World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem kb. csak a szerencsén múlik, hiába lődözök motorteret, üza.tartályt akármit
|Származási hely: Degec|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tessék, a profik, mint én, E-100-zal csinálják a 4k spot sebzéses küldetést <#nevetes1>#nevetes1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Tudom hogy nyers vagyok és ez sokaknak szúrja a szemét, de nem tudom elviselni az ilyen szintű emberi butaságot. Nem csinálok belőle titkot hogy ellenszenves. A viselkedési normái, a stílus amit képvisel. Próbálok mindenkivel normális hangnemben beszélni, viselkedni, kijönni. Vele nem tudok, hiába próbálom. Jó emberismerő vagyok és elég régóta rontom itt a levegőt ahhoz hogy tudjam, az ilyen embereket kerüljem el.
Azért hogy bejöjjön a klánba cigánykodni, arra semmi szükség. Eddig vagy 30 klánban volt ahonnan vagy kilépett pár nap után, vagy kivágták. Én nem tartom a hátam miatta. Ha segítségre van szüksége tőletek, így is meg tudja kapni. Még én is hajlandó lennék rá hogy besegítsek.
Jobb ha megvan az a pár méter távolság. Mindkettőnknek. Sajnálom.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
a top sebzes tobbszor megvolt, es megis 8. voltam az xp sorba.
valaki itt mondta, h a lathatatlan tankok dobjak meg az xp-t. a counter ebben nem sokat szamit viszont.
sokadikra igy is lett meg vegul - az rng velem volt vegig, a csapat nem sokat csinalt, a masik team sem volt a topon, es tobb, killes loves is ugy jot ki, hogy a loves elott pont eltunt az altozat.
vegul 4 kill, egy counter es 3800 dmg kellet gw-e100ban hozza.
Bugba futottam?
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.06. 15:30:37
A WG-ből én simán kinézem, hogy úgy néz ki nálunk az RNG, hogy dob egy kockával (nem tudom, hány oldalú) és ha jó szám jött ki neked, akkor belevezeti a lövésedet az ellenfélbe, ha legalább annyit megtettél, hogy a célzókört rávitted. Ez mind szép és jó és normál tank tank elleni harcban tulajdonképpen szinte észrevehetetlen (lenne) de amikor egy arty a kedvezményezett, akkor az fáj az ellenfélnek nagyon. Bár normál tank harcokban is meg lehet figyelni néha furcsa lövéseket, amiket mintha zsinóron húzná bele egy erő a gyenge pontba.
Fura módon engem nem profik szoktak kicsapni light-ból menet közben, hanem tomato-k. Mintha az RNG segítené őket.
Utoljára szerkesztette: Bee, 2015.02.06. 15:00:11
Ugyanaz a hatás, mint amikor TD módban autoaim-re veszel valakit, akkor is szűkül a célkereszt, amikor mozog az ellenfél, mert az autoaim annyira finoman tudja követni a célpontot, hogy nem esik szét olyankor a célkereszt. Csak akkor van kivétel, ha mozgatni kell a tank testet, de ha megnézed, autoaim mellett olyankor sem esik szét annyira, mintha kézzel rángatná az ember.
Tehát itt is az történik, hogy a program maga forgatja a tank testet egy egyenletes, sima tempóban, nincs az a rángatás, mint amikor kézzel viszed a célkeresztet.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap IS4ben nekem is összejött, én egy tanult klántársam javaslatára IS4 sidescrape technikával gyűjtögettem a lepattanókat, egy IS8 meg egy AMX50 segített benne. De sajnos hamarabb kinyírták őket mint hogy eleget tudjanak lőni. Pedig sztem csak max 1 v 2 lövés kellett volna még 😊
mondjuk a 4500 pattintáshoz kellett egy noob ST-1 ellenség, aki nem tudta hová lőjön, meg egy AMX13-90, aki azt hitte átlövi a tank hasát beforgatva és szorgalmasan próbálkozott
|Származási hely: Degec|
35 évesen csak ezzel tudja magát kiélni 😄😄
Kiváncsi lennék a fizikai magyarázatra, hogy a kézifék miért van ilyen hatással a célkörre. Exploit szagú, persze az artybérenc WG biztos direkt csinálta igy.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:25
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:11
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
mondjuk nekem eddig csak 3k pattintások jöttek össze, ami a Stug 4 HT15höz elég, de többre nem biztos
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.06. 13:13:05
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
There is but one rule: Hunt or be hunted.
van ahol le vannak ezek írva nem tudja vki?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Tehát itt nem adódik össze,sem a sebzés,sem a sérülés,csak a lepattanó számít.
Most t29-el próbálkozom,de vagy rám sem lőnek,ha csak a torony látszik ki,vagy beütik a kupolát.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Itt az oktatóanyag róla: VTEPS arty oktatás
Itt a pontosabb megfogalmazás:
"Trükkös arty fordulás kézifékkel:
Sok artynak (és a nagyoknak is) sajnos kicsi a befogási szögük, nem kényeztetnek mint egy GWPanther, és a szétugró célkereszt bizony sok sok időt vesz el egy egy értékes lövéstől. Ha próbáltad már biztos észrevetted, hogy nem minden lánctalpmozgás jár teljesen szét nyíló célkörrel. Ezt lehet még lejjebb szorítani, ha kézifékkel állítod le a mozgást, és nem csak megvárod hogy az egeret utolérje a cső. Persze ilyenkor túl kell vinni az egeret a célon, hogy felette járjon amikor fékezed a láncokat."
Itt pedig egy videó róla:
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Si vis pacem, para bellum.