418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lokker #360422 Mindig is így nézett ki ez a tank? :D Mintha kicsit ki lenne lapítva. :D -
bornofakone #360421 Nos megvettem a JT-t :)
Igazából holt egyszerű volt, regisztráltam az oldalra, utána buy gombra rányomtam, majd követtem a lépéseket (név beírása, számlázási cím, postázás módja, de ezt automatán beadta, nem kellett semmit x-elni v ilyesmi, utána pedig fizetési mód választása, ugye nekem paypal, szval 1 "place order" után paypal-ra átirányított, ott is bejelentkeztem, jóváhagytam az összeget, 6481 huf-t.) Kiírtam minden kódot, amit láttam, ez kb. 30 mp lehetett, majd beléptem e-mail címemre, és ott várt 1 jó pár üezenet, és köztük ott volt már a kód is. Benyomtam wg.eu-n és már bent is van a garázsban JT.
Itt 1 kép :)
-
davidbog #360420 Ej, de kár. Nem vagyok oda a WG által kreált fantasy tankokért, de ez nagyon jól néz ki, ezt simán megvettem volna. Ez tier 8-ba ilyen páncélzattal elég kemény, főleg úgy hogy a többi tulajdonsága is jó. Az AMX M4 mle49 után még egy OP-nak tűnő tier 8 premium/jutalom tank. Fura is hogy jutalom lesz, az ennyire jó gépekért biztos többen adnának pénzt.
Érdekes a 90 mm-es lövege. Olyan meghatározhatatlan. :D Kinézetre a simacsövű 90 mm T208 kicsit rövidebb változata, a lövegpajzs viszont egyértelműen a T95E1 harckocsié, amiben 90 mm T208 volt. Nem elképzelhetetlen, hogy a Chieftain 120 mm L11A5 lövege (és a T49 152 mm-es gun launchere) után úgyis mindegy már alapon mégis bekerülnek simacsövű lövegek a valósághoz képest erősen gyengített átütéssel.
Ha már T95 akkor viszont érdekesen alakul ennek a harckocsinak az állapota. A test már le van modellezve a T95E6 és T95E2 révén. A négy különböző toronyből az M48 féle már HD, a T54E2-é szintén HD (ez a torony van azon az M48A2/T54E2/T123E6 harckocsin), a T95 féle torony akkor most már szintén HD, egyedül a T96 torony nincs lemodellezve HD-ben. Bármelyik a négy közül esélyes lehet egy tier 10 T95 tornyának.
Igazán jöhetne már a második amerikai közepes ág. Van akivel már 2 éve várjuk.
Illetve meglett a T95E2. Egész jó. Közepeshez képest jó frontpáncél, nagy tűzgyorsaság, kielégítő gyorsulás, kellemes fordulékonyság. Nem vészes a célzókör szétesése se. Igaz hogy az egyémen van stabilizátor, ventillátor a legénységnél pedig BiA, pillanatkép és sima utazás is.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.30. 19:44:10 -
#360419 Nagyon úgy tűnik, h csak az én M44-em egy kupac szar... 42%-os hit rate: amikor kéne és SPG15-re hajtok alig van telitalálat HEAT-tel, visszaváltok HE-re persze egyből talál. Na meg hát HEAT. Volt olyan csata, h 5 találatból 4-et elnyelt a lánc. Full beszűkülve is olyan melléket tud produkálni, h az már siralmas. -
ratgab #360418 Hát ha levesszük a 7 nap prémet, meg az 1250 goldot akkor tényleg nem drága a Jagdtiger. -
ilovearty #360417 hulya kocsog arty im küldetéseket vállalok
-
Userx2 #360416 Your Order #13693680 (placed on August 18, 2015 8:13:22 PM CEST) Egy ilyen kiemelt sor volt az első e-mailben. Ezt a számot kell használni a kinguin oldalon szerintem, mert a kódot egy 6 percre rá érkező második e-mailban kaptam meg. Ha belépsz, keresd a folyamatban lévő rendelésed és valami ablakba írd be a rendelési kódot az első e-mailből. Aztán jön a kód, és irány a wg oldala.
A tank 3500-ba kerül, ha kiszámolod. Nosza
-
#360415 Egész jól lennének így balanceolva. -
rudii #360414 Csúzli! :) A mai ESL re nem lehetett nevezni, csupán a legjobb 8 mérkőzhet meg az első helyért! ;) Gyertek nézzétek meg ki lesz a nyár legjobb magyar ESL csapata! ;)
ESL Live Stream
-
Kronos79 #360413 A kinguines oldalon ha rámész a profilodra, van ott valahol egy order history. Ott lesz a rendelésed. Majdnem a sor végén lesz egy status oszlop. Ha delivered a szöveg, akkor kattints rá és ott lesz a kód. -
bornofakone #360412 Szóval csak úgy ovis szinten leírva :D (magam miatt, mert balfasz vagyok)
Bereggelek kinguin-ra, megveszem a JT-t paypal-n át, majd várok az e-mailre. Megjön az e-mail. Látok benne 1-2 fontos infót. És elvileg visszaloggolva kinguin-on hova kellene beírnom a fontos adatokat, hogy megkapjam a csodás kis JT kódom? :D
Vagy ezt azért tudatják velem? :D -
bornofakone #360411 Mindenképp írok, bár elgondolkodtatott, mert nem szeretem ha "szórakozni" kell és ilyenkor véletlenül elütni vmit v iylesmi már elég gázos....mert sajnos a pénzt meg egyből vonja paypal :D
De 6k-t nekem is megérne JT :D -
ratgab #360410 Ha sikerülne írd már be, hogy minden rendben ment-e.... Én is ezt az értékesítőt néztem ki, de nem merem egyelőre megvenni tőle a kódot....Pedig 20 eurót megérne nekem a Jagtiger. -
#360409 A srác tiszta multikulti:) Francia az illető (xvm szerint), japán zászlót és asszem orosz feliratot rakott egy német tankra:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.08.30. 17:04:41 -
Userx2 #360408 Kicsit módosítva bemásolom számlát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hi, X Y
Thank you for your order from kinguin.net. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us.
Your order confirmation is below. Thank you again for your business.
Your Order #13893952 (placed on August 18, 2015 8:13:22 PM CEST)
Billing Information: Payment Method:
Cím
T:elószám Credit Card / Visa, Mastercard, AMEX, JCB, Diners
Moneybookers Transaction ID: 1943881721
Item Qty Subtotal
World of Tanks 1250 Gold + 8.8 cm Pak 43 Jagdtiger tank + 7 Days Premium Bonus Code - kinguin.net 1 €20.39
Subtotal €20.39
Buyer Protection €0.00
Payment Charge €0.76
Grand Total (Excl.Tax) €21.15
Tax €0.00
Grand Total (Incl.Tax) €21.15
Ezen két fontos adat van valaméket valahova be kell másolni a kunguines oldalon. Elrontani nem lehet.
Szomorú, hogy 12 nap alatt elfelejtettem , hogy kínlódtam ki a kódot... -
bornofakone #360407 azt hittem egyszerűbb a történet..:D
nem szeretem ha túl bonyolítják..így azért gondolkozok még rajta :D -
Userx2 #360406 Ez a leárazás a nagy bejelentés óta tart és ki tudja meddig. Árak 20 és 30 euró között pattognak.
E-mailben kapsz majd a végén kódot és hivatalos WG oldalon beváltod. Picit macera kód megszerzése, mert lehet talán a kapott számlával még kell kezdeni valamit, és már nem emlékszem pontosan mit. Talán a tranzakciós azonosítót be kell másolni ha belépsz kinguines profilodra. Sokak pont ezért nem boldogulnak, mert nem kapnak kódot rögtön. De ha nekem ment, (hülye vagyok ezekhez) akkor kell hogy sikerüljön másnak is. Ez hogy mit értesz személy alatt nem vágom. Ez egy kereskedő cég. Kinguines regisztráció kell és jelszót fel kell írni, mert engem nem enged be... -
bornofakone #360405 Sziasztok :)
Úgy döntöttem, szánok pár forintot erre a játékra, JT8.8 vennék, ha még most lehet.
http://www.kinguin.net/product/148711/world-of-tanks-1250-gold-8-8-cm-pak-43-jagdtiger-tank-7-days-premium-bonus-code-1414011884-374460-t/#
20 eurót megér nekem, viszont az a kérdésem, hogy ezt meddig lehet aktiválni? Ma az utolsó nap vagy szept. 1? :D
Illetve vki vett már kinguin-ról (főleg ettől a szeméyltől) kódot? :D Fizetek és ő meg adja a kódot? :D -
András77 #360404 Azt kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam az IS8-ban, mert hiába tier9 tank, kredit szempontjából önfenntartó. Féltem tőle, hogy ahogy tier9-be lépek zuhanórepülésbe kezd a kredit mennyiségem és sajnos a churchill iii-t vettem meg prém tanknak, azzal meg nem igazán lehet jól kreditet termelni, úgyhogy kemény menetnek ígérkezett a tier9. Szinten maradt a kreditem 90 csata után is, sőt egy nagyon kicsi plusz is jött, ráadásul most már fullos a tank, úgyhogy innentől ez már tekinthető tartós állapotnak. Prém nélkül értem természetesen.
Ráadásul stock állapotban kezdtem vele és max közepesnek mondanám a teljesítményemet, eddig 1600 az átlag sebzésem. A nagy löveggel, toronnyal persze ezen lehet javítani, úgyhogy kredit szempontból kifejezetten kellemes meglepetés ez nekem. Azon gondolkodtam korábban, hogy gyorsan behúzom a stug iv-t és a t28htc IM küldetéseiből szedem össze a tank fenntartásához szükséges kreditet, de így nem kell nagyon rágörcsölnöm.
Eddig nem voltak jó tapasztalataim a tier9 tankok kredit "fogyasztásával" kapcsolatban. Az is8 az első, amiről kijelenthető nagy biztonsággal, hogy tényleg önfenntartó prém előfizetés nélkül is.
Már nagyon régen linkeltem csatát, de ezt az is3 ászos kört eltettem magamnak is. Izgalmas csata volt szerintem, az utolsó előtti az is3-al. A buffolt IS3 kegyetlenül jó tank.
IS3 Ace
Először megbántam, hogy az is7 vonalat kezdtem el a másod accon, mert elég hosszú grind, de a fő accon nincs is7 és nem valószínű, hogy valaha lesz. Az is3 egészen kiváló tank lett és most az is8 kellemes meglepetése, hogy nem egy kredit temető, most már örülök, hogy ennek álltam neki. Az egyetlen amit megbántam, hogy a churchill iii-t vettem meg, mert jó kis fun tank, de egy t25 lényegesen jobban termeli a kreditet és egy olyan accon, ahol a nulláról indul az ember, nincs prém előfizetés sem, nagyon fontos szempont a kredit mennyiség. -
Kryon #360403 Akkor megnyugodtam. :) -
yossarianHUN #360402 Nem, ez T8 reward lesz, CW-ért, vagy IM-ért. T95 torony Chieftain testen. -
Kryon #360401 Ezmiez? Ez lesz a normális chieftain helyett? -
Userx2 #360400 If you already have Jagdtiger 8.8 in your garage you will receive:
11 250 gold
7 day...
Ezek szerint járna az ára aranyban, ha megvetted. 5x5 jegyű kód kell a másodiknak kapott e-mailből. .
Egy ilyesmi kódot kell kapj:
Game key:
VB7WU-TMXD4-3EH23-E6ZWD-YCBKS
Figyeljetek oda, mert 2 fajta csomag van. Ez egyik invite kódként működik és régi accra nem jó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.08.30. 12:24:57 -
Angelus1991ster #360399 Tévedtem, hogy a német ág nem bővíthető tovább , és hogy a további bővítések miatt a magyar ágrész jöhet. ( bár jó részük nem hiteles ,de van alapanyag )
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/157687-my-revised-german-tech-tree/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 11:52:28 -
Angelus1991ster #360398 Elég gyorsan kitojták magukból:
http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/08/chieftaint95-hybrid-in-battle.html -
András77 #360397 Persze, hogy helyük van, mert sok agyhalott csak artyval tudja "élvezni" a játékot (meg a másik kezével amit csinál). -
#360396 Akkor az agyhalottak nem elveznek a jatekot es a WG maris elveszitene a kuncsaftjai 70%-at. -
Angelus1991ster #360395
Helyük van a játéban ( bár én a rakétásokat is behoznám ) , de undoritóan nagy az előnyük.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 10:07:41 -
#360394 -kivehetnék őket a picsába -
Angelus1991ster #360393 Arty-kat lehetne így megvariálni:
- csökkentik a töltésidejüket pl. GwPanther 29,76 mp helyett 20 mp lenne.
- csökkentik a látótávolságot, úgy , hogy maximum 650-700 m-re láthatnának el - periszkóppal és skillekkel együtt.
- 15-20%-al növelnék az átütést
- hp-t 1,5X-esére növelnék
- sebzés a szintjükön lévő td-k sebzésésnek 10-15-25%-ával növelnék.
- pontosabbak nem lennének, csak a célzásidőt csökkenthetnék 4-5-re
- műhold nézetet kivehetnék , és a wows-ben lévő zoom nézetet, ami maximum zoomolásnál madárnézetbe megy át -
Angelus1991ster #360392 EZen játékosok megunták :D
http://imgur.com/a/wpjSJ
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.30. 08:52:46 -
ratgab #360391 1x aktiválhatsz most már már kódot 1 fiókon. Tehát ha wargamingtől vetted a jagdtigered akkor 1x külső forrásból származó jagdtiger kódot is aktiválhatsz akkor megkapod az aranyat ..... Ha már kóddal aktiváltál egyet másodjára már nem fogja elfogadni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.08.30. 08:32:56 -
Lichtmaschin #360390 Mert engem csak az arany érdekelne. Ez lemaradt -
Lichtmaschin #360389 És az mar megszűnt ha van mar jagdtiger8.8 a garzsodban akkor Invalid kód hibát ír? Múltkor volt egy par embernek ilyen gondja, nekem is. -
#360388 Igen, amikor az elso 3 negyszer annyit sebez mint az utanuk levo 12 osszesen es vereseg lesz belole. Nyilvan mert szarul jatszottak. -
Tessellia #360387 mindig új szintre tudják emelni a suttyóságukat
Utoljára szerkesztette: Tessellia, 2015.08.29. 22:15:22 -
lexlutor #360386 hehe..
- More rewards for top 3 players of losing team are not planned since the losing team could consist entirely of players who played really bad and WG does not want to reward crap gameplay;
de a nyertes csapatban aki 0at tett, azt megis jutalmazzak :D mert az jo csapat volt! :DDD -
Lokker #360385 Ezen nem fognak javítani, ennyit tud az újraírt fórummotor... -
Userx2 #360384 15 erusós új acvontra való, invite kódként működik valszeg. Régi accra 20+ eurós kell.
Tomsilent ment privi. Fura módon csak mibilon láttam, hogy irtál, PC-én nem. Ezen lehetne javítani... -
András77 #360383 Ez igaz is meg nem is. Akinek már van egy sok skilles legénysége, akár női csapat a ruszki med vonalon, annak valóban nem segít. Én is például átraktam az IS4 vonalra a Rudy legénységét, mert volt jobb orosz med csapatom és azzal "járatom" Rudy-t.
Ha viszont valaki most indítja a ruszki med vonalat, mire t34-85 szintre ér még ritkán van egy full bia sora, ráadásul a rudy legénysége gyorsabban is fejlődik.
Szóval helyzet függő, de egészen biztosan el lehet helyezni a legénységet valahova és az is igaz állítás, hogy tipikusan jobb legénységgel megy a Rudy, mint a normál t34-85.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.08.29. 21:20:56