418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#360302 Ja, timeoutol folyton, fel oraja meg mar invalid. Egyesek persze jelenleg is aktivalgatjak... :D
Olcsojanos ruszki birkak. -
yossarianHUN #360301 Nekem se fogadta el már 10 perce. -
besti #360300 Szerintem próbáld újra, most aktiváltam mind a 2t. -
green64 #360299 Nekem most sikerült, köszi! -
Gyuszopapa #360298 Elmehetnek a picsába invalid bonus kod.1 órát próbáltam beaktiválni nem engedte mire engedte addigra lejárt. -
#360297 kb 22:50-55 környéke óta próbálom hol az egyiket, hol a másikat, de csak azt írja próbáljam később -
Kronos79 #360296 Igaz. Az az egy. Vagy inkább fél. :) -
#360295 Milyen szerverek :)
-
Kronos79 #360294 Kösz! A szerverek mindjárt le is lettek terhelve. :) -
#360293 Köszi, nekem is működik -
Faboo #360292 Nekem is megvan. :) -
#360291 Egyébként az már most is látszik hogy a városi csatákban ha véletlenül több japán heavy kerül 1 oldalra az komoly problémát fog okozni a saját csapattársaknak is, 2-3 ilyen batár egyszerűen elzárja a legszélesebb utcákat sarkokat is, mögöttük meg kb csak az artik fogják jól érezni magukat, mert a nagy részük olyan magas hogy még ki sem lehet lőni a tanktest felett, az pályán lévő kisebb sziklákat el lehet felejteni amik eddig viszonylagos védettséget adtak az artik ellen, most már a sima tankok ellen sem lesz elég, szóval a pályák tekintélyes részén lesz szarul játszható, egyrészt mindenki goldot fog rá lőni kapásból ami át is fogja vinni őket, az artik meg ugyanúgy beviszik a közel maxos sebzést a papír tetőlemezekbe, a japókkal egyenlőre csak az artik jártak jól. Mondjuk a tier 6 azért elég imba, az egyetlen amit érdemes kihúzni, a többi csak gyüjtők számára lehet érdekes. -
Tessellia #360290 3 nap prémium: PXPRM07Q
Innen: https://twitter.com/worldoftanks/status/637341906230378504
Működik.
Plusz aki Warshipshez akar kódot annak is van: PAXBONUS2015
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.08.28. 22:23:45 -
#360289 3 nap prém:
PXPRM07Q -
#360288 Az új játékmód is elég vicces, vlmi harc a végsőkig nevű, ahol mindenki mindenki ellen mehet, ugyanis itt bekúrja a tárasokat meg mást is egy időben, mivel kicsi a pálya szinte rálát a respavn pontokra a másik, és persze a tárasok letolt gatyával állnak amíg betáraznak, míg a többi kapásból lőhet is őket, ebből is látszik mennyire színvonalas és átgondolt a játékfejlesztői hozzáállás , erről is van a videóban némi ízelítő. -
#360287 1:28 körül induló csata tartogat egy kis meglepetést, mivel nagyon helyesen a teszt szerón az artistáktól megpróbálnak az elején megszabadulni a csapattársak, nna az egyik ilyen eu-s artista is zokon vette hogy kilőtték, nem találjátok k i milyen nemzetiségű volt -
#360286 kicsit siettem, nem domb hanem ház mögül lőtt a med, szóval 1:14:00 körül kapja az elsőt a tornyába amitől kicsit ledöbbent a srác, mire nagy nehezen fedezékbe vonult alig maradt hp ja, betöltötte a goldot ő is, azzal pattant, nyílván nem ideális szögből lőtt vissza meg az obj 140 is be volt forgatva de utána már csak röhögött... -
#360285 1:20:00 ra lehet tekerni aki kíváncsi a szitura, amúgy a videó végigmegy a japcsikon tier 5 től, és kicsit lelassul a végefelé a top körül... ez is orosz bocsesz. -
#360284 Nézetm egy kis tesztszerós streamet a japcsi heavykről, full tier 10 japán mezőny, de egy obj 140 med valahogy belekerült az egyik csapatba, vicces volt nézni ahogy goldal szétabúzáta a japán tank teljes frontpáncélzatát, egy kapáslövése sem pattant, vígan átütött mindent kezdve a lövegpajzstól az aljáig kivéve az ufp-t (az ufp re nem is lőtt), egy lapos domb takarásában lenullázta simán a japánt szemből, miközben annak egyszer volt alkalma rálőni a med ufp jére viszonylag jó magas szögből ami faján pattant is.
Szóval az orosz top medek továbbra is autoaimmel szopathatnak mindent ami szembejön... -
#360283 Az előbb behozta egy Löwe troll szakaszba. Én meg lepattantam róla Batchattel. :D -
Plata #360282 Én nekem ma is volt igazán jó csatám kicsiként nagyok közt,sőőt,egy magyar szájhős igazán jól fel vidított.Kilőttem T10 tankjából t8 scout-al,és ki derült hogy magyar,mert azzal kezdte hogy a k anyád,és egész szípen cifrázta,elmondta hogy mekkora low szar vagyok,ő meg egy mittomén hány csatás mittomén hány wn8-as pró.Nem ragadt meg sem a csatái száma sem a wn8 meg egyéb statja,mert közben röhögtem.
Valami isten volt a neve,még azt sem jegyeztem meg.Asszem nem írtam vissza neki,általában csak jót szoktam röhögni ha kiosztanak,de nem válaszolok. -
tutyimutyi2 #360281 drága kis matildámmal max tier 5-ben? -
Faboo #360280 A pz4-en anno volt l/70, valamint a HE sebzés rendszer teljesen más volt. A 105-ös gold nélkül is jól adta. -
Plata #360279 Hol lenne az izgi,az barom unalmas lenne.Én élvezem hogy kis fos scout tankokkal T10 szörnyetegek közt randalírozok,és azt még jobban ha még hülyére is szopatom őket. -
#360278 Egyetértek, ezzel simán kiegyeznék -
lexlutor #360277 szerintem pont t4ig lehetne +/-1 tier. mert a mostani rendszernek koszonhetoen a legszarabb tier a t4, avval h hozzajuk kepest t6 monsterek ellen mehetnek. -
Userx2 #360276 Ezzel mi a gond? Az elődje nálam 7,18 alatt tölt. -
lexlutor #360275 kar ezen ragodni, mert akkoriban nagyon mas idok voltak.
a jatekmenet, a tankok, stb. pl a ma emlegetett e8al van par szaz csatam, baromira szerettem. aztan megjottek a taras franciak, es vege lett a dalnak. azota is eladom, azt megveszem ujra, hatha.. hat nem. a tank nem valtozott, csak minden mas.
arrol ne is beszeljunk, h anno a csatankent 100xp-t gyujtogeto tomatoi, akik most t10ben huszarkodnak, meg a fasorban sem voltak. plane nem ilyen tomegben. -
#360274 Igen valamilyen szinten igazat adok neked, de ilyen felfogással +5 tier is lehetne akkor a 4-es m3 lee lődözze a 4-es ellenfeleket a pályán, szarja le az e100 at meg is7-et... csak akkor pont a jó játékosok sokallnának be, ugyanis az 1 perces fucktardoknak tökmindegy ki lövi ki... -
Userx2 #360273 Delete lett vonlna és nem jutottam volna el T10-be. Ergo sokkal kevesebbet költöttem volna a gémre. 610 Hp-s tankokkal 1500-asok között azért elég unfair szerintem. A penről páncélról ne is beszéljünk. Az úgy elég izgi, ha csak az alsó 5-6 tankkal lennék pariban, pont nem arra megyek és maradok free frag a nagyoknak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem véletlenül van tele a a Battlefield 4 játékosokkal. Pedig a wot játékélményben simán verné... -
Tessellia #360272 Nincs kiírva, úgy látszik senki sem dolgozik vagy csak le vagyunk szimplán szarva:). -
lexlutor #360271 most csak en nem talalalom, vagy tenyleg nincs kint a hetvegi akcio? -
yossarianHUN #360270 Az de izgi lenne. -
#360269 10-es szint az nem a gold miatt élvezhetetlen számomra, hanem a tankok miatt.
Azok miatt is persze. -
#360268 Ahol csak azonos tierű tankok vannak, ott hogy tudsz a tápláléklánc csúcsán lenni?
Különben nem lenne unalmas, csak szét kéne szedni a tankokat modulok szerint. -
yossarianHUN #360267 Nemtom miért vagy vele így, az élet sehol nem arról szól, hogy mindig te vagy a tápláléklánc csúcsán. Néha te vagy, néha más, és akkor te vagy a kis hal, ez van, deal with it. Én is szeretném, ha fociban mindenki csak nekem passzolna, de ez nem így megy. És jobban belegondolva nem is szeretném, mert rohadt unalmas lenne. -
Plata #360266 Idióta HT-4 küldit nem sikerült megcsinálni T8-9 tankokkal,sosem jött össze elég modul vagy legénységi sérülés.
Elővettem T14-et és ezzel a vacakkal meg sikerült kitüntetéssel.
Győzelem!
Csata: Steppes
Járművek: T14
Szerzett tapasztalat: 1 864
Szerzett kredit: 42 849
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
#360265 köszönhetően a gold ammónak azt hozzá tenném, és jogos amit írsz
kb ez van most:
van egy tízes tankom. és ??
-
#360264 Ne legyen szerver összesítést, viszont valami event formába lehetne tesztelni, tényleg jó lenne 15 eu vs 15 orosz...húh :D :D -
#360263 Plusz, ha kihúztál egy-két nagyobb vasat, akkor megvolt az az érzés, hogy igen ezért megérte. Csak a jók és a nagyjából azonos szintűek lőttek át. Most meg a havasi gyopár nyom egy 2-es gombot és a 8-as lightal keresztül hugyoz szemből majdnem minden heavyt 2-300 méterről... Tényleg sokkal jobb most a játék... annak aki abban az időben nem állta volna meg a helyét.