World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eddig 3 csata 2 vereség 1 győzelem, mind t9/t10-es csata volt...
eddig még nincs lánc,legénység 90/95%-os,nicns töltésgyorsító a felfüggesztés miatt és véletlen eddig az alap motorral használtam😄éreztem is, hogy vmi baj van, mert nagyon lomha, tudtam én hogy nem egy elc lesz, de hogy ennyire lomha legyen..gondolkodtam hogy mert a lánc alap, de az nem nyomhat ennyit a latba..aztán veszem észre, hogy alap motorral használtam.pff(xD)
Komolyan nem is értem miért nem ez van a párduc helyett medként bent a Párduc ágon, kapna vagy 100-150 életpontot és sokkal jobb és funabb med lehetne a kacat párductól, azt meg le lehetne vinni t6-ra történelmi beálításokkal, pinokkió ágyú nélkül.
Gyakorlatilag egy comet lenne csak épp, nagyobb átütés,jobb rof/jóval gyengébb ágyúsüllyedés és sokkal gyengébb torony.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hosszú kihagyás után beültem ismét tankjaimba és látom, hogy van személyes küldetési sor is. Egyvalamit nem értek: a feltételeket már vagy 10-szer teljesítettem, de még az első küldetésnél vagyok, nem lett teljesült... Valalmit kellene még álíltanom rajta?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De akkor is marad a veszett gyorsasága és fordulékonysága.
Sikeres vagyok é ? 😊
Elvileg van rá mod hogy az auto aim valamelyik modulodat lője ne a tank közepét.
M41-el az a legnagyobb poén hogy auto aim be,és 50-70 kilóméterrel cikázol az ellenség közt csak lősz és az útra figyelsz nem a lövésre.És ne felejtsd el hogy a valóságban a tankban nem 1 ember van hanem 4-7,vagyis egyszerre nem kell az útra is figyelniük meg lövésre is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 10:15:10
Tiger L/56ot meg én se értem mi a francért T7be balanceolják, hiába 1700 HP azzal a löveggel még max tier 8ra limitált MMel is rossz lenne, kivéve ha APCR lenne az alap lőszere amit kötve hiszek mert akkor nem marad semmi típus gold lőszernek (88 L/56 HEAT gyengébb a sima páncéltörőnél átütésben), de még azzal a 171mmes átütéssel is csak so-so lenne T8ba. Inkább tennék be T6ba és akkor még érdekelne is stronkholdba jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 09:53:17
WoT: Nishizumi77
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De amíg szabadon használhatóak a csaló modok addig szerintem nem kell félni semmi büntitől,max attól hogy találkozol egy retardált magyar modival.Ahogy elnézem a legtöbb magyar modi vagy admin vagy a fxsz tudja minek nevezik őket,mind vér bunkó,nem tudom honnan szerzik őket,de normálist nem látni,csak olyan bunkót akinek ok sem kell a büntetéshez,elég ha magyar vagy.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 09:16:46
Ha már van a garázsomban 1 prémtank,de kapok egy ugyanolyan tankot bónuszkód formájában,akkor ha beaktiválom arra az acc-ra,akkor megkapom az árát aranyban?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Esélyes a következő grind misszióra.
más néven IS-1 t6-ra...
Ennek fényébe különösen vicces, hogy a tigris l/56 meg t7-re lett "balanszolva" :X(jobb páncél,jobb ágyú,mozgékonyabb is az IS-1)
"with the replacement of VK4502B by Mauschen, the gameplay of the vehicle will not change – it will still be a rear-turret heavily armored vehicle"
Persze, hogy nem csak frontpáncélzatára érdemben ezentúl már nem lehet hagyatkozni, köszönhetően a pocsék lfp-nek ami igazán használhatóvá tette a vk4502B-t, kap egy szép nagy kupolát amit minden be fog hugyozni 9-10-es játékokba és úgy 10km/h-val lassabb lesz és még kevésbé lesz képes mozogni...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Semmi keresni valója itt...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vagy a másik csatában az egész csapatom ölt annyit mint én arty-val.Nem lettem epic csak béna volt a csapatom ha jobb a csapat lehet még többet öltem volna.
Lényegében ez is a random számlájára írható,de a jobb játékosok képesek a random álltal eldöntött dolgokat az ügyességükkel felülírni.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.10. 00:05:39
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
adok TS-ipt :ruby.voic.in:7330
jelszó 😮HG
Gébet kell pokeolni
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.02.09. 23:06:36
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Utoljára szerkesztette: WR104, 2015.02.09. 22:37:39
vagy pedig csinálsz egy 2-3000es win8at, a köztes eset ritka (nálam legalábbis)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem hittem volna, hogy valaha egy patkanyt fogok dicserni es most nem is az a lenyeg, hogy arty-val jatszott hanem, hogy egy vernarancs jatekos is kepes jol jatszani. Csak azt nem ertem maskor miert nem igy tolja?
REPLAY
vbaddictos jó lesz végülis, csak bíztam hátha van vmi jobb
köszi azért
Több már nem rémlik.
Én nem jöttem rá a honlapon való egyszerű eligazodásra, így ha egy tankra kíváncsi vagyok, csak google-ba beírom pl.: E75 vbaddict.
Alul van "List all Commanders" lehetőség is.
Viszont itt csak azok lesznek, akik regisztráltak is ide.
Nem egy 200-300 wn8-al rendelkező játékost láttam aki szinte az összes prémtankkal rendelkezik.