418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Hát a helyi tankszaki Davidbog már a megjelenése előtt megjósolta, hogy jó kis shot-trap lesz a tornya (azaz a testbe pattintja a bekapott lövéseket). Azon viszont csodálkozom, hogy már most mindenki tudja, hogy a tornya tetejét kell lőni. Mondjuk talán még a mai viszonyok között sem idealizmus azt feltételezni, hogy T10-ben az emberek zöme már tudja, hogy kemény (tornyú) tankokon a tornyon lévő biszembaszomokat érdemes macerálni a sebzésért.
  • yossarianHUN
    Szerintem felesleges ennyire rágörcsölni ezekre a vackokra. Az például hétszentség, hogy nem kínoznám magam egy fos tankkal azért, hogy utána jobban lóbálhassam az e-brét :P
  • bekescsaba
    Helyzetjelentés pár csatával később az object 260-ról.....

Azon már túl tettem magam, hogy mindenki lecsalóz, mert nekem van (99 %-ban magyarok), és replayt követelnek, mert ezt csak csalással lehet megcsinálni. Szóval replayt feltölteni, mert még a csata után is irogatnak az embernek. ( Hofi: Mindeféle bunkók. Hivatali bunkók, meg privát bunkók. Magyarországon az 1 főre jutó bunkók száma 2. )

Szóval ezt kell mondjam, hogy szemből minden tekintettben jobb az is 7.

Nagyon lapos a tank. Minden tank overmecseli a tornyát, ami rálát. És minden tank rálát. Ezzel nem lehet beállni egy törmelékhalom mögé, mint az is7-el, mert vége. Hiába rejted a hasát, szétlövik a tornyot. Ezt nem az is7-el kéne összevetni, hanem a Wz 111 1-4-el.

Ja és még valami. A torony az összes lepattanót levezeti a testre. Majd minden csatában van ilyen találatom. A lövegpajzsról a testbe csapódik, ha nem pont középen van a torony. De ez elhanyagolható,a torony tető, és a tank csekély magassága az, ami nem teszi OP-vá ezt a tankot.

A t57 az előző csatában 4-ből 4 szert lőtte meg a torony tetejét, 4 szer sebzett is. Annyira lapos, hogy amikor facehugolt egy is7, még a parancsnoki nyílását sem láttam, semmit nem tudtam lőni, így vége volt.

Nem rush tank, ez már biztos.

Ha csak egy kicsit is srégen állsz szembe valakivel, campó basszó (Is3 feeling), ammó, üzemanyagtartály, lövész sofőr, kábé ebbe a sorrendben.

Nem azt mondom, hogy szar, de túl van misztifikálva kicsit.
  • ROMOTO
    Egyébként kicsit utánanéztem hogy mi a helyzet win8 ügyben, le van már írva egy rahedli helyen ugye kb. ezek vannak fontossági sorrendben:

1.sebzés
    2.frag
    3.felspottolás (az hogy mennyi ideig-hányszor spottolod-lövikspot alatt, stb. az nem számít, csak az hogy először te láttad meg a csapatodból).
    4.a győzelmek aránya
    5.a foglalási pontok resetelése

ezeken túl ha valaki csak az átlagsebzésértékeket nézi a tankon a wn8 hoz, annak talán érdekes lesz az alábbi, bár triviális dolgokról van nagyrészt szó.

Ugy néz ki eléggé összefüg minden mindennel, ha valamelyik összetevő nem elég effektív, pl. hiába sebzünk orrba-szájba de nincs elég győzelem, akkor sem fog megfelelően emelkedni a wn8 mutató, a farg is detto, ugyanis ha nincs mögötte magas sebzés akkor hiába lőssz ki akár 10 tankot alacsony hp-ról, nem ad magas wn8 értéket. Itt pl. meg kell jegyezni hogy ha 2 tank áll egymás mellett akkor nyílván a frag esélyesre kell rámenni, mivel az többet hoz, kivétel ha van egy pár hp ra lesebzett és egy másik amibe küldhetünk 4-600 dmg a megfelelő tierben, ott az utóbbi többet hoz wn8 szempontjából.

azt mondja a spottolásra is hogy nem lehet külön arra utazni hogy minél több spotot összeszedj pl.az elején öngyi rohammal, ha nincs mellé frag (saját) semmit sem ér a spot.

A fraghiány a foglalás leverésnél is játszik, hiába reset-elsz ha semmi mást nem csináltál, akkor azt sem számítja be kiemelkedően a wn8.

A wn8 átlag számítását hagyom a fenébe, mindenki hallott róla, de pl. az nincs sehol leírva hogy minden tankhoz van egy mmin-max győzelmi arány százalék is sorolva (pl. 30-60% ahol 45% az átlag), ahol ha eléred a plafont, (pl. 60%) akkor felette már nem számol tehát nincs hatással a wn8 mutatóra innentől az hogy mondjuk 80% a wined vele. Ezek a plafonok tankonként vátoznak, nem találtam konkrétab infót róla. Nyílvánvaló dolgok mellett ha valaki csak egy tankkal nyomul egy idő után belassulhat a wn8 növekedése már csak e miatt a paraméter miatt is, bár ez érinti az átlag usert a legkevésbé.

Mivel a wn8 elsősorban sebzésfüggő az feltételezhető hogy a top tier a legmegfelelőbb, mivel ott lehet a legtöbb sebzést kiosztani, holott tudjuk hogy nem, mivel az átlagsebzés felett kell teljesíteni ami elég magas, amit nagyon lehúz egy-két szar kör, nem beszélve arról hogy a játékosok tudása is valamivel jobb mint a középső tierekben ergo nehezebb érvényesülni, és ugye tudott hogy egy adott tanknak a top tierben kevesebb ráhatása van egy meccsre mint egy középső tieresnek a sajátjára, ezért jellemzően top tierben a wn8 megindul a lejtőn, hacsak persze nincs platoon, company stb. lélegeztetőgépre kötve. Másrész arányosítva van a sebzés, 3k a topban megfelel 1.5k sebzésnek tier 5-6 ban.

A legjobb megoldás egyértelműen a nem túl népszerű, vagy nagyon alacsony átlagstatisztikával bíró tankokat preferálni 4-8 tier szinten (bár itt van némi ellentmondás, mivel ha népszerű, akkor mindenféle gyökér is azzal tolja és nem lehet túl magas az átlaga, bár van ugye a bolond biztos kv-1 stb. kategória amikkel nem kell tudni játszani úgy is megvan az átlag, meg hogy a szar tankokra senki sem gerjed pláne hogy wn8 at húzzon vele) vagy ha a kategóriában megpróbál nem szokványos mutatókra is játszani az ember: pl. a light tankokkal sokat sebez-fragot lop, a hevikkel-t vagy akár artival sokat spotol, az ilyen nagyot dob a wn8 án az adott tankon (ezúton is javasolom az artiknak wn8 húzásra a spotterkedést :D ) egyébként meg egyértelműen azzal kell menni ami a legjobban fekszik.

A másik hogy ha valaki több szar statisztikájú tankon van túl pl. mert kezdő korában bénázott, vegye elő újra és javítsa fel legalább az átlaghoz, ez is nagyon megdobja a wn8 mutatót.
    Na meg, hogy ha a wn8 mutató az idő során emelkedik az adott tankon, akkor ez automatikusan a saját wn8 csökkenéséhez vezet, hiába van sok gyökér, azért egyre többen vannak akik már jó ideje ismerik a játékot.
  • yossarianHUN
    Gyakorlatilag ugyanaz.
  • SzocsA
    Nem lehet valami driver hiba? bakker szorzózár mentes procid van. 400 MHz magasabb a magórajele mint az enyémnek.
  • vat69
    remélem meg tudtad nézni? Szóval amit mutattál ez ugyan az amire én gondolok?
  • vat69
    Köszönöm a segítséget, nem biztos hogy jól linkelem be neked a képet előre is bocsi de konkrétan erre gondoltam...a képen látható a bal felső sarokban hogy lilával írja is az értéket meg a sebzést is
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=3iokfpffdx2ugp2hq9uf.jpg
  • patchaou
    Jah. Órajellel bőven el vagyok látva, mert 4,2-n pörög a kicsike, de sajna nem az kell a wotnak.

Szerk.
    Vat69. Változott is, mert eddig nem tudtam fejlesztett grafon játszani. És a max fps-el meg is vagyok elégedve akkor is ha minden fel van tekerve. Viszont az, hogy alap grafon mindent lehúzva beesik 20-ra az fps ugyanúgy mint kimaxolt beállításokkal kicsit fájdalmas.
    A windows meg újabb mint a vga XD
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.24. 23:54:46
  • vat69
    nem tudom, fura eset az biztos! Pedig az a kártya nagyon kakas! Változnia kellett volna a sebességnek pozitív irányban a gtx használata után normális esetben! Nem is tudom húzd újra a winfost is meg az egész kócerájt hátha össze gubancolódott neked valami driver vagy ilyesmi! Hirtelen jobb ötletem nincs de ez legalább hatásos meg lezár pár újabb eshetőséget is egyben!
  • Userx2
    JT 8.8.
    Nyilván nem ér 12.000 -et, de kinguin.net oldalon lehetett venni 1250 Gold + 8.8 Jagdtiger tank + 7 Days prémium csomagban 6500-ért nagyjából egy napig. Így a tank 3500-ba került. Legjobban kereső prémtankom. Wotinfot érdemes néha nézegetni. Ott találtam a leírást.
  • yossarianHUN
    Sajnos a WoT sokkal allergiásabb a procira, mint a VGA-ra. Olyannyira, hogy a modern videokártyákat nem is mindig tudja kihasználni a matuzsálem BigWorld engine. A procit viszont zabálja, abból kell valami komolyabb, lehetőleg minél combosabb magonkénti teljesítménnyel, mert ugye a többmagos támogatást sajnos még nem sikerült megoldani így 5 év után.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.08.24. 23:49:44
  • yossarianHUN
    Ha jól értem, erre gondolsz.

9.8-asnak írják, de a 9.9-es modok közé van feltéve, úgyhogy a megfelelő biztonsági mentések után tehetsz vele egy próbát, szerintem működni fog.
  • patchaou
    Eddig nem volt 960-am, és a minimum fps-em ugyanennyi volt. Pár hete meg van a vga- csak most szakadt ki belőlem, mert elegem van.
  • vat69
    A #360000 - hozzászólásra nem tudna valaki nekem válaszolni? Köszi!
  • vat69
    De ez most csak így hirtelen jelentkezett neked vagy mindig is így futott a gépeden??
  • vat69
    Ruszki mentalitás habzsi-dőzsi ami belefér, gondolom otthon még a macskának is külön szobája van, meg a kutya is rántott hússal játszik az udvaron!
  • patchaou
    I5-ben gondolkozom :) Mondjuk az i3-at sem engedhetem meg magamnak... XD.
  • Solten
    Core i3-4130: 34k, meg veszel egy H81-es deszkat ~13 kiloert.
  • patchaou
    Rossz a tipp. Modok nélkül is ez a helyzet, és 2 éve nem frissítettem, mindig újat rakok.
  • vat69
    Ott valami más gond van! Nem a hardverek lesznek a ludasak szerintem. Ha az említett játékok így futnak a wot-nak is hasítani kéne! Tippelnem kéne a vakvilágban akkor azt mondanám hogy valszeg tele vagy modokkal és verzió váltáskor csak frissíted a játékot nem pedig újra húzod alapból. Ismerősnek volt nagyon hasonló gondja egy atom bivaly géppel szaggatott a wot neki Viszont ilyen project cars meg hasonló játékok full hd ban még élsimítással is zökkenő mentesen mentek.
  • patchaou
    a10-5800k
    szóval kell majd alaplap is... 80 alatt nem úszom meg :(

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.24. 23:19:41
  • vat69
    Jó estét,vagyis éjszakát az éjszakai baglyoknak!
    Lenne egy kérdésem...van egy mod ami csata közben a bal felső sarokban azon kívül hogy számolja az általam kiosztott sebzést, de még ennek arányában színezi is a számokat hogy mennyire vagyok jó. Remélem érthetően nyögtem ki mit akarok!? melyik ez a mod skacok??? a jacktor mod packot használom, ez ugyan ki írja a találati értékeket de rohadtul nem színezi a wn8-nak megfelelően.
    Előre is köszi a segítséget!!
  • Solten
    Nekem is az van es fullon viszi full HD-n. Milyen CPU-val tolod?
  • Savaran
    Nekem Löwe van, jól hozza a kreditet főként prémfiókkal, 3-4 k sebzésre nem ritka 60-80 ezer nettó, viszont előszeretettel rakja tizesekhez, ha top tank vagy, tieredben császár lehetsz vele, ha sidescreepelsz rejted a hasát és tornyozol, mondjuk a tapasztalt játékosok tudják hogy a torony legszéle oldalról simán belőhető, akkor más taktikához kell folyamodni, mondjuk a lassúságától én speciel idegbajt kapok :)
  • patchaou
    Ekkora hulladék játék mint ez a világon nincs még egy. gtx960 mellett levettem a grafot alapra, hátha nem esik le 20 alá az fps... erre b+ low beállításokkal ugyanúgy fut mint fullra húzva és ugyanúgy beesik 20 alá az fps, a proci meg 25%-on nyüszít....
    Dying light, gtaV stb very highon simán, ezzel a fossal meg csak szopok. Koplalhatok megint hogy legyen egy procim ami jó neki.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.24. 23:14:15
  • Solten
    Na megvan mire megy el a befizetett love: link
  • Lokker
    Löwe
  • SzocsA
    Melyik prémtankot érdemes megvenni amivel sok creditet lehet farmolni?
    Teszten megvettem a t34et, de eddig csak két csatát mentem vele olyan 50 ezer creditet hozott tisztán sokat elvisz a lőszer ára. meg csak 2500 sebeztem.
  • R3nton
    irigyellek, grat
  • lexlutor
    tier6-7ben az megy mint ket eve tier4ben..
    zsinorban 45%os tier7 t29, black prince, tigerp a top tankok..

• joe662
    Ugye ezt most nem komolyan kérdezted?
  • técs

Ez komoly? 10-ből 9x 75% win chance feletti csata? Ugye prémmel játszol?
  • Nazarov77
    - in test 2, Japanese heavies got a massive module HP buff (+45 percent), now the module hitpoints of top tier Japanese tanks corresponds to those of Maus and E-100
    - 9.10 test 2 Japanese HT stats are final

muhaha
  • bekescsaba
    10 csata után....

Tényleg fürge, az is8-ra i tankhosszokat ver.

Viszont csak golddal lövik, hála istennek, jól tűri.

Ami viszont csalódás, hogy minden átütő lövés visz valamilyen modult, lövész/sofőr minden lövés után hallott. S most nem túlzok, nagyon modulérzékeny a gép, kénytelen leszek nagy javítóval menni...

Az artykat nem honorálja, az 1250-et sebző lövegek lazán 600 és felette csattannak, igazi orbitálist még nem kaptam.

Az oldalpáncél is remek, egy batchat flankelt, 5-ből 4-et "megevett" az oldala.

A 10 csatából egy vereség, a többi mint győzelem, nehéz helyzetben nem voltam vele, mind a 9 csata 75 % feletti wint ígért, és hoztuk is.

Az ágyúja egy álom, az is7 után tuti. Nekem 9.6 alatt tölt, nagyon baráti. Legjobban az E5-höt tudnám hasonlítani érzetre a pontosságot, szűkülést, de ez szubjektív, nyilván a statisztikai huszárok cáfolnak majd, de én így érzem. S APCR-t tüzel 1259 m/s-al. Ez elől nem gurulgatnak ki a tankok.

A 10 csata alatt egyszer sem adott be 500 feletti sebzést, de ez nem jelent semmit.

A torony, érdekes lepattanókat tud generálni, 2 szer is jártam így a 10 csata alatt a szemből, magasabb tanktól jövő lövés esetén, íme:

Ezt a toronnyal egy FV britt nehéz művelte, 50 méterről. Mind sebzett.

A torony forgását lassúnak érzem, de ez csalóka, mivel a tank olyan fürge, hogy már-már med érzete van vele az embernek, és ezért várja a gyors tornyot, aztán ötlik fel az emberben, hogy hoppá, ez egy heavy. Megnézve látható, hogy az IS7-nél is gyorsabban forog..

Összességében, már az ágyú és a mobilitás is elvinné ezt a tankot a jó, játszható irányba, s ehhez van egy remek páncélzat is.

Megérte a szenvedést, tényleg jó. Egy heavy tank, ami mobilis, nem vagy arra kárhoztatva vele, mint egy E100-al, vagy Is4-el, tudsz vele poziciót váltani, ott tudsz vele lenni, ahol sebezni, harcolni kell.

• Angelus1991ster
    Túl jó volt az a tank a saját szintjén.
  • stork13
    Ha jól rémlik a régi torony/löveg most is megvan a Pz IV-en, csak Pz IVS névvel fut a gép. :D
  • Lunki88
    Szinte áradnak az endorfin hormonok a kommentedből. :D Gratulálok! Azt hiszem kiérdemelted ennyi szenvedés után.

Azért majd örülnék ha segítenél hogy nekem is meglegyen.
  • vasasgabri
    Gratulálok!!!=D>
  • Pales27
    Játssz a már kifejlesztett tankokkal, mellette 1 max 2 ágat duplázz, 3 éve így csinálom. Igaz, hogy fél év egy ág :D