World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
konkrétan e 25 után második legjobb álca.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.09. 13:29:53
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
mert szerintem 8asoknal kezdodnek csaka lepattano problemak az e25nel.
mi koze a jatekos skilljenek ahhoz hogyha a gep adottsagai jobbak mint az atlag???
su152vel konkretan azt a ket lovest fogod egesz meccsen csinalni. mozgekonysagod nulla, alcazasod hasonlo. eselyed sincs masik oldalon besegiteni ha kellene. pancelod ugyanugy nincs. akkor most mitol jobb a su152? csak mert van egy nagy agyuja? es miert enm lehet nagy dpm-el tobb lovesbol nagy sebzest csinalni?
miert lenne gond? venti? tavcso? bia? mindjart 400mer felett vagyunk latotavba. az h teged nem erdekel az egy dolog, ettol meg boven kihazsnalhato elonyos tulajdonsag, ami fontos.
miert akkor tier7 tdbe mi a harcter ura? a su152??
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.09. 13:23:14
Lövésirányjelző pedig nettó csalás. Ezzel nem büszkélkednék.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.02.09. 13:21:31
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szedtek szét engem is, mikor körbevettek, de annak előzménye van, egy f.szláma csapat, akik elhullottak, onnantól meg olyan mindegy ki jön szembe, a túlerő legyűr.
Én meg egy trollos su152-tól messze jobban tartok. A su12244-is keményebb ellenfél az esetek többségében.
Nagyon kíváncsi lennék azoknak az átlagsebzésére, akik szerint borzalmas op az E25. Nekem 1650 vele és nem tartom egyáltalán op-nak. A többi hetes TD-m legalább ennyire erős vagy erősebb.
Aki szerint brutális op az E25, az mind ilyen 2000e körüli átlagsebzést produkál vele? Kötve hiszem, de ha így van, akkor legyen.
Simulacrum: A WR-em teljesen átlagos 56% vele, nem kiemelkedő a nagy átlaghoz képest, abban sem látom az én esetemben a kiugró értéket.
Elfogadom, ha op-nak tartják mások, csak annyit mondok, hogy ez egy szubjektív ítélet. Objektíven nézve más lenne.
A WG-nek sem az opéságával volt baja, hanem sokan használták, akiknek legalább a fele totál rosszul is használja ráadásul, alig sebez vele.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.09. 13:21:33
mert az megis hulyen nezne ki, h rosszabbul telejesitenenek mint negy ev😊
Te meg ebből vezeted le, hogy op az E25. Ilyen alapon mi van azokkal az agyhalott E25 játékosokkal, akik előre rohannak és pár lövés után meghalnak? Meg a többi hülyével, akik csak állnak ezzel a tankkal egy helyben és lőnek, amíg van hp-juk, meg akik scoutot játszanak és lövés nélkül meghalnak, minimális spotolás mellett?
Továbbra is érdekelne, ha a kiosztott sebzés nem számít bele, hogy op egy tank vagy sem, akkor micsoda? Su152-vel lövök kettő sebzőt és máris több sebzést ért el, mint ami az E25-től várható.
E-25-el nehéz tartani magas átlag sebzést, tényleg csak a legjobbak képesek 1600-1700 körül tartani és még kevesebben vannak, akik efölött. Ez az átlagsebzés pedig nem számít kiugrónak a 7-es TD-k között.
De komolyan, félre a szubjektív megítélését, ami, ahogy írtam nagyrészt abból jön, hogy sok apró bosszantó bekapott lövés pszichológiailag idegesítőbb, mint az egy nagy.
Szóval kéne mondani pár dolgot, amiben a 7-es TD-k fölé emelkedik és ami miatt nagyobb átlagsebzést lehet elérni vele. Engem a scout része tényleg nem érdekel, nem egy TD-vel fogok scoutolni, de ha valakinek nagyon kell, adja azt is hozzá, csak akkor megy ugye a 360m látótávval lesz gond, mert az a scoutok között kifejezetten gyengének mondható.
Nem látom azt a kiemelkedő dolgot, ami a harctér urává teszi az E-25-t és borzalmas sebzés átlagokat lehetne vele lehozni. Ellenfelet bosszantani, szórakozni stb, jó, de nem a harctér ura.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.09. 13:06:10
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
igen, ez hiheto 😊
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.09. 12:56:07
es neha pattint valamit.
es nincs agyukiterithetoseg
es van egy kozepes alcaja.
Ti hogy csináltátok?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mert en ezt nem tapasztalom. plane nem a mellelovest.
vagy szerinted nem azert vettek meg mert avval meg ok is felultelejsitenek?
mond: 175pen 390 sebzes. ettol ugy nem baj ha hanyatvagodom, mert tobbet nem tudsz rola mondani.
vegyük tier 7-ben a Sturer emil-t, sebez 500-at.... 1 lövés alatt
E-25 ezt beviszi 3-4 lövés alatt és a több lövés mindig jobb mivel könnyebben cseszi ki a modult 😄
tier7-ben leggyorsabb TD, legjobb camo, legkisebb méretű, nagyon jó rof és még az MM is kedvez neki
a mai napon csak olyan csatáim voltak, ahol a végeredmény 15:1-2 vagy fordítva 1-2:15 és persze gyorsan vége lett mindnek
ennek az az eredménye, hogy egy két emberkén kívül mindenkinek kevés pontja lett, mert a többi oda sem ért ahol a csata oroszlánrésze zajlik
vagy a vesztes oldalon, semmit nem tudott csinálni, mert a noob csapattársak miatt, mire tudna valamit tenni, körbeveszik és szétkapják
így aztán nehéz sokat sebezni, vagy akármilyen küldetést végrehajtani, mert hiába vagy qrvajó, ha a csata téged elkerül, vagy mire odajutsz egyedül vagy, mert mindenki elfogyott
azért le a kalappal a WG előtt, mert szívatásban maradandót tudnak alkotni az biztos
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.09. 12:40:11
|Származási hely: Degec|
De, hogy mit op-nak az emberek vele kapcsolatba sose értettem.
Su-122-44 ezerszer opabb saját tierbe, mert az ugyan olyan kegyetlen tűzgyorsasággal köpköd magából 390-eket míg szemből van egy igen komoly páncélja.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
- camoban jobb mint a normal td-k
- merte kisebb sokkal mint a normal td-k
- mozgekonysag jobb mint a normal td-k
- agyu: nagy rof, tierjeben jo pen
- su152 - igen ha eltalal, es ha atut, es ha mellemegy, utan fel percig csal malmoz. a e25nel meg ha mellemegy ketto leptattan akkor sem zavar.
- partiban a tier7es tdkel? mondj egy peldat? 😄 mert en nem kevesett tdzetem, valemennyi 7es megvolt, es nem jut egysem eszembe amivel lecserelnem az e25ot.
ritka hulyenek kell lenni hozza? te melyik jatekkal jatszol? 😄D
amugy ha nem latod akkor megis hogy nem hagyod h vegiglojjon?
nekem van benne 100 meccsem, nem erzem h lebecsulendo lenne az agyuja meg ap-vel sem.
op - nem veletlenul vettek esznelkul mielott kivettek volna a shopbol.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.09. 12:37:45
a köcsög camoja miatt 70+ méteren távol már bokorból is lőtt/ölt már meg nem egyszer, nem lehet ki spottolni, és 2 másodpercenként veri a ~130akat, forgatni meg kint a mezőn / tágasabb helyen felesleges
volt hogy 900 hp-s tigrisemet Westfielden jobb oldalt a sok bokros szarból meg ölt, én meg bármit csinálhattam, 0 esélyem volt
és a srácnak kb 4000 wg pontja volt direkt meg néztem.....
Szerintem ez mindössze pszichológia, mert a kicsi alfa de nagy RoF miatt sokat belelő az ellenfélbe, akire ez nagyobb hatással van, mintha mondjuk egy su152 b.szna beléd arany lőszerrel a troll ágyúból, ahhoz az e25-nek 6-7-8 sebző lövést kell leadni, mire kb ugyanannyit sebez.
Ha hozzászámoljuk a kamot meg a mobilitást, akkor is csak annyit lehet mondani, hogy esetleg partyban van a tier7 TD-kkel. Ez sem rossz persze, mert a prém tankokat igyekeznek a normál tankok alá pozícionálni.
Az arany lőszere sem kiugró egyébként, +30% átütési érték max közepes javulás (más arany lőszerekkel összehasonlítva). Csak egy példa, T25/2, alap átütés 170, arannyal 258, e-25: 150 és 194.
Van még tovább is, a statpadderkedésre pont, hogy nagyon nem alkalmas az e-25, nagyon magasan vannak a szintjei, akár egy T25/2 sokkal alkalmasabb erre a "célra".
Szórakozni viszont kiváló tank az E25, lehet az is, hogy sokan aranyat lőnek belőle, feleslegesen, de még az arannyal együtt sem mondanám op-nak, ráadásul aranyat bármiből lehet lőni, az nem érv, hogy az E25-ből valaki kiszedett arannyal.
Arról nem is beszélve, hogy a kicsi alfa miatt ritka hülyének kell lenni ahhoz, hogy mondjuk full hp-ról kiszedjen valakit az E25, akkor simán hagytad, hogy lőjön sokáig. Már egy sima beforgatás is elég ellene a leggyakrabban, utána kénytelen gyenge pontot lőni az E25. ami RNG függő vagy átvált aranyra, aminek viszont nincs olyan lehengerlő átütése, szóval azzal is illik gyenge pontot célozni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.09. 12:23:24
wot nick: PsychoTrooper
Mondjuk mostani állapotában is jó, de a nerf az nerf 😊
wot nick: PsychoTrooper