World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Hát emberek, ez az Aufklarung spanzer Panther valami eszméletlen fun!
eddig 3 csata 2 vereség 1 győzelem, mind t9/t10-es csata volt...

eddig még nincs lánc,legénység 90/95%-os,nicns töltésgyorsító a felfüggesztés miatt és véletlen eddig az alap motorral használtam😄éreztem is, hogy vmi baj van, mert nagyon lomha, tudtam én hogy nem egy elc lesz, de hogy ennyire lomha legyen..gondolkodtam hogy mert a lánc alap, de az nem nyomhat ennyit a latba..aztán veszem észre, hogy alap motorral használtam.pff(xD)

Komolyan nem is értem miért nem ez van a párduc helyett medként bent a Párduc ágon, kapna vagy 100-150 életpontot és sokkal jobb és funabb med lehetne a kacat párductól, azt meg le lehetne vinni t6-ra történelmi beálításokkal, pinokkió ágyú nélkül.
Gyakorlatilag egy comet lenne csak épp, nagyobb átütés,jobb rof/jóval gyengébb ágyúsüllyedés és sokkal gyengébb torony.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

kerla
Sziasztok!

Hosszú kihagyás után beültem ismét tankjaimba és látom, hogy van személyes küldetési sor is. Egyvalamit nem értek: a feltételeket már vagy 10-szer teljesítettem, de még az első küldetésnél vagyok, nem lett teljesült... Valalmit kellene még álíltanom rajta?

Tono34
Új prémtankokról valakinek tapasztalat?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha egyszer megérteném, hogy ezeknek az egységugarúaknak miért fontos foglalás közben is lövöldözni és kiugrálni a fedezékből. Már megszámlálhatatlan csatát vesztett a csapatom úgy, hogy a fontos foglalásnál nem bír a seggén ülni az idióta, kiugrál, mutatja magát, lőni akar, ami vagy sikerül neki vagy nem, de közben meg lehetőséget az ellenségnek resetelni és bukjuk a csatát.
Abban mindenki azt használ sztem.Poén hogy t9-10 tankokat is átviszi auto aimmal a táras ágyú,majd a holnapi nerf után nem tom milyen lesz.
De akkor is marad a veszett gyorsasága és fordulékonysága.

Hmmm.. én balfasz pista vagyok, mert buldogban használok autoaimot amikor cikázok jobbra balra és lövöm az ellent 😊
Sikeres vagyok é ? 😊

Ezen jót röhögtem.<#mf2>
Elvileg van rá mod hogy az auto aim valamelyik modulodat lője ne a tank közepét.
M41-el az a legnagyobb poén hogy auto aim be,és 50-70 kilóméterrel cikázol az ellenség közt csak lősz és az útra figyelsz nem a lövésre.És ne felejtsd el hogy a valóságban a tankban nem 1 ember van hanem 4-7,vagyis egyszerre nem kell az útra is figyelniük meg lövésre is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 10:15:10

szőrszálhasogatás de nem egészen IS-1 mert más a felfüggesztése és nem az a 85mm van benne mint a szabvány IS-1ekben.

Tiger L/56ot meg én se értem mi a francért T7be balanceolják, hiába 1700 HP azzal a löveggel még max tier 8ra limitált MMel is rossz lenne, kivéve ha APCR lenne az alap lőszere amit kötve hiszek mert akkor nem marad semmi típus gold lőszernek (88 L/56 HEAT gyengébb a sima páncéltörőnél átütésben), de még azzal a 171mmes átütéssel is csak so-so lenne T8ba. Inkább tennék be T6ba és akkor még érdekelne is stronkholdba jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 09:53:17

WoT: Nishizumi77

Ezt a köcsög auto aimet is kivehetnék a játékból. Milyen jó már mikor próbálnál cikázni lightal jobbra balra és balfasz pista szépen lefaragja az életed mindenféle megerőltetés nélkül. Nem is értem minek rakták bele. A 2 világháborúban örültek ha a torony forgott nem hogy még ilyen technika legyen benne. Ja elnézést. Balfasz pistáknak is kell a sikerélmény.
joe662
Köszi!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ez annyira angolul van hogy egy szót sem értek belőle.
De amíg szabadon használhatóak a csaló modok addig szerintem nem kell félni semmi büntitől,max attól hogy találkozol egy retardált magyar modival.Ahogy elnézem a legtöbb magyar modi vagy admin vagy a fxsz tudja minek nevezik őket,mind vér bunkó,nem tudom honnan szerzik őket,de normálist nem látni,csak olyan bunkót akinek ok sem kell a büntetéshez,elég ha magyar vagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 09:16:46

Tegnap a rakás szar T1heavyvel csináltam 2015 sebzést 2000 pattintást plusz a saját életem. Kicsit odafigyelek és megvan vele a 8000 😊
Régen így volt, most már csak a kreditet.
joe662
Hello mindenki!
Ha már van a garázsomban 1 prémtank,de kapok egy ugyanolyan tankot bónuszkód formájában,akkor ha beaktiválom arra az acc-ra,akkor megkapom az árát aranyban?

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Köszi, próbálkozom, most úgy is ráálltam a light játékra. 😊

Gyorsan, még a TD nerf előtt megcsináltam a TD-15-t a szent emillel <#eplus2> Az elefántölő ágyújával már össze lehet kaparni 4e sebzést szerencsére.
DasIsFuck
Object 244 will not be a tank for free sale, but a special/event tank

Esélyes a következő grind misszióra.

más néven IS-1 t6-ra...
Ennek fényébe különösen vicces, hogy a tigris l/56 meg t7-re lett "balanszolva" :X(jobb páncél,jobb ágyú,mozgékonyabb is az IS-1)

DasIsFuck
haha...
"with the replacement of VK4502B by Mauschen, the gameplay of the vehicle will not change – it will still be a rear-turret heavily armored vehicle"

Persze, hogy nem csak frontpáncélzatára érdemben ezentúl már nem lehet hagyatkozni, köszönhetően a pocsék lfp-nek ami igazán használhatóvá tette a vk4502B-t, kap egy szép nagy kupolát amit minden be fog hugyozni 9-10-es játékokba és úgy 10km/h-val lassabb lesz és még kevésbé lesz képes mozogni...

GabeE3e
Csak a beavatottak értik <#lama>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Előbb még sebzésről van szó. Egyébként 10-ből 9-szer pozícióba se érsz, amíg betölt egy arty.
Ha addig nem tudsz minimális xp t begyűjteni amíg betölt egy arty akkor meg is érdemled..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

asszem idegbajt kapnál mikor az arty random one shotal kiszed és amiatt 15 perc ban 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Lassan be kellene vezetni, hogy aki T10 ben nullázik automatikusan 15 perc bann...

Semmi keresni valója itt...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jó a chi-ri-t kiszedte kihasználva a helyzetet mert az béna volt.Az előbb a téli Ruinberg-en egy ilyen narancssárga M44 simán csinált 3 killt míg én szerencsétlenkedtem az Amx-el 0-át sebezve.Ennyi ettől még nem lett hirtelen jó játékos.
Vagy a másik csatában az egész csapatom ölt annyit mint én arty-val.Nem lettem epic csak béna volt a csapatom ha jobb a csapat lehet még többet öltem volna.
Lényegében ez is a random számlájára írható,de a jobb játékosok képesek a random álltal eldöntött dolgokat az ügyességükkel felülírni.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.10. 00:05:39

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mi scusi! <#hehe>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ximix
Dumitru's Medal <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Gébet kell pokeolni"- miez atlantiszi magyar-okampa nyelv?

angelus1991ster.blogspot.hu

GabeE3e
Kinek van kedve HT 15 és HT 12 küldetést "okosan" megcsinálni ?

adok TS-ipt :ruby.voic.in:7330
jelszó 😮HG

Gébet kell pokeolni

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Azt meg lehet valahol nézni, hogy hány embernek accon van kihúzva az összes tank? külön régiónként is.
A Chi-Ri volt a lenyeg meg ahogy helyezkedett es spottolta sajat maganak amig az a szerencsetlen barom foglalni probalt.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Azert kell figyelni, hogy rad tud e fordulni. Ha ugy latod, hogy mindjart utoler akkor kell iranyt valtani. Ha csak ugy kacsazol elotte akkor az auto aim lekovet a loveg kiterithetoseg hatarain belul es meg szukul is a celkeresztje. Ha viszont folyamatosan fordul utanad es ugy kell neki visszaforditani a csovet akkor teljesen szetugrik neki a celkereszt. Persze ez sem szentiras, hogy igy nem szed ki, de igy en jovok ki tobbszor jol a szitubol.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Megnéztem a replay-t.Igazából nem csinált nagy dolgot sebezgetett a kör végéig majd kiszedte a KV-3-at ami nem nagy cucc mivel valószínüleg szarrá volt lőve és replay szerint kurva lassan ért oda.Tehát vagy nem volt soför vagy motor ami miatt egy könnyű kill.A második kill amit te felspottoltál neki arty,mivel ő épp hegy mögött volt így köszönheti az M44-nek hogy ki bírta lőni mert én nem bírtam volna a 6-os AMX-el ugyanis annak laposabb a lövési szöge sokkal mint az amerikaiaknak.Meg az M44 amúgy is elég jó gép vettem észre.Ez neki egy jó szerencsés kör volt jól adta neki a random meg az M44.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.09. 23:06:36

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az a baj, hogy ott meg kicsit eléd céloz és azért szed ki. Sajnos nagyon durva lett a helyzet. Mondjuk én az arty teljes kivétele mellett vagyok, de ha csak elvennék tőlük a 50m-en belüli lövés lehetőséget már azzal javítanának valamit a helyzeten.

En azt vettem eszre, hogy ha kacskaringozva kozelitek az artyhoz szinte mindig telibebasz a kurva auto aim miatt. Inkabb egy iranyba, sregen megyek full gazzal es nezem, hogy ram tud-e fordulni. Legtobbszor mogem lo ilyenkor.

Sunsetjoy
Én a minap jöttem rá, hogy sebzésküldetésekhez jó ha be van kapcsolva (vagy vissza) az assault és/vagy encounter mód. A normál eseteknél többen tobzódnak kevesebb helyen, tehát nem annyira "szétszórva", mint randombattle esetén.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Van, akikben megvan a potenciál. Nekem volt olyan, hogy egy vérnarancs csávó randomban rámszólt hogy szakaszozzunk. Na mondtam magamban akadályozni csak nem fog, a játékosok 80%-a egyébként is ilyen képességekkel rendelkezik. Aztán szépen hozzám csapódott, egyre ügyesebben csipegetett, majd 5-10 csatával később már szinte minden meccsben sebzett annyit, vagy többet, mint én. Vannak fejlődőképesek, akiknek csak egy kis útmutatás kell, de sajnos ritkán.
Ez a gyerek nagyon jol hasznalta ki a palya nyujtotta lehetosegeket. Nem a damage meg a kill szamit hanem ahogy megoldotta a veget. Ezt nem vartam volta egy ilyen kaliberu jatekostol. Sokszor kekek vagy zoldektol sem lat ilyet az ember.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2015.02.09. 22:37:39

én is hasonló szinten vagyok, és ez az a kategória hogy vagy 145s win8 (semmit nem csinálsz ás kilőnek)
vagy pedig csinálsz egy 2-3000es win8at, a köztes eset ritka (nálam legalábbis)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

<#eljen>

Az elobb mentem egy csatat az E-25-tel. Bukora alltunk a vegen, de egy 750 wn8-as gyerek(hivjuk nyugodtan agent orange-nak) egy M44-es arty-val kurva profin jatszva lehozta a meccset szinte egyedul. A replay az en nezetembol lesz, de onnan is lehet latni milyen okosan megoldotta.
Nem hittem volna, hogy valaha egy patkanyt fogok dicserni es most nem is az a lenyeg, hogy arty-val jatszott hanem, hogy egy vernarancs jatekos is kepes jol jatszani. Csak azt nem ertem maskor miert nem igy tolja?

REPLAY

Mindenhogy.
Amikor olyan feladat van, hogy az ellenfél bázisának elfoglalása az csak normál módban megy vagy támadás és ütközetben is?

igen, csak ami itt van azt nem teljesen látom át
vbaddictos jó lesz végülis, csak bíztam hátha van vmi jobb

köszi azért

Talán ez: http://www.noobmeter.com/tankStats/eu
Több már nem rémlik.
igen, ezt megtaláltam csak hogy van-e másik ami esetleg jobb vagy átláthatóbb

http://www.vbaddict.net/tankstats/germany/heavy/e-75-38

Én nem jöttem rá a honlapon való egyszerű eligazodásra, így ha egy tankra kíváncsi vagyok, csak google-ba beírom pl.: E75 vbaddict.
Alul van "List all Commanders" lehetőség is.
Viszont itt csak azok lesznek, akik regisztráltak is ide.
hol tudnám megnézni hogy a játékosok milyen átlag statot tolnak pl E-75el?

Az ilyen taigetosz szökevények tartják el a játékot hidd-el.A nagy klánok és jó játékosok sehol nincsenek hozzájuk képest pénzköltésben.
Nem egy 200-300 wn8-al rendelkező játékost láttam aki szinte az összes prémtankkal rendelkezik.

Ezt én is tapasztalom Hummellel. Ha egy scout elér hozzánk, ráfordulok, és minimális/nulla szűküléssel lövök rá TD nézetből, bár én autoaimot nem szoktam használni. 5-ből 4-szer kicsapom. De az is szép volt, mikor én és egy másik arty maradt a csapatunkból Siegfried Line-on, az ellenségnél csak egy Grille. A mi bázisunk északon, a "gödörben" volt, a Grille valahogy elsunnyogott odáig, és foglalni kezdett. Én a nyugaton lévő mezőről mentem vissza, megálltam a gödör peremén, felspottolódott a Grille, és célzás nélkül úgy kikaptam, hogy csak úgy füstölt.