418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #360262 Nem baj ha van tier 8-asból 1-2 db amikor t6-ossal mész. Akkor csesz fel, ha 8-9 db van t8-asból , és sorozatban ezt csinálja. 1,5 -/+ tier kéne ennek a játéknak. De ehhez még a játékosszám is kevés. Az összesített szerver meg rossz lenne, mivel az orosz klingon horda ránk özönlene.
Egy szerverek közti csata azonban érdekes lenne. 15db eu-s vs 15 db ru-s. -
#360261 Akkoriban a húgyagyú játékosok aránya sokkal kisebb volt, ergo nem az 5-ös med feladata volt, hogy megküzdjön a 9-esekkel. A top tankok nagyobb arányban tudták mi a dolguk mint jelenleg. Ha volt sütnivalód, akkor kivehetted a részed a csatából a saját súlycsoportoddal szemben és megcsíphetted a nagyok seggét is amíg a Te nagyjaiddal voltak elfoglalva... -
#360260 Asszem akkor én még nem játszottam a játékkal, de képzelem viszonylag kezdő játékosként mennyire voltál pz4-el is4 gyilkos gondolom halomra lőtted őket... -
#360259 8-al 10-be rak XD
Szóval ha tier6-ban akarsz játszani vegyél elő egy 4-es bádogdobozt :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.28. 17:06:06 -
#360258 Ez továbbra sem egy legitim érv.
Elég kínszenvedés az is, hogy az esetek többségében a csapat miatt képtelenség élvezni ezt a játékot.
Én úgy vagyok vele, hogy ha t6-al megyek csatába akkor azt azért teszem mert t6-on akarok játszani és nem t8-on.
Ha ott akarnék akkor t8-at vinnék a csatába.
-
#360257 Ott a pont. És még gódammózni sem tudtak volna, csak ha aranyért veszik.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.28. 17:00:31 -
yossarianHUN #360256 Nehéz világ van, hogy manapság a két tierrel nagyobb csatában mindenki csak ágyütölteléknek érzi magát. Mit csináltatok volna ti, mikor még Pz IV-gyel kellett IS-4-re lőni? -
Kryon #360255 A +/- 1 tier jó ötlet lenne. Eléggé idegesítő tud lenni, amikor a játék rád osztja az ágyútöltelék szerepét. -
Scheff #360254 Steamerino perceken belül: http://www.twitch.tv/mrscheff -
#360253 De rájuk hallgatnak. Ők vannak sokan és ők a legfőbb bevételi forrás. A buta szar játékosok igényeit kell kielégíteni, nem a maradék 15%-ot... -
yossarianHUN #360252 Nekem már az elég, hogy nem hátul van a tornya. Aztán meglátjuk, mit fog tudni élesben. -
#360251 Nem a tomato cry baby-k re kell hallgatni a WG-nek. Amiatt lett szarránerfelve sok jó tank. -
Angelus1991ster #360250 Gold lőszerük se olyan brutális.
tier 7-es 8,8 cm kwk 36-os ágyút buffolhatnák. 160-170-es átütés mellé egy 10-20 ponttal csökkentett sebzés kellene.
+/- 1 tieres különbség csak akkor lenne jó ha csak medekre és az összes prémiumtankra vonatkozna.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.28. 15:27:53 -
#360249 VK3002DB t9-es csatákban vagy chi-ri t9-es csatákban, hidd el megöli az az élményt, pedig a saját szintükön fun és érdekes velük játszani.
Rengeteg ilyet lehetne mondani, kapásból az egész t4-es felhozatalt pl. -
#360248 Ugyanarra jó lesz ez is, mint az FV, plusz lehet vele hulldownozni majd. -
#360247 Még ha meddel vagy td-vel vagy nagyok között azért el lehet karistolni és tisztességes sebzésre van lehetőséged, na de T6-7 heavy-vel a spotterek helyén? A löveged penje esetleg versenyképes, dmp-ed nem, páncélod nem lesz, de cserébe még lassú is vagy, és a kis amx-ek is nevetve széttárazzák az ember farát...Ezzel persze nem azt mondom nem lehet jó kört menni de elég húzós, mondjuk valszeg egy lilának jobban megy. -
yossarianHUN #360246 the supertest Chieftain got a buff:
- hitpoints buffed from 2000 to 2300
- nominal reload buffed from 8,4 to 8,2
Na azért ne vaduljunk. -
Tessellia #360245 Én a legélvezetesebb csatáimat E8-al futottam még 2011/12 tájékán.. Azóta rengeteget változott a játék és csak azt tudom mondani, hogy nem a +-2 tier limit öli meg az élményt. -
bekescsaba #360244 Köszönöm, kimerítő válasz volt. -
#360243 Engem speciel csak az érdekel amikor beülök egy t7 vagy t8-as tankbba, hogy az adott csatában szórakozzak.
A tankok java részében illetve a pályák 90%-ábn ez kb kivitelezhetetlen ha +2 tierbe kerülsz.
Nekem meg nem hiányoznak az ilyen elpazarolt csaták, mert én nem fogok játszani 20 csatát és abból ilyen fele-fele arányba talán megkapom azt a leosztást ahol elméletileg is lehet valamit alkotni.
Én azt az 1-2 csatát szeretném élvezni amit épp játszok vele, a többi részét már rég ignorálom ennek a játéknak. -
Gyuszopapa #360242 Nekem ezzel a +2 tier-el csak annyi a bajom hogy a top tankjaink állandóan agyhalottak a kompenzáció miatt,igaz a sok egysejtű ezt az előnyt se képes kihasználni hiába tolja nekik az MM ezt.
Én meg a csatáim 90%-ban 2-vel lejjebb vagyok mert engem büntet az MM mert próbálom az eszemet használni és csak nézem tehetetlenül hogy a top 6 HT tank közül 4 0 sebzéssel elpárolog. -
davidbog #360241 Nem.
Amit leírtál az a 85 mm D-48 löveg. Ezt rendszeresítették 1948-ban. Ennek a lövegtalpa nagyon hasonlít a BS-3-éra, lehet meg is egyezik a kettő. Az alapja a 85 mm D-44 volt, hosszabb csővel és ennél alkalmazták a BS-3 závárzatát. Ehhez egy teljesen új 85 mm-es APCBC lövedéket rendszeresítettek a 85 mm BR-372-t. Ez 9,3 kg-os lövedék volt és 1040 m/s-os csőtorkolati sebességgel rendelkezett. Nyomásadatom nincs róla, de ez 300-320 MPa körül lehet. A háború végén ez a 300 MPa körüli nyomás már jó volt, az '50-es évek végén 350-400 MPa volt a normális.
Volt egy D-48-hoz nagyon hasonló löveg a 85 mm D-10-85, ami 1945-ös. Ennél volt hogy a 85 mm-es lövedékhez a 100 mm-es lőportöltetét alkalmazták. A lövegcső és a závárzat tekintetében nem tudom mi a helyzet. Úgy tudom ezt nem építették be harcjárműbe. Ez a löveg a játékban is benne van, ez a LTTB top lövege. Feltételezhetően a régi 85 mm BR-365 típusú, de módosított 9,4 kg tömegű lövedéket lőtt ki 1060 m/s-os csőtorkolati sebességgel és a löveg nyomása 300-315 MPa volt.
A 85 mm S-133A-S 1957-ben kezdődött. Az akkori nehéz harckocsikat (Object 277/278/279/770) akarták átfegyverezni, le akarták váltani a 130 mm M-65-öt. Ezeknek még két korábbi verziója volt. De a 85 mm S-133A-A és a 85 mm S-133A-S már elfogadható méretűek lette, 4-4,5 tonna tömegűek, 7840-7855 mm hosszúak és 588 MPa-os lövegek voltak. 9,2 kg tömegű hagyományos APCBC lövedéket (tehát nem nyíl lövedék, nem innen jön a nyíl megnevezés, az csak úgy jött mint a 115 mm-esnek a Pöröly) lőttek ki 1550 m/s-os csőtorkolati sebességgel, úgy számolták hogy ez 2 km-es távolságról elegendő a 300 mm függőleges páncélzat átütéséhez. Szóval elég erősek voltak. De nagyon pontatlanok is voltak és nagyon kicsi volt a löveg élattartama is. Ezért törölték a további fejlesztést és tesztelést. Aztán jöttek a simacsövő lövegek belekezdtek hódító útjukba.
Még jó darabig nem fogsz találni semmit ezekről a lövegekről, mert neten nincsenek fenn. Illetve csak úgy vannak fenn, hogy egy orosz haditechnikai magazinban van róluk egy cikk, de ebbe a pdf fájlba a keresők nem látnak bele. Havonta kerül fel egy-egy szám abból szoktam google fordító segítéségével fordítgatni, többnyire magamnak. Ezekről a lövegekről lehet írok részletesebben a haditechnika topikba is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.28. 14:03:09 -
Tessellia #360240 Mert még nincs a végtelenségig leegyszerűsítve a játék, igaz?
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.08.28. 13:59:20 -
#360239 Utána meg mindenki sírna, hogy adott szinten xy tank erősebb mint z tank és kikönyörögnék, hogy minden tank egyforma erős legye. WoT 2.0-nál pedig elérné azt a fejlettséget a játék, hogy oldalanként 15 kocka alakú egyforma valami (különböző skinekkel) rohangálna a pályán. -
#360238 Én azt vezetném be, hogy t5 csak t5 ellen és txy csak txy ellen.
-
#360237 Igazából már mindegy, mert rengeteg agyhalott kiseggelt pár nagy szintű tankot. Ezzel csak több barom jutna hozzá gyorsabban több nagy tankhoz...
Én bevezetném a +-3-at és kivenném a kredites prémlőszert... -
#360236 Mert......mert! -
Userx2 #360235 Miért lenne számodra rossz a +/-1 tier? -
madmanic #360234 De keserves lesz ez a 3 nap míg végre eltakarodik ez a sok nyálcsorgató szar,.... -
bekescsaba #360233 Ez az a megoldás volt, amikor 100 mm-es BSz-3 páncéltörő ágyú hüvelyét összehúzták a 85 mm-es gránáthoz és ennek megfelelő csövet is csináltak a BSz-3-hoz? Maga az ágyú 1948-ban állt rendszerbe. A korábbi 85 mm-es ágyúkhoz képest nagyobb lőportöltettel és lényegesen hosszabb csővel készült, emiatt elég vad gáznyomás és lövedéksebesség értékek alakultak. Erre értetted az ultra nagy nyomást?
Úgy tudom ezt a löveget is kipróbálták a T-10M-ben, de akkoriban az egész programot törölték. 1960-ban a T12 ágyú egycsapásra elavultá tett minden ilyen löveget.
Ez a S-133A-S megnevezés nekem nem mond semmit.
Nyíl megjelölés a nyíl lövedéket jelenti? -
bekescsaba #360232 Mit takar az ultra nagy nyomás?
Nem tudtam utána nézni, mert mindenhol egy Nikon fényképezőt dob ki a kereső....
Mire volt elég 85 mm? -
davidbog #360231 Nem értem mit kell méricskélni annyit a Chieftain-en. Úgyse tudnak folyamatosan változó vastagságot lemodellezni, lesz egy olyan terület ahol 88 mm vastag egy olyan ami 85 mm meg egy olyan ami 82 mm meg egy olyan stb stb stb. De olyan nem lesz hogy 88 mm-ről szépen folyamatosan elvékonydik. Felesleges méregetni.
Az Action X torony esetében alapvető volt, hogy be tudja fogadni a 105 mm L7 löveget.
Amennyi hülyeséget kitalálnak már a WG-sek vigyázniuk kell ne hogy egyszer csak megjelenjen ez is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
T-10M alapú nehéz harckocsi terv 1958-ból, egy 85 mm S-133A-S "Nyíl" nevű ultra nagy nyomású löveggel. (Kegyetlen ez a löveg.) A japán nehéz ág után már ez se elképzelhetetlen. :D
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.28. 08:57:40 -
Nazarov77 #360230 Nem semmi Panzer IV ausf. H replika :D
The GuP Anglerfish full size Panzer iv on display in Akihabara this weekend..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SzocsA #360229 A T54 mod 1. milyen? megvan az összes orosz X meed. meg vissza akarom venni a t54et . szóval legényeket húzni benne jó lenne.
És a CDC? -
#360228 titkosszolgálattól, persze:D
Voltak rajzaik amikhez hozzádobtak valamilyen értékeket és így lett a japán heavy ág.
Ez itt nem zavarta őket, ha német nerf kell akkor már igen.
A top német tankrész így is vicc, kb annyira történelmi mint a japánok csak ott voltak minimális konkrétumok.
Így is köze nincs ahhoz ami az E széria lett volna, de hát nincs más amit oda lehetne rakni.(nyilván ezért is kell a legtöbb tankot 1-2 szintel feljebb rakni mint ahova való, bár extrém esetekben mint a tigris ez eléri a 3-at is:D)
-
#360227 9.12 ben jelenik meg a cseh ág az év végefelé, mivel utána csak 2016 ra mondják a következőt ami talán az olasz lesz, akkor kiegészítik a cseh ágat is ha összeszedik a szükséges infókat..., olasz, magyar, svájci molyolások vannak, lengyel ág csak tier 4 ig van,erre érthető módon kicsit rágörcsöltek mivel elég nagy a lengyel játékosállomány...az új cseh pályán lesz pár interaktív elem, tesztelés céljából, csak több lövésre széteső kapuk pl.
A 3 új pálya (cseh, lengyel, Berlin) a 3 peccsel jön még az idén.
A japó top tieres terveket az orosz titkosszolgálattól szerezték be...
a cseh top tiereseknek 2 db választható lövegük lesz -
yossarianHUN #360226 Hálistennek. Számomra a WoT utolsó koporsószege lenne a +/- 1 tieres MM. -
#360225 "felmerült megen a +/- tier 1 amin mégiscsak dolgozgatnak, egybehangzó vélemény hogy egyébként a játék balanszolását ez könnyítené meg a legjobban, ezért mégsem vetik el ezen is dolgoznak hogy jól jöjjenek ki belőle"
ez sajnos csak a wot blitz re vonatkozik -
#360224 Bocsika nem olasz, hanem spanyol fa,
ami jön még ősszel az egy újabb interfész, küldetések, összevont launcher a többi wotos játékkal,
felmerült megen a +/- tier 1 amin mégiscsak dolgozgatnak, egybehangzó vélemény hogy egyébként a játék balanszolását ez könnyítené meg a legjobban, ezért mégsem vetik el ezen is dolgoznak hogy jól jöjjenek ki belőle,
8 szintű kv4 td, (még keresik a rendes nevét), a kv4 elődje csak papíron létezett,
heavy AMX m4 új prémről pár új fotó,
olasz, román, magyar összvont fa nem lesz, bonyolult, kevés tank, ami van bepakolják szép lassan a játékba (valszeg más módon),
beépítik a 3 soros meg különböző paraméterek szerinti tankválasztást amit a modok is tudnak, a maguk módján
mivel most a különböző tankcsatamódok kidolgozása a priioritás ha elkészülnek vele, utána sor kerül ezekre az apróságokra is -
yossarianHUN #360223 Akkor mire fel a spanyol zászló?:D Fura egy fércmunka, nem tudom ki csinálta. Chaffee, Pz IV H, M56 Scorpion... Az első kettő tuti nem kerül be még egyszer egy másik nép fájába, Scorpion meg prém lesz.