World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
mivel 10/7 kb. szakaszos és másodlagosra adja meg....
1-et már megcsináltam.....
meddel ütközéssel megölni egy enemty, nyerni, túlélni, és többet kell ütköznöm dmg-t mint amennyit kapok az ütközéssel... ez meglett
a kövi amire rámegyek az ISU-152-vel lesz
2 hvy kill, 3000dmg, win és survive kell érte 😄
kár, hogy olyan ritkán teszi be 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.02.08. 20:48:53
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ott akkor már mennyi milla/küldi? vagy minden ágon gondolod az első 4et?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
2. MED TANK: Cromwell, Obj, 140
3. HEAVY TANK: KV220, E100 (bár itt másokkal is nyomom)
4. TD: RHM, FV183
5. ARTY: Crusader SP (más nincs), bár a StuGlV-nél is kihagytam az arty ágat, nem megy az nekem.
cyka blyat
ha csak simára csinálom meg akkor 4 milla credit
ha perfectre akkor 6 milla credit... nem rossz 😄😄
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

<#nevetes1>#nevetes1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.08. 19:52:42
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Eddig hogy tudtunk enélkül élni?
2. MED TANK: T-34, VK 30.01 D, Indien-Panzer
3. HEAVY TANK: E-75, Tiger I
4. TD: E-25, Rhm Bwt.
5. ARTY: GW Panther
A HT 15 kemény volt tier 9essel, de megatta. 😄 SPG 15 még hátravan, de nincs sok gusztusom hozzá, egyszer majd meglesz.
Utoljára szerkesztette: realcsabi, 2015.02.08. 19:02:22
na de hogy én értelmezem, mediumok kb. akkor mindenen át / fel mehetnek, már alig várom, így is kurva jó volt mikor ellenfélnek berakott 4-6 mediumot, és kb. 2 percen belül 1 oldalt a pályán ki is pucoltak, így most fele annyi lesz
2. MED TANK: T-34, M48A1
3. HEAVY TANK: Churchill III, E-100
4. TD: E-25, Jagdpanther II
5. ARTY: Hummel
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Med: M4 Sherman, E50M
Heavy: WZ111, Fv215b,
TD: E25, T30
Arty: M41, AMX 13 F3
Ezekkel csináltam küldetéseket, míg érdeklődés hiányában fel nem adtam.
angelus1991ster.blogspot.hu
itt abba is hagytam az olvasást
Könnyű: Chaffe, T37
Közepes: T-34-85 (122mm-es ágyúval), T25
Nehéz: E75, E100
TD: SU-122-44, JagdE100
SPG: Grille, Hummel
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- all the tanks now have better terrain passability, medium tanks can now climb practically everywhere
- it’s possible to flip tanks on their roof now
- it’s possible to make a “U turn” by using a handbrake
- a tank can move on one track for a couple of meters after it gets detracked, but you can’t steer if I understand correctly
- it’s possible for a tank to “rise” their frontal part during a collision, exposing their thin bottom armor – it’s completely possible to shoot them there
- braking became more difficult in some cases, it’s no longer possible to just stop from 60 km/h, there’s a chance that if you try, you’ll end up drifting
- it’s now easier to drive on the top of the enemy tank
- if you flip your tank on the roof, your ammo rack can explode
Az tuti, hogy sok hülye helyzet, meg asztalcsapodás lesz ezekből, mégis, én várom, hogy E-100-ban 16 barrel rollal leguruljak a domboldalon, és a végén agyoncsapjam a lent álló Trógert😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
light: Chaffee (De már winterezem a AMX 13 90-be a legénységet, mert az LT-15-öt nem bírom megcsinálni.)
med: Cromwell, Batchat
heavy: IS, IS-4
TD: Stug IIIG, T28 Prot (Ez sem túl nyerő, de nincs más.)
Arty: 105leFH, GW E100
Med: T-34
Heavy: Tiger
TD: ISU-152
Arty: M40/M43
Light: Bulldog, AMX1390
Med: BatChat, bármelyik orosz med
Heavy: IS-4, AMX50b
TD: Jagdpanzer E100, Obj 268
Arty: Obj 261, GW E100
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.08. 15:49:53
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
(Nem reprezentatív jelleggel.)
MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB TANK?
Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.
1. LIGHT TANK:
2. MED TANK:
3. HEAVY TANK:
4. TD:
5. ARTY:
Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.
1-2 napon belül valószínűleg most már összesítem. Úgy tűnik elég meglepő lesz a végeredmény.
Köszönettel!
- Light tankkal vagy ultragyenge vagy überkirály kört lehet menni más opció nincs.
- A light tankkal való játék még a legutálatosabb pályát is meg tudja az emberrel szerettetni.
Most játszom először ezzel a kis döggel, de nagyon tetszik, van olyan jó mint a Chaffee, most úgy érzem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
próbáld ezt a linket😉
Utoljára szerkesztette: DarkDays, 2015.02.08. 15:14:30
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★