World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A-20 vagy inkább T50? Nem scoutolni akarok, csak a T24-et kihúzni. Melyiket rakja inkább a saját tierjébe?
Hiába, te is csak emberből vagy, na, nemde? 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 18:59:38
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A gyerek totál pszichopata/szociopata gondolom. 😊
Nem lehet egészen precízen rászűrni arra a napra, ezért pár olyan csata is benne maradhatott, amit nem a PM miatt ment, de nagyjából látni azért, hogy mik voltak a fő tankjai (50b,amx1390, obj268 + e25, obj140 + 430II)
Artyval nem ment (máris szimpatikus a játékos) és érdekes, hogy neki is a light küldetés tartott a legtovább, de piszok gyorsan megcsinálta úgy általánosságban. kb 2 csata kellett neki egy küldetéshez <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.06. 18:34:10
Előre köszönöm a segítséget.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
(Nem reprezentatív jelleggel.)
MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB/KEDVENC TANK?
Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.
1. LIGHT TANK:
2. MED TANK:
3. HEAVY TANK:
4. TD:
5. ARTY:
Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.
Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.
Köszönettel!
Van egy régebbi Wot-os videóm is, akkor tetszett, remélem az 1 órás anyag is elnyeri a tetszéseteket! 😊 Bár ebben nem annyira zsúfolt a kill, de van pár jól sikerült kör! 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Dióhéjban: kevesebb lesz az olyan lövés, ami oda, vagy annak a közvetlen közelébe megy, ahová célzol, viszont kevesebb lesz az esély az extrém negatív szélsőségekre is, tehát mikor a kör legszélére megy a skuló.
Szűkületlen ágyú vs. szűkült ágyú:

én meg Jpz-vel 0-t lövök vk kupolába
el se kezdjük
A másik, és sajnos ez a valószínűbb, hogy a rosszak se fognak panaszkodni, hanem teletömik golddal, és instant terminátorrá változnak. Azért lássuk be, nem könnyű leszedni T9-ben egy ilyen dögöt ha 750-et sebző, 330 penes HEAT-et köpköd mindenre ami mozog. Még ha paradicsom is az illető.
Páncélzat tekintetében egyébként testén gyengébb lesz a mostaninál (a Maus hasát is be lehet lőni 235 pennel, ha nem vág alád az RNG), a tornya viszont erősebb, bár még kiderül, hogy muzsikál ez a 200 mili vastag kupola a gyakorlatban. Viszont ha jól látom a collision modelljét, nincs lemodellezve a géppuskadudor a frontján, ami igen hülye vicc lenne, remélem a kép a hibás, vagy hamar javításra kerül.
nem tudom hogy jobb e lesz e mint a vk (mármint ellenfélnek)
9es vk-t se tudom szemből átütni még Jpz-vel se (jó ha pocakot látok akkor ESETLEG megadja, de pattan az is ofc)
Viszont ezzel az ágyúval, és ezzel a páncélzattal (még a géppuskadudorral is) ez durván OP lesz még így is T9-ben. Ez az ágyú gyakorlatilag ugyanaz, ami az E-100-nak van T10-ben, picivel még jobb RoF-fal is. Arra számítottam, hogy valami 210 körüli penje lesz.
na ezt meg kell ünnepelni!!!! erre inni kell egy sört!!! 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
http://ftr.wot-news.com/2015/02/06/straight-outta-supertest-mauschen/

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ez lett a vége:

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.06. 16:40:05
Jah nem is noob vagyok hanem boob XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.06. 16:34:51
A jelmez fontos, és a voodoo tánc során célszerű követni az ősi ritusokat. Sárga festék helyett én csirkevért javaslok...