World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosszöszi26
na és hogyan?

nekem kb. csak a szerencsén múlik, hiába lődözök motorteret, üza.tartályt akármit

|Származási hely: Degec|

Megtanultam, hogy kell kigyújtani a tankokat. Már erre jók voltak a küldik 😄 T-55ös küldi, hogy gyújtsak ki 2 tankot, elsőre meglett 😄
A tier6 francia artynak durván 1700-1800 sebzés és 3 körüli frag már elég a top xp-hez, ha nincs vagy kevés tier8 tank van a csatában. Ha meg top tier-be kerül akkor 1500 körüli sebzés is, persze függ erősen a csapattól is, tehát nem minden esetben adja meg még akkor sem, ha sikerül elérni ezt a szintet, de nem kell hozzá túl sok csata.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tessék, a profik, mint én, E-100-zal csinálják a 4k spot sebzéses küldetést <#nevetes1>
Köszönöm!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Több xp-t kapsz, ha magasabb szintű ellenfelet sebzel, ezért célszerű alacsonyabb tierű artyval tolni. T8-ban már durva ágyúk vannak, ha T10-be kerülsz, ott is tudsz érvényesülni.
Neked kell mozognod, miközben 5 különböző ellenfelet sebzel. Ha megcsináltad, de nem adja meg, akkor bug. Néhány küldetés bugos, javítani fogja a WG (talán az FTR-en olvastam).
JeffDunham

Tudom hogy nyers vagyok és ez sokaknak szúrja a szemét, de nem tudom elviselni az ilyen szintű emberi butaságot. Nem csinálok belőle titkot hogy ellenszenves. A viselkedési normái, a stílus amit képvisel. Próbálok mindenkivel normális hangnemben beszélni, viselkedni, kijönni. Vele nem tudok, hiába próbálom. Jó emberismerő vagyok és elég régóta rontom itt a levegőt ahhoz hogy tudjam, az ilyen embereket kerüljem el.

Azért hogy bejöjjön a klánba cigánykodni, arra semmi szükség. Eddig vagy 30 klánban volt ahonnan vagy kilépett pár nap után, vagy kivágták. Én nem tartom a hátam miatta. Ha segítségre van szüksége tőletek, így is meg tudja kapni. Még én is hajlandó lennék rá hogy besegítsek.

Jobb ha megvan az a pár méter távolság. Mindkettőnknek. Sajnálom.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

nekem is ez volt a mumus.
a top sebzes tobbszor megvolt, es megis 8. voltam az xp sorba.
valaki itt mondta, h a lathatatlan tankok dobjak meg az xp-t. a counter ebben nem sokat szamit viszont.

sokadikra igy is lett meg vegul - az rng velem volt vegig, a csapat nem sokat csinalt, a masik team sem volt a topon, es tobb, killes loves is ugy jot ki, hogy a loves elott pont eltunt az altozat.
vegul 4 kill, egy counter es 3800 dmg kellet gw-e100ban hozza.
#345296 re valaki pls!

Bugba futottam?
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.06. 15:30:37

Igen, így gondolom. Nem tudom, hogy artyzol-e, de a profik általában - a lassú töltés és célzás miatt - jobban szeretik a lassú vagy statikus célpontokat. A rohangáló light eltalálására kicsi az esély, ezért ritkán próbálkoznak. A noobok szokták lőni az először felvillanó célpontot, és általában a lightok villannak először az aktív spot miatt. Sokkal gyakrabban csaptak ki noobok az aktív spot közben (cikk-cakk, keresztben rohanás), mint a profik. Nem tudok másra gondolni, mint totál szétesett célkörrel lőttek egyet, amit beadott nekik a játék.
Ha artyval vagyok nekem mindig gond, sőt leszaladok az egérpadról gyakran, fel kell emeljem az egeret stb. Meg a kezem kicsit "nehéz" ehhez, nem tudom ennyire finoman mozgatni, az "x"-t bevágom neki és amikor a célterületnél vagyok felengedem. A program maga sokkal simábban mozgatja, mint ahogy én valaha is tudnám egérrel.
Nem lehetetlen, ha olyan egered van, amin tudod állítani az érzékenységet.
Abszolút RNG, ha lesz egy kis időm előkeresem azt a jelenetet, amikor a 7-es brit artyval kiszedtem a fordulókörét futó elc-t, elég tisztességes távolságból. Mintha a lövést zsinóron húzták volna bele a száguldó elc-be, magam is meglepődtem ezen, mert egyébként kb esélytelen eltalálni.

A WG-ből én simán kinézem, hogy úgy néz ki nálunk az RNG, hogy dob egy kockával (nem tudom, hány oldalú) és ha jó szám jött ki neked, akkor belevezeti a lövésedet az ellenfélbe, ha legalább annyit megtettél, hogy a célzókört rávitted. Ez mind szép és jó és normál tank tank elleni harcban tulajdonképpen szinte észrevehetetlen (lenne) de amikor egy arty a kedvezményezett, akkor az fáj az ellenfélnek nagyon. Bár normál tank harcokban is meg lehet figyelni néha furcsa lövéseket, amiket mintha zsinóron húzná bele egy erő a gyenge pontba.
Solten
Ja, voroske nagyobb esellyel telibeqr. Erdekes...

Saor Alba

Ezt a trükkös forgást 100-ból 1 artys csinálja. A scoutok ellen az automata célzást javasolják TD módban.
Fura módon engem nem profik szoktak kicsapni light-ból menet közben, hanem tomato-k. Mintha az RNG segítené őket.
Utoljára szerkesztette: Bee, 2015.02.06. 15:00:11
Nem fizikai a magyarázat, de ha tudnád szépen finoman tolni az egeret, akkor neked sem esne szét, de ez gyakorlatilag lehetetlen (mondjuk érdekes, hogy olyan mod nincs, ami az egér mozgást "simítja" ki, tehát ha pl megrántod az egeret, akkor szépen finoman vinné a célkeresztet, hogy ne essen szét).

Ugyanaz a hatás, mint amikor TD módban autoaim-re veszel valakit, akkor is szűkül a célkereszt, amikor mozog az ellenfél, mert az autoaim annyira finoman tudja követni a célpontot, hogy nem esik szét olyankor a célkereszt. Csak akkor van kivétel, ha mozgatni kell a tank testet, de ha megnézed, autoaim mellett olyankor sem esik szét annyira, mintha kézzel rángatná az ember.

Tehát itt is az történik, hogy a program maga forgatja a tank testet egy egyenletes, sima tempóban, nincs az a rángatás, mint amikor kézzel viszed a célkeresztet.
Ez kicsit más kontextbe helyezi azokat az elképesztő kapáslövéseket, amiket száguldó meddel vagy scouttal be szoktam kapni...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tölts artyval AP-t, T8-ban 1 lövés 1 tank. A top sebzés nem nehéz vele, a top xp már nehezebb. A tank kilövése, miközben sebzel másik két tankot , már sokkal neccesebb.
Má csak ez van hátra nekem is a stughoz (vagy az arty "legyél top3 sebző, de az tökéletesen lehetetlen számomra, még T9 SPGben is).

Tegnap IS4ben nekem is összejött, én egy tanult klántársam javaslatára IS4 sidescrape technikával gyűjtögettem a lepattanókat, egy IS8 meg egy AMX50 segített benne. De sajnos hamarabb kinyírták őket mint hogy eleget tudjanak lőni. Pedig sztem csak max 1 v 2 lövés kellett volna még 😊

Nem tudom, hogy mi a magyarázata, nem vagyok profi tüzér, csak mostanában artyzom a küldetések miatt. Az viszont biztos, hogy így több lövést tudok leadni, mert nem kell sokat várnom a szűkülésre.
okosszöszi26
sokat szidtam ezt az ST-1-et, erre ezzel lett meg a StugIV-hez a HT15, úgy, hogy nincs is meg hozzá a top ágyú

mondjuk a 4500 pattintáshoz kellett egy noob ST-1 ellenség, aki nem tudta hová lőjön, meg egy AMX13-90, aki azt hitte átlövi a tank hasát beforgatva és szorgalmasan próbálkozott

Master91
hohó, hosszú oldalakat lehetne erről írni
ne foglalkozz szegény jeff-el 😄
35 évesen csak ezzel tudja magát kiélni 😄😄
Ez mekkora csít ha tényleg működik 😊 (sőt inkább 😞 )

Kiváncsi lennék a fizikai magyarázatra, hogy a kézifék miért van ilyen hatással a célkörre. Exploit szagú, persze az artybérenc WG biztos direkt csinálta igy.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:25

Sztem ezt a témát ne beszéljétek ki publikusan (Jefftől is erősnek tartom amit írt így nyilvánosan), ha nagyon érdekel kérdezd meg tőle privátban inkább.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:11

Áruld már el mit csinált foxi hogy így állsz hozzá ehhez a gyerekhez? Nem védeni akarom hiszen nem is ismerem .Olvasom a fórumot egy ideje, de a SeriousThreat féle incidensen kívül semmire nem emlékszem ami miatt egy szardarab szintjén kellene őt kezelni.
Ezer köszönet.
Tényleg igaz, hogy a T28C legénységét egy fővel 5-re emelik? Mintha valami ilyet olvastam volna régebben az FTR-en.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

112 tornya is imád pattintani 😄
mondjuk nekem eddig csak 3k pattintások jöttek össze, ami a Stug 4 HT15höz elég, de többre nem biztos

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Zegi Norbi HUN
Azt hittem van 😄 Nem baj türelem, össze fog az jönni, csak nem 3 csata alatt 😄 Én a ht15-öt t55a-nál 2 nap tankozás alatt tudtam megcsinálni, mert habár 4szer sikerült, de nem tudtam nyerni (így buktam a másodlagost), 5.re viszont hegyet másztam Maus-zal, kipucoltam a hegyet, aztán rendet tettem az ellen bázisán és meglett 😄 Szóval türelem!!!!! 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Az a baj, hogy ez a pattintósak mind arra épülnek, "ha nincs arty" - azok viszont valszeg a küldetések miatt tobzódnak. Ejj, nem lesz egyszerű.

Tono34
215b ha van egy kis bucka ami mögött lehet tornyozni meglepően jól bírja.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Maala
Az nekije nincs, csak egy szem IS-7e. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Zegi Norbi HUN
Maus még jó erre, az nem nyeli el, hanem pattint vagy sebződik. E100-at nem ajánlom, mert sokat elnyel, a tornya meg domb tetőre kidugva nem valami kőkemény darab, szerencsével persze ezzel is összejöhet, ha nem t10 TD-k lövöldöznek rád.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

darki81
Szóval februárban adták meg ingyen a T34-et akinek megvolt tier 9-ben értem és köszi! 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maala
Biztos február, akkor kezdtem el játszani.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én Stug-ra és T28C-re is ugyan ott csináltam meg: El Halluffon A1 környékén van az a sarok, oda beálltam, beforgattam az E75/E100-at, és kész is lett a küldi. Arty nem lő be, és ha elég retardált ellenfél van, akkor brutális pattintott sebzést lehet összehozni.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.06. 13:13:05

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

GabeE3e
Nekem rohadtul nem lövik,max 1-2x de IS7-el kellene kb 6k+ , most Wz-111-el próbálom, itt lövik a tornyot,remélem ezzel meglesz.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Zegi Norbi HUN
IS-7 hull down-ban vagy tágas pályákon(ha nincs arty) kidugod a domb tetejére a tornyát, aztán had sorozzák 😛

darki81
2012 az rémlik de biztos február, mintha nyár lett volna úgy rémlik 😄
van ahol le vannak ezek írva nem tudja vki?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

E100 kicsit más tészta, ott ugyebár a tornyot és a testet külön tudod mozgatni, szóval a gyenge LFP-t be tudod forgatni vagy elrejteni, és közben tudsz lőni is. De a Jagd-nál eleve ha lőni akarsz valakire, akkor egy óriási gyenge pontot mutatsz az ellenség felé, amit még az IS-3-ak is röhögve belőnek. Ha elrejted az alját, akkor meg jó eséllyel nem tudsz normálisan rálőni az ellenségre, arra meg nem elég gyors, hogy miután az ellenség ellőtte magát, gyorsan kimenjek a fedezékből és belelőjek. Persze ez nem minden szituációra igaz, de többnyire macerás elrejteni azt az óriási LFP-t. És persze azért annak az 1k sebzésnek tényleg elég jó elrettentő ereje van. De az is csinál néha olyanokat, hogy sírva fakadok... amikor AMX könnyű tank oldalába lövök, és besárgítom a lánctalpát... vagy Batchatről pattanok... (mindkettő tegnap történt)

Noob ellenfelek kellenek, akkor a 110, WZ-111, IS-6, T29, T32 lehet jó. A T32 talán a legjobb, ha beteszi T10-be, pár perc alatt összejöhet.
GabeE3e
Van egy küldetés,ahol háromszor annyi lepattanó kell nehéz tankkal,mint a HP-d, ti mivel csinálnátok? tier6 és afelett lehet.

Tehát itt nem adódik össze,sem a sebzés,sem a sérülés,csak a lepattanó számít.

Most t29-el próbálkozom,de vagy rám sem lőnek,ha csak a torony látszik ki,vagy beütik a kupolát.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

<#guluszem1>

okosszöszi26
thx!

mindig tanul valamit az ember! 😊

Rendben!
Ha forogni akarsz új célpontra, akkor az ágyúd abba az irányba mozdítod teljesen, amerre fordulni fogsz (persze a kézifék be van húzva). Ha megvagy, a kéziféket felengeded, és elkezd fordulni az arty. Amikor célon vagy (kicsit túlhúzod), benyomod megint az "x"-et, így leáll a forgás, a célkör pedig kevésbé esett szét.

Itt az oktatóanyag róla: VTEPS arty oktatás

Itt a pontosabb megfogalmazás:
"Trükkös arty fordulás kézifékkel:

Sok artynak (és a nagyoknak is) sajnos kicsi a befogási szögük, nem kényeztetnek mint egy GWPanther, és a szétugró célkereszt bizony sok sok időt vesz el egy egy értékes lövéstől. Ha próbáltad már biztos észrevetted, hogy nem minden lánctalpmozgás jár teljesen szét nyíló célkörrel. Ezt lehet még lejjebb szorítani, ha kézifékkel állítod le a mozgást, és nem csak megvárod hogy az egeret utolérje a cső. Persze ilyenkor túl kell vinni az egeret a célon, hogy felette járjon amikor fékezed a láncokat."

Itt pedig egy videó róla:
JeffDunham
Egyszer nem olvasok fórumot egy kis ideig, és máris ekkora baklövést csinál valaki? Egy nekrofil tudathasadásos alkoholista drogos sittesnek még lenne helye a klánban, de Foxnak nincs. Ezt már többször elmondtam. Játsszon velünk, beszéljen a TS-en, de hogy a neve a klánlistában legyen az kizárt. A klántagok megértését köszönöm. Gyerekek azért van az a szint ami alá ne menjünk már... 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Kishawer
Itt találsz róla leírást!

Si vis pacem, para bellum.