok kezdő játékos, némi tapasztalatom is akad. Próbáltam a prémium küldetéseket megcsinálni (mert pénzt erre a játékra már nem áldozok), 90 csata után megálltam, ugyanis a fele volt kész. Érdekes módon a küldetések előtt ezen tankokkal 3 óra alatt hoztam volna az elvárásoknak megfelelő csata győzelmi mennyiséget. Most ez véletlen e, vagy manipuláció, ebbe nem akarok belemenni. Egy győzelem, utána kifejezetten gyenge játékosok közé tett hatszor. 2/15-ös, nevetséges "csaták". És ezt sorban, így: egy győzelem 5-6 bukta. Fél éve nem létem már be, ahhoz képest a "játék" nagyon le van züllve, pedig már előtte is borzalmas volt. Azt hiszem ennyi elég is volt belőle. Talán fél év múlva megint belépek, hogy kellően felidegesítsem magam szórakozás címen. Á! Dehogy! -
bornofakone #359961 Az elbaszott pályák miatt már nem olyan jó mint régen. Ráadásul számomra érthetetlen okból a HD-s baromság miatt még nerfelni is fognak a JT-n (mantle-t biztosan nerfelik).
De azért nem a legszarabb t9 td, a lövege az még mindig ftw. Régebben mikor jobbak/alkalmasabbak voltak a mapok azért 3,4k avg. dmg-t és 70% wr-t hoztam ki belőle solo-ban. Mióta gold spam, med dömping és szar mapok vannak (meg tetves sok arty sztem újra), azóta 3,3k avg. dmg-n vagyok és nem is játszottam vele csak 1-2-t, mert td-zni manapság sztem hülyeség. -
Lokker #359960 Én meg délben végzek már az egyetemen, pénteken meg ugye nincs órám :) -
#359959 Az ovisok délután 4-től amúgy is otthon vannak. -
Lokker #359958 Legalább nem azt látnám hogy a csapattársak a többieket meg egymást lövik a kör elején mert az egyik nekiment a másiknak... -
#359957 Tök mindegy, a felnőttek nagy része ugyanúgy buta a játékhoz :/ -
#359956 Akkor én sem lennék itt ha iskola lenne -
Lokker #359955 Kezdődhetne már az iskola... -
Toweliee #359954 Azóta már nálam is, ment a szavazat. -
#359953 Köszi!:) -
#359952 Nálam jó! -
#359951 " a Löwe semmilyen mértékben sem változik 9.10-ben (néhány játékos szerint a Löwe a
9.10 tesztszerveren túl sokszor került 9. és 10. szintű tankokkal csatába) "
Sok hülye orosznak most tűnt fel hogy teszt szerón a T8 tankok mindig T10-et kapnak. -
#359949 " K: „Miért nem készült el a Jagdtiger 88 HD változata a Jagdtiger-rel együtt? Csak a
lövegük különbözik!” V: „Egyszerűen nem tudtuk mindkettőt egyszerre
megcsinálni.”; "
Ezek komolyan fogyatékosok
-
#359948 Done. -
#359947 Egy kis segítséget kérnék tankos pajtások! Indultam egy fotópályázaton és elkélne a segítség! Már csak egy hét van a végéig és ha az első ötben marad a képem, akkor talán lenne esélyem megnyerni a fődíjat egy kerékpárt!
Az árából szeretnénk egy különleges bringát építeni, amivel mozgássérültekkel együtt tudnánk "bringázni"!
A szavazathoz nem kell regisztrálni, csupán a névre és email címre van szükség! Ráadásul a szavazók között is ajándékokat sorsolnak majd! Köszönöm!
Itt lehet szavazni!
-
mezpet #359946 Köszönöm
-
#359945 Ahova a játék telepítve van.
Általában C:\Games\World of Tanks -
mezpet #359944 Melyik az a gyökérkönyvtár?
-
ilovearty #359943 -
Angelus1991ster #359942 Átlagban mennyi plusz kreditet termel?